Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα τα έχουμε αυριο απόγευμα.Αν καταφέρει ο αντρας μου αυτό το σκάνερ που κολάει θα το έχετε αυριο απόγευμα.Οσες μπορείτε να εκτυπώσετε αναμένετε.Δεν θέλω να στεναχωριέστε.

Το βρήκα αλλά η ανάλυση δεν είναι καλή και στην εκτύπωση χάνει!!!

Αν τα καταφέρετε καλό θα ήταν να τα έχουμε.... βέβαια επειδή είναι τελευταία στιγμή μην πνιγείτε κιόλας.... χαλαρά;)

Θα θελαμε κ πολυ να ερθουμε κ γω κ το τσιμπουρι αλλα δυστυχως λογω ωρας δεν θα μπορεσω εμεις κατα τη μια κ μιση τρωμε το μεσημεριανο μας τωρα πλεον ειναι σουπα κ στις 2 κοιμομαστε (αν δεν κοιμηθουμε γινεται χαμος μετα) αν ηταν τουλαχιστον 1 ωρα μπορει κ να τα καταφερναμε να ερχομασταν μανα κ κορη!

Φιλικα Ιωαννα

Θα θελαμε κ πολυ να ερθουμε κ γω κ το τσιμπουρι αλλα δυστυχως λογω ωρας δεν θα μπορεσω εμεις κατα τη μια κ μιση τρωμε το μεσημεριανο μας τωρα πλεον ειναι σουπα κ στις 2 κοιμομαστε (αν δεν κοιμηθουμε γινεται χαμος μετα) αν ηταν τουλαχιστον 1 ωρα μπορει κ να τα καταφερναμε να ερχομασταν μανα κ κορη!

Φιλικα Ιωαννα

Η διαρκεια ειναι ενδεικτικη! Ελα και για μιση ώρα!

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια και μεις θα το προσπαθησουμε αν και μολις δεκαπεντε ημερων.φοβαμαι λιγο με αυτα που γινονται με τα πακετα - βομβες οσο αστειο και αν σας φαινεται.ειναι επικυνδυνα αυτες τις μερες στο κεντρο

am13 να το ντύσεις καλά το λεχούδι :D

Αν τα καταφέρετε καλό θα ήταν να τα έχουμε.... βέβαια επειδή είναι τελευταία στιγμή μην πνιγείτε κιόλας.... χαλαρά;)

θηρίο που το βρήκες.Σε ιστοσελίδα???

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Επίσης ηθελα να ρωτήσω αν μένει κάποια κοπελιά κοντά στο μαιευτήριο Ελενα γιατί και από εκεί θα μας δώσουν φυλλάδια για το θηλασμό αύριο.Μένει καμία?????

Ειναι στην στάση Αμπελόκηποι.

Είναι το γραφείο μου κοντά, μπορώ να πάω εγώ να τις πάρω. Που θα πάω ακριβώς ξέρουμε; με ποιον μίλησες;

Διαφημίσεις

Πάω να παραδωθώ στον Μορφέα, πριν γίνω ένα με οθόνη και πληκτρολόγιο...:roll::roll:

Καληνύχτα σας!!!!

Κρατήστε γερά!!!!

Διαφημίσεις

Paros μπορείς να στείλεις και σε μένα υλικό για εκτύπωση μπας φτιάξω πίνακα ενημερωτικό;

Πως τα φτιάξατε τελικά; Σορυ, δε προλαβαίνω να διαβάσω τα προηγούμενα.

Είδα μόνο κάποια στιγμή κάτι συνεφάκια για τα παιδάκια...φοβερό! Έχω χαρτόνι, θα φτιάξω μερικά. Σου στέλνω και π.μ. το mail μου.

Γμτ, δεν έχω ενημερώσει κάποιο κανάλι ή ράδιο εδώ....:(

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Ναι αυτό είναι.Είσαι απίθανη.Μπράβο που το βρήκες

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Νινάκια2 άλλαξε η σελίδα και δεν θα είδες το μην. :D Μπορώ εγώ να πάω στο Έλενα αύριο είναι σχετικά κοντά το γραφείο μου. Με ποιον έχεις μιλήσει; που να πάω να τα πάρω;

ρε κοριτσια ριξτε καμια ιδεα για συνθηματα για τα πλακατ που θα κρατανε τα παιδακια? στερεψα:rolleyes:

τεοια ωρα τετοια λογια...:lol:

λοιπον, επειδη ετοιμαζω και ενα ευχαριστηριο για αναρτηση στους πινακες , αν θελετε μπορειτε να μου στειλετε τα ονοματα σας σε πμ ,για να τα περιλαβω στο εντυπο..για ολες τις κοπελες που συμμετειχαν και βοηθησαν για να πραγματοποιηθει αυτη η εκδηλωση..περιμενω απο ολες!!! mlne,margiota,ninakia2,souzi201,leticia,ραννια,μαμαλευτερακι,mamaxrysa..sorry που καποιες ξεχναω αλλα εχουν γινει τα ματια μου τετραγωνα ολη μερα στον η/υ και δεν... περιμενω απο ολες σας..

83hKp3.png

ρε κοριτσια ριξτε καμια ιδεα για συνθηματα για τα πλακατ που θα κρατανε τα παιδακια? στερεψα:rolleyes:

Θήλαζε κ μη ερευνά …………

Πίνω το ακριβότερο γάλα της αγοράς το ΒΥΖΟΛΑΚ ;););)

Η το γάλα που πίνω δεν πουλιέται στα ράφια :D:D:D

(δικες μου ατάκες χχχιχχχ):oops::oops::oops:

.....

Νινάκια2 άλλαξε η σελίδα και δεν θα είδες το μην. :D Μπορώ εγώ να πάω στο Έλενα αύριο είναι σχετικά κοντά το γραφείο μου. Με ποιον έχεις μιλήσει; που να πάω να τα πάρω;

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα.

Πες μας και εμας που το βρήκες...

iCNap3.png

τεοια ωρα τετοια λογια...:lol:

λοιπον, επειδη ετοιμαζω και ενα ευχαριστηριο για αναρτηση στους πινακες , αν θελετε μπορειτε να μου στειλετε τα ονοματα σας σε πμ ,για να τα περιλαβω στο εντυπο..για ολες τις κοπελες που συμμετειχαν και βοηθησαν για να πραγματοποιηθει αυτη η εκδηλωση..περιμενω απο ολες!!! mlne,margiota,ninakia2,souzi201,leticia,ραννια,μαμαλευτερακι,mamaxrysa..sorry που καποιες ξεχναω αλλα εχουν γινει τα ματια μου τετραγωνα ολη μερα στον η/υ και δεν... περιμενω απο ολες σας..

stoys πινακεσ τι να γραψουμε τι σκεφτεστε ?

.....

Κορίτσια λεω να ζητήσω από την μαία του ΙΚΑ που είναι κ πολύ φίλη να μου δώσει ενημερωτικό υλικό για τον θηλασμό που δίνει στα μαθήματα ανώδυνου κ να τα δίνουμε στην συνάντηση τι λέτε ?

Επίσης αύριο θα πάω κ στο υγειονομικό κ εκεί κάνουν μαθήματα ανώδυνου να ζητήσω κ από εκει υλικό κ να ενημερώσω για την εκδήλωση

Μέσα από αυτά τα έντυπα οι ενδιαφερόμενες θα μπορούν να πάνε να κάνουν μαθήματα θηλασμού τι λετε ? βλακεία ? η καλό ?

.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...