Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παραμύθι στη ΔΕΘ - Το Christmas Magic City

Recommended Posts

Εμεις πηγαμε προχθες.Κι εγω απογοητευτικα.Περιμενα πως θα ειχε Αγιο Βασιλη κλουν ζογκλερ θεατρακια κλπ.Πραγματα τελος παντων διαφορετικα,ευχαριστα,γιορτινα.Αντιθετως ειχε πολλα περιπτερα με γλυφιτζουρια,γλυκα κλπ,παιχνιδια μηχανοκινητα(αν ηθελα τετοια θα πηγαινα απλα στο λουνα παρκ)και καποια εργαστηρια στα οποια αυτοι που ηταν εκει φαινοταν σαν να κανουν αγγαρεια.Δεν καθισαμε ουτε ωρα.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις γυρισαμε απο την ΔΕΘ ..Απογοητευση πληρως...αν καποιος εχει παει ονειρουπολη η δεθ θα του φανει αστεια....

και το παγοδρομιο στοιχιζει 10 ευρω η μιση ωρα και εχω την αποδειξη παρακαλω..

πολυ εμπορικο θεαμα..αχρωμα αοσμα..

την αλλη βδομαδα ΔΡαμα δαγκωτο...

Διαφημίσεις

με τις πρώτες απόψεις ένα γρήγορο συμπέρασμα που βγαίνει είναι η πλήρες απογοητευση!!!:-(:-(:-(

τζάμπα η αναμονή που είχαμε... :-(:sad::-(

άντε να πείσουμε τον μικρό να περιμένει λίγο να πάμε ονειρούπολη!!!

μάλλον ο αδερφός αλλού θα πήγε....

ευχαριστούμε για τα σχόλια αυτούς που πήγαν για να μην την πατήσουμε και εμείς!!

Οσοι πηγατε, θα ξερετε: Ενταξει, εχει εισοδο αναλογως τα ατομα...Πληρωνεις ανα ατομο στις δραστηριοτητες και σε καθε δραστηριοτητα; Δηλαδη εμεις που ειμαστε 6 στο συνολο θα φοβομαστε τι θα θελησουν να παιξουν τα παιδια μας, αν θελουν να πανε σε ολα τα παιχνιδια ή καποια ειναι δωρεαν;

Θα μας βγει με λιγα λογια ο κουκος αηδονι;

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

στο site αναφερει 5 ευρω το παγοδρομιο ηταν 10 ευρω η μιση ωρα και δεν υπηρχε ατομο να βοηθησει τα παιδια που επεφταν σαν καρπουζια...υπηρχε 1 κοπελΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΕΝΑΛΑΞ αλλα ο κοσμος ηταν πολυς και καθοταν τ ακαημενα στο ξυλο της περιφραξης και περιμεναν καποιον να βοηθησει....

επειτα ειχε 2-3 τραπεζια για χειροτεχνια και τετοια αλλα ολη η φαση ειναι εμπορικη τελειως..πουλανε ..ποθλανε ..πουλανε τα παντα ζαχαρωτα βιβλια ποπ κορν βαφλες παιχνιδια μπαλονια(10 ευρω παρακαλω)

γνωστο διασημο μεζεδοπωλειο της πολης το οποιο λατρευω εφερε ολη την σαβουρα το πιο αθλιο φαγητο ever και πανακριβο..

και το πιο αστειο ο αη βασιλης ηταν ισα με 40 κιλα πανασχημος αη βασιλης και ηθελε 4 ευρω για 1 φωτο και οταν μπηκα με την βιντεοκαμερα μονο που δεν με πεταξαν εξω..απαγορευεται η ληψη λεει απο το αθλιο σπιτακι με τον παναθλιο αηβασιλη..

βεβαια το μονο που ξετρελαθηκα δεν ειχε σχεση με το magic city αλλα με μια φοβερη εμπειρια μεσα στην δεθ με τον κοσμο των εντομων..τελειο πραγματικα...τελειο τελειο...

Διαφημίσεις

Οσοι πηγατε, θα ξερετε: Ενταξει, εχει εισοδο αναλογως τα ατομα...Πληρωνεις ανα ατομο στις δραστηριοτητες και σε καθε δραστηριοτητα; Δηλαδη εμεις που ειμαστε 6 στο συνολο θα φοβομαστε τι θα θελησουν να παιξουν τα παιδια μας, αν θελουν να πανε σε ολα τα παιχνιδια ή καποια ειναι δωρεαν;

Θα μας βγει με λιγα λογια ο κουκος αηδονι;

αστο καλυτερα...πανε στο κοσμος που εχει ωραιες εκδηλωσεις δωρεαν..

στην δεθ ο κυριος τζαμπα πεθανε και τα πλερωνεις ολα ...μα ολα..μονο το κατουρημα δεν πληρωνεις..σορρυ αλλα πολυ απογοητευτηκα...

αστο καλυτερα...πανε στο κοσμος που εχει ωραιες εκδηλωσεις δωρεαν..

στην δεθ ο κυριος τζαμπα πεθανε και τα πλερωνεις ολα ...μα ολα..μονο το κατουρημα δεν πληρωνεις..σορρυ αλλα πολυ απογοητευτηκα...

Ευχαριστω για τις πληροφοριες! ;) Να σου πω, να πληρωσω, αλλα με λογικες τιμες και οχι 4 ευρω το ατομο και ανα παιχνιδι, που ειναι σα να φτυνουν τις μεγαλες οικογενειες, προσβαλλομαι και μονο γι' αυτο. Δεν εχω σκοπο να αφησω 100 ευρω μονο σε παιχνιδια!

Επισης για το ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ αν και off topic νομιζω οι οφειλω να το πω,να ξερετε οτι εδω στην πολη μου, μου ειπανε περιπτωσεις παιδιων που κοπηκαν δαχτυλα του χεριου τους απο τα πεδιλα που εχουν λαμες απο κατω. Και αιτια ο συνωστισμος, περασαν τα παγοπεδιλα απο επανω απο τα δαχτυλα, οταν τα παιδακια εχασαν την ισορροπια τους και σα λεπιδες τους εκοψαν τα δαχτυλα. Και δεν ειναι ραδιο αρβυλα...αν τελικα υποκυψω στη μεγαλη μου κορη μου που παρακαλαει, μονο με γαντια χονδρα του Σκι θα την αφησω...Αλλα μεγαλη ανευθυνοτητα στη Θεσσαλονικη,να μην υπαρχει ατομο να βοηθαει, ισως να οργανωθουν αργοτερα ομως.

Τελικα μηπως οι Δραμινοι που εχουν το ονομα, εχουν και τη χαρη;

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Παιδια η Δράμα είναι άλλη φάση!!! Και όλα δωρεάν!!! Κρίμα για την ΔΕΘ!

Εσείς που έχετε πάει και στο Μύλο είναι καλύτερα απο ΔΕθ? Ή να μη πάω πουθενά και να πάω Πλ. Αριστοτέλους (Θεέ μου τι μιζέρια βγάζει αυτό το μέρος ειδικά τις γιορτές!!!!με όλους αυτούς να πουλούν φθηνά κινέζικα τριγύρω, στο εδαφος, το μίζερο δέντρο που τη μέρα που δεν φαίνονται τα φώτα είναι να το κλαις...) Αχ Ελλαδίτσα...

Για το παγοδρόμιο εγώ πέρισυ άφησα μόνο την κόρη μου που ήταν 12 και όχι τον μικρό μου που ήταν 8 χρονών. Στο Μύλο πέρισυ είχε 2 άτομα μέσα που βοηθούσαν. Και φέτος έτσι θα κάνω, τον μικρό μου δεν τον εμπιστεύομαι ακόμη. Και στο σκι έχω δει πολλά ατυχήματα με παιδάκια και είμαι πιο επιφυλακτική από πριν.

Διαφημίσεις

περισυ πηγα στο μυλο και ηταν ακριβη η εισοδος και προσφεραν εναν νερωμενο καφε και στα παιδια ενα κουτακι οπως το τζουνιορ που ειχε εναν χυμο και ενα κρουσασαν μεσα..

δεν ξετρελαθηκα αλλα οκ ηταν μια ιδιωτικη πρωτοβουλια ομορφη και τα περιπτερα ομορφα στημενα και το κιοσκι που ηταν ο αη βασιλης εξαιρετικο.

παντως Δραμα και παλι Δραμα..εχει βρε παιδι μου εναν ρομαντισμο,δεν νιωθεις οτι θελουν να σε αρμεξουν..ειναι πολυ ομορφα στημενα τ ασπιτακια και οι εθελοντες καταπληκτικοι..μιλαμε για παιδια γυμνασιου λυκειου που κανανε συγκινητικη προσπαθεια ν αμεινει ο κοσμος ευχαριστημενος..

το μεσημερι ενα παλλικαρακι (να το χαιρεται ημανουλα του)δεν πηγε να ξεκουραστει αλλα εκανε ξεναγηση στον κοσμο..ηταν πολυ διαβασμενος και ευγενεστατος..

τι να πω?

αν καποιος πηγε σημερα στη δεθ και αλλαξε κατι ας μας ενημερωσει..

Παιδια η Δράμα είναι άλλη φάση!!! Και όλα δωρεάν!!! Κρίμα για την ΔΕΘ!

Εσείς που έχετε πάει και στο Μύλο είναι καλύτερα απο ΔΕθ? Ή να μη πάω πουθενά και να πάω Πλ. Αριστοτέλους (Θεέ μου τι μιζέρια βγάζει αυτό το μέρος ειδικά τις γιορτές!!!!με όλους αυτούς να πουλούν φθηνά κινέζικα τριγύρω, στο εδαφος, το μίζερο δέντρο που τη μέρα που δεν φαίνονται τα φώτα είναι να το κλαις...) Αχ Ελλαδίτσα...

θα συμφωνησω και περισυ εκανα καταγγελια στην δημοτικη αστυνομια γιατι το παιδι μου ειδε ενα φρικτο για μενα θεαμα..

ενα πονυ σε εγκυμοσυνη και γονεις να βαζουν τα 12 χρονα παιδια τους επανω..

τι να δει το παιδι μου?την κακοποιηση και εκμεταλευση των ζωων?με συνδεσαν βεβαια με κάιρο...

και λεφτα μαυρα ...

Παιδιά επειδή όλα αυτά απο εμάς βγάζουν χρήματα. Εκτός απο τη Δράμα που είναι όλα δωρεάν, να τους κάνουμε μποϊκοταζ! Το παραμύθι της ΔΕΘ...μάλλον είναι παραμύθι!!!! Βέβαια όλοι αυτοί που προσφέρουν δεύτερες υπηρεσίες, θα πουν φτάίει η κρίση που δεν ήρθε ο κόσμος και όχι φυσικά η προχειρότητα τους... Γιατί ο κόσμος για τα όμορφα και τα καλόγουστα δίνει λεφτά και ας μη του περισσεύουν! Δεν περιμένω να γίνουμε Ντισνειλαντ όμως νομίζω πως όλες αυτές οι εκδηλώσεις δεν πρέπει να μη θυμήσουν τις εκδηλώσεις των δικών μου παιδικών χρόνων....

πήγαμε και εμείς στην ΔΕΘ, και στην Αριστοτέλους!!

ρε παιδιά τι χάλι και ντροπή είναι ολά αυτά για την πόλη μας??

τα 6Ε τα έκλαψα ειλικρινά!!

γιατί ρε παιδιά να είμαστε τόσο χάλι στην πόλη μας???

πάτε Αριστοτέλους να διαπιστώσετε (ειναι και τζάμπα) για το τι ρεζίλι σας μιλάω!

όσο για την ΔΕΘ και τζάμπα δεν ξανάπηγαινα !!!

Κρίμα κρίμα!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Κι εμείς πήγαμε χτες το απόγευμα στη ΔΕΘ και απογοητευτήκαμε...η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο...αν είναι να πληρώσω 2 ευρώ για τη βόλτα του μικρού στο καρουσέλ γιατί να πληρώσω και 3 ευρώ είσοδο????

Για να δω και τα υπόλοιπα μαγαζάκια-καφέ-εστιατόρια???? Δεν βλέπω το λόγο!!

Τη φάση στο παγοδρόμιο τη θεωρώ απαράδεκτη από άποψη ασφάλειας. Ο γιος μου είναι πολύ μικρός για κάτι τέτοιο , αλλά αυτό που είδα με άφησε άναυδη...ένα σωρό παιδάκια χύμα στον πάγο, 2 άτομα προσωπικό να προσπαθούν το ακατόρθωτο, και η ασφάλεια περίπατο, α, συγνώμη , είχε κάτι κυρίους με στολές γνωστής εταιρίας ιατρικών υπηρεσιών να βολτάρουν γύρω-γύρω για να βοηθήσουν σε τυχόν ατυχήματα...αίσχος και πάλι αίσχος!!!

Για να μην πω για τη φωτό με τον άγιο Βασίλη 4 ευρώ , όχι ρε παιδιά, λυπάμαι , αλλά δεν ένιωσα πουθενά τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ένιωσα σαν ευρώ που περπατάει...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Θυμάμαι...πέρυσι, ακριβώς τέτοια μέρα, Αγ. Νικολάου, είχα πάει στην Αριστοτέλους τον μικρό μου. Να δούμε την πόλη στολισμένη... να ρουφήξουμε λίγο από τη μαγεία αυτών των ημερών. Το θέαμα;

Μια φάτνη περιφραγμένη με κάγκελα που μόνο τα ματ έλειπαν

και το κλασικό μίζερο φωτεινό καράβι.

Μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος πάει στα εμπορικά.

Τώρα.. για το christmas magic city... να πω ότι τα ΄λεγα;;;;

Αφού ήταν και είναι η ίδια εταιρεία παραγωγής από πίσω με αυτό της Αθήνας

πέρυσι ήταν λογικό... Όλα με προχειρότητες...

Είναι αστεία αυτά που γράφουν:

"Στη Θεσσαλονίκη θα δημιουργηθεί ένας πολυχώρος πολλών χιλιάδων τ.μ., στα περίπτερα 13-14-15 και στους υπαίθριους χώρους της Helexpo, όπου για πέντε εβδομάδες θα λειτουργήσει ένα χριστουγεννιάτικο χωριό, όπως αυτά που συναντά κανείς στο Βερολίνο, τη Βιέννη ή άλλες πόλεις της Κεντρ. Ευρώπης."

Δεν έχουν ιδέα πως είναι αυτά του εξωτερικού.

Τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να παραπλανούν τον κόσμο.

πληρώνεις είσοδο για να δεις και να πληρώσεις ξανά περίπτερα με λουκουμάδες, με ξηρούς καρπούς, με καραμέλες με..με... με...με...και να δεις το περίπτερο γνωστής εταιρίας οδικής βοήθειας...!!!!

ουτε κι εγω θα παω.μια ζωη στην αρπαχτη ημαστε εμεις οι ελληνες,απλα με στεναχωριε που πηγαινει κοσμος και δεν προχωραμε ετσι πουθενα για να καταλαβουν πια οτι θα δωσουμε το βαλαντιο μας αλλα οποως και οταν εμεις το θελουμε.περισσι στο σταυρο θεσσαλονικης ειχε στην παραλια στον δρομο για ασπροβαλτα ενα μικρο χωριουδακι,ιδιωτης το χε,με δωρεαν εισοδο καναμε καρτουλες δωρεαν,κατσαμε με τον αγ.βασιλη φωτο γελιο κτλ δωρεαν,γραψαμε και γραμμα οι μεγαλυτεροι δωρεαν,ουσιαστικα δεν δωσαμε τπτ,με το χαμογελο τα παιδια και δεν νιωσαμε και καθολου ασχημα,καποια στιγμη θα πας να αφησεις αν θελεις για να βγαλουν και αυτοι ετσι δεν ειναι?και θα πω και καλα λογια,ενταξει 5 περιπτερακια ηταν αλλα το θεμα ηταν οτι τα μικρα παιδια το χαρηκαν και εμεις καναμε μια ωραια βολτα.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Στο παγοδρομιο εγινε το εξης...φερανε το μεσημερι μια ομαδα Ice χοκευ και εκαναν μια επιδειξη..μου αρεσε πολυ και για εναν παραξενο λογο ολα τα παιδια ητανε πανεμορφα δηλ ανετα πηγαιναν για φωτογραφιση...

ο μικρος τρελαθηκε και ρωταω τον προπονητη...Τι τελεια που κανετε προπονηση?

ακουστε θεικη απαντηση...

δεν κανουμε προπονηση σε παγο!!!!!!!!!!τα παιδια κανουν προπονηση με πατινια και νια φορα τον μηνα παμε ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ για να προπονηθουν στον παγο.........

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!!!!!!!

Ο Χριστος και η Παναγια!!!

και μιλαμε οτι υπαρχουν ενα σωρο ολυμπιακα αθληματα πανω στον παγο..

Που να παμε οι ερμοι ξυπολητοι στα αγγουρια?

τα παιδια φανηκε να εχουν ταλεντο πραγματικα γιατι καναν στον παγο απιστευτα πραγματα...

φανταστειτε να υπηρχε πογοδρομιο και προπονητης..θα μας εκαναν υπερηφανους...

ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΑΚΟΥΣ????Μηπως τωρα που θα αναλαβεις εσυ δουμε καμια ασπρη μερα????????????

ασχετο αλλα ηθελα να το πω...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...