Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια!!! Βαλτε με κι εμενα στο προγραμμα για την Πατρα αυριο!!! ΘΑ ειμαι 12.30 στο λε κοκ απεναντι! Φιλια!

Ωωωωωωωωωωω νεα συμμετοχη τη τελευταια στιγμη! Τι ευχαριστη εκπληξη! :D

Μήπως προσπαθεί να σε διεκδικήσει από το καινούργιο σου παιδί.... τον υπολογιστή?

Αχ! μην μου το θυμίζεις αυτό έχω πολλές τύψεις όταν κάθομαι..όχι ακόμη είναι μικρή κάθεται και κοιτάζει το φως :rolleyes:

κανονιστε να βγαλετε καμια ψηφιακη φωτογραφια και κυριως μακρινες οπου δεν θα φαινονται καλα τα προσωπα, για να μπορουμε να τις χρησιμοποιησουμε..

η πατρα εχει πολλους guest μου φαινεται!!!

83hKp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!! Βαλτε με κι εμενα στο προγραμμα για την Πατρα αυριο!!! ΘΑ ειμαι 12.30 στο λε κοκ απεναντι! Φιλια!

σε περιιμένουμε!!:wink:

Κορίτσια καληνύχτα, σας θέλω φρέσκιες αυριο!!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

θα προσπαθησουμε κ εμεις να ειμαστε συνταγμα ενα τεταρτο πιο νωρις!

κ κατι ακομα!!τωρα ειδα ολα τα μειλ με τα συνημμενα, δυστυχως δεν προλαβαινα πιο πριν, τωρα εκατσα στον υπολογιστη!μαλον δεν προλαβαινω αλλες εκτυπωσεις, πριν την εκδηλωση εχουμε υδραυλικο.....!

Εγω καροτσι θα φερω...και αντρα!

Αν ερθουν καμερες θα τους πουμε αν προβαλλουν το θεμα να βαλουν μωσαικο....οπως οριζει και ο νομος αλλωστε! Μη κολλας σε αυτο...το μονο ευκολο!

Διαφημίσεις

Πάω και 'γω για ένα τελευταίο check στο υλικό μου, να το οργανώσω λίγο μην ξεχάσω τα μισά αύριο...

Καλή ξεκούραση κορίτσια, τα λέμε το πρωί λίγο πριν τον "αγώνα" (στα βυζια, στα βυζιά εμπρός στον αγώνα!!!) :lol::lol::lol::lol::lol:

Night, night!!

iCNap3.png

Διαφημίσεις

Ράννια καλημέρα!Δεν με πρόλαβες εχθες, πήγα για τάισμα και νάνι...όλα καλά με την συνέντευξη, της έδωσε αρκετό χρόνο και αναφέραν και την εκδήλωση 3 φορές ώρα και μέρα.δεν αναφέραν βέβαια τα οφέλη του θηλασμού όπως της είχε πει αλλά οκ, δεν πειράζει!

vetcat80 μην ανησυχείς θα ζητήσουμε να μην φαίνονται τα μωράκια αλλωστε έχουμε κάθε δικαίωμα:wink: Ακόμα και οι φωτογραφίες πουθα τραβήξουμε εμείς θα είναι μακρινές ωστε να μην έχει καμμία κοπέλα πρόβλημα.

cceXp3.png

pcTFp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!

Κορίτσια απο Πάτρα όποια περάσει πρώτη απο πλατεία Γεωργίου ας μου στείλει ένα μήνυμα(πριν τις 11, μετά θα φύγω) οτι έχει κολώνες η δέντρα με λεπτό κορμό στο σημείο συνάντησης και σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους για να βάλουμε τα φελιζόλ!

vetcat80 είσαι εσύ που δήλωσες και στο φεης συμμετοχή;

cceXp3.png

pcTFp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!

Κορίτσια απο Πάτρα όποια περάσει πρώτη απο πλατεία Γεωργίου ας μου στείλει ένα μήνυμα(πριν τις 11, μετά θα φύγω) οτι έχει κολώνες η δέντρα με λεπτό κορμό στο σημείο συνάντησης και σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους για να βάλουμε τα φελιζόλ!

vetcat80 είσαι εσύ που δήλωσες και στο φεης συμμετοχή;

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!

εγώ κορίτσια δεν έχω fb κ άρα εκεί είμαι αδήλωτη :rolleyes:

Θα φέρω (εκτός απ'τον σύζυξ) κ 2 εγκυούλες μαζί με τους άντρες τους, άρα θα'μαστε μπούγιο! Τώρα αν θα κάτσουν μαζί μας δεν ξέρω, όλοι μαζί δεν θα καθόμαστε?

4aMNp3.pngfA7Ap2.png

Καλημέρα σας!!!

Κατ'αρχην στο mega μιλάει η πρόεδρος του Ευτοκία...

Μάλλον θα το αναφέρουν!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...