Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θα την πνιξω!!!!!!!!

christiana000

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!σας γραφω γιατι αυτη τη στιγμη εχω τρομερα νευρα με την πεθερα μου.λοιπον σε γενικες γραμμες ειναι καλη γυναικα και φιλοτιμη σαν ανθρωπος,ομως..το προβλημα μου ειναι οτι ανακατευεται παρα πολυ στην φροντηδα και την ανατροφη του παιδιου.ολο συμβουλες κρισεις και επικρισεις.ΒΑΡΕΘΗΚΑ την ξερολιαση της ειναι σα να μου λεει πως ειμαι αχρηστη μανα και αυτη τα ξερει ολα.εγω ετσι το παιρνω.σαν να ενδιαφερεται μονο αυτη για το μωρο και κανενας αλλος.ολο με ρωταει σιγουρα το ταδε που κανεις ειναι σωστο?να τωρα μολις που η μπεμπα επρεπε να πιει το φαρμακο της για το γοπ δεν με αφησε να της το δωσω επειδη το μωρο δεν ηθελε γιατι εκλαιγε:shock:.οταν ερχεται να μας δει (μενει μακρια)θελει να κοιμαται διπλα στη μπεμπα εννοω με την καλαθουνα διπλα της στον καναπε και οχι στην κραβατοκαμαρα μας.οκ απο ενδιαφερον τα κανει αλλα δε μ αρεσει να επεμβαινει τοσο πολυ και το χειροτερο ειναι οτι ο αντρας μου ειναι απλα μαμακιας και δεν της λεει τιποτα και απ την αλλη αν της πω εγω φοβαμαι μη χακτηριστω αχαρηστη λογω της βοηθειας που μας προσφερει

Διαφημίσεις

Καλα θα κανεις να μλησεις στο συντροφο σου γιαυτο!

Αν ο ιδιος δεν παρει θεση τοτε ειναι λιγο ακουρα τα πραγματα κ θα πρεπει να γινεις κακια μετα. Μιλησε του για την κατασταση κ δωσε εμφαση στο γεγονος οτι εσεις ειστε οι γονεις κ οχι αυτη!!!

Κταλαβαινω την κατασταση σου μιας κ εγω ειχα παρομοια θεματα μεχρι που να γινουν αφορμη να μαλωνουμε μεταξυ μας!!!

οσο το μωρο ειχε κολικους και απτην κουραση κοντευα να πηδηξω απτο μπαλκονι ερχοταν και το κρατουσε αρκετες φορες.με βοηθησε δε λεω αλλα αυτο δε σημαινει πως θα μας καβαλησει και απο πανω.δεν ξερω μπορει να ειμαι και εγω παραξενη που δε σηκωνω μυγα στο σπαθι μου οσο αφορα το μωρο.τι να πω..

christiana000 σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ έχω μια ψυχαναγκαστική και ξερόλα πεθερά που ό,τι και να της πεις θα σου πάει κόντρα για να σου δείξει πως εκείνη ξέρει καλλίτερα. Στον άντρα μου, κάθε φορά που του έκανα παράπονα μαλώναμε, γιατί ήταν κι αυτός ένας μαμάκιας πρώτης τάξεως που με κατηγορούσε για αχαριστία, πως τάχα η μαμά του μας βοηθούσε ( κι όχι πέταγε κάθε μέρα σπόντες κι όποιον έπαιρνε ο χάρος ) και εγώ παρ' όλα αυτά ΤΟΛΜΟΥΣΑ και μιλούσα. Είχε εγκατασταθεί στο σπίτι μας κι εγώ αισθανόμουν καθημερινά πως είμαι υπό έξωση - παρ'όλο που το σπίτι είναι δικό μου. 'Ανοιγα τα μάτια μου το πρωί και όταν θυμόμουν ότι εκείνη ήταν στο σπίτι, δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι.

Τελικά αναγκάστηκα να τσακωθώ μαζί της πολύ άγρια για να καταλάβει επιτέλους και να αφήσει εμένα και το παιδί μου ήσυχους. Από τότε έχει ηρεμήσει αλλά δε σου το εύχομαι να φτάσεις μέχρι εκεί- βάλε την στη θέση της με ήρεμο τρόπο και με πειθώ. Εξήγησέ της πως εσύ είσαι η μητέρα του παιδιού και δε δέχεσαι διδαχές από τους άλλους. Πως την ευχαριστείς για τη βοήθειά της όμως είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί τους κανόνες που θέτεις εσύ σε σχέση με το παιδί. Εγώ δεν είχα τη δύναμη να το κάνω αυτό και προτίμησα την κατά μέτωπο σύγκρουση αφού πρώτα μου έσπασαν τα νεύρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καταρχας να σου ζησει το μωρακι σου..

οσον αφορα την πεθερα σου..κλεισε τα αφτια σου..κανε οτι εχεις να κανεις χωρις να της δινεις σημασια οσο κι αν σου φαινεται ακατορθωτο θα τα καταφερεις..

εγω εκανα το λαθος να την ακουω,να παιρνω υποψη αυτα που λεει,να νιωθω ασχημα αν της αντιμιλουσα,να ανεβασω τον τονο της φωνης μου και να την "πληρωσω" φυσικα γιατι εγινα η αχαριστη νυφη που την εθιξα και κακια γιατι δεν καταλαβα οτι τα λεει απο ενδιαφερον..

οχι εμενα δεν μου φαινεται ενδιαφερον το να σου λενε τι να κανεις με το παιδι σου και ειδικα οταν δεν εχεις ζητησει συμβουλη..δοξα το Θεο,ρωταω,διαβαζω και ενημερωνομαι για το τι ειναι καλυτερο για το παιδι μου..

απο τοτε που εκλεισα τα αφτια μου σε ο,τι μου ελεγαν ειτε η πεθερα μου ειτε καποιος αλλος απο το οικογενειακο μου περιβαλλον,και εγω ειμαι πιο ηρεμη αλλα και η σχεση μου με την πεθερα μου μακραν καλυτερη..

ναι ναι ναι σε οτι λεει και μετα κανω αυτο που θελω εγω..αν τυχον μου πει γιατι δεν εκανες αυτο που σου ειπα της απανταω με ενα ξερο "θα το κανω αργοτερα" ετσι ξεχνιεται και τελειωνει εκει το ζητημα..

ο συζυγος μου μου το ειχε πει και τωρα πλεον καταλαβαινω ποσο δικιο ειχε..

Διαφημίσεις

καταρχας να σου ζησει το μωρακι σου..

οσον αφορα την πεθερα σου..κλεισε τα αφτια σου..κανε οτι εχεις να κανεις χωρις να της δινεις σημασια οσο κι αν σου φαινεται ακατορθωτο θα τα καταφερεις..

εγω εκανα το λαθος να την ακουω,να παιρνω υποψη αυτα που λεει,να νιωθω ασχημα αν της αντιμιλουσα,να ανεβασω τον τονο της φωνης μου και να την "πληρωσω" φυσικα γιατι εγινα η αχαριστη νυφη που την εθιξα και κακια γιατι δεν καταλαβα οτι τα λεει απο ενδιαφερον..

οχι εμενα δεν μου φαινεται ενδιαφερον το να σου λενε τι να κανεις με το παιδι σου και ειδικα οταν δεν εχεις ζητησει συμβουλη..δοξα το Θεο,ρωταω,διαβαζω και ενημερωνομαι για το τι ειναι καλυτερο για το παιδι μου..

απο τοτε που εκλεισα τα αφτια μου σε ο,τι μου ελεγαν ειτε η πεθερα μου ειτε καποιος αλλος απο το οικογενειακο μου περιβαλλον,και εγω ειμαι πιο ηρεμη αλλα και η σχεση μου με την πεθερα μου μακραν καλυτερη..

ναι ναι ναι σε οτι λεει και μετα κανω αυτο που θελω εγω..αν τυχον μου πει γιατι δεν εκανες αυτο που σου ειπα της απανταω με ενα ξερο "θα το κανω αργοτερα" ετσι ξεχνιεται και τελειωνει εκει το ζητημα..

ο συζυγος μου μου το ειχε πει και τωρα πλεον καταλαβαινω ποσο δικιο ειχε..

πολυ ωραια τα λες και χαρα στην υπομονη σου,μονο ομως ετσι βγαινεις κερδισμενος.

εχω προσπαθησει με το καλο να της εξηγησω μερικα πραγματα μου λεει ναι και μετα κανει παλι το δικο της.ουφ δε θελω να τσακωθω,για τον αντρα μου πιο πολυ,ειναι πολυ δεμενος μαζι της και ενας τσακωμος θα τον στεναχωρισει πολυ:|

Μη!!!!!

Θα καταλήξει μεν αυτή στο χώμα κι εσύ στη φυλακή!!!! :D :D :D

Συμφωνώ στο ότι θέλει πολύ γράψιμο και να κάνεις αυτό που πιστεύεις εσύ καλύτερο. Τι θα κάνει θα αρχίσει να φωνάζει μπροστά στον άντρα σου? Αυτή θα φανεί κακιά και θα χάσει τη μάχη.

Αν θες να δώσεις φάρμακο, να την κοιμήσεις κ.ο.κ. πήγαινέ την σε άλλο δωμάτιο (φαντάζομαι στην κρεβατοκάμαρά σας) και κάντο με την ησυχία σου. Ανακοίνωσε απλά ότι "πάω μέσα να κάνω αυτό, προσεχώς και πάλι κοντά σας", κι αν έρθει από πίσω κλείσε και την πόρτα μην επιτρέποντάς της ευγενικά να μπει, θα το λάβει το μήνυμα κι αυτός κι ο μπουμπούκος ο γιος της.

Σε καμία μα καμία περίπτωση μην βάλεις τις φωνές και μην την κατηγορήσεις με ύφος στον άντρα σου γιατί θα ενεργοποιήσεις το ένστικτο προστασίας της μανούλας του και φυσικά κι όλο το άδικο του κόσμου να έχει θα την δικαιολογεί και υπερασπίζεται σε κκάθε περίπτωση.

Υπομονή και να χαίρεσαι την μπεμπούλα σου!

Ευτυχώς που μένει μακρία. Αφού θέλει τόσο πολύ να ασχολείται με το εγγονάκι της, τότε εκμεταλεύσου την ευκαιρία και άφησε την να κάνει baby sitting. Βγες με τον αντρούλι σου ένα βράδυ έξω και γύρνα αργά. Ισως να μην της αρέσει και πολύ τότε η ιδέα αυτή και να μη θέλει να πολύ έρχεται. Να της λες από πριν "Ahhhh, τι ωραία που θα έρθεις. Θα κανονίσουμε να βγούμε πάλι!"

Ευτυχώς που μένει μακρία. Αφού θέλει τόσο πολύ να ασχολείται με το εγγονάκι της, τότε εκμεταλεύσου την ευκαιρία και άφησε την να κάνει baby sitting. Βγες με τον αντρούλι σου ένα βράδυ έξω και γύρνα αργά. Ισως να μην της αρέσει και πολύ τότε η ιδέα αυτή και να μη θέλει να πολύ έρχεται. Να της λες από πριν "Ahhhh, τι ωραία που θα έρθεις. Θα κανονίσουμε να βγούμε πάλι!"

Σωστή!!!!!

Διαφημίσεις

εχω προσπαθησει με το καλο να της εξηγησω μερικα πραγματα μου λεει ναι και μετα κανει παλι το δικο της.ουφ δε θελω να τσακωθω,για τον αντρα μου πιο πολυ,ειναι πολυ δεμενος μαζι της και ενας τσακωμος θα τον στεναχωρισει πολυ:|

βρε κοπελα μου την απαντηση στο θεμα σου σου την δινει η ιδια η πεθερα σου..απλα ξαναδιαβασε αυτο που γραφεις πιο πανω..(το εκανα με εντονα για να καταλαβεις)

• 3 εβδομάδες μετά...

πραγματικα ειμαι να σκασω!!!τα πεθερικα μου ανακατευονται συνεχεια στην μικρη μου. την κρατανε για να πηγαινω στη δουλεια και καμια μα καμια αλλη ωρα (δεν το θελω αλλωστε), καθως ο αντρουλης μου δεν θελει να την παμε ακομη παιδικο και οπως καταλαβαινετε εχουν αποψη για ολα, ποσο γαλα πινει, πως το πινει, ποτε κοιμαται, γιατι,...κλπ. το σαββατο που ηρθανε στο σπιτι μας για φαγητο για τα γενεθλια του αντρα μου,η πεθερουλα μου γυρισε και μου ειπε οτι αυτη προσεχει καλυτερα απο ολους το μωρο!!!!ειμαι σε απογνωση και δεν αντεχω αλλο αυτη την κατασταση. και ο αντρας μου φυσικα δεν το καταλαβαινει αυτο ή μαλλον δεν θελει να το καταλαβει.αφου σκεφτομαι μεχρι και να σταματησω την δουλεια.

πραγματικα ειμαι να σκασω!!!τα πεθερικα μου ανακατευονται συνεχεια στην μικρη μου. την κρατανε για να πηγαινω στη δουλεια και καμια μα καμια αλλη ωρα (δεν το θελω αλλωστε), καθως ο αντρουλης μου δεν θελει να την παμε ακομη παιδικο και οπως καταλαβαινετε εχουν αποψη για ολα, ποσο γαλα πινει, πως το πινει, ποτε κοιμαται, γιατι,...κλπ. το σαββατο που ηρθανε στο σπιτι μας για φαγητο για τα γενεθλια του αντρα μου,η πεθερουλα μου γυρισε και μου ειπε οτι αυτη προσεχει καλυτερα απο ολους το μωρο!!!!ειμαι σε απογνωση και δεν αντεχω αλλο αυτη την κατασταση. και ο αντρας μου φυσικα δεν το καταλαβαινει αυτο ή μαλλον δεν θελει να το καταλαβει.αφου σκεφτομαι μεχρι και να σταματησω την δουλεια.

α καλα παλιο αυτο. κ μενα το κραταει οταν δουλευω το κορυφαιο οταν ειμαστε μαζι κ κραταω το μωρο αγκαλια κ μου το παιρνει απο τα χερια σημ.χωρις το μωρο να γκρινιαζει , ετσι για να το κρατησει αυτη. μια μερα ειχε παει καπου κ γω ημουν βολτα με το μωρο οταν γυρισε με παιρνει τηλ. αλαφιασμενη κ μου λεει ελα γυρισα.τη λεω τι θες ειμαι εξω??? να μου φερεις το μωρο μου......:confused::confused::confused: εεεε τα πηρα της λεω μπερδευεσε δικο μου ειναι το μωρο. τι να πω πια????

απιστευτες ειναι!!!

κοριτσια ενα σας λεω.......ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!! οχι ρε δε θα παω στο αλλο δωματιο να δωσω το φαρμακο θα το δωσω εκει επι τοπου.........

κι εμενα τα ιδια.........τα παιδια τα παιρνει δυο φορες το μηνα απο κανα τριωρο (τον μικρο τον εδωσα πρωτη φορα προχτες)

αλλα Σ ΑΥΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ, Σ ΑΥΤΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, Α ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ, Α ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!!

δεν εδινα σημασια λεω χαζογιαγια ρε παιδι μου

και μπαινω νοσοκομειο μια βδομαδα το φεβρουαριο και δε φερνει το παιδι να το δω ουτε απο το μπαλκονι!!!!!! και μιλαω στο κινητο με το παιδι και του το παιρνει και τον ακουω "γιαγια ασε με να της μιλησω!!!!!!!" και μου λεει η ------ οτι ο μικρος (ο δευτερος μου) περπατησε (και κλαααμα εγω που δεν ημουν εκει και ρωταω τον αντρα μου μετα και λυνεται στα γελια "ναι , πηγε στο περιπτερο να σου παρει τσιγαρα "μου λεει (6 μηνων ντεμεκ περπατησε και το ειδε αυτη) και πριν ενα μηνα ξανανοσημευτηκα (την καταδικη μου μεσα που πεφτω στην αναγκη της) και παλι δε φερνει το παιδι, και με το που βγαινω παω με ταξι καρφι στο σπιτι της να το παρω (μεσημερι) και μου λεει "κοιμαται, θα στο φερω το βραδυ" και εχω να δω το παιδι μου 5 μερες!!!!!!!!!!!! και η ψυχη μου με ακουσε και ετρεξε στην αγκαλια μου και το σφιξα και κατσαμε αγκαλιτσα χωρις να μιλαμε και η -------ανα ηρθε και το ξεκολλησε απ την αγκαλια μου λεγοντας "αστην την μαμα τωρα θελει να πιει νερο" και το πηρε απ τα χερια μου!!!!!

αλλα τωρα απανταω και μαλιστα ειρωνευομαι και ο αντρας μου το καταχαιρεται και μου λεει να τη βρισω κιολας αμα θελω!!!!!!! προχτες ειπε κατι για ενα φαι που το κανει αυτη και το τρωνε και της ειπα "ελα ρε μαμα τωρα, καθε 60 φαγητα του κανεις κι εσυ 2 και θα μας πεις και τι τρωει???" αλλα ειπαμε, μια να γινω καλα Θεε μου και τα λεμε!!!!!! ξερετε πως ειναι να σου το παιρνουν μεσα απο την αγκαλια ενω το ειχαν εκει 5 μερες κι εσυ ουτε την αναπνοη του δεν ακουσες????

Διαφημίσεις

"ελα ρε μαμα τωρα, QUOTE]

μαμα την λες;;

Και εγώ απόρησα....Εγώ μέχρι σήμερα παιδιά ξέρετε πως την φωνάζω???

Κυρία (ονομα της)....Δεν μου έχει πεί ούτε μια φορά να την φωνάξω με το μικρό της, Μητέρα, κλπ κλπ...

Όπου και να πάμε και με ακούσουν να την αποκαλώ έτσι μας κοιτούν καλά καλά.....

Δικαιώμα στο παιδί μου ΟΜΩΣ θέλει να έχει....καλά ας γεννηθει με το καλό ο μπομπιράς μου και θα τα πούμε τότε!!!

ναι απ την αρχη την ειπα

με επεισε η μαμα μου να το κανω, ετσι ειναι το σωστο και καλα

και αντε το μαμα

τον πεθερο που τον λεω μπαμπα και εχω χασει τον πατερουλη μου εδω και 10 χρονια και ειχα τον πιο καταπληκτικο μπαμπα της γης????? εκει να δειτε..........

απιστευτες ειναι!!!

κοριτσια ενα σας λεω.......ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!! οχι ρε δε θα παω στο αλλο δωματιο να δωσω το φαρμακο θα το δωσω εκει επι τοπου.........

κι εμενα τα ιδια.........τα παιδια τα παιρνει δυο φορες το μηνα απο κανα τριωρο (τον μικρο τον εδωσα πρωτη φορα προχτες)

αλλα Σ ΑΥΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ, Σ ΑΥΤΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, Α ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΑΥΤΟ, Α ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!!

δεν εδινα σημασια λεω χαζογιαγια ρε παιδι μου

και μπαινω νοσοκομειο μια βδομαδα το φεβρουαριο και δε φερνει το παιδι να το δω ουτε απο το μπαλκονι!!!!!! και μιλαω στο κινητο με το παιδι και του το παιρνει και τον ακουω "γιαγια ασε με να της μιλησω!!!!!!!" και μου λεει η ------ οτι ο μικρος (ο δευτερος μου) περπατησε (και κλαααμα εγω που δεν ημουν εκει και ρωταω τον αντρα μου μετα και λυνεται στα γελια "ναι , πηγε στο περιπτερο να σου παρει τσιγαρα "μου λεει (6 μηνων ντεμεκ περπατησε και το ειδε αυτη) και πριν ενα μηνα ξανανοσημευτηκα (την καταδικη μου μεσα που πεφτω στην αναγκη της) και παλι δε φερνει το παιδι, και με το που βγαινω παω με ταξι καρφι στο σπιτι της να το παρω (μεσημερι) και μου λεει "κοιμαται, θα στο φερω το βραδυ" και εχω να δω το παιδι μου 5 μερες!!!!!!!!!!!! και η ψυχη μου με ακουσε και ετρεξε στην αγκαλια μου και το σφιξα και κατσαμε αγκαλιτσα χωρις να μιλαμε και η -------ανα ηρθε και το ξεκολλησε απ την αγκαλια μου λεγοντας "αστην την μαμα τωρα θελει να πιει νερο" και το πηρε απ τα χερια μου!!!!!

αλλα τωρα απανταω και μαλιστα ειρωνευομαι και ο αντρας μου το καταχαιρεται και μου λεει να τη βρισω κιολας αμα θελω!!!!!!! προχτες ειπε κατι για ενα φαι που το κανει αυτη και το τρωνε και της ειπα "ελα ρε μαμα τωρα, καθε 60 φαγητα του κανεις κι εσυ 2 και θα μας πεις και τι τρωει???" αλλα ειπαμε, μια να γινω καλα Θεε μου και τα λεμε!!!!!! ξερετε πως ειναι να σου το παιρνουν μεσα απο την αγκαλια ενω το ειχαν εκει 5 μερες κι εσυ ουτε την αναπνοη του δεν ακουσες????

τρομερο...πως μπορεσε να σου το κανει...αχ!!!δεν ξερω τι να κανω παντως. και τα βγαζω και με τον αντρα μου γιατι σπανια μιλαει... ποτε δε θα μπορουσα να την πω μαμα..ελεος δηλαδη...!!!!ετσι ειναι οι μαμαδες!!!

τρομερο...πως μπορεσε να σου το κανει...αχ!!!δεν ξερω τι να κανω παντως. και τα βγαζω και με τον αντρα μου γιατι σπανια μιλαει... ποτε δε θα μπορουσα να την πω μαμα..ελεος δηλαδη...!!!!ετσι ειναι οι μαμαδες!!!

δεν με πειραζει το μαμα, το βλεπω σα μια λεξη ξερεις...........μπορει πχ τον αντρα σου να τον λενε Γιωργο και να ξερεις αλλους 10 Γιωργηδες, οταν φωναζεις τον δικο σου αντρα ομως ειναι σα να το λες πρωτη φορα.......ετσι και με το μαμα....το λεω σα να ηταν ενα ονομα.....

το αστειο ειναι που ο αντρας μου λεει τη δικια μου μαμα και τη δικια του πεθερα.........τοσο πολυ τη χωνευει τη μανα του.......

της εχω πει 10000000000 φορες να μη βαζει μαξιλαρι στην κουνια της μικρης ενω κοιμαται,ειναι επικυνδινο!!!!!!ναι μου λεει και μετα απο 2 μερες παλι τα ιδια μαξιλαρι διπλα στη μικρη και καλα για να το ακουμπαει στον υπνο και να μη νοιωθει μονη(4 μηνων)ελεος!!!τι αλλο να κανω???

της εχω πει 10000000000 φορες να μη βαζει μαξιλαρι στην κουνια της μικρης ενω κοιμαται,ειναι επικυνδινο!!!!!!ναι μου λεει και μετα απο 2 μερες παλι τα ιδια μαξιλαρι διπλα στη μικρη και καλα για να το ακουμπαει στον υπνο και να μη νοιωθει μονη(4 μηνων)ελεος!!!τι αλλο να κανω???

πω πω βρε κοριτσακι για μεγαλη σπασικλω η πεθερα!!!!!! μηπως να την παρεις μαζι μια μερα στον παιδιατρο κ να την ρωτησεις(τον γιατρο) κ καλα, μπροστα της για διαφορα θεματακια που επιμενει να κανει το δικο της.:twisted: μπας κ αν τα ακουσει απ τον γιατρο κ οχι απο σενα την δει αλλιως:roll::rolleyes:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

εεεε....αμαν πια κι αυτες,μαναδες και πεθερες!!!!

ελεος!!!Κοριτσι μου,εγω μετα απο τοσο μπιρι-μπιρι για το μαξιλαρι μου φαινεται θα πηγαινα,θα επαιρνα το ψαλιδι και θα το εκοβα κομματακια μπροστα στα ματια της.....μιλαμε,ικανη θα ημουν να εξαφανιζα ολα τα μαξιλαρια απο το σπιτι..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μα δεν καταλαβαινουν οτι οι μαναδες ξερουν καλυτερα και μονο οταν ειναι καλοπροαιρετες οι συμβουλες μπορει και να ληφθουν υποψην?????

μου ελεγε χτες η πεθερα μου οτι στο μαιευτηριο που πηγε να επισκεφτει την νυφη της αδελφης της....η μανα της κοπελας της επαιρνε το μωρο γιατι λεει αυτη δεν εκανε τιποτε καλα!!!:shock::shock::shock::shock:Το΄χε λεει για κουκλα!!!!!!!!!!

Θα μου το εκανε εμενα αυτο η μανα μου ή η πεθερα μου χωρις να ζητησω εγω βοηθεια και θα το δεχομουνα ετσι????

Θα μας ακουγε οοοοοολοοοοοοοο το μαιευτηριο...κι αν θα ξαναπατουσε κιολας εκει!!!!

Αχ βρε κορίτσια ,διαβάζω αυτά που γράφετε και χαμογελώ…

Όλες οι πεθερουλες καλές είναι , θα έρθουμε και εμείς στη θέση τους και τα ιδία θα κάνουμε [ και μη πείτε εγώ όχι ] ότι κάνουν το κάνουν με αγάπη και λαχτάρα για αυτό το θαυματάκι

Αν τα ίδια τα έκανε η μάνα σας δε θα αντιδρούσατε έτσι . θα λέγατε άσε ρε μαμά ξέρω εγώ ! το ίδιο να πείτε και στη πεθερά ,να της μιλάτε όπως μιλάτε και στη μαμά σας

Όλα είναι τόσο απλά ….

Αλώστε για να πήρατε το γιο της πάει να πει ότι το μεγάλωσε σωστά!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...