Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ??

miamama

Recommended Posts

Οι τιμη ειναι καπου εκει. 550 -570 ευρω . Σου στελνω καποιο site για να δεις.

Θα .....μπερδευτεις λιγακι ,αλλα δεν πειραζει. Αξιζει.

Οι τιμές θέλω να πιστευω είναι σε λέβα και όχι σε ευρώ...........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 629
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

geia αγορασα την stilo 2 ξυλοσομπα απο το leroy merllin στη θεσσαλονικη στην τιμη των 260 ευρω.θελω να σας ρωτησω επειδη ειμαι νεα στο σαιτ.την εχει παρει καποιος την εχετε δοκιμασει?ακομη δεν τη συνδεσα και η θεση ειναι το ισογειο μιας μεζονετας χωρου 50 τετραγωνικα και το μπουρι που θα ειναι μεσα στο σπιτι θα ειναι περιπου 2 μετρα καθετο και 3 μετρα οριζοντιο.τι μπουρι πρεπι να βαλω μεσα στο σπιτι ινοξ ή απλο εμαγιε ωστε να μην τα αλλαξω για πολλα χρονια?εχει αποδοση μια τετοια σομπα και σε ποια κατηγορια ανηκει στο καταστημα μου ειπαν οτι ειναι τσεχικη και θεωρειται πολυ καλη τυπου ενεργειακη.τι σημαινει αυτο?πολυ θα με βοηθουσατε αν καποιος ηξερε να με διαφωτισει.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Την ξυλόσομπα αυτην http://www.prity-bg.com/products/products.php?lang=bg&productid=42 την έχω στο σπίτι απο τον νοέμβριο την fgr (αυτη με τα πόδια)σε σπίτι 85 τμ στο σαλόνι έχω 24 βαθμους και στα δωμάτια 22 με 2-3 βαθμους εξωτερική θερμοκρασία.Περίπου 1 τόνο ξύλα μήνα κατανάλωση(μεσες-οξια).

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Την σόμπα σου την έχεις συνδέσει στο καλοριφέρ? Αποδίδει καλά στα σώματα? Πόσα σώματα έχεις στο σπίτι? Σαν ποιότητα κατασκευής η Prity τι λέει? Γιατί ακούγονται διάφορα. Τέλος στο φούρνο έχεις μαγειρέψει? Βγάζει μυρωδιές στο χώρο? Ενδιαφέρομαι πολύ ζεστά όμως για την Prity fg w20 για σύνδεση σε καλοριφέρ για να ζεστάνω 85-90m2 με 6 σώματα. http://prity-gr.com/products/products.php?lang=bg&productid=47 . Παρακαλώ για την εντύπωσή σου και για όποιον έχει χρησιμοποιήσει Prity.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δεν υπάρχει τρύπα για τζάκι;

Θα πρέπει να σε αφήσουν να τραβήξεις πάνω την καμινάδα που φυσικά θα είναι εξωτερική. Άρα θα πρέπει να έχεις έγκριση γενικής συνέλευσης.

Τυπικά κινείται στα όρια της νομιμότητας (ακόμη και τα κλιματιστικά δεν είναι απόλυτα νόμιμα), αλλά η πολεοδομία δεν ασχολείται με τέτοια μικρά θεματάκια.

Το βασικό είναι να έχεις την έγκριση της Γενικής συνέλευσης της πολυκατοικίας για να βάλεις την καμινάδα εξωτερική από την πλευρά του ακάλυπτου.

Έχεις αυτόνομη θέρμανση; Πως θα συνδέσεις το κύκλωμα νερού των καλοριφέρ στη σόμπα-λέβητα;

Για το δοχείο διαστολής: θα χρειαστείς χοντρή μόνωση γιατί εκεί πιάνετε και -10 και βάλε. Γιαυτό πιστεύω ότι θα πρέπει να βάλεις και κυκλοφορητή ώστε να μην έχεις φυσική αλλά βεβιασμένη κυκλοφορία, ώστε να υπάρχει συνεχής κίνηση στο κύκλωμα νερού ακόμη και όταν δεν έχεις αναμένη τη σόμπα.

Αν το νερό δεν είναι στάσιμο δεν παγώνει στους 0 βαθμούς, αλλά μπορεί να αντέξει και πιο κάτω στη θερμοκρασία περιβάλοντος γιατί ουσιαστικά δεν θα πέφτει η θερμοκρασία του νερού κάτω από τους 0 βαθμούς.

Λοιπον, δεν υπηρχε τρυπα για τζακι, και τραβηξα καμιναδα στην ταρατσα μενω τριτο και βγηκε στην ταρατσα (πανω απο τον πεμπτο), φυσικα ειχα την εγκριση της οικοδομης, η καμιναδα ειναι διπλη μονωμενη και τραβαει απιστευτα καλα, ουτε εμεις δεν το περιμεναμε, επειδη ειναι μονωμενη ο καπνος παει ζεστος εως πανω λογω ελαφροτερων μοριων. η σομπα ειναι αυτη http://prity-gr.com/products/products.php?lang=bg&productid=27 και ζεστενει χωρο 90 τερταγωνικα μετρα. δεν την πηρα με φουρνο διοτι για να γινει το φαγητο πρεπει να εχεις 200 βαθμους στο φουρνο που σημαινει 60 με 70 βαθμους νερο πανω κατω στο κυκλωμα, αλλα η ζεστη ειναι υπερβολικη για το χωρο(ποιος εχει ανοιχτα καλοριφερ 2,5 ωρες σερι)εγω οταν την αναβω και πιασει το νερο τους 50 βαθμους και ζεστανει το σπιτι μετα κανω συντηρηση του κυκλωματος κοντα στους 40 με 45 βαθμους, για 15 περιπου ωρες λειτουργειας την ημερα καιει περιπου 35 κιλα ξυλα και εχω 23 βαθμους.

Διαφημίσεις

Επειδή το ψαχνω τελευταια για ξυλοσομπα θα με ενδιέφερε να μου πεις τι μαρκες προτείνεις και σε πιο κατάστημα μπορώ να απευθυνθώ για καλές τιμές.

Γνωρίζεις αν κάποιες ξυλόσομπες έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με το πρωτο σώμα καλοριφερ ή αυτή πρεπει να γίνει στο κολεκτέρ;

Ευχαριστώ

Λοιπον, δεν υπηρχε τρυπα για τζακι, και τραβηξα καμιναδα στην ταρατσα μενω τριτο και βγηκε στην ταρατσα (πανω απο τον πεμπτο), φυσικα ειχα την εγκριση της οικοδομης, η καμιναδα ειναι διπλη μονωμενη και τραβαει απιστευτα καλα, ουτε εμεις δεν το περιμεναμε, επειδη ειναι μονωμενη ο καπνος παει ζεστος εως πανω λογω ελαφροτερων μοριων. η σομπα ειναι αυτη http://prity-gr.com/products/products.php?lang=bg&productid=27 και ζεστενει χωρο 90 τερταγωνικα μετρα. δεν την πηρα με φουρνο διοτι για να γινει το φαγητο πρεπει να εχεις 200 βαθμους στο φουρνο που σημαινει 60 με 70 βαθμους νερο πανω κατω στο κυκλωμα, αλλα η ζεστη ειναι υπερβολικη για το χωρο(ποιος εχει ανοιχτα καλοριφερ 2,5 ωρες σερι)εγω οταν την αναβω και πιασει το νερο τους 50 βαθμους και ζεστανει το σπιτι μετα κανω συντηρηση του κυκλωματος κοντα στους 40 με 45 βαθμους, για 15 περιπου ωρες λειτουργειας την ημερα καιει περιπου 35 κιλα ξυλα και εχω 23 βαθμους.

Από που την αγόρασες και σε τι τιμή?

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Την σόμπα σου την έχεις συνδέσει στο καλοριφέρ? Αποδίδει καλά στα σώματα? Πόσα σώματα έχεις στο σπίτι? Σαν ποιότητα κατασκευής η Prity τι λέει? Γιατί ακούγονται διάφορα. Τέλος στο φούρνο έχεις μαγειρέψει? Βγάζει μυρωδιές στο χώρο? Ενδιαφέρομαι πολύ ζεστά όμως για την Prity fg w20 για σύνδεση σε καλοριφέρ για να ζεστάνω 85-90m2 με 6 σώματα. http://prity-gr.com/products/product...g&productid=47 . Παρακαλώ για την εντύπωσή σου και για όποιον έχει χρησιμοποιήσει Prity.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Αυτή που έχω δεν συνδέεται με τα καλοριφέρ ,νομίζω μπορούν να σε ενημερώσουν οσοι έχουν τοποθετήσει.Στον φούρνο ψήνω πίτσες,πίτες,πατάτες σε αλουμινόχαρτο,κάστανα,κ.α.Φαγητό βάζω σε πήλυνη γάστρα με καπάκι για να μην φεύγουν οι οσμές.Θά ήθελα να πω ενα μπράβο εδώ στο sait για τις αναρτήσεις απο εμπειρίες από άτομα που έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο.

Καλημέρα σε όλους. Στην συνέχεια της αναζήτησής μου βρήκα αυτήν http://www.adtherm.gr/%CE%A3%CE%9F%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%A3_%CE%9E%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A5_%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%A6%CE%95%CE%A1.el.aspx εδώ την σόμπα με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Σύνδεση με καλοριφέρ, 48lt δοχείο νερού, απόδοση 18Kw στο νερό, ότι πρέπει για σπίτι με σώματα συνολικών θερμίδων 15000 και διαθέτει και φούρνο. Σλοβάκικη. Τιμή γύρω στα 1500. Την γνωρίζει κάποιος?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Την σόμπα σου την έχεις συνδέσει στο καλοριφέρ? Αποδίδει καλά στα σώματα? Πόσα σώματα έχεις στο σπίτι? Σαν ποιότητα κατασκευής η Prity τι λέει? Γιατί ακούγονται διάφορα. Τέλος στο φούρνο έχεις μαγειρέψει? Βγάζει μυρωδιές στο χώρο? Ενδιαφέρομαι πολύ ζεστά όμως για την fg w20 για σύνδεση σε καλοριφέρ για να ζεστάνω 85-90m2 με 6 σώματα. http://prity-gr.com/products/product...g&productid=47 . Παρακαλώ για την εντύπωσή σου και για όποιον έχει χρησιμοποιήσει Prity.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Αυτή που έχω δεν συνδέεται με τα καλοριφέρ ,νομίζω μπορούν να σε ενημερώσουν οσοι έχουν τοποθετήσει.Στον φούρνο ψήνω πίτσες,πίτες,πατάτες σε αλουμινόχαρτο,κάστανα,κ.α.Φαγητό βάζω σε πήλυνη γάστρα με καπάκι για να μην φεύγουν οι οσμές.Θά ήθελα να πω ενα μπράβο εδώ στο sait για τις αναρτήσεις απο εμπειρίες από άτομα που έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο.

εγω εχω σομπα Prity απο ζεστα φουλ εξτρα εχουμε απλα καπνιζη πολυ κ ευτηχοσ την βαλαμε στην κρεβατοκαμαρα κ εχουμε την πορτα κλειστη κ το παραθυρο ανοιχτο ν μην βρωμαει η καπνα

.....

πηγα απο βουλγαρια την αγορασα και ειχε 333 ευρω, εδω την εχουν 750 ευρω.

Αν μπορείς γράψε μου από ποια πόλη την αγόρασες και από ποιό μαγαζί.Γιατί θέλω ν'αγαράσω έναν ξυλολέβητα prity και οι τιμές που έχω ακούσει στην Ελλάδα είναι εξωφρενικές.Αν μπορέσεις να μου πείς την διεύθυνση του μαγαζιού που αγόρασες την σόμπα να στείλω κάποιον εκεί.Είναι κοντά στην Ελλάδα?Αν έχεις κάποια πληροφορία στείλε μου πμ.Ευχαριστώ.

εγω εχω σομπα Prity απο ζεστα φουλ εξτρα εχουμε απλα καπνιζη πολυ κ ευτηχοσ την βαλαμε στην κρεβατοκαμαρα κ εχουμε την πορτα κλειστη κ το παραθυρο ανοιχτο ν μην βρωμαει η καπνα

Δεν ξέρω γιατί σου καπνίζει,αλλά είναι θέμα γιατί θα σου μυρίζει το σπίτι.Εγω πάντος δεν έχω τέτοιο πρόβλημα παρά μόνο όταν ανοίγω την πόρτα γιά να βάλω ξύλα (φεύγει) λίγο καπνιά,αλλά και αυτό το αντιμετωπίζω ανοίγοντας τερμα το κλαπέ που εχει στο μπουρί και τραβόντας το συρτάρι απο κάτω για την στάχτη ώστε να κάνει κυκλοφορία ο αέρας και λύθηκε το πρόβλημα.Εχω μόνιμα και μερική ανάκληση ένα περάθυρο.Κατά τα άλλα εδώ περιοχή Ξάνθη χθές είχε -5 βαθμούς και μέσα είχα στο σαλόνι 24 και στα δωμάτια 21, με μέτρια καύση στην σόμπα.Για τήν συντήρηση της καύσης κλείνω λίγο το κλαπέ στην έξοδο και λίγο απο κάτω στην είσοδο και περίπου ενα-δύο ξύλα ανά 2-3 ώρες.Αυτά.

Και λιγες πληροφοριες σχετικα με τα ξυλα.

Ο αδερφος ενος συναδελφου πουλαει ξυλεια για τζακι. Μας ειχε πει οτι η ξυλεια απο Βουλγαρια εχει περισσοτερη υγρασια συνηθως σε σχεση με τα Ελληνικα ξυλα (γιατι τα δαση μας ειναι πιο ηλιολουστα) με αποτελεσμα η καυση των υγρων ξυλων να ευνοει τη συσσωρευση πισσας στο μπουρι. Προσφατα που τον ειδα μας ειπε οτι ολα τα ξυλα της Β. Ελλαδας αυτη την εποχη ειναι απο Βουλγαρια γιατι η ζητηση ηταν φετος τρομακτικη!

Εμεις καψαμε ηδη 3,5 τονους και καθαρισαμε ηδη μια φορα το μπουρι (εκτος απο την αρχικη βεβαια). Yποτιθεται οτι ο μεσες (δρυς) ειναι το καλυτερο ξυλο γι'αυτο και ειναι λιγο πιο ακριβος απο την οξια. Στην δευτερη παραγγελια μας παραγγειλαμε μονο οξια και ο ξυλας που μας τα εφερε μας ειπε χαρακτηριστικα "τωρα μαλιστα! Τωρα μαθατε να καιτε σωστα ξυλα!"

Η οξια καιγεται πιο γρηγορα αλλα βγαζει παρα πολλη ζεστη.

Η παλετα απο 100 που ειχε τον Σεπτεμβρη πηγε 120!!! :?

ειναι ευκολο να μου στειλεις καποιο τηλ, απ'οπου αγορασες τα ξυλα?

Μαμαλευτερακι καποιο προβλημα υπαρχει. Η pritty τοσο η δικια μου, οσο και μιας φιλης μου δεν καπνιζουν καθολου. Δεν καταλαβαινεις οτι μπαινεις σε σπιτι με σομπα. Μηπως μπουκωσαν τα μπουρια και θελουν καθαρισμα; Μηπως εχετε κατα λαθος, μισοκλειστο εκεινο το πλαϊνο χερουλακι που κλεινει το μπουρι; Φωναξε καποιον ειδικο να δει τις συνδεσεις και τα μπουρια.

Αν μπορείς γράψε μου από ποια πόλη την αγόρασες και από ποιό μαγαζί.Γιατί θέλω ν'αγαράσω έναν ξυλολέβητα prity και οι τιμές που έχω ακούσει στην Ελλάδα είναι εξωφρενικές.Αν μπορέσεις να μου πείς την διεύθυνση του μαγαζιού που αγόρασες την σόμπα να στείλω κάποιον εκεί.Είναι κοντά στην Ελλάδα?Αν έχεις κάποια πληροφορία στείλε μου πμ.Ευχαριστώ.

Αν ο φιλος μας την πηρε 333 απο Βουλγαρια, αν βαλεις και τα μεταφορικα δε θα βγει κανενα τετρακοσαρι τουλαχιστον; Ψαξε λιγο και στην Ελλαδα. Εγω την πηρα κοντα στο πεντακοσαρικο με πλαϊνη επενδυση και φουρνο.

ειναι ευκολο να μου στειλεις καποιο τηλ, απ'οπου αγορασες τα ξυλα?

Τα πηρα απο Αγ. Αθανασιο κοντα στην Καβαλα. Απο δω εισαι;

Διαφημίσεις

Σχετικα με την αποδοση, τωρα που εκανε -10 εδω που μενω, σε σπιτι 180 τετραγωνικων η θερμοκρασια εφτανε γυρω στους 20 βαθμους στα δωματια και 23 στον χωρο της σομπας. Αν σκεφτει κανεις οτι η σομπα προοριζεται για τα μισα τετραγωνικα ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι. Τα ιδια τετραγωνικα με πετρελαιο δεν προκειται να τα ζεσταιναμε με τιποτα λογω κοστους.

Κατ'αρχας θα ηθελα να ευχαριστησω ολους τους συμμετεχοντες στον ιστοτοπο, για τις γνωσεις που διοχετευουν, αλλα και για τις προσωπικες τους εμπειριες. Ειλικρινα βοηθηθηκα παρα πολυ.

Μετα απο πολυ ψαξιμο, ερευνα και διακυμανσεις στα χρηματα που θα διεθετα ξεκινησα απο 400-500 ε), κατεληξα εδω http://www.totzaki.net/sierra.html

Ζεσταινω εναν χωρο περιπου 160 τ.μ.(45 τ.μ. ενιαιος οπου βρισκεται η σομπα 23 β, διαδρομος + 2 υ/δ 30 τ.μ. 20 β, σοφιτα 90 τ.μ. 18 β). Καιω γυρω στα 25 κ ξυλα την ημερα (αναβω γυρω στις 5 το απογευμα και βαζω τελευταιο ξυλο στις 12 το βραδυ). Τις ωρες που δεν καιει,η θερμοκρασια δεν εχει πεσει απο τους 17 β. Καλοριφερ δεν εβαλα καθολου φετος. Τα φαγητα απλα....θεικα!!!

Το κοστος εφτασε στις 3500 ε. Ειμαι σιγουρος ομως πως εκανα την καλυτερη επιλογη. Ισως οχι τοσο απο οικονομικης, αλλα σιγουρα απο ποιοτικης πλευρας.

Καιρος τωρα να βρουμε ξυλα για του χρονου.

Ψαχνω για καμια 10αρια τονους ελια-οξεια. Οποιος γνωριζει καπου οικονομικα, ας ενημερωσει.

Μαμαλευτερακι καποιο προβλημα υπαρχει. Η pritty τοσο η δικια μου, οσο και μιας φιλης μου δεν καπνιζουν καθολου. Δεν καταλαβαινεις οτι μπαινεις σε σπιτι με σομπα. Μηπως μπουκωσαν τα μπουρια και θελουν καθαρισμα; Μηπως εχετε κατα λαθος, μισοκλειστο εκεινο το πλαϊνο χερουλακι που κλεινει το μπουρι; Φωναξε καποιον ειδικο να δει τις συνδεσεις και τα μπουρια.

Αν ο φιλος μας την πηρε 333 απο Βουλγαρια, αν βαλεις και τα μεταφορικα δε θα βγει κανενα τετρακοσαρι τουλαχιστον; Ψαξε λιγο και στην Ελλαδα. Εγω την πηρα κοντα στο πεντακοσαρικο με πλαϊνη επενδυση και φουρνο.

Τα πηρα απο Αγ. Αθανασιο κοντα στην Καβαλα. Απο δω εισαι;

Αθηνα ζω,αλλα ισως επειδη θελω καμια 10αρια τονους να με εξυπηρετουσε καποιος.

Γεια σας........λοιπον δεν εχω διαβασει τα παραπανω και δεν ξερω αν ζητατε κατι συγκεκριμενο....παντως εγω εχω να σας προτεινω την τζακοσομπα..........ζεσταινει και ομορφαινει τον χωρο γιατι η φωτια φαινεται....λοιπον ενος φιλου μου το σπιτι που ειναι γυρω στα 100 τετραγωνικα το κανει φουρνο.....ειδικα στο σαλονι που την εχουνε δεν μπορεις να κατσεις απο τη ζεστη.....βεβαια εσυ το ρυθμιζεις αυτο.....οσο για τα ξυλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι βολικα για καποιον που μενει σε πολυκατοικια....αυτο εσεις θα το βρειτε.....

α και κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω.......στην επαρχια γραφεσαι στον δημο σου για να σου φερουνε ξυλα...απλα το κανεις την περιοδο που το ανακοινωνουν οχι μετα απο 5 μηνες.......δεν ξερω αν κατι τετοιο γινεται και στις πολεις...το αναφερω αυτο γιατι διαβαζω πως καποιοι θελουν ξυλα....μπορειτε να απευθυνθειτε στον δημο σας για να ρωτησετε

λοιπον μαμαλευτερακι να ξερεις πως οι σομπες θελουν συχνα τιναγμα.....τα μπουρια δηλαδη....σχεδον καθε 2-3 μηνες.....αν παλι το κανετε αυτο,κοιταξτε μηπως δεν οξυγονωνεται καλα.....

λοιπον μαμαλευτερακι να ξερεις πως οι σομπες θελουν συχνα τιναγμα.....τα μπουρια δηλαδη....σχεδον καθε 2-3 μηνες.....αν παλι το κανετε αυτο,κοιταξτε μηπως δεν οξυγονωνεται καλα.....

χαχαχ καθε 20 μερεσ την τιναζουμε .... απλα βγαζη πολυ καπνο δεν ξερω εγω δεν εμεινα ευχαριστιμενη απο αυτο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

.....

α και κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω.......στην επαρχια γραφεσαι στον δημο σου για να σου φερουνε ξυλα...απλα το κανεις την περιοδο που το ανακοινωνουν οχι μετα απο 5 μηνες.......δεν ξερω αν κατι τετοιο γινεται και στις πολεις...το αναφερω αυτο γιατι διαβαζω πως καποιοι θελουν ξυλα....μπορειτε να απευθυνθειτε στον δημο σας για να ρωτησετε

μιλασ για τισ ατομικεσ αναγκεσ που δινοντε στην επαρχεια δυστιχοσ δυσκολα περνεισ απο εκει δικαιομα εχουν οι συνταξιουχη του ογα κ οι δασεργατεσ δουλεψα χρονια στο δασαρχειο κ ξερα καλα την διαδικασια

.....

χαχαχ καθε 20 μερεσ την τιναζουμε .... απλα βγαζη πολυ καπνο δεν ξερω εγω δεν εμεινα ευχαριστιμενη απο αυτο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η τρυπα που βαζετε το μπουρι ειναι καλα ανοιχτη??μηπως εχει βουλωσει και δεν φευγει καλα ο καπνος και τον ξανα γυρναει πισω.....δεν ξερω κανω υποθεσεις μηπως σε βοηθησω....κοιτα την διαδικασια με τα ξυλα την κανουν οι γονεις μου γιατι εγω ειμαι μονο 22....απλα ξερω οτι γραφονται λενε ποσους τονους θελουν και καποια στιγμη στα φερνουν.....δεν ξερω αν γινεται κατι αντιστοιχο και στις πολεις.......δηλαδη αυτοι που μενουν αθηνα-θεσνικη πως εξυπηρετουνται?????

annagrig1980(ελπίζω να έγραψα σωστά τ΄ονομά σου)Εχω ξεκινήσει έρευνα αγοράς από το Νοέμβριο κατ' αρχήν δεν υπήρχαν πουθενά ξυλόσομπες ή ξυλολέβητες.Τώρα που φέρανε οι τιμές είναι εξωφρενικά υψηλές για παράδειγμα εγώ ψάχνω έναν λέβητα ξύλου βουλγάρικο γιατί είναι η πιο οικονομική λύση και η πιο καλλύτερη για μένα αυτή την στιγμή και ενώ στην Βουλγαρία η τιμή είναι 500 με 550 ευρώ εδώ στην Ελλάδα είναι διπλάσια στα 900 με 1000.Εντάξει το καταλαβαίνω ότι είναι έμποροι και δεν μπορούν να μου τον δώσουν με τιμές Βουλγαρίας αλλά όχι και διπλάσια τιμή γιατί προφανώς και οι Βούλγαροι έμποροι θα έχουν κέρδος στην τιμή που πουλάνε.Γι αυτό το λόγο ζητάω συγκεκριμμένες πληροφορίες για συγκεκριμμένη πόλη στην Βουλγαρία και συγκεκριμμένο μαγαζί γιατί επειδή μένω και επαρχία δεν υπάρχει δυνατότητα να ψάχνω αυτοπροσόπως σε μια μεγάλη πόλη μόνο ότι βρω από αναζήτηση στο google.Αν κάποιος λοιπόν έχει πάει Βουλγαρία και θυμάτε την διεύθυνση ας μου πει.Ευχαριστώ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...