Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ!

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσια,

Μετά απο λαϊκή απαιτηση (ψωνιοοοοο) ανοίγω αυτό το θέμα για να βάλω φωτογραφίες και περιγραφές απο την γιορτή του γιόκα μου που ετοιμάζω!

Λοιπόν πρώτα-πρώτα το πάρτυ θα έχει θέμα τον μπομπ τον σφουγγαράκη (τρελαινεται ο μικρός μου)

Το προσκλητήριο λοιπόν :

<script src='http://img10.imageshack.us/shareable/?i=invitationh.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>invitationh.jpg</noscript>

το βρήκα απο εδω http://www.familyshoppingbag.com

και ο φάκελος (παλι απ'το ίδιο σαϊτ)

<script src='http://img209.imageshack.us/shareable/?i=spongebobletterenvelope.gif&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>spongebobletterenvelope.gif</noscript>

Τα τύπωσα σε χοντρό χαρτονάκι, τα έκοψα και κόλλησα τον φάκελο.

Τα μισά τα έχω στείλει μόνο με μεϊλ... 5-6 χρειάστηκε να τα δώσω χέρι-χέρι.

Απο αυτό το σαϊτ θα χρησιμοποιήσω και ταμπελάκια για τα φαγητά, χαρτονένια πλακατ με τον μπομπ και θα δούμε που θα βρω τραπεζομάντηλα κλπ....

Θα ανεβάσω αργότερα τα δωράκια για τα παιδιά και σιγά σιγα το στολισμό και όοοοτι άλλο κάνω.

:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ για την άμμεση και φυσικά έμμεση απάντηση σου...... είμαι 1000% ότι θα ναι τέλειο το πάρτυ σας!!!!! και φυσικά ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!

Διαφημίσεις

Μπορείς να βάλεις για στολισμό φιγούρες του Μπομπ από αλουμίνιο,με την τεχνική της χαρτοπετσέτας και επίσης γιρλάντα με διάφορες φωτό του Μπόμπ και σε κάθε μία να γράφει ένα γράμμα από το όνομα του Στέλιου. Θα σου μείνει και για διακόσμηση του δωματίου του.

Ένα ένα μου έρχεται.Πώς θα σου φαινόταν σαντουιτσάκια με λεπτή φέτα από κίτρινο τυρί ή κασέρι(διαμάχη Αθήνας-Θεσσαλονίκης,εμείς όλα τα κίτρινα,κασέρια τα λέμε),όπου θα σχηματίσεις πάνω του την φάτσα του Μπομπ με κομματάκια ελιάς,πιπεριές,κλπ?Έτσι όπως τον είδα τώρα στο προσκλητήριο αυτό μου ήρθε στο μυαλό(και στο στομάχι επίσης)!!!

Μπορείς να βάλεις για στολισμό φιγούρες του Μπομπ από αλουμίνιο,με την τεχνική της χαρτοπετσέτας και επίσης γιρλάντα με διάφορες φωτό του Μπόμπ και σε κάθε μία να γράφει ένα γράμμα από το όνομα του Στέλιου. Θα σου μείνει και για διακόσμηση του δωματίου του.

Απο αλουμίνιο? Για ποια με πέρασες??? Για τον μαγκαϊβερ!!! χαχαχαχαχα

Πολύ καλή ιδέα πάντως αλλά νομίζω οτι θα το κάνω ντεκουπάζ σε χάρτινες φιγούρες, μου φαίνεται πιο έυκολο!

Ένα ένα μου έρχεται.Πώς θα σου φαινόταν σαντουιτσάκια με λεπτή φέτα από κίτρινο τυρί ή κασέρι(διαμάχη Αθήνας-Θεσσαλονίκης,εμείς όλα τα κίτρινα,κασέρια τα λέμε),όπου θα σχηματίσεις πάνω του την φάτσα του Μπομπ με κομματάκια ελιάς,πιπεριές,κλπ?Έτσι όπως τον είδα τώρα στο προσκλητήριο αυτό μου ήρθε στο μυαλό(και στο στομάχι επίσης)!!!

Ειπα στο μπουφέ να βάλω ταμπελάκια με τον μπομπ που να γράφει τι είναι το κάθε φαγητό και στο τέλος να παραγγείλω παστάκια απο ένα ζαχαροπλαστείο εδώ κοντά με την φατσούλα του μπομπ στο καθένα...

Βαριέμαι να φτιάχνω ένα-ένα σαντουϊτσάκι ρε Χριστίνα :oops:

Αυτά τα ταμπελάκια έλεγα για τα φαγητά...

http://www.familyshoppingbag.com/img/thumb/jump/369/Spongebob_Tags

spongebobtags593234.png

και αν δεν μου αρέσουν τα κουτάκια που θα μου φέρουν απ'το mirabile έλεγα να φτιάξω αυτά :

spongebobfriendsbox2.gif

ή αυτά

spongebobhimselfbox.png

Διαφημίσεις

Πολύ όμορφα όλα!!Για το αλουμίνιο δεν είπαμε να κάνεις οξυγονοκόλληση καλέ!!'Εχει σε λεπτό πάχος και κόβεται εύκολα σαν χαρτί.Το έχω δει και σε πολλές μπομπονιέρες τελευταία.Πάντως όλα όσα μας έδειξες μέχρι τώρα μου άρεσαν πάρα πολύ!

Λοιπόν , Σας γράφω το μενου του μπουφέ

(το οριστικοποιήσαμε χθες)

MENOY Καναπεδάκια (ορεκτικό)

Κρακεράκια με σως φιλαδέλφια (ορεκτικό)

Στικς καρότο–αγγούρι με σως ροκφορ

Τυρόπιτα πεθεράς

Κρεατότουρτα (δική μου)

Πιτσα δική μου(2)

Πλεξούδες

Λαχανοκεφτέδες

Σουβλάκια παιδικά (40 τμχ)- κοτόπουλο + χοιρινό

Κεφτεδάκια (μαμας)

Κοτομπουκιές

Σνιτσελάκια

Αρνίσια παϊδάκια

Πατατοσαλάτα

Μακαρονοσαλάτα με τόνο

Μαρουλοσαλάτα (μυζήθρα + πιπεριές)

Πατάτες φούρνου

Ρυζι (ίσως γαμοπίλαφο)

Ψωμάκια ατομικά διάφορα

Γλυκα:

Παστάκια Μπομπ

Μιλφεϊγ

Γιαούρτι με γλυκά κουταλιού

Σοκολατοκεϊκ

Ουφ... κουράστηκα ήδη

Πολύ όμορφα όλα!!Για το αλουμίνιο δεν είπαμε να κάνεις οξυγονοκόλληση καλέ!!'Εχει σε λεπτό πάχος και κόβεται εύκολα σαν χαρτί.Το έχω δει και σε πολλές μπομπονιέρες τελευταία.Πάντως όλα όσα μας έδειξες μέχρι τώρα μου άρεσαν πάρα πολύ!

χμμμμμ.... θα το ψάξω...

Παναγία μου!Καλέ αυτό δεν είναι πάρτυ αλλά δεξίωση!!Αυτή η κρεατότουρτα τί είναι??Μισό να σκουπίσω το πληκτρολόγιο γιατί τρέχουν τα σάλια μου!!!!!!!!!!

Παναγία μου!Καλέ αυτό δεν είναι πάρτυ αλλά δεξίωση!!Αυτή η κρεατότουρτα τί είναι??Μισό να σκουπίσω το πληκτρολόγιο γιατί τρέχουν τα σάλια μου!!!!!!!!!!

40 μεγάλοι

15 παιδιά

Και οοοοολοι πολύ φαγανοι!!!

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί δεν με παίρνει να το κάνω σε παιδότοπο ή αλλού με catering?????

Θα χρειαζόμουν ένα φορτηγό φαγητά για να τους χορτάσω όλους.

Η κρεατότουρτα είναι μια κρητική συνταγή (μου την έμαθε η πεθερά μου)

Εχει φύλλο (σαν κουρού) πάνω-κάτω και μέσα έχει βρασμένο κατσικάκι, διάφορά τυριά και ... δεν θυμάμαι τι άλλο.

Ειναι φανταστικη αν και λίγο δύσκολη! Αλλά πιστευω θα τα καταφέρω.

Ο στέλιος την λέει κεηκ:lol::lol::lol:

Πολλά απο τα φαγητά (γιαυτό τα διάλεξα κιόλας) φτιάχνονται απ'την προηγούμενη μέρα οπότε δεν θα μου πέσουν όοοοολα μαζί.

Διαφημίσεις

Ασχετο:

Η γιαγιά μου έλεγε οτι όσο άτομα έχεις καλεσμένους, τόσες πιατέλες πρέπει να υπάρχουν στον μπουφέ για να μην λείψει τίποτα!

Εγώ το κάνω λίγο λιγότερο:wink:

Πολυ ωραιο το μενου σου αλλα αυτη η κρεατοτουρτα πρεπει να ειναι το κατι αλλο.Δεν την ξερω παρολο που και η δικια μου πεθερα ειναι Κρητικια και ειναι στην κατηγορια της Θανασιμης:D Να χαιρεσε τον γιοκα σου.

Πολυ ωραιο το μενου σου αλλα αυτη η κρεατοτουρτα πρεπει να ειναι το κατι αλλο.Δεν την ξερω παρολο που και η δικια μου πεθερα ειναι Κρητικια και ειναι στην κατηγορια της Θανασιμης:D Να χαιρεσε τον γιοκα σου.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ κουράγιο με την κρητικιά! Παντως δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο :wink:

Θα σας γράψω την συνταγή κάποια στιγμη, είναι όντως φανταστική!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ κουράγιο με την κρητικιά! Παντως δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο :wink:

Θα σας γράψω την συνταγή κάποια στιγμη, είναι όντως φανταστική!

Οκ οταν βρεις χρονο γραψε την βρηκα τον τροπο εδω και δεκα χρονια:)

mamaroma οπωσδήποτε τις συνταγές -όταν έχεις σχόνο βεβαίως- από κρεατότουρτα, πλεξούδα, κρακεράκια με σωσ φιλαδέλφεια, μακαρονοσαλάτα με τόνο και γαμοπίλαφο. Σόρρυ που σου ζητώ τόσα πολλά αλλά έχω μεγάλη απορία και όρεξη να τα δοκιμάσω... τί να κάνουμε καλή μου μερικές φορές έχετε κ μερικά ατού εσείς που έχετε Κρητικιές πεθερές..... (χαχαχα)

Και που να φας ξεροτήγανα!!!Θα πάθεις πλάκα!!

Πάντως mamaroma,είμαι της γνώμης ότι πρέπει να μας στείλεις μια ποικιλία από όλα όσα θα κάνεις,για να σου πούμε βρε παιδί μου την γνώμη μας!!!

Και που να φας ξεροτήγανα!!!Θα πάθεις πλάκα!!

Πάντως mamaroma,είμαι της γνώμης ότι πρέπει να μας στείλεις μια ποικιλία από όλα όσα θα κάνεις,για να σου πούμε βρε παιδί μου την γνώμη μας!!!

xixixi Πονηρό Χριστινάκι!!! Θα σου στείλω με το κτελ :)

Λοιπόν, συνταγή για πλεξούδες:

1 πακέτο σφολιάτα (φτάνει για 4 πλεξούδες)

1/4 κίτρινο τυρί

1/4 ρεγγάτο

8 φέτες γαλοπούλα

5 φέτες μπεϊκον στρογγυλό

1 κρέμα γαλακτος

1 αυγό

Ολα τα τυριά τριμμένα, η γαλοπούλα και το μπεϊκον σε κομματάκια

Καθε πακέτο σφολιάτας περιέχει δύο φύλλα, τα κόβουμε στην μέση και έχουμε 4. Τα ανοίγουμε λίγο με τον πλάστη να μεγαλώσουν (και να λεπτύνουν)

Οπως είναι παραλληλόγραμμο το κάθε φύλλο το χωρίζουμε νοητά σε τρείς λωρίδες. Χαραζουμε παράλληλες γραμμές στις δυο ακριανές, σαν αυτάκια και αφήνουμε το κέντρο άκοπο.

Ανακατευουμε όλα τα υπολοιπα υλικά σ'ενα μπωλ και μοιράζουμε στα τέσσερα.

Γεμίζουμε το κέντρο κάθε φύλλου.

Τυλίγουμε το πάνω και το κάτω μέρος και μετά πέρνουμε ένα-ένα αυτάκι και το πλέκουμε προς το κέντρο να γίνει σαν... πλεξούδα.

Αλείφουμε με αυγο και ψήνουμε για καμιά ώρα στον αέρα στους 180.

Εγώ τις τυλίγω σε λαδόχαρτο και τις βάζω κατάψυξη (δεν τις τρώμε και τις 4 με την μία!) Οταν θέλω μία, την ψήνω κατευθείαν απο την κατάψυξη με την λαδόκολα ανοιχτη πρώτα στους 180 και στο τέλος στους 200.

Ειναι πολύ πολύ πολύ νόστιμες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...