Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Κορίτσια του Ηρακλείου

Πολύ λυπήθηκα που δεν ήρθα...δλδ πέρασα, αλλά ήταν ακριβώς 1 η ώρα και είδα μόνο τους διαμαρτυρόμενους και τις κάμερες γύρω-γύρω, σκιάχτηκα κι έφυγα! Σε κάθε περίπτωση δηλώνω ενδιαφέρον για κάθε δράση θηλασμού στην πόλη. Άντε και εις άλλα με υγεία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμείς περάσαμε και σας καμαρώσαμε με το σύζυγο και το γιο ο οποίος κοιμόταν. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ τόσες πολλές μανούλες με τα μωράκια τους μαζί(και τόσα πολλά καροτσάκια μαζεμένα!). Ήσασταν όλοι χάρμα οφθαλμών(μαμάδες, μπαμπάδες και μωρά!).Τα πλακάτ με τα συνθήματα ήταν Τ Ε Λ Ε Ι Α! Χίλια μπράβο σε όλες όσες κινητοποιήθηκαν το αποτέλεσμα άξιζε! Πάντα τέτοια.

Δυστυχώς δε γνωρίζω κάποια κοπέλα από το φόρουμ οπότε και δίστασα να μιλήσω σε κάποια.

Ευχαριστώ.Τα πλακάτ τα έφτιαξα τελευταια στιγμή το βράδυ.Εκτος από τα λουλούδια που τα φτιάξαμε μαζί με τις κόρες.Χαρη στην ιδέα της αριαλ δεν το ειχα σκεφτει για τα πλακατ.Τη ευχαριστω και εγώ με την σειρά μου για την ωραια ιδεα που μοιράστηκε μαζί μας.

Ποια ήταν η μαμά αυτή με τα παιδάκια που τους εξηγούσε τα μηνύματα???

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Καλημερα υπεροχες μανουλες!

Να πω δυο λογια για το χθεσινο event.Δεν θελω να ευχαριστησω ΚΑΝΕΝΑ αλλο παρα μονο τα παιδια μας, που ηρθαν στη ζωη μας και μας εκαναν περηφανες μητερες, αλλα και τους μπαμπαδες και συζυγους μας που μας στηριζουν και αγαπουν,αλλοι με λιγη γκρινια,αλλοι με περισσοτερη;)

Θελω να πω ομως ενα μεγαλο μπραβο στην mlne απο Θεσ/νικη για την πρωτοβουλια της για ενα τετοιο γεγονος,που κατι μου λεει θα γινει θεσμος,στην margiota που αρχισε να μας οργανωνει κανοντας το πρωτο βημα με την αφισα που εστειλε σε ολες μας, στην paros που εψαχνε,εγραφε,εστελνε,διορθωνε και γενικοτερα προσπαθησε να εχουμε σε ολες τις πολεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα,στη νινάκια2 που εστειλε παντου e-mail (παντου ομως!) και πηρε φορα ανηφορα και οχι κατηφορα οπως φοβοταν και ενα μεγαλο μπραβο σε ολες οσες εργαστηκαν να πετυχουμε τον στοχο μας,η καθε μια με το δικο της τροπο,ανιδιοτελως,χωρις να αποσκοπουν σε δικο τους οφελος,χωρις να αποσκοπουν σε οφελος τριτων,χωρις να θελουν να προβαλουν το εγω τους ή την ιδιοτητα τους.

Μπραβο στις μαμαδες που παραβρεθηκαν η καθεμια στην πολη της και θηλασαν για πρωτη φορα δημοσιως χαρη σ'αυτη μας την κινητοποιηση, ενω πριν δεν το τολμουσαν.Μπραβο στις μαμαδες που δεν καταφεραν να θηλασουν,αλλα την επομενη φορα θα ξερουν...;)

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΡΣΑ NEW ΣΤΟ FORUM....EXΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΕΕΕ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΩΣ!!!ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FB,ΧΤΕΣ ΤΟ Β ΡΑΔΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ (3)...ΒΓΗΚΑΝ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ!!!!!ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ FB ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ & THE BREASTFEEDING IS NOT A CRIME!!!!!

Βαλε εδώ στο parents να τις δούμε. εγω δεν εχω λογαριασμο στο fb.Ας μας πει κάποιος πως βαζουμε εδώ φωτογραφία???

Διαφημίσεις

και εγώ ήθελα πολύ........:D

δεν έχω δει πουθενά βιντεάκι ή φωτο για αυτό κορίτσια αν συγκεντρώσετε υλικό βαλτε το εδώ

Και εγώ κορίτσια.Οσες έχουν κάτι βάλτε εδώ.Υπάρχουν πολλές κοπέλες που θέλουν να δουν.Πέστε μας τροπους που μπορεί κάποιος να βάλει φωτογραφίες ή βιντεο εδώ??

το περι θηλασμου ανεβασε βιντεακι με φωτο απο τη θεσσαλονικη!!!!!!!!

μπραβο πατριωτακια!http://www.facebook.com/video/video.php?v=130760196979129

υπεροχααααααααααααααααααααααααα

μπρεβο σασ πολυ ομορφη δουλεια

.....

τελειεσσσσσσσσσσσσ

Να σας ζήσουν τα αγγελουδάκια σας

εγώ δεν έχω κάμια φωτογραφία:(:(:(

δεν σκέφτηκα καν να πάρω μηχανί μαζί μου όχι πως θα έβγαζα με το κυνηγητό που έκανα τον Λευτέρακι μου έβγαλα μάτια κ στην πλάτη χτες :lol::lol::lol:

πάντως μέσα σε λίγες μέρες φροντίσαμε να το μάθουν όλοι;););););)

παρόλα τις εκλογές

μπράβο κ ξανά μπράβο σε όλες

.....

το περι θηλασμου ανεβασε βιντεακι με φωτο απο τη θεσσαλονικη!!!!!!!!

μπραβο πατριωτακια!http://www.facebook.com/video/video.php?v=130760196979129

Καταπληκτικα συγκινητικο...μπραβο...

..μαμα τωρα ξερω..

Διαφημίσεις

Μπραβο και σε σας κοριτσια!!

..μαμα τωρα ξερω..

Να' μαι και εγώ....

Χάθηκα! Είπα να κάνω αποχή από τον υπολογιστή γιατί όλες αυτές τις ημέρες τον παραχόρτασα:P Επίσης πρέπει να δώσω σημασία και λίγο στο παιδί μου που το παράτησα τόσο καιρό:!: και μια που είναι αρρωστούλα, επιβάλετε!!!

Χαίρομαι για όλα αυτά που διαβάζω.... Αυτός νομίζω ήταν ενας από τους σκοπούς των συναντήσεων.... να περάσουμε καλά!

mlne πρέπει να νιώθεις πολύ περήφανη που υλοποιήθηκε η σκέψη σου και με τόση επιτυχία (θεωρώ ότι είχαμε επιτυχία και για το ότι δεν είμαστε κανένας φορέας και για το λίγο χρονικό διάστημα που υπήρχε στην διάθεσή μας)

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον αντρούλη μου γιατί όλες αυτές τις ημέρες έκανε απίστευτη υπομονή.... Με έβλεπε εμένα κολλημένη στο pc με τις ώρες και αυτός ντάντευε την μικρή μας, τακτοποιούσε το σπίτι, μαγείρευε κ.α. και δεν είπε κουβέντα. Ίσα ίσα μου είπε ότι ήταν και περίφανος:!::!::!:

Σε ευχαριστώ που δεν με χώρισες:)

Να' μαι και εγώ....

Χάθηκα! Είπα να κάνω αποχή από τον υπολογιστή γιατί όλες αυτές τις ημέρες τον παραχόρτασα:P Επίσης πρέπει να δώσω σημασία και λίγο στο παιδί μου που το παράτησα τόσο καιρό:!: και μια που είναι αρρωστούλα, επιβάλετε!!!

Χαίρομαι για όλα αυτά που διαβάζω.... Αυτός νομίζω ήταν ενας από τους σκοπούς των συναντήσεων.... να περάσουμε καλά!

mlne πρέπει να νιώθεις πολύ περήφανη που υλοποιήθηκε η σκέψη σου και με τόση επιτυχία (θεωρώ ότι είχαμε επιτυχία και για το ότι δεν είμαστε κανένας φορέας και για το λίγο χρονικό διάστημα που υπήρχε στην διάθεσή μας)

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον αντρούλη μου γιατί όλες αυτές τις ημέρες έκανε απίστευτη υπομονή.... Με έβλεπε εμένα κολλημένη στο pc με τις ώρες και αυτός ντάντευε την μικρή μας, τακτοποιούσε το σπίτι, μαγείρευε κ.α. και δεν είπε κουβέντα. Ίσα ίσα μου είπε ότι ήταν και περίφανος:!::!::!:

Σε ευχαριστώ που δεν με χώρισες:)

αχ ποσα αντεχουν οι αντρεσ μασ ???????????? μπραβο του :lol::lol::lol:

.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΟΥ.

Πραγματικα κατορθωσαμε ανελπιστα πολλα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα, χαρη στη σαρωτικη δυναμη του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Ιδιαιτερα ευχαριστω τις paros, lucky-sylvester, travellingmum, ΣΤΕΓΙΑ, Τινακι, Μαριρενα, kit_katerina, Ασπασια, mama xrysa που υποστηριξαν εξαρχης την προταση μου και δεν την αφησαν να χαθει στα ταρταρα του φορουμ.

Ευχαριστω πολυ τις margiota και paros για την δυναμικη τους πρωτοβουλια στην συγκεντρωση και διανομη του απαραιτητου υλικου καθως και ολα τα κοριτσια που ανελαβαν τις κατα τοπους συναντησεις.

Χαρηκα πραγματικα πολυ που σας γνωρισα και απο κοντα Elma09, Palladin, sissicat, Lioula, EvaMD, PERSAK κι ελπιζω να ξαναβρεθουμε!

Μπραβο στα κοριτσια που ηρθαν απο μακρια, απο Βεροια, Σερρες, Κατερινη, Σαμοθρακη κ.α. για να παρευρεθουν στην εκδηλωση μας.

Ενα μεγαλο ευχαριστω στο parents που μας φιλοξενει, μας φερνει σε επαφη και κανει δυνατη την ενημερωση και την ανταλλαγη αποψεων αναμεσα στις μανουλες.

Ευχαριστουμε επισης ολα τα sites και τα blogs που αγκαλιασαν και διεδωσαν την προσπαθεια μας.

Ενα τεραστιο ευχαριστω στην Αγλαια που ειναι η εμπνευση μας και χαρη σε αυτην πολλες απο εμας συνεχιζουμε να θηλαζουμε.

(αντε δωστε μου το οσκαρ μου να φυγω)

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΟΥ.

Πραγματικα κατορθωσαμε ανελπιστα πολλα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα, χαρη στη σαρωτικη δυναμη του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Ιδιαιτερα ευχαριστω τις paros, lucky-sylvester, travellingmum, ΣΤΕΓΙΑ, Τινακι, Μαριρενα, kit_katerina, Ασπασια, mama xrysa που υποστηριξαν εξαρχης την προταση μου και δεν την αφησαν να χαθει στα ταρταρα του φορουμ.

Ευχαριστω πολυ τις margiota και paros για την δυναμικη τους πρωτοβουλια στην συγκεντρωση και διανομη του απαραιτητου υλικου καθως και ολα τα κοριτσια που ανελαβαν τις κατα τοπους συναντησεις.

Χαρηκα πραγματικα πολυ που σας γνωρισα και απο κοντα Elma09, Palladin, sissicat, Lioula, EvaMD, PERSAK κι ελπιζω να ξαναβρεθουμε!

Μπραβο στα κοριτσια που ηρθαν απο μακρια, απο Βεροια, Σερρες, Κατερινη, Σαμοθρακη κ.α. για να παρευρεθουν στην εκδηλωση μας.

Ενα μεγαλο ευχαριστω στο parents που μας φιλοξενει, μας φερνει σε επαφη και κανει δυνατη την ενημερωση και την ανταλλαγη αποψεων αναμεσα στις μανουλες.

Ευχαριστουμε επισης ολα τα sites και τα blogs που αγκαλιασαν και διεδωσαν την προσπαθεια μας.

Ενα τεραστιο ευχαριστω στην Αγλαια που ειναι η εμπνευση μας και χαρη σε αυτην πολλες απο εμας συνεχιζουμε να θηλαζουμε.

(αντε δωστε μου το οσκαρ μου να φυγω)

Μπράβο σου κοπέλα μου για την ιδέα

ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σ ευχαριστουμε που μασ ξεσικοσεσ

ευτυχώς όλα τα ΜΜΕ έδηξαν το πρέπον ενδιαφέρωνκ το πρόβαλαν ;);););)καθώς κ ολλα τα φόρουμ

ξέρεις γιατί νιώθω περήφανη σήμερα ?

γιατί ο κόσμος δεν ασχολείται

ΜΟΝΟ με τις εκλογές

και βγήκε στην επιφάνια ο θηλασμός από ΜΑΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ :-D:-D:-D:-D:-D

ΛΟΙΠΩΝ Νικητής σε αυτές τις εκλογές είναι Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ..........!!!

.....

ΛΟΙΠΩΝ Νικητής σε αυτές τις εκλογές είναι Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ..........!!!

Αυτός ήταν ο σκοπός και ευτυχώς επετεύθει:-)

Καλησπέρα κορίτσια! Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες!

Να σας πω τα του Ηρακλείου Κρήτης:.....

Επίσης, να πω ότι ήρθε μια κοπέλα η οποία δουλεύει ως παρουσιάστρια σε μία μεσημεριανή εκπομπή στο τοπικό κανάλι Κρήτη TV και μας είπε ότι την Πέμπτη που μας έρχεται θα έχουν θέμα το θηλασμό και μας έχει καλέσει (τις θηλάζουσες μανούλες) να πάμε και να πούμε 1-2 λογάκια!!!

Paros θα σου στείλω αύριο τις φωτογραφίες!

Πάω για νάνι! Καληνύχτα!!!!!!!!

Ευχαριστούμε την mlne για την ωραία ιδέα, όλες τις μανούλες που διοργάνωσαν τις συναντήσεις, όλους όσους βοήθησαν στη σημερινή ημέρα, κυρίως τις μανούλες που ήρθαν (έστω και με το νου!)!!!

Και του χρόνου!!!!!!!!!!!!

Και μην ξεχνάτε:

Ψηφίζω το γάλα της μαμάς!

Πέρισυ έμενα κι εγώ με το γιο μου στο Ηράκλειο και με αφορμή την Εβδομάδα θηλασμού μας πήρε η Προϊσταμένη Μαία του ΠΑΓΝΗ και η Δανιηλάτου και εμφανιστήκαμε στο Κρήτη TV στη μεσημεριανή εκπομπή να δείξουμε τι υπέροχα είναι τα παιδιά του θηλασμού. Τότε ο γιος μου ήταν 8 μηνών και μεγαλούργησε στο πλατό. Καλή σας επιτυχία!!!;)

Στο fb που τις ανεβασες?Στην σελιδα σου?

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ& ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΚΕΙ.ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΕΔΩ ΣΤΟ FORUM.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!

Συγχαρητηρια και απο εμενα στην μαμαλευτερακι και στην leticia που οργανωσαν την συναντηση της Λαρισας. Περασαμε πολυ ομορφα θηλαζοντας στα μαρμαρα (ετσι λεγαμε το μερος αυτο πριν αρκετα χρονια σαν φοιτητριες), και τωρα ειμασταν με τα μωρακια μας αγκαλια να τα ταϊζουμε απο το στηθος μας. Και παλι μπραβο σας κοριτσια αλλα και σε ολους οσους ασχοληθηκαν για να γινουν αυτες οι συναντησεις και στις μαμαδες-μπαμπαδες-μωρα που παραβρεθηκαν. Ελπιζω και του χρονου να ειμαστε εκει.

συγχαρητηρια σε ολες, χαρηκα παρα πολυ που πηγαν ολα καλα και υπηρχε τοσο μεγαλη ανταποκριση, αντε του χρονου να ξεκινησουμε απο πιο νωρις και να ειμαστε πιο οργανωμενες.

Στεναχωρηθηκα παρα πολυ που δε μπορεσα να ερθω, αλλα μπηκα παρασκευη βραδυ στο νοσοκομειο με σαλπιγγιτιδα (που στην αρχη την πηραν για περιτονιτιδα οι γενικοι χειρουργοι, ευτυχως ηρθε ο γυναικολογος κι εβαλε τα πραγματα στη θεση τους). Αφηστε που εδωσαν αντιβιωση αντισυμβατικη με το θηλασμο και οταν ζητησα θηλαστρο γουρλωσαν τα ματια και γελασαν μεσα στη μουρη μου (δεν κανω πλακα). Ευτυχως ο γυναικολογος τις εβαλε στη θεση τους ΚΑΙ για αυτο με πολυ αυστηρο τροπο, και μου αλλαξε αμεσως την αγωγη. Ελπιζω το πρωι να βγω, ο πυρετος επεσε και με περιμενει ενας τονος δουλεια στο γραφειο και μου λειπουν και τα μωρα μου... Η αληθεια ομως ειναι ξεκουραστηκα, οι νοσοκομες ειναι σουπερ και πολυ κουλ.

Αυτα με τα δικα μου, παλι συγχαρητηρια σε ολες σας. Κι ας οργανωσουμε και συναντησεις στο ασχετο, ετσι για να γνωριστουμε....

Oυφ!καταφέρνω και εγώ επιτέλους να γράψω...Όλα πήγαν πολύ καλά στην Πάτρα και περάσαμε πολύ ωραία,όπως σας έγραψαν και τα άλλα κορίτσια.Χαίρομαι που ήρθαν κοπέλες απο μακριά, όπως η kellymania και έχω να πώ οτι λάτρεψα τα αυτοκόλλητα που έφτιαξε!!!

Ενα μεγάλο μπράβο στην Ράννια, στην ζαχαρίνι και στην katgik που έτρεξαν και οργανώσαμε μέσα σε λίγες μέρες όλο αυτό και ευχαριστώ και ΟΛΕΣ τις μανούλες και μέλλουσες μανούλες, καθώς και τους μπαμπάδες που παραβρέθηκαν και μας τίμησαν.Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον αντρούλη μου(αν και δεν θα το διαβάσει)που πέταξε τελευταία στιγμή την ιδέα για τα φελιζόλ και σώσαμε την κατάσταση με τις ανακοινώσεις γιατί αν βάζαμε τις κούτες θα ήταν τελικα μεγάλη αποτυχία!

Μπράβο στην mlne για την καταπληκτική ιδέα που είχε και μπράβο και σε όλα τα άλλα κορίτσια στις υπόλοιπες πόλεις που έτρεξαν και οργάνωσαν την καθε συνάντηση!

Ελπίζω αυτό να καθιερωθεί και απο δώ και πέρα να κάνουμε πολλά πράγματα η κάθε μια στην πόλη της!

travellingmum περαστικά σου!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

συγχαρητηρια σε ολες, χαρηκα παρα πολυ που πηγαν ολα καλα και υπηρχε τοσο μεγαλη ανταποκριση, αντε του χρονου να ξεκινησουμε απο πιο νωρις και να ειμαστε πιο οργανωμενες.

Στεναχωρηθηκα παρα πολυ που δε μπορεσα να ερθω, αλλα μπηκα παρασκευη βραδυ στο νοσοκομειο με σαλπιγγιτιδα (που στην αρχη την πηραν για περιτονιτιδα οι γενικοι χειρουργοι, ευτυχως ηρθε ο γυναικολογος κι εβαλε τα πραγματα στη θεση τους). Αφηστε που εδωσαν αντιβιωση αντισυμβατικη με το θηλασμο και οταν ζητησα θηλαστρο γουρλωσαν τα ματια και γελασαν μεσα στη μουρη μου (δεν κανω πλακα). Ευτυχως ο γυναικολογος τις εβαλε στη θεση τους ΚΑΙ για αυτο με πολυ αυστηρο τροπο, και μου αλλαξε αμεσως την αγωγη. Ελπιζω το πρωι να βγω, ο πυρετος επεσε και με περιμενει ενας τονος δουλεια στο γραφειο και μου λειπουν και τα μωρα μου... Η αληθεια ομως ειναι ξεκουραστηκα, οι νοσοκομες ειναι σουπερ και πολυ κουλ.

Αυτα με τα δικα μου, παλι συγχαρητηρια σε ολες σας. Κι ας οργανωσουμε και συναντησεις στο ασχετο, ετσι για να γνωριστουμε....

Περαστικά σου !

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...