Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γιατί δε με αφήνουν να γεννήσω;

Recommended Posts

:evil::evil::evil: εεεεεεεεεεε ποτέ!!! :lol::lol::lol::lol:

κοριτσακι, κανε υπομονη μια βδομαδουλα... καταλαβαινω πως σου την εχει βαρεσει, αλλα γιατι να μην παρει λιγο βαρος ακομα το μωρουδακι σου!!!

(ακου καλυτερη η τοξοτινα απο την σκορπινα!!!! )

Φυστικάκι τι να κάνω η δόλια? Εμπειρία ζωής κατέθεσα, αλλά από ό,τι κατάλαβα γενικά ισχύει το αντίθετο...Εγώ φταίω που πάω και πέφτω στις περιπτώσεις? Να ζήτήσω το λόγο από τις μοίρες που με μοίραναν! :wink:Ας μας διαφωτίσει καλύτερα η Θανασομαμά, που είναι βαθύτερα κατηρτισμένη...

Και μην παραπονιέσαι για την Παρθένο κόρη...για έλα σπίτι μου μια βολτίτσα να τα δεις όλα με τον Υδροχόο γιο!:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 127
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελίνα, όχι. Και εμένα καλοί μου φαίνονται οι σκορπιοί. Απλά αν τους πειράξεις δεν το ξεχνάνε και περιμένουν να σου τη φέρουν λίγο ύπουλα από πίσω. Αλλά τους ανθρώπους τους τους αγαπάνε και δεν τους αφήνουν. Ενώ οι τοξότες είναι ικανοί να σε κάνουν εχθρό για 50 ευρώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

και για λιγότερα... και για λιγότερα... αρκεί να νιώσουν πως τους χρωστάς... που έτσι κι αλλιώς όλοι τους χρωστάνε μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν...

ναι ναι είμαι κακιασμένη με τους τοξότες και κυρίως με τις γυναίκες... άλλωστε εκτός από την "λατρευτή" μου μανούλα είχα μία αφεντικίνα και μία κουμπάρα τέτοιες... (τον προσέξατε τον παρελθόντα έτσι; )

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Αλλά τους ανθρώπους τους τους αγαπάνε και δεν τους αφήνουν.

Δεν τους αφήνουν δε λεει τίποτα... και στον άλλο κόσμο είναι ικανοί να τους ακολουθήσουν! (και δεν το λέω για καλό):mad:

Πάω πάσο για τους Τοξότες, λοιπόν.

Για το δικό μου το ζώδιο τι έχετε να πείτε?:wink:

Ναι, ναι έτσι είναι... Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Με άπίστευτο θράσος απαιτούν τα πάντα. Και δε φταίνε ποτέ αυτοί για τίποτα. Για ό,τι και να τους συμβεί φταίνε πάντα οι άλλοι γύρω τους. Κανένα αίσθημα ευθύνης για τίποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Χαροκαμένη σε βρίσκω θανασάκη κι εσένα από τοξότες :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Οι καρκίνοι είναι καλά παιδιά. Πολύ της οικογένειας και του σπιτιού. Λίγο κυκλοθυμικοί βέβαια και κρατάνε μέσα τους παράπονα. Πάντως όλα αυτά έχουν να κάνουν και με το προσωπικό ωροσκόπιο, πού ήταν δηλαδή οι πλανήτες την ώρα που γεννήθηκε κανείς. Η κα Σούλα σας απαντά κατάντησα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι καρκίνοι είναι και ζηλιάρηδες :D και ανασφαλείς....

(Λορέτα Ποντικίνα)

Αφού τα λες ωραία! Και ισχύουν κιόλας, στην περίπτωσή μου...μόνο που τα χρόνια έμαθα να εξωτερικεύομαι!

Θα ήμουν περίεργη να έβλεπα τον αστρολογικό χάρτη μου, αλλά δεν θα πήγαινα με τίποτα σε επαγγελματία και βαριέμαι να το ψάχνω μόνη μου...anyway.

Διαφημίσεις

Οι καρκίνοι είναι και ζηλιάρηδες :D και ανασφαλείς....

Aνασφαλείς ναι, αλλά το παλεύουμε...

Ζηλιάρηδες ΚΑΘΟΛΟΥ-τουλάχιστον όχι εγώ, ο άντρας μου, ο αδερφός μου και ο άντρας της κολλητής μου...χαλαροί σε βαθμό αδιαφορίας, όλοι μας όμως!

Ένα απλό παράδειγμα: αν ρωτήσεις ας πούμε την πεθερά μου γιατί μάλωσε εχθές με τον άντρα της ( έχει συμβεί γι' αυτό το αναφέρω ) θα σου απαντήσει με ύφος 45 καρδιναλίων: για 'σένα!!! Άσχετα αν εσύ τα τελευταία δέκα χρόνια ζούσες gastarbeiter στη Γερμανία και άλλα τόσα έχεις να της μιλήσεις έστω και από το τηλεφωνο. Δεν ξέρω αν με νιώθεις αερικό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγγελίνα υπάρχουν σελίδες στο διαδίκτυο που βάζεις τα στοιχεία γέννησής σου και σου βγάζουν δωρεάν τον προσωπικό σου χάρτη μαζί με τις ερμηνείες του. Θα τις βρω αύριο και θα σου τις στείλω με π.μ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν με νιώθεις αερικό...

Απόλυτα όμως! Σα να μιλάμε για δίδυμες αδερφές :lol: Αυτό το "πάρε τύψεις να 'χεις να πορεύεσαι μωρέ σου ανήκουν δεν σου ανήκουν"...

(Λορέτα Ποντικίνα)

ρε κοριτσια μια χαρα ειναι οι τοξοτινες...εγω και η μικρη μου κορη εχουμε την ιδια μερα γενεθλια....τοξοτινες και οι δυο και η αλλη κορη ταυρος (σε υαλοπωλειο ) και καπου αναμεσα εναν αντρα παρθενο γρκινιαρη....ελατε δω να δειτε τι γινεται...και οχι ο τοξοτης δε μαλωνει καλε με κανεναν...και αμα μαλωσει το ξεχναει....ανω η σκορπινα (μανα μου ) θα σου το κραταει μανιατικο ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........και θα σου τη φερει εκει που δε το περιμενεις....:evil::evil::evil:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

α και για το θεμα...επαιρνα γιουτοπερ (τοτε πρεπαρ ) στη μεγαλη απο τον 5ο μηνα γιατι η φυση ηθελε να μου τη γεννησει 5μισημηντικη (καμια φορα η φυση κανει λαλακιες) και δε σταμταγαν οι συσπασεις μεχρι που μπηκα στην 36η και κατι...μου τα συνεχισε μεχρι και τη 37 και κατι για να παρει και λιγο απο τον 9ο...μετα τα στματησα (σταμταησαν και οι συσπασεις ο γιατρος τραβαγε τα μουστακια του με μενα) και γεννησα 4 μερες πριν τη ΠΗΤ...

αντε με το καλο...θα ερθει η ωρα η καλη

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Ολα παλευονται μονο τα καρκινακια δεν παλευονται για μενα τουλαχιστον. Αδυνατω να συνεννοηθω με οποιοδηποτε τροπο μαζι τους. Η κυκλοθυμια στο μεγαλειο της.

Οι σκορπιοι ειναι οντως μανιατες αλλα γοητευτικα πλασματα, για τους τοξοτες δεν κατεχω που λενε και Κρητικοι.

Εγω ειμαι κλασσικο Κριαρι και ο γιος μου το ιδιο γεννημενοι και οι δυο Μεγαλη Τριτη, ιδια ωρα.

Αγγελίνα υπάρχουν σελίδες στο διαδίκτυο που βάζεις τα στοιχεία γέννησής σου και σου βγάζουν δωρεάν τον προσωπικό σου χάρτη μαζί με τις ερμηνείες του. Θα τις βρω αύριο και θα σου τις στείλω με π.μ.

Μπράβο! Ευχαριστώ πολύ! Ούτε που μου 'χε περάσει από το μυαλό!

Marcopolο τώρα μου άγγιξες πολύ ευαίσθητη χορδή...

Κριός ήταν η επί 15ετίας καλύτερή μου φίλη, γεγονός που άλλαξε όταν συνειδητοποίησα ότι με αντιμετώπιζε σαν υποτακτική της. Και άλλα πολλά ωραία...

Δεν υπάρχει περίπτωση στον κόσμο να συντονιστώ με γυναίκα Κριό.

Γιατι βρε μια χαρα δεν συντονιζεσαι με εμενα????

Οντως οι Κριοι μερικες φορες το χουν το αυταρχικο τους,ειναι στην φυση τους να καταδυναστευουν χα!!χα!!!

Πραγματικα και εγω ως κριαρι βρηκα τον δασκαλο μου με τον γιο μου, ειναι ο μονος που μπορει και με κανει υπατακτικο του. Κανενας αλλος ανθρωπος στην ζωη μου δεν το ειχε καταφερει αυτο.

Για να λέμε την αλήθεια φιλενάδα, διαδικτυακώς καλά, αλλά από κοντά τι θα γινόταν?

Είναι και τι μπορεί να αντέξει ο κάθε άνθρωπος. 28 χρόνια είχα τον πατέρα μου να μου παριστάνει το σατράπη, τι να τον έκανα, απλά τον έγραφα, εεεε δεν το ανέχομαι πλέον από κανέναν λέμε! Ποιος είναι ο άλλος που θα με διατάξει και θα με υποτιμήσει? Απαιτώ από τους φίλους μου να με υπολογίζουν και να με σέβονται, γιατί το ίδιο κάνω κι εγώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...