Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοβαρα? Δεν τους πηρα χαμπαρι.

ναι, καθόντουσαν σχεδόν τέρμα αριστερά στο πεζούλι που καθόμασταν όπως το βλέπουμε από Λ. Πύργο

αχ τι κριμα να μην ειμαι εκει.. μηπως ξερεις αν ειδαν το ενημερωτικο που ειχαμε στουσ πινακες κι αν σχολιασαν κατι???:confused::confused::confused:

όχι, δεν ξέρω, μιλήσαμε ελάχιστα γιατί η Σοφία με τραβολογούσε εκστασιασμένη. Θα ρωτήσω την Δώρα όμως όταν την ξαναδώ να μου πει εντυπώσεις και θα σας μεταφέρω

jv42p3.png

DfUyp2.png

η μαρια απο το mitrikosthilasmos.com τραβηξε ωραιο βιντεακι και φωτο..συννενοηθηκαμε να μαζεψουμε το υλικο και να κανουμε ενα ωραιο ενημερωτικο για το τι εγινε σε ολες τις πολεις , ωστε να μπορεσουμε να ''πατησουμε'' πανω σε αυτο για να μπορεσουμε να κανουμε κατι καλυτερο του χρονου. οσες κοπελες βρισκουν σε διαδικτυο, τηλεοραση ή οπουδηποτε αλλου κατι για την εκδηλωση μας, σας παρακαλω να μου στελνουν π.μ. να μπορεσω να τα μαζεψω!

ευχαριστω!

83hKp3.png

μπαααααα...για κλαμματα ειμαστε... τι να πεισ? τσαντιστηκα που σηκωσαν τις μαμαδες απο το γκαζον. τεσπα..

φοβόντουσαν για πικ νικ!!!!

γιατί γύρισα και τους είπα ότι να μην φοβούνται είμαστε μια ακίνδυνη μαμαδοσυνάντηση με μωρά!!! και μου απάντησαν ότι απαγορεύεται το πικνικ

αράγε τα ταπεράκια που τα είδαν

:evil: :evil: :evil: :evil:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Τώρα θυμίθηκα.Ενας μπαμπάς όταν ειδε τη κορδέλα του Λητώ πανω στη αφίσα.Μου είπε το παράπονό του.Ότι δεν τους φέρνανε το μωράκι τους τις δύο πρώτες μέρες συχνά.

Θυμίθηκα και εγώ ότι το πρώτο ξημέρωμα δεν μου την φέρανε ένώ ολες τις επόμενες μέρες μου την έφερνα 5 τα ξημερώματα και αναρωτιόμουν γιατι δεν μου την έφεραν.Τους ειχα πει να κολήσουν ένα καρτελάκι που να γράφει αποκλειστικά θηλασμός.

Κανένα μαιευτήριο στην Ελλάδα δεν ακολουθεί και τα 10 βήματα για επιτυχή θηλασμό.

Οταν ένα Νοσοκομείο και μαιευτήριο χαρακτηρίζεται "Φιλικό γα το βρέφος" απο το παγκόσμια οργάνωση Υγείας και την unicef τοποθετείται στην εισοδος του,αντιγραφο πίνακα του picasso με τίτλο

"Μητρότητα" Η αξιολόγηση επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και αν οι όροι που το χαρακτηρίσαν δεν ισχύουν έχουν το δικαίωμα να το αποχαρακτηρίσουν.

Στη Σουηδία όλα τα Νοσοκομεία και μαιευτήρια ειναι φιλικά για το βρέφος.

Και σκέφτουμαι να έχεις στην κοιλιά σου το μωρό σου εννέα μήνες και να περιμένεις από ένα άγνωστο πότε θα στο φέρει.Που το αυτονόητο θα ήταν να μην αποχωρίζεται καθόλου την μάνα και τον πατέρα του.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Διαφημίσεις

γιατί γύρισα και τους είπα ότι να μην φοβούνται είμαστε μια ακίνδυνη μαμαδοσυνάντηση με μωρά!!! και μου απάντησαν ότι απαγορεύεται το πικνικ

αράγε τα ταπεράκια που τα είδαν :evil: :evil: :evil: :evil:

για οποιον δεν ηρθε, μου ειναι δυσκολο να περιγραψω την εικονα μαμαδων σε πηγαδακια να μιλανε μεταξυ τους και να θηλαζουν καθισμενες πανω στο γκαζον..ηταν μια τοσο απλη αλλα και τοσο ομορφη εικονα, αγνωστη στην καθημερινοτητα μας!

και αν δεν σηκωναν τις μαμαδες μπορει να ειμασταν κι ακομα εκει -που λεει ο λογος-..αλλα τις σηκωσαν..κανενας σεβασμος..

το υπαιθριο βυζι θεωρειται πικ-νικ ????????:confused::confused::confused::confused:

underage γνωριστηκαμε?????

83hKp3.png

αράγε τα ταπεράκια που τα είδαν

:evil: :evil: :evil: :evil:

Γιατί γίνεσαι άδικη τώρα; Τα μωρά δεν έτρωγαν επάνω στο χορτάρι; Τσ τσ τσ τσ ;) ;) :D

parosγραφαμε μαζί!

FLcUp3.png0BQfp3.png

Γιατί γίνεσαι άδικη τώρα; Τα μωρά δεν έτρωγαν επάνω στο χορτάρι; Τσ τσ τσ τσ ;) ;) :D

parosγραφαμε μαζί!

δίκιο εχετε δεν το σκέφτηκα

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

το υπαιθριο βυζι θεωρειται πικ-νικ ????????:confused::confused::confused::confused:

?????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:.......

μπραβο κοριτσια συγχαρητηρια!

μακαρι κι εγω του χρονου να ειμαι στην παρεα σας

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Διαφημίσεις

καλέ εμένα θα μου πείτε που θα βρω καμια φωτο απο σημερα/??πολύ στεναχωρέθηκα που δεν ειχα τη μηχανή μαζί!

το υπαίθριο βυζί μια χαρά πικ νικ ήταν !!!το κατα ευχαριστήθηκαν και τα μωρά μας :-)

η αλλη δε απο την ελευθεροτυπία,ρώτησε με τέτοια έκπληξη...θηλάζετε ακόμα???????????

3IrTp3.png

ηρθαν με στολη κανονικη και μας ειπαν να παρουμε τις κουτες γιατι μπορει να εχει βομβα..και τους απαντησα ''μην ανυσηχειτε σε λιγο θα τα παρουμε,τελειωνουμε..εξαλλου τις εφερα χαρτονια και της εδεσα εδω μπροστα για να δειτε..ειναι δυνατον να εμενα εδω με το παιδι μου και τοσα αλλα παιδια??? - τι να σας πουμε μου το ειπαν απο την ασφαλεια μεσα''

την ασφαλεια μεσα στο κτιριο?

την ασφαλεια γαδα τους πηρε μεσα στο κτιριο τηλεφωνο?? ουτε που καταλαβα..συγκρατησα μονο το ''μου το ειπαν απο την ασφαλεια μεσα''

:shock:

Ότι 50 μανάδες το είδαν Ζάλογγο και πήγαν να θυσιαστούν με τα παιδιά τους,για χάρη ποιού;

Μεγάλη φαντασία έχουν μερικοί :rolleyes:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Λοιπόν έχω μια πρόταση βόμβα προς τις θεσσαλονικές: τώρα που γνωριστήκαμε, μην περιμένουμε μέχρι του χρόνου για να ξανασυναντηθούμε, ας οργανώσουμε μια συνάντηση για καφέ, ή σε κάποιο πάρκο ή παιδότοπο, να γνωριστούμε καλύτερα!

jv42p3.png

DfUyp2.png

Λοιπόν έχω μια πρόταση βόμβα προς τις θεσσαλονικές: τώρα που γνωριστήκαμε, μην περιμένουμε μέχρι του χρόνου για να ξανασυναντηθούμε, ας οργανώσουμε μια συνάντηση για καφέ, ή σε κάποιο πάρκο ή παιδότοπο, να γνωριστούμε καλύτερα!

οποτε θελετε κοριτσια.

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Και εμείς περάσαμε και σας καμαρώσαμε με το σύζυγο και το γιο ο οποίος κοιμόταν. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ τόσες πολλές μανούλες με τα μωράκια τους μαζί(και τόσα πολλά καροτσάκια μαζεμένα!). Ήσασταν όλοι χάρμα οφθαλμών(μαμάδες, μπαμπάδες και μωρά!).Τα πλακάτ με τα συνθήματα ήταν Τ Ε Λ Ε Ι Α! Χίλια μπράβο σε όλες όσες κινητοποιήθηκαν το αποτέλεσμα άξιζε! Πάντα τέτοια.

Δυστυχώς δε γνωρίζω κάποια κοπέλα από το φόρουμ οπότε και δίστασα να μιλήσω σε κάποια.

Διαφημίσεις

Και εμείς περάσαμε και σας καμαρώσαμε με το σύζυγο και το γιο ο οποίος κοιμόταν. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ τόσες πολλές μανούλες με τα μωράκια τους μαζί(και τόσα πολλά καροτσάκια μαζεμένα!). Ήσασταν όλοι χάρμα οφθαλμών(μαμάδες, μπαμπάδες και μωρά!).Τα πλακάτ με τα συνθήματα ήταν Τ Ε Λ Ε Ι Α! Χίλια μπράβο σε όλες όσες κινητοποιήθηκαν το αποτέλεσμα άξιζε! Πάντα τέτοια.

Δυστυχώς δε γνωρίζω κάποια κοπέλα από το φόρουμ οπότε και δίστασα να μιλήσω σε κάποια.

Κι εγω δεν ηξερα καμμια κι ετσι μιλουσα οπου να 'ναι...και σε περαστικους.

3nr2p2.png

εγώ πάλι είχα το νου μου στη Χαρά η οποία στην αρχή κυνηγούσε τα περιστέρια και μετά τον Ιάσωνα στο χορτάρι .........:D

άσχετο αλλά κ σχετικό

Κριστίνα με είχαν βοηθήσει πολύ οι συμβουλές σου πριν καιρό που με είχαν πιάσει οι "ανασφάλειές" μου με το γάλα, ευχαριστώ κ πάλι!!!

4aMNp3.pngfA7Ap2.png

Αχ.....στη Θεσσαλονικη ηταν υπεροχα!!!Καταπληκτικη μερα, παιδικα καροτσακια τριγυρω,αφισουλες, μπαλονακια,μανουλες πολλες να θηλαζουν και πατερουληδες επισης πολλοι να φωτογραφιζουν αβερτα!!! Απο ΜΜΕ ουδεις :?, αλλα τουλαχιστον ημασταν πιο χαλαρες χωρις καμερες (απο τις οποιες εγω προσωπικα θα κρυβομουν)!!Ηταν πολυ ομορφη εικονα!! Ημασταν τοσο πολλες θηλαζουσες (καμμια 30αρια πρεπει να ημασταν, αν δεν υπερβαλω), που ενιωθα οτι ειχαμε πλημμυρισει την πολη (μπα...ιδεα μου,ε?). Παπαβεντσης και Μενουνου ουτε στη δικη μου αντιληψη επεσαν, γιατι δεν τους γνωριζω φυσιογνωμικα, κριμα!!:(Χαρηκα πολυ που ειχα την ευκαιρια να γνωρισω τα κοριτσια απο το forum:

την mlne που τις αξιζουν συγχαρητηρια για την εμπνευση που ειχε και για ολη της την προσπαθεια!!( τα συγχαρητηρια μου και στην αδελφουλα της που βοηθησε απολυτα σημερα!!Ευχομαι του χρονου να γινει κι αυτη μελος των θηλαζουσων μητερουλων :wink:),

την Palladin (σου παει πολυ η εικονα που εχεις στο προφιλ!!),

την sissicat(με το laptopακι της για on line ανταποκριση!!),

την EvaMD (αν κρινω απο τη διαδρομη που εκανες για να ερθεις σημερα, μαλλον πρεπει να μενουμε πολυ κοντα...),

την Lioula(με μπριζωσες με το e-shopping και μ΄αρεσει το ατιμο, καθοτι βαριεεεεεμαι τις βιτρινες) και

την PERSAK(ειναι εντελως φρεσκο μελος του forum, η κοπελα με το μπλουζακι για τον θηλασμο. Καλωσηρθες, PERSAK!!)

Μπραβο μαςςςςςςςςςςςς :D

Εμένα θα με γνώριζες πολύ δύσκολα!!!

Ξέχασα να πω ότι είμαι Θεσσαλονίκη.

αχ γιατί δεν μίλησες;

μη μου πεις ότι είχες ένα κόκκινο sling και καθήσατε απέναντί μας σε ένα πεζούλι;

jv42p3.png

DfUyp2.png

Αχ ηταν κι αλλες κοπελες, που δεν γνωρισα??? Selini, Sissy??? Κι αλλες??? Κριμα!!! Μπορουμε ομως στις φωτο (που θα ανταλλαξουμε και με αλλες πολεις) να επισημαινουμε ποια ειναι η καθεμια!! Ειμαι μεσα κι εγω για περαιτερω συναντηση με τις Σαλονικιες. Μπορουμε ειτε με τηλεφωνα ειτε με e-mail ειτε με πμ να συνεννοηθουμε... Ο,τι θελετε!!!!

Μόλις τελείωσαν οι ειδήσεις στη νετ,δεν το ανακοίνωσαν απόψε... :(

Μας έφαγε ο Ολυμπιακός και η ανάλυση για το πως θα μεταδώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα :evil:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...