Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Recommended Posts

δεν ξερω που να παω ναταπω.. (οχι οτι θα τους νοιαξει...) ολη η περιοχη της ανωπολης θεωρητε αρχαιολογικη ας πουμε. ολα τα παλια ερηπια ετοιμοροπα ταχουν κανει διατηρητεα κτιρια. Τι διατηρητεα ρε **να μη πω! προχθες 2 σπιτια διπλα απο μενα ηταν ενα τετοιο. αποτελεσμα? κατερευσε το μπροστα μερος του με τις τοσες βροχες! Και να φανταστητε πριν 25 λεπτα περνουσα αποκει με τη μικρη να τη παω σχολειο. αν επεφτε στο κεφαλι μας τι θα γινοταν??? επισης μπροστα στο σπιτι μου υπαρχει ενα ακομη πιο παλιο που αν το βλεπε ο χαρδαβελας θαλεγε πως μονο μια ''αλλη'' δυναμη υπαρχει και κραταει τους τοιχους. κρεμοντε στην κυριολεξια. βγαινω απτο σπιτι και παω ακρη ακρη στο δικο μου. που να παω ρε κοριτσια? θελει καταγγελια? τι θελει? δεν ειναι δυνατον να υπαρχουν αυτα ετσι. ας τα κρατησουν ως διατηρητεα αλλα ας τα κανουν μια αναπαλαιωση η κατι τετοιο. κινδυνευουμε! η οδος του τρομου ειμαστε

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο.Στο Δήμο λες να γίνει κάτι;Λέω εγώ τώρα,χωρίς να ξέρω...

Να συμφωνήσεις και με άλλους κατοίκους της περιοχής να διαμαρτυρηθείτε όλοι μαζί.Δεν θα είσαι η μόνη που έχει πρόβλημα.

tta4bed.aspx

ϊσως η πολεοδομία να μπορεί να κάνει κάτι για το θέμα. Εγώ στη θέση σου θα έστελνα και ένα email με το θέμα αυτό αλλά που να περιέχει και φωτογραφίες στο αρμόδιο υπουργέιο, γραφείο πρωθυπουργου, συνήγορο του πολίτη, εφορία αρχαιοτήτων (όσο πιο πολλά, τόσο το καλύτερο) και ίσως μετά να κινηθεί εσωτερικά η διαδικασία

πόσο δίκιο έχεις..

αν τύχει και περάσω απο'κει με πιάνει πραγματικά κατάθλιψη...

η περιοχή θα μπορούσε να ήταν το ομορφότερο κομμάτι της πόλης...( βλέπε παλιά πόλη Χανίων )....

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

αν ηταν μονο η αισθητικη πλευρα παλι θα εκανα κινηση αλλα τωρα μιλαμε και για κινδυνο γι α ολους εμας. ειλικρινα περπατας και λες τι θα γινει στο επομενο βημα σου.. θα ξεκινησω αυτο με τα μειλ και βλεπουμε...

1-2-3MPOMPIRES!!!

• 1 month later...

Έιναι πραγματικά απαράδεκτο μου έχει τύχει να πέσει μεγάλο κομμάτι σοβα(?) ακριβώς μπροστά μου. Επίσης υπάρχει και ένα θέμα με τα αδέσποτα σκυλιά τα οποία τα αγαπάω αλλά έχουν μαζευτεί πάρα πολλά και οι επιθέσεις στους περαστικούς τις βραδινές ώρες τελευταία είναι αρκετές.

• 4 εβδομάδες μετά...

supermama σε καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εγω εκει εχω περασει ολη μου την ζωη.Ειλικρινα δεν πιστευω να καταφερεις κατι,αν και στο ευχομαι ολοψυχα,εδω υπαρχουν σημεια καρμανιολες ανα την χωρα οπου σκοτωνεται κοσμος και δεν κανουν τιποτα..ειναι αηδια η υποθεση.Αν το σπιτι ειναι εγκαταλελειμμενο αλλα υπαρχει ιδιοκτητης δεν μπορεις να κανεις τιποτα,ειδικα εφοσον δεν εχει γινει τιποτε ΑΚΟΜΑ.Δυστυχως ετσι λειτουργουν ολα,δεν εχουν εμπεδωσει το στοιχειο τηε προληψης μετρων.Αν το σπιτι ειναι τωρα καποιο απο τα λεγομενα προσφυγικα...σωθηκες..εμεις θα φυγουμε και αυτα εκει θα ναι ακομα..δεν τα κουναει τιποτα..

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ!!!!

url=http://lilypie.com].png[/url]

δυστυχώς είναι πολλά τα ερείπια και πολλά τα εγκαταλελειμένα σπίτια. Στην Ανω Πολη μεγάλωσα αλλά εγεινε ανυπόφορη στο να ζεις εκει. Ελπίζω με το νέο δημαρχο να υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον.

4Xjop3.png

τελικα ειδα ενα μικρο δειγμα. δεν εχει σχεση με το δικο μου μυνημα φανταζομαι που εστειλα αλλα μπροστα στο σπιτι μου ενα πραγματικα ερειπιο ξεκινησαν να το μετρανε για αναπαλαιωση και για διαμορφωση του χωρου μεσα για καφε η κατι τετοιο αποτι καταλαβα. το θεμα ειναι οτι ελπιζω σχετικα συντομα να μη φοβαμαι να βγω απτο σπιτι μου τουλαχιστον..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...