Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Recommended Posts

πριν απο 3 χρονια ειχα αγορασει ενα συνθετο απο γνωστη αλυσιδα καταστηματων με επιπλα σπιτιου, δεν ειχα βιτρινα στο σαλονι και ετσι αποφασισα να αγορασω κατι μικρο για τον τοιχο για να βαλω τα κρυσταλλνα ποτηρια απο τον γαμο μου, καιι χτες το βραδυ την ωρα που πειγαινα προς το υπνοδωματιο ακουγεται ενα εκωφαντικος θορυβος παω στο σαλονι και τι να δω το συνθετο ειχε ξεκολισει ολο απο τον τοιχο ειχε πεσει στο πατωμα και ειχανε γινει τα παντα θρυψαλα γεμισε ολο το σαλονι και η κουζινα γυαλια ειχα κατσει και το κοιταγα σαν αποσβωλομενη ειχε μεινει μονη η βαση στυριξης στον τοιχο τι βαση δλδ μια ραγα ειχε αρα εφυγε ολο απο την θεση του δεν ειναι οτι εφυγαν τα υοπα, το σοκ μου πιο πολυ ειναι οτι ειχα το μωρο στο ριλαξ που συνηθως το εβαζα εκει κοντα για να το βλεπω απο τον διαδρομο οταν κανω δουλειες που εκεινη την ωρα την ειχα παρει αγκαλια αν ειχα αφηση το μωρο εκει θα ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕ , και πειτε μου τωρα τι να κανω μυνηση να βγω στα καναλια τι?

Διαφημίσεις

Για να καταλαβω (συγχωρε σε με, ειναι μια δυσκολη μερα για εμενα και απλα δεν εχω καταλαβει), αγορασες αυτο το συνθετο πριν απο 3 χρονια και το κρεμασες εχθες οπου και επεσε? Ή το ειχες 3 χρονια στον τοιχο και αυτο επεσε εχθες?

Το ειχατε τοποθετησει εσεις ή καποιο ατομο απο την εταιρεια που το αγορασες?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

πριν απο 3 χρονια ειχα αγορασει ενα συνθετο απο γνωστη αλυσιδα καταστηματων με επιπλα σπιτιου, δεν ειχα βιτρινα στο σαλονι και ετσι αποφασισα να αγορασω κατι μικρο για τον τοιχο για να βαλω τα κρυσταλλνα ποτηρια απο τον γαμο μου, καιι χτες το βραδυ την ωρα που πειγαινα προς το υπνοδωματιο ακουγεται ενα εκωφαντικος θορυβος παω στο σαλονι και τι να δω το συνθετο ειχε ξεκολισει ολο απο τον τοιχο ειχε πεσει στο πατωμα και ειχανε γινει τα παντα θρυψαλα γεμισε ολο το σαλονι και η κουζινα γυαλια ειχα κατσει και το κοιταγα σαν αποσβωλομενη ειχε μεινει μονη η βαση στυριξης στον τοιχο τι βαση δλδ μια ραγα ειχε αρα εφυγε ολο απο την θεση του δεν ειναι οτι εφυγαν τα υοπα, το σοκ μου πιο πολυ ειναι οτι ειχα το μωρο στο ριλαξ που συνηθως το εβαζα εκει κοντα για να το βλεπω απο τον διαδρομο οταν κανω δουλειες που εκεινη την ωρα την ειχα παρει αγκαλια αν ειχα αφηση το μωρο εκει θα ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕ , και πειτε μου τωρα τι να κανω μυνηση να βγω στα καναλια τι?

πάρε το συνήγορο του πολίτη και ρώτα τί ακριβώς πρέπει να κάνεις...

και δεύτερον ποτέ δεν αφήνουμε παιδιά κάτω από σύνθετα, βιβλιοθήκες κλπ...

και αποθηλασε επιτελους!

Για να καταλαβω (συγχωρε σε με, ειναι μια δυσκολη μερα για εμενα και απλα δεν εχω καταλαβει), αγορασες αυτο το συνθετο πριν απο 3 χρονια και το κρεμασες εχθες οπου και επεσε? Ή το ειχες 3 χρονια στον τοιχο και αυτο επεσε εχθες?

Το ειχατε τοποθετησει εσεις ή καποιο ατομο απο την εταιρεια που το αγορασες?

αυτο εχει πολυ μεγαλη σημασια που σε ρωταει η φαιη γιατι αν το κανανε απο την εταιρεια τοτε εχουν μεριδιο ευθυνης.αλλα αν το κρεμασατε εσεις τοτε ολο ειναι δικο σας.

ακομα και αν ηταν φορτωμενο υπερβολικα μπορει να σου πουν οτιδηποτε.

να λες ευτυχως που δε χτυπησε το μωρακι σου ή κανενας αλλος στο σπιτι.

Διαφημίσεις

δεν το αφηνω απο κατω το αφηνα κοντα στο διαδρομο να το βλεπω αλλα ετσι οπως επεσε και εκει που το ειχα θα το χτυπαγαν τα γυαλια ετσι οπως εκσφεδωνιστικαν, δεν βαζω σε κινδυνο τα παιδια μου αφηνοντας τα κατω απο βιβλιοθηκες, ραφια κλπ.

το συνθετο ειχε μονο ποτηρια κρυσταλινα εχω και φωτογραφιες απο γιορτες που φαινεται δεν ειχε βαρος και το τοποθετησαν εκεινοι

αρα παρε τηλ και πες το,ισως να παρεις και το συνηγορο του πολιτη οπως ειπε και η culte πιο πανω.

φταινε εκεινοι εφοσον το τοποθετησαν κιολας.

Διαφημίσεις

το αγορασα πριν απο 3 χρονια και το ειχε τοποθετηση τοτε ανθρωπος της εταιρειας και χθες επεσε.

Οκ, καταλαβα τωρα!

Εγω για αρχη θα επαιρνα τηλ. στην εταιρεια να δω τι θα μου πουν (νομιζω παιζει σημαντικο ρολο η αντιμετωπιση της εταιρειας) και αναλογως θα επραττα!

Το ξερω αυτο με τα γυαλια, ειναι αστα να πανε! Το καλοκαιρι εσπασε η Μαρια ενα γυαλινο μπιμπερο και ακομα και τωρα που εστρωσα, ανακαλυψα μικρα - μικρα γυαλακια. (Και να φανταστεις βαζω καθημερινα ηλεκτρικη σκουπα, ακομα και το καλοκαιρι, στο πλακακι γιατι μου μαζευει καλυτερα τη σκονη και με διευκολυνει στο σφουγγαρισμα αλλα και παλι βρηκα γυαλακια..)

Ευτυχως που δεν χτυπησε κανενας σας!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

τους πηρα περιμενω να με παρουν εκενη απλα γραψανε αυτα που ειπα, τι μπορω να τους κανω?

Τωρα το ειδα οτι τους εχεις καλεσει ηδη!

:oops:

nDtZp2.png

Μετά απο 3 χρονια δεν νομίζω να μπορούν κάνουν τίποτα σε αυτούς που το αγόρασε και κατ' επέκταση στους τεχνικούς που το τοποθέτησαν...

Θα μπορούσαν αν την κατηγορήσουν κιόλας ότι μετά απο 3 χρόνια μπορεί να ευθύνετε η ιδια για τοποθέτηση μεγαλύτερου βάρους απο ότι δέχετε το έπιπλο....

Ελπίζω να τα καταφέρεις και να βγάλεις μια άκρη μετά απο τόσο καιρό!!!

Διαφημίσεις

Εγώ είχα αγοράσει από το γνωστό σουηδικό κατάστημα 2 ράφια απλά πάνω από το γραφείο του υπολογιστή. Τα κρεμάσαμε εμείς βέβαια όχι συνεργείο αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες και με τις βίδες που είχε η συσκευασία.

Μια μέρα και ενώ κάθομαι στο PC πέφτει το ένα και σπάει την οθόνη (ευτυχώς όχι το κεφάλι μου).... δεν είχα τίποτα βαρύ επάνω, λίγα cd μόνο.

Τα ίδια τα ράφια όμως ήταν απίστευτα βαριά...εννοείται ότι τα πέταξα την ίδια στιγμή!

Από τότε δεν ξαναβάζω στον τοίχο κανένα βαρύ έπιπλο...προτιμώ πάντα βιβλιοθήκες ή ραφιέρες που ακουμπούν στο πάτωμα και αν χρειαστεί απλά ενισχύονται και στον τοίχο!

Άναψε και ένα κεράκι...που είστε όλοι καλά!!!

Πρέπει να απευθυνθεί στον συνήγορο του καταναλωτή (όχι του πολίτη) και να έχει συγκεκριμένο αίτημα

Και λάβετε υπόψη ότι δεν είναι θέμα μόνο τοποθέτησης (δηλ. και οι ίδιοι να το είχατε τοποθετήσει...) αλλά και κατασκεύής.

Αυτό που συνέβη είναι πολύ χοντρό και μην το αφήσεις έτσι. Είχατε Άγιο.

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...