Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

ωραια το βαζω στο μπλογκ!!!

Σαββατο 6/11 στη 13.00!!!

στο Συνταγμα?

μπροστα απο τον αγνωστο στρατιωτη?Θα τριζουν τα κοκαλακια του!

Αυτό λες ή που θα σηκωθεί να πάρει καμιά τζούρα κι εκείνος.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλος με τη βαρκα μας??????

Δίνω ιδέες....

Αύριο έχω ραντεβού με την παιδίατρο και θα της δώσω το αφισάκι να ο κολλήσει στον πίνακα ανακοινώσεων

Επίσης θα το δώσω σε φαρμακεία και στα καταστήματα με είδη bebe.....

και οι παιδότοποι ίσως είναι καλό μέρος για ανακοίνωση!!!!

Αν η καθεμία εκτυπώση 5 αφισάκια και τα βάλει στη γειτονιά της κάτι παραπάνω θα γίνει....

Και μη ξεχνάτε την προώθηση με mail και σε διάφορα forum

Διαφημίσεις

Κορίτσια για Ηράκλειο Κρήτης έχει αναλάβει κάποια τη συνάντηση;

Υπάρχουν καποιες συμμετοχες...

Αν θέλεις να το αναλάβεις εσυ και να προτεινεις μέρος και ωρα...

Εγω θα κατέβωγια τις εκλογές (θα ειμαι κοντα στο Ζαρο) αλλά νομιζώ οτι θα μπορεσω να κατεβω στο Ηράκλειο το Σαββατο αν οργανωθει κατι...

Απλα δεν μπορω να συμμετεχω στην οργανωση γιατι ειμαι Αθηνα :(

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Εγώ για Πάτρα είμαι μέσα!

Κι εγώ θα ήθελα να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι στην Πάτρα αλλά δεν ξέρω άλλη που να θηλάζει αυτό τον καιρό.

Θα μπορούσαμε να πάμε σε μαιευτήρια να κάνουμε κάτι, πχ να μοιράσουμε ενημερωτ. φυλλάδια της LLL αλλά πιέζει πολύ ο χρόνος (θα λείπω από Πέμπτη 28/10 μέχρι Κυριακή). Μπορείς εσύ να αναλάβεις να μας στείλουν φυλλάδια;)Ξέρει καμιά σας αν στέλνουν φυλλάδια ταχυδρομικώς;

Εχει καμιά σας κάποια άλλη ιδεούλα δράσης για την περίπτωση που δε μαζευτούμε αρκετές για να κάνουμε δημόσιο θηλασμό;:?:

Κορίτσια για Ηράκλειο Κρήτης!

Ασπασία, Ηλιάννα, Μαριρένα, σας βολεύει το Σάββατο 6/11; Να πούμε κι εμείς στις 13:00 όπως οι υπόλοιπες ομάδες; Να είμαστε και συντονισμένοι!

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αφισάκι της margiota; Θα προσπαθήσω να το εκτυπώσω και να το μοιράσω στην παιδίατρό μας (η οποία είναι υπέρ του θηλασμού), σε ένα βιβιοπωλείο όπου δουλεύει μια φίλη (αν μας επιτρέψουν) και σε κανά δυο καταστήματα με βρεφικα.

Δεν υπόσχομαι για τα καταστήματα, αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορω.

Για το μερος τώρα, θέλετε κάπου έξω (π.χ. Κούλε, κάποιο παρκο) ή σε καφέ; Εξαρτάται βέβαια και από τον καιρό...τα παιδάκια σας τι ηλικίας είναι; Η μικρή μου είναι 16 μηνών και αρκετά ζωηρή...μάλλον θα την κυνηγάω πιο πολύ απ' όσο θα θηλάζω!:mrgreen: Θα το πω και σε 2 κοπέλες που θηλάζουν, αν μπορούν να έρθουν.

Ενημερώστε με αν είναι να ξεκινήσω τη διαδικασία! Φιλιά!

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Κορίτσια για Ηράκλειο Κρήτης!

Ασπασία, Ηλιάννα, Μαριρένα, σας βολεύει το Σάββατο 6/11; Να πούμε κι εμείς στις 13:00 όπως οι υπόλοιπες ομάδες; Να είμαστε και συντονισμένοι!

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το αφισάκι της margiota; Θα προσπαθήσω να το εκτυπώσω και να το μοιράσω στην παιδίατρό μας (η οποία είναι υπέρ του θηλασμού), σε ένα βιβιοπωλείο όπου δουλεύει μια φίλη (αν μας επιτρέψουν) και σε κανά δυο καταστήματα με βρεφικα.

Δεν υπόσχομαι για τα καταστήματα, αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορω.

Για το μερος τώρα, θέλετε κάπου έξω (π.χ. Κούλε, κάποιο παρκο) ή σε καφέ; Εξαρτάται βέβαια και από τον καιρό...τα παιδάκια σας τι ηλικίας είναι; Η μικρή μου είναι 16 μηνών και αρκετά ζωηρή...μάλλον θα την κυνηγάω πιο πολύ απ' όσο θα θηλάζω!:mrgreen: Θα το πω και σε 2 κοπέλες που θηλάζουν, αν μπορούν να έρθουν.

Ενημερώστε με αν είναι να ξεκινήσω τη διαδικασία! Φιλιά!

Μπράβο Zaxarenia και συγχαρητήρια για τον διάστημα που θηλάζεις.

Αν θες στείλε μου πμ το e-mail σου για να σου στείλω το αφισάκι....

Εγώ σήμερα το έδωσα σε φαρμακεία, παιχνιδοπωλεία και με βρεφικά είδη...Κανένας δεν μου έφερε αντίρρηση! Δεν είναι ντροπή

Καλή επιτυχία με την συγκέντρωση

(όπως ξαναείπα μπορεί να είμαστε 3 μπορεί και 33 ποτέ δεν ξέρεις);)

Κι εγώ θα ήθελα να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι στην Πάτρα αλλά δεν ξέρω άλλη που να θηλάζει αυτό τον καιρό.

Θα μπορούσαμε να πάμε σε μαιευτήρια να κάνουμε κάτι, πχ να μοιράσουμε ενημερωτ. φυλλάδια της LLL αλλά πιέζει πολύ ο χρόνος (θα λείπω από Πέμπτη 28/10 μέχρι Κυριακή). Μπορείς εσύ να αναλάβεις να μας στείλουν φυλλάδια;)Ξέρει καμιά σας αν στέλνουν φυλλάδια ταχυδρομικώς;

Εχει καμιά σας κάποια άλλη ιδεούλα δράσης για την περίπτωση που δε μαζευτούμε αρκετές για να κάνουμε δημόσιο θηλασμό;:?:

Μη περιμένεις να βρεις κάποια γνωστή θηλάζουσα μητέρα!!!

Στείλε με mail το αφισάκι σε όποιον έχεις γνωστό από την Πάτρα (αυτοί μπορούν να ξέρουν κάποια), ανάρτησέ το σε κάποιο άλλο forum που είσαι μέλος, όταν βγεις για ψώνια δώστο σε διάφορα μαγαζιά... Όλο και κάποια άλλη μανούλα θα το δει (είστε και μεγάλη πόλη όλο και κάτι θα γίνει).

Απλά πάρτε πρωτοβουλία για τον τόπο συνάντησης....

Αν θες στείλε μου το mail σου με πμ για το αφισάκι!!!

Διαφημίσεις

Πάντως νομίζω ότι καλό θα'ταν να πάνε και οι μανούλες που πχ θηλάσανε και δε θηλάζουν πια, αυτές που σκοπεύουν να θηλάσουν, πρόσωπα συγγενικά και μή που στηρίζουν το θηλασμό (πχ οι άντρες μας, οι φίλες μας κτλ.)

να μαζευτεί κόσμος δηλαδή!!!

(και δε χρειάζεται σώνει και καλά να θηλάσουμε όλες ταυτόχρονα και δημοσίως στο μέρος συνάντησης... -το λέω αυτό γιατί μερικές μαμάδες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να το κάνουν αυτό μπροστά σε κόσμο.... και μόνο η παρουσία τους αρκεί...)

επίσης κανένα πανό θα'ταν καλή ιδέα...

λοιπον αν διαβασα σωστα και στο μπλογκ της yogomama μιλαμε για Σαββατο 13:00 στο Συνταγμα μπροστα στο αγαλμα του Αγνωστου Στρατιωτη....τα νεα σας τα ειπα....μαμωτο εμεις θα λειπουμε εκεινη την ημερα γιατι θα παμε στο νησι να ψηφισουμε....πω πω ξενερωσα τωρα...σορρυ βρε κοριτσια αλλα θα το προωθησω...!!!!!!!!!!

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Πάντως νομίζω ότι καλό θα'ταν να πάνε και οι μανούλες που πχ θηλάσανε και δε θηλάζουν πια, αυτές που σκοπεύουν να θηλάσουν, πρόσωπα συγγενικά και μή που στηρίζουν το θηλασμό (πχ οι άντρες μας, οι φίλες μας κτλ.)

(και δε χρειάζεται σώνει και καλά να θηλάσουμε όλες ταυτόχρονα και δημοσίως στο μέρος συνάντησης... -το λέω αυτό γιατί μερικές μαμάδες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να το κάνουν αυτό μπροστά σε κόσμο.... και μόνο η παρουσία τους αρκεί...)

επίσης κανένα πανό θα'ταν καλή ιδέα...

πιστευω οτι εννοειτε οτι ολες οι μανουλες ειναι ευπροσδεκτες ειτε θηλασουν,ειτε οχι, ειτε εχουν θηλασει!!!

και οποιοσδηποτε αλλλος υποστηρικτης του θηλασμου επισης ειναι καλοδεχουμενος!!!

ειδικα οι ΄΄παλιες΄΄ μανουλες παντα ειναι ''χρησιμες'' με την εμπειρια τους κι αν μη τι αλλο τα παιδακια τους ειναι κι ενα ζωντανο παραδειγμα!!!:wink:;-):wink:

83hKp3.png

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1)mlne

2)lucky-sylvester

3)travellingmum

4)palladin

ΑΘΗΝΑ

1)paros

2)Τινακι

3)kit_katerina

4)miriki

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

1)Μαριρενα

2)Ασπασια

3)Ηλιαννα

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

1)Στεγια

2)Efitsa

ΠΑΤΡΑ

1)mama xrysa

ΣΥΡΟΣ

margiotta+3

Διαφημίσεις

Efitsa και όλες οι υπόλοιπες(ελπίζω να υπάρξουν πανταχού θηλάζουσες Κορίνθιες τωρινές,παλιές και μελλοντικές) και εμείς στις 13:00 στα Περιβολάκια εεεε?

εγω εκανα κ καποια τηεφωνηματα....αλλα επειδην ειμαι σε φαση μετακομισης δεν εχω εκτυπωτη για το αφισσακι:(

στεγια αν τα καταφερεις κ εκτυπωσεις παρε με τηλ να ερθω να παρω καποια για να τ κολλησω στην παιδιατρο μου που στηριζει θηλασμο με χιλια κ σε φαρμακεια κ στο μαγαζι μου!

uDuOp2.png

Και εγώ από Αθήνα θέλω να θηλάσω.Μόνο πέστε συγκεκριμένα μέρα και ώρα να το οριστικοποιήσουμε.

Αντε και να γυρίσουμε και διαφίμηση να πείσουμε και άλλες μητέρες.

http://ariadni144.wordpress.com/2010/01/28/t%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%bf%cf%80%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b8%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%83/

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Εδω Θεσσαλονικη, καταληγουμε για Λευκο Πυργο?

Παρακαλω γραψτε που το εχετε διαδωσει.

Επικοινωνησε καποια με τον Σύνδεσμο Θηλασμού LLLI?

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Και βέβαια πρέπει να παρευρεθούν όσοι περισσότεροι υποστηρίζουν το θηλασμό. Έτσι θα δείξουμε ότι δεν είμαστε μειοψηφία. Γι'αυτό τονίζω συνέχεια ότι πρέπει να το προωθήσουμε παντού:!:

Πιστεύω όμως ότι αυτή είναι η ουσία. Να δείξουμε ότι δεν υπάρχει καμία ντροπή από μία γυνναίκα που θηλάζει. Και εκέι πρέπει να εστιάσουμε. Ίσα ίσα αυτές τις γυναίκες πρέπει να προσεγγίσουμε, για να καταλάβουν ότι ο θηλασμός δεν τις καταδικάζει να είναι κλεισμένες μέσα στο σπίτι για να ταΐσουν το παιδί τους, ούτε να μπαίνουν στην διαδικασία των αντλήσεων για να πιούνε ένα καφέ.

Τόσες δείχνουν τα στήθη τους για επίδειξη και δεν ντέπονται, εμείς θα ντραπούμε? Το DVD της Τζούλιας και της κάθε Τζούλιας υπάρχει μέχρι και στα περίπτερα και δεν ντρέποντε ούτε αυτοί που τα πουλάνε ούτε αυτοί που το αγοράζουν και έχουν τα μούτρα να στραβοκοιτάνε εμάς? :twisted: (άντε γιατί τα πήρα τώρα)

Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τις συναντήσεις και στις υπόλοιπες πόλεις ώστε να το κοινοποιήσουμε επίσης! Ο χρόνος είναι λίγος...

Ευχαριστούμε για την βοήθεια. Στη Σύρο θα γίνει το Σάββατο 06/11 στην Πλατεία Μιαούλη στις 13:00.

Κορίτσια από τις άλλες πόλεις πως τα πάτε? Πιστεύω ότι τώρα με την βοήθεια του mitrikosthilasmos θα έχουμε καλά αποτελέσματα!!!:mrgreen:

Για αυτό μη καθυστερείτε.......

Θα μπορούσαν οι διαχειριστές του parents να βάλουν κάποια ανακοίνωση? Μπορεί να υπάρχουν πολλές μανούλες που δεν έχουν διαβάσει το συγκεκριμένο topic!!!

Πιστεύω ότι θα βοηθουσε πολύ:!:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1)mlne

2)lucky-sylvester

3)travellingmum

4)palladin

5)Vicky-Elena

6)μικρη κινεζα

ΑΘΗΝΑ

1)paros

2)Τινακι

3)kit_katerina

4)miriki

5)alex4

6)yogamama

7)katerina2+peony?

8)Angela_kgr

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

1)Μαριρενα

2)Ασπασια

3)Ηλιαννα

4)Zaxarenia

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

1)Στεγια

2)efitsa

ΠΑΤΡΑ

1)mama xrysa

2)katgik

ΣΥΡΟΣ

margiotta+3

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Vickygirl79

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...