Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γιατί δε με αφήνουν να γεννήσω;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 127
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια μια χαρα ειναι οι τοξοτινες...εγω και η μικρη μου κορη εχουμε την ιδια μερα γενεθλια....τοξοτινες και οι δυο και η αλλη κορη ταυρος (σε υαλοπωλειο ) και καπου αναμεσα εναν αντρα παρθενο γρκινιαρη....ελατε δω να δειτε τι γινεται...και οχι ο τοξοτης δε μαλωνει καλε με κανεναν...και αμα μαλωσει το ξεχναει....ανω η σκορπινα (μανα μου ) θα σου το κραταει μανιατικο ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........και θα σου τη φερει εκει που δε το περιμενεις....:evil::evil::evil:

συμφωνω μαζι ενασ σκορπιοσ ποτε δεν ξεχνα!!!:rolleyes::rolleyes:

το ξερω καλα αυτο γιατι ειναι το ζωδιο μου!

επισησ θεωρω οτι οι 36 εβδομαδεσ ειναι πολυ λιγεσ για γεννα και καλθτερα λιγο ακομη!;)

η κορη μου ειναι διδυμακι....να δουμε τι θα δουμε!

glitterfy0001856T528D30.gif [sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, ναι έτσι είναι... Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Με άπίστευτο θράσος απαιτούν τα πάντα. Και δε φταίνε ποτέ αυτοί για τίποτα. Για ό,τι και να τους συμβεί φταίνε πάντα οι άλλοι γύρω τους. Κανένα αίσθημα ευθύνης για τίποτα

Να ρωτησω κατι βρε κορίτσια; Εγω δηλαδη που ειμαι Σκορπιος με ωροσκοπο Τοξοτη ειναι πολυ χαλια συνδιασμος; Απο αυτα που διαβάζω εκεί έχω καταλήξει! :shock: Ειμαι δηλαδή the Devil's advocate? Πείτε μου να ξέρω!!!!

(Πείτε άφοβα, δεν πρόκειται να παρεξηγήσω, απλά έχω περιέργεια να μάθω):mrgreen:

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Εγώ παρθενάκι, με 3 σκορπιούς στο σπίτι (2 κόρες και έναν άντρα), θα ζήσω γιατρέ μου????:rolleyes:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

yasemi, για να βγω λίγο εκτός θέματος, η γιατρός μου έδωσε τα yutopar για δυο μέρες και σήμερα μου είπε πάλι να τα κόψω. Εννοείται πως σηκώθηκα χωρίς συσπάσεις, χωρίς πόνους, χωρίς τίποτα. Σκωτσέζικο ντους... Έτσι όπως πάω με βλέπω να φτάνω κι εγώ την Π.Η.Τ.. Δεν τη γλυτώνω την τοξοτίνα μου φαίνεται. Αυτή θα είναι η τιμωρία μου που ήθελα να γεννήσω νωρίτερα.

Ράννια, κι εμένα ο γιος μου κριάρι είναι. Καλό κουράγιο.

Αγγελίνα θα σου βρω δυο-τρεις διευθύνσεις. Δε σε ξέχασα. Απλώς δεν το έχω κάνει ακόμα. Θα το κάνω το απόγευμα που θα γυρίσει ο άντρας μου από τη δουλειά. Είμαι εδώ μόνη μου με τον κριό. Καταλαβαίνεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

rkt, δύο maalox καθε βράδυ πριν τον ύπνο. Αν και εσάς τις Παρθένους δε σας φοβάμαι. Έχετε φοβερές αντοχές και υπομονή. Εντάξει, οι σκορπιοί δεν ενοχλούν πολύ, αρκεί να μην τους απευθύνεις το λόγο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι το οποίο κάνω με μεγαλη επιτυχία, στον άντρα μου! Δεν του μιλάω. Του κάνω εκπλήξεις συνέχεια!

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Κοριτσια εγω ειμαι τοξοτης ο αντρουλις μου ειναι τοξοτης ο μπαμπακας μου ειναι τοξοτης και υπαρχει περιπτωση και ο γλυκουλις μου να γεννηθει τοξοτης(υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να γεννησω προωρα,γι'αυτο δν ξερω σιγουρα):shock::shock::shock:οπως καταλαβαινετε η μαμα μου πραγματικα επαθε σοκ:lol::lol::lol:-οχι παναγια μου-μου ειπε.......

και στην αρχη της εγκυμοσυνης οταν εμαθα την πητ μου,μου λεει..-παλι καλα που δν θα ειναι τοξοτης-.....:rolleyes::rolleyes:

Αγγελίνα θα σου βρω δυο-τρεις διευθύνσεις. Δε σε ξέχασα. Απλώς δεν το έχω κάνει ακόμα. Θα το κάνω το απόγευμα που θα γυρίσει ο άντρας μου από τη δουλειά. Είμαι εδώ μόνη μου με τον κριό. Καταλαβαίνεις.

Καλά βρε, μην αγχώνεσαι. Έτσι από περιέργεια θέλω να δω, αλλά και να μη δω δεν έγινε τίποτα! Σ' ευχαριστώ πολύ πάντως.:wink:

Κοριτσια εγω ειμαι τοξοτης ο αντρουλις μου ειναι τοξοτης ο μπαμπακας μου ειναι τοξοτης και υπαρχει περιπτωση και ο γλυκουλις μου να γεννηθει τοξοτης(υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να γεννησω προωρα,γι'αυτο δν ξερω σιγουρα):shock::shock::shock:οπως καταλαβαινετε η μαμα μου πραγματικα επαθε σοκ:lol::lol::lol:-οχι παναγια μου-μου ειπε.......

και στην αρχη της εγκυμοσυνης οταν εμαθα την πητ μου,μου λεει..-παλι καλα που δν θα ειναι τοξοτης-.....:rolleyes::rolleyes:

Και πως ακριβώς συζείτε; Έχετε χωρίσει τη γη σε 4 βασίλεια; :rolleyes:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

εγω πραγματικα με τους τοξοτες δν εχω ιδιαιτερο προβλημα,ταιριαζουμε απολυτα.....και μ'αρεσει......-)-)-)-)ασε που σε βαζει στην διαδικασια να σκεφτεσαι πιο εξυπνα δλδ...οταν ξερεις τον εαυτο σου,ξερεις τι θελεις σου ειναι πιο ευκολο να μαντεψεις τι θελει ο αλλος...............τεσπα....

τα εχουμε κανει λιγο σαλατα κοριτσια σε αυτο το θεμα....δν ντρεπομαστε λιγο..............-p

τα εχουμε κανει λιγο σαλατα κοριτσια σε αυτο το θεμα....δν ντρεπομαστε λιγο..............-p

το λες αυτό για τα άσχετα που πετάγονται και λένε ότι πρέπει να γεννήσει στην ώρα της ; ε; ναι κι εγώ συμφωνώ... πολύ σαλάτα :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Εγώ Ρία το είπα από την αρχή, δεν έχω γνωρίσει κανέναν Τοξότη που να μου κάνει κακή εντύπωση. Το αντίθετο μάλιστα.

βασικα μονο εναν εχω γνωρισει τον πατριο μου που μου εχει κανει πολυ κακη εντυπωση αλλα δε μπορει τα αστρα οταν γεννηθηκε θα ητανε ολα αναποδα....γιατι καμια σχεση με τοξοτης...η απλα εχειπαρει ολα τα ασχημα χαρακτηριστικα στη νιοστι σε μεγεθος...και ναι μιλαω αντικειμενικα γιατι το εχουν πει και αλλοι

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Υπομονη κουκλα μου! Σκέψου το μωράκι σου, όσο πιο αργά τοσο πιο έτοιμο θα είναι! Εγω ημουν 9 μήνες στο κρεβάτι, με φαρμακα, με διδυμη κυηση με με με....! Φοβομουν για προωρο λόγω διδυμης κυησης αλλα ευτυχως όλα πηγαν κατευχην! Αλλα στο τέλος δεν άντεχα άλλο...κοντευα να σκάσω, ειχα κ 3 μήνες αυπνη! Μου ειπε ο γιατρος γεννας Τεταρτη, την Κυριακη βλέπω μια κουκιδα αιμα κ τον παίρνει ο αντρας μου τηλ. κ του λέει οτι εγω αυριο θα γεννησω ειτε με αυτον είτε μονη μου, του έλεγε να με δωσει στο τηλ. να με ηρεμησει αλλά εγω πηρα την κοιλιτσα μου κ εκανα στροφη απο την άλλη! :lol::lol::lol:Γενναω λέω κ τέλος αλλα ημουν 37 κ 2 ημ. κ στα ορια μου πια! Κανε υπομονη! 2 βδομαδούλες ακομη!

Διαφημίσεις

Α τώρα είδα οτι ημουν εκτος θέματος (:lol::lol::lol:). Εγω καρκινάκι με ωρ. καρκινο, ο αντρούλης μου Αιγοκερως με ωρ. διδυμο κ τα μωρά μου Ψαράκια με ωρ. καρκινο. Για πειτε αν ξερετε τπτ! Πρέπει να ανοιξουμε ενα θεμα στο καφε περι αστρολογιας θα γινει παταγως!!!:mrgreen:

εκανα αναφορα σε ολες σας, να το ξερετε!!!

εδω συζηταμε για σοβαρα θεματα... μην κανετε καταχρηση του τοπικ...

ακους εκει να συζητατε για προωρους τοκετους :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ελα, στο θεμα μας..

παρθενοι.... :?:-?

(η κορη μου)

α, ναι.. και ο πρωην μου :roll:

Φυστικι παρθενος ειναι ο αντρας μου και το Μαρακι φαινεται για κλασικο παρθενακι, οταν την κοιτας διακρινεις μια σοφια και μια ηρεμη δυναμη που σπανιζει σε τοσο μικρο παιδι.

Αυτη την μια φορα που την ειδα αυτο μου εβγαλε ο τροπος που κοιτουσε το βλασταρι σου. Χαρακτηριστικη παρθενος!!!!!!!!!!!!!!!!

παρθενοι: ο παππθς μου ο πατερας μου ο αντρας μου η πεθερα μου ο αδερφος μου ο μικρος...α πα πα πα ..επηξα...μακριααααααααααααααααα

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Θανασάκης είσαι εδώ ή γέννησες βρε; :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

που'σαι θαναααααααααααααααααααασσσσσσσσσσσσσσσση(ακηηη) κατα το γνωστο ασμα???),

στινα ασε ασε γιατι με τοσους παρθενους εγω ο τοξοτης φρικαρισα....εσυ αντεχεις?

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...