Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευγονία - Λαϊνάς

Recommended Posts

Μπορώ να μείνω στην παρέα σας τώρα που θα έχω άλλο γιατρό???

Το ίδιο σας είχα ρωτήσει κι Εγώ όταν αποφάσισα να μην πάω στον λ@ινα, χαχα

Τι σημασία έχει; Άλλωστε έχουμε γίνει μια παρέα πια!

Διαφημίσεις

Ωραια μακαρι να πανε και για εμενα ετσι τα πραγματα!! Σ'ευχαριστω πολυ με ενθαρρυνε η απαντηση σου...:D

Ούτε κι εγώ είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα σε καμιά από τις δύο φορές μετά την εμβρυομεταφορά και όπως βλέπεις από τα τικεράκια μου...ήμουν τυχερή εις διπλούν!!! Καλή επιτυχία και υπομονή, αυτές οι μέρες είναι δύσκολες!

ttc77dd.aspx

Ούτε κι εγώ είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα σε καμιά από τις δύο φορές μετά την εμβρυομεταφορά και όπως βλέπεις από τα τικεράκια μου...ήμουν τυχερή εις διπλούν!!! Καλή επιτυχία και υπομονή, αυτές οι μέρες είναι δύσκολες!

Μπραβο Myrval πολυ χαιρομαι.Ξερετε την αγωνια μου και αυτο ειναι το πιο σημαντικο για μενα!! Ευχαριστω!!:D

[URL="http://lilypie.com"]
[/URL]

Καλημερα κοριτσια,

Γυρισα χθες σπιτι απο το Ιασω, την εκανα την λαπαροσκοπηση, τελειωσα και μ'αυτο!

Τελικα εκανε μια γενικη επισκευη ο γιατρος.;) Ειχα πολλες συμφυσεις και οι σαλπιγγα ειχε μετατοπιστει απο την θεση της και η αλλη ειχε μια κυστη και ηταν βουλωμενη. Και κατι αλλα ψιλοθεματακια τα διορθωσε.

Αξιζε μαλλον τον κοπο.

Θα δουμε απο εδω και περα!

Εσεις κανενα νεο?

Σιδερένια να είσαι Λένη μου και να μη χρειαστεί να ξανακάνεις καμία επέμβαση!!!

Τώρα πώς είσαι?Πονάς καθόλου? Θα σου κόψει την περίοδο ή δεν χρειάζεται? Την κόβουν όταν βρίσκουν ενδομυτρίωση, οπότε σε σένα μάλλον δεν θα χρειαστεί.

Απο δω και πέρα θα δεις ότι όλα θα βρουν τον δρόμο τους και σε λίγο καιρό θα μας μιλάς για την δική σου εγκυμοσύνη...χιχι!

Ετσι ακριβως δενκανω τιποτα ολα ο αντρας μου!! Τελικα ολα εδω πληρωνονται!!χιχιχιχι.... Κοπελια εσυ ειχες καμια ενοχληση μετα την εμβρυομεταφορα και τις επομενες ημερες; εγω δεν καταλαβαινω τιποτα και ανησυχω αν ειναι καλο η κακο αυτο!! Αντε εμειναν ακομη 9 μερες...υπομονη....μονο αυτο μπορω να κανω...:!:

Αχ, περναει ο καιρός :) 9 μερούλες ακόμα, δύσκολες βέβαια σαν αναμονή, αλλά βρες πράγματα να κάνεις όσο κάθεσαι στο κρεβάτι για να μη σκέφτεσαι συνέχεια το ίδιο. Δεν είχα συμπτώματα. Και μάλιστα κάποιες φίλες μου που είχαν πετύχει εγκυμοσύνη με εξωσωματική είχαν πρησμένο στήθος λίγες μέρες πριν την χοριακή και με είχαν αγχώσει. Εμένα δεν είχε πρηστεί καθόλου το στήθος μου και 2-3 μέρες πριν την χοριακή με πονούσε η κοιλιά μου σα να περιμένω περίοδο και όμως ήμουν έγκυος. Μη κοιτάς συμπτώματα γιατί για κάθε γυναίκα είναι διαφορετικά. Κάνε αυτές τις μέρες όση υπομονή μπορείς και θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα που στο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου!

Μπορώ να μείνω στην παρέα σας τώρα που θα έχω άλλο γιατρό???

Ο Λαϊνάς είναι κατά της σπερματέγχυσης, ίσως γι' αυτό και δεν δίνει πολλή σημασία. Εμάς μας είχε αποτρέψει, αλλά τα προβλήματα που είχαμε δεν βοηθούσαν στο να πετύχει κιόλας.

Να επιλέξεις τον γιατρό που σου κάνει εσένα, που τον εμπιστευεσαι και που η καρδιά σου λέει οτι αυτός θα σε κάνει μανούλα με τις γνώσεις του και την επιστήμη του.

Όσο για την παρέα μας, δεν σχολιάζω...χιχι.

καλώς ήλθες στην παρέα μας!!! Στην ίδια εβδομάδα είμαστε :) Η δεύτερη εγκυμοσύνη σου είναι, έτσι? Μπράβο!!! Με το καλό να φέρεις το μωράκι σου στον κόσμο. Έχεις κάνει αυχενική? Εγώ αύριο θα την κάνω και έχω λίγη αγωνία.. Στον Λαϊνά έκανες εξωσωματική ή σε άλλο κέντρο?

Εγώ τα ίδια απο εμετούς, ας πούμε λίγο καλύτερα σε σχέση με προηγούμενες ημέρες,αλλά πολύ κουρασμένη.

Αύριο θα δούμε και την υγεία του μωρού και το απόγευμα θα σας ενημερώσω. Πάω να ξαπλώσω λιγάκι. Θα περιμένω νέα σας. Φιλιά σε όλες!!!

dT6Fp3.png

4555p3.png

kopelia μου, καλη επιτυχια αυριο στην αυχενικη!!

Ευχομαι να ειναι ολα τελεια και το μωρακι σου να ειναι υγειεστατο:)

Σκεφτεσαι αργοτερα να κανεις και αμνιοπαρακεντηση? Στον 4ο απ'οτι ξερω την κανουν...

Τωρα υπαρχει περιπτωση να μαθεις και φυλο ε?:D:D:D:D

Εγω ψιλοποναω, τα ραμματακια με τραβανε λιγο και ποναει και λιγο η κοιλια μου εσωτερικα. Αφου εκανε "επισκευες"...οσο να'ναι...κατι θα ενοιωθα χαχα

Τωρα σκεφτομαι μηπως προσπαθησουμε 1-2 μηνες να μεινω μονη μου εγκυος και αν δεν τα καταφερουμε, θα συζυτησω με τον γιατρο τί προτεινει...

Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να χασω χρονο...αλλα τελοσπαντων..

Την περιοδο δεν θα μου την κοψει καθολου..δεν χρειαζεται!

Διαφημίσεις

καλώς ήλθες στην παρέα μας!!! Στην ίδια εβδομάδα είμαστε :) Η δεύτερη εγκυμοσύνη σου είναι, έτσι? Μπράβο!!! Με το καλό να φέρεις το μωράκι σου στον κόσμο. Έχεις κάνει αυχενική? Εγώ αύριο θα την κάνω και έχω λίγη αγωνία.. Στον Λαϊνά έκανες εξωσωματική ή σε άλλο κέντρο?

Εγώ τα ίδια απο εμετούς, ας πούμε λίγο καλύτερα σε σχέση με προηγούμενες ημέρες,αλλά πολύ κουρασμένη.

Αύριο θα δούμε και την υγεία του μωρού και το απόγευμα θα σας ενημερώσω. Πάω να ξαπλώσω λιγάκι. Θα περιμένω νέα σας. Φιλιά σε όλες!!!

Με το καλό και σε σένα εύχομαι! Ναι, η 2η εγκυμοσύνη μου είναι. Έκανα αυχενική, ήταν πολύ καλά τα αποτελέσματα και είδε και το φύλο, είναι αγοράκι! Δεν έκανα στον Λαϊνά, σε άλλο κέντρο, αλλά το αποτέλεσμα είναι που μετράει κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από το γιατρό μου.! Σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

ttc77dd.aspx

KOPELIA καλη επιτυχια στην αυχενικη!!Κανω υπομονη θα περασουν οι μερες ...το αποτελεσμα με φοβιζει...αλλα εχω πολυ θετικη σκεψη οτι ολα θα πανε καλα!

myrval ευχομαι και σε σενα να πανε ολα καλα μεχρι το τελος και να παρεις το αγορακι σου αγκαλια!!

Leni ελπιζω οι πονοι να σου περασουν συντομα και να ξεκινησεις ξανα...Μην αγχωνεσαι με το χρονο..ουτως η αλλλως περιμεναμε πολυ καιρο για να μας πειραξουν 2-3 μηνες...ολα θα γινουν στον καιρο τους...:P

[/URL]

Καλημερα σε ολες!

Τι κανετε κοριτσια? Εχουμε κανενα νεοτερο?

Κοπελια μου περιμενουμε να μας πεις για την αυχενικη..

Miss piggy σου ειπε κατι ο γιατρος?

myrval καλη συνεχεια σου ευχομαι και να εχεις μια ευκολη εγκυμοσυνη! Σε ποια εβδομαδα εισαι?

Μummy soon ευχαριστω πολυ ! Ευχομαι να πανε και για σενα ολα πολυ καλα, και το αποτελεσμα να ειναι το ποθητο! Δεν ξερω γιατι αλλα εχω μια διαισθηση οτι εισαι εγκυος!

Ποσες μερες μεινανε για να μαθουμε? Περιμενουμε ολες με αγωνια..:-)

Εγω ειμαι λιγο καλυτερα σημερα.Το Σαββατο θα βγαλω και τα ραμματα και θα ειμαι ακομα καλυτερα! Θα ρωτησω τον γιατρο πότε μπορω να αρχισω την επαφη και πιο συγκεκριμενα, ποτε μπορω ελευθερα! Αντε να δουμε...

Χθες ειχα επετειο γαμου 4 χρονια και ηταν η πρωτη φορα που ενοιωθα λιγο "καπως".

Σκεφτομουν οτι τοσο καιρο θα μπορουσα να εχω ακομα και 2 παιδακια! Ξερω οτι δεν οφελουν τετοιες σκεψεις, αλλα ερχονται απο μονες τους..

Τελοσπαντων, παρολ'αυτα, πηγαμε να το γιορτασουμε στο Βαρουλκο, στο εστιατοριο του Λαζαρου! Ε οχι να τα σκαω μονο στο Ιασω για επεμβασεις! χαχα

Φιλακια σε ολες

Καλημέρα κορίτσια!

Εχτές πήγα στον καινουριο γιατρό μου... και τον ερωτευτηκα! Είναι φανταστικός!!! Είναι ο πιο αγχολυτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει!

Μου είπε ότι δεν χρειάζεται εξωσωματική, δεν χρειάζεται καν σπερματέγχυση! Οτι το σπέρμα μας είναι μια χαρά και είμαστε και οι 2 νέοι και θα ξεκινήσουμε τις προσπάθειες με προγραμματισμένες επαφές. Αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο και από τον επόμενο θα προσθέσουμε και κάποια φάρμακα, είτε κλομιφαίνη, είτε αυτά της εξωσωματικής σε πολύ χαμηλές δόσεις. Θα προσέξουμε επίσης πολύ το ενδομήτριο μου, αφού έχει την τάση να είναι πολύ λεπτό και θα το βοηθήσουμε να αναπτυχθεί σωστά!

Μου τα εξήγησε όλα τόσο πολύ που έφυγε ένα βάρος απο πάνω μου...

Θα ξαναπάω την επόμενη Τετάρτη για υπέρηχο, έκανα και τις ορμόνες μου σήμερα και αυτό είναι όλο!!!!

Όπως βλέπετε συνήλθα... αναπτερώθηκα και πλέον είμαι σίγουρη οτι θα γίνω σύντομα μανούλα!!!! :)

c12e25debb.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εχτές πήγα στον καινουριο γιατρό μου... και τον ερωτευτηκα! Είναι φανταστικός!!! Είναι ο πιο αγχολυτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει!

Μου είπε ότι δεν χρειάζεται εξωσωματική, δεν χρειάζεται καν σπερματέγχυση! Οτι το σπέρμα μας είναι μια χαρά και είμαστε και οι 2 νέοι και θα ξεκινήσουμε τις προσπάθειες με προγραμματισμένες επαφές. Αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο και από τον επόμενο θα προσθέσουμε και κάποια φάρμακα, είτε κλομιφαίνη, είτε αυτά της εξωσωματικής σε πολύ χαμηλές δόσεις. Θα προσέξουμε επίσης πολύ το ενδομήτριο μου, αφού έχει την τάση να είναι πολύ λεπτό και θα το βοηθήσουμε να αναπτυχθεί σωστά!

Θα ξαναπάω την επόμενη Τετάρτη για υπέρηχο, έκανα και τις ορμόνες μου σήμερα και αυτό είναι όλο!!!!

Όπως βλέπετε συνήλθα... αναπτερώθηκα και πλέον είμαι σίγουρη οτι θα γίνω σύντομα μανούλα!!!! :)

Μπραβο Miss Piggy! Πολυ χαιρομαι για αυτα που σου ειπε!

Θα πας δηλαδη για παρακολουθηση κυκλου και οταν θα βλεπει οτι εισαι ετοιμη να κανεις ωορηξια θα πρεπει να ερθεις σε επαφη εκεινες τις μερες...ετσι δεν ειναι?

Να σου πω, το σκεφτηκα να το κανω κι εγω αυτο..

Διαφημίσεις

Μπραβο Miss Piggy! Πολυ χαιρομαι για αυτα που σου ειπε!

Θα πας δηλαδη για παρακολουθηση κυκλου και οταν θα βλεπει οτι εισαι ετοιμη να κανεις ωορηξια θα πρεπει να ερθεις σε επαφη εκεινες τις μερες...ετσι δεν ειναι?

Να σου πω, το σκεφτηκα να το κανω κι εγω αυτο..

Έτσι ακριβώς, παρακολούθηση με υπέρηχο, ενεσούλα λογικά για να κάνω σίγουρα ωορρηξία... επαφή το ίδιο βράδυ και μετά από 32 ώρες... Και αυτό είναι όλα...

Είμαι σίγουρη ότι θα πετύχει... Ίσως πάρει κανα 6μηνο ακόμα... αλλά δεν τρέχει και τίποτα... 6 μήνες ακόμα ευτυχίας με τον καλό μου οι 2 μας...

c12e25debb.png

Έτσι ακριβώς, παρακολούθηση με υπέρηχο, ενεσούλα λογικά για να κάνω σίγουρα ωορρηξία... επαφή το ίδιο βράδυ και μετά από 32 ώρες... Και αυτό είναι όλα...

Είμαι σίγουρη ότι θα πετύχει... Ίσως πάρει κανα 6μηνο ακόμα... αλλά δεν τρέχει και τίποτα... 6 μήνες ακόμα ευτυχίας με τον καλό μου οι 2 μας...

Χαιρομαι πολυ για σενα!:wink:

Σκεφτομαι να κανω κι εγω το ιδιο σε περιπτωση που ο γιατρος μου πει οτι μπορω τωρα να προσπαθησω φυσικα. Και πιστευω οτι αυτο θα μου πει γιατι εξαρχης ειχε αναφερει οτι με την λαπαροσκοπηση ισως καταφερω να μεινω και μονη μου..

Καλημέρα σε όλες:-)

Κοπελια μου Ολα καλα με την αυχενικη; Δεν είχαμε νεα σου..

Εγώ Πήγα χθες στον γιατρο να μου βγάλει τα ράμματα και συζητησαμε λίγο. Είπαμε να κάνουμε παρακολούθηση τους επόμενους 2 μήνες Μήπως μείνω Μονή μου και αν δεν μείνω το ξανασυζηταμε.

Miss piggy στο ίδιο καζάνι βραζουμε:-) Είναι ωραία η αίσθηση να Ξέρεις ότι μπορει να τα καταφέρεις και Μονή σου..

Επίσης μου έδωσε cyclacur για να ενισχύσουμε λίγο το ενδομητριο και όταν αδιαθετησω με το καλο, αρχίζουμε (την παρακολούθηση)

Miss piggy Μήπως ξερεις τι γινεται οταν παίρνεις cyclacur; Σου έρχεται περίοδος ή με το που τελειώσουν τα χάπια απο το κουτάκι έρχεται τότε;

Καλημέρα κορίτσια!

Χαιρομαι πολυ που αναπτερωθηκε το ηθικο σου!!Μπραβο ετσι θελει!! Αντε και να δεις που θα το πιασετε μονοι σας το σπορακο...:-P

[/URL]

Καλημέρα σε όλες:-)

Κοπελια μου Ολα καλα με την αυχενικη; Δεν είχαμε νεα σου..

Εγώ Πήγα χθες στον γιατρο να μου βγάλει τα ράμματα και συζητησαμε λίγο. Είπαμε να κάνουμε παρακολούθηση τους επόμενους 2 μήνες Μήπως μείνω Μονή μου και αν δεν μείνω το ξανασυζηταμε.

Miss piggy στο ίδιο καζάνι βραζουμε:-) Είναι ωραία η αίσθηση να Ξέρεις ότι μπορει να τα καταφέρεις και Μονή σου..

Επίσης μου έδωσε cyclacur για να ενισχύσουμε λίγο το ενδομητριο και όταν αδιαθετησω με το καλο, αρχίζουμε (την παρακολούθηση)

Miss piggy Μήπως ξερεις τι γινεται οταν παίρνεις cyclacur; Σου έρχεται περίοδος ή με το που τελειώσουν τα χάπια απο το κουτάκι έρχεται τότε;

Εγω λενη παιρνω ακομη Cyclacur. Αλλα ογιατρος μου μονο τα ασπρα χαπακια απο την αρχη να ετοιμασω το ενδομητριο και ακομη για να βοηθηθει με τα εμβρυα...αλλα εχω ακουσει οτι και με τα καφε ρυθμιζεται η περιοδος και ερχεται κανονικα...

[/URL]

Διαφημίσεις

Mommy soon.... 5 ΜΕΡΕΣ!!!!! Μην ανησυχεις θετικη θα ειναι! Δεν υπαρχει περιπτωση!!!!

Λενη μου, πήρα μονο τα ασπρα cyclacur για να βοηθησει το ενδομητριο... Δεν ξερω πως επιρεαζουν την περιοδο, εγω τα εκοψα πριν μου ερθει...

Κοπελια που είσαι? Πως είσαι????

Φιλια σε ολες!!!!

c12e25debb.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΑΖΕ,ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

ΜΑΜΜΥΣΟΟΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ!ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΕΤΣΙ?

ΥΠΟΜΟΝΗ!ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ?ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ?

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ...ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΟΡΘΙΟ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΤΟΥΜΠΕΣ ΕΚΑΝΕ Κ ΚΑΤΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΕΝΤΩΜΑΤΑ.ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΧΟΣ.

ΣΤΙΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

dT6Fp3.png

4555p3.png

Πως τα πας mummy soon?Η αγωνια εχει κορυφωθει? :-):wink:

Αντεχω ακομη Λενη μου!!! Η τελευταια μερα θα ειναι η αποκορυφωση για μενα πιστευω......Πλακα- πλακα 3 εμειναν...Κοπελια μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου και ευχομαι ολα καλα να πανε μεχρι το τελος....Miss Piggy σ'ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση και ΟΛΕΣ σας κοριτσια μεσα απο την καρδια μου...:-D:-D:-D:-D:-D

[/URL]

Αντεχω ακομη Λενη μου!!! Η τελευταια μερα θα ειναι η αποκορυφωση για μενα πιστευω......Πλακα- πλακα 3 εμειναν...Κοπελια μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου και ευχομαι ολα καλα να πανε μεχρι το τελος....Miss Piggy σ'ευχαριστω πολυ για την εμψυχωση και ΟΛΕΣ σας κοριτσια μεσα απο την καρδια μου...:-D:-D:-D:-D:-D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ?ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΤΟ ΒΙΩΝΕΙΣ! ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

dT6Fp3.png

4555p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ?ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΤΟ ΒΙΩΝΕΙΣ! ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Ευχαριστω κοπελια μου! Φτασαμε στην τελικη ευθεια...2 μερες μονο...που λεει και το τραγουδι...Ειμαι πολυ αισιοδοξη εχω να πω αλλα και μια επιφυλακτικοτητα την εχω κι αυτο για να μην πεσω πολυ αποτομα και γκρεμοτσακιστω... Λιγο ακομη υπομονη και θα μαθουμε τα ¨θετικα¨ νεα!!

[/URL]

Ευχαριστω κοπελια μου! Φτασαμε στην τελικη ευθεια...2 μερες μονο...που λεει και το τραγουδι...Ειμαι πολυ αισιοδοξη εχω να πω αλλα και μια επιφυλακτικοτητα την εχω κι αυτο για να μην πεσω πολυ αποτομα και γκρεμοτσακιστω... Λιγο ακομη υπομονη και θα μαθουμε τα ¨θετικα¨ νεα!!

Μπραβο! Μ'αρεσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :wink:

Κι Εγώ έτσι ενοιωθα όταν την έκανα, ήμουν σίγουρη ότι θα μείνω, και αυτο σιγουρα βοήθησε στο αποτέλεσμα!!

Μπραβο! Μ'αρεσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :wink:

Κι Εγώ έτσι ενοιωθα όταν την έκανα, ήμουν σίγουρη ότι θα μείνω, και αυτο σιγουρα βοήθησε στο αποτέλεσμα!!

Ευχομαι να βοηθησει και στο δικο μου αποτελεσμα!!!:wink:

[/URL]

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...