Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

BOBBI BROWN COSMETICS

love4four

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους !

Μήπως χρησιμοποιεί καμία από εσάς της Bobbi Brown το corrector ? Πρόκειται για ένα προϊόν που το απλώνουμε πριν από το concealer για κάλυψη των μαύρων κύκλων... για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Ξέρετε μήπως πού το θα βρω στην Αθήνα ? Επειδή την αγορά μέσω internet την έχω αποκλείσει καθώς οι αποχρώσεις είναι πάρα πολλές και εάν δεν δοκιμάσεις πώς να επειλέξεις την σωστή απόχρωση ?

Μετά από αναζήτηση στο internet δεν κατάφερα να βρω κάποια άλλη εταιρία που να έχει το συγκεκριμένο είδος (ή, μάλλον όχι, έχει και η MAC αλλά ξέρω πως καλές είναι μόνο οι σκιές της όχι προϊόντα τύπου make-up, concealer κλπ. -- αυτά μου έχουν πει επαγγελματίες του είδους να τα αποφεύγω)...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

Χαίρομαι που σε βοήθησα. Μάλιστα, τώρα τελευταία έχουν κάποιες μέρες με προσφορές τα Bobbie Brown. 25% έκπτωση ή αγοράζοντας ένα προιόν παίρνεις δώρο άλλο ένα ίσης αξίας. Το ξέρω γιατί έχω την κάρτα Notos More και με ενημερώνουν με SMS για όλες της προσφορές των Νotos.

Διαφημίσεις

Μετά από αναζήτηση στο internet δεν κατάφερα να βρω κάποια άλλη εταιρία που να έχει το συγκεκριμένο είδος (ή, μάλλον όχι, έχει και η MAC αλλά ξέρω πως καλές είναι μόνο οι σκιές της όχι προϊόντα τύπου make-up, concealer κλπ. -- αυτά μου έχουν πει επαγγελματίες του είδους να τα αποφεύγω)...

Η MAC δεν υποτίθεται ότι έχει τα πιο "επαγγελματικά" προιόντα και αναλαμβάνει τις περισσότερες επιδείξεις μόδας??Εγώ έτσι ήξερα.Επίσης έχει πάρει το μάτι μου σε πολλές εκπομπές στην τηλεόραση να χρησιμοποιούν τα προιόντα τους(στο τέλος που γράφουν τις εταιρείες λέω).

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...