Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Υπέροχη μέρα ήλιος ζεστή έντυσα τα παιδάκια μου κ πήρα τους δρόμους τύπωσα 20 αφισακια ασπρόμαυρα τα κόλλησα σε 3 παιδικούς κ σε δυο κλινικές κ σε κάποια μαγαζιά στο κέντρο

ο φιλος δημοσιογράφος τελικά έβαλε την ανακοίνωση στην εφημερίδα δες τε http://files.eleftheria.gr/pdf/%7B1FAC245C-ADB7-47AC-AD19-83D5B0346149%7D_4-11-2010-FYLLO.pdf στην σελίδα 20 το έβαλε ελπίζω να έχουμε συμμέτοχη

http://www.eleftheria.gr/

.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μαία του mothercare δεν εχει νομίζω τη γνωστή πιστοποίηση αλλά έχει κάνει εκπαίδευση για το θηλασμό και ασχολείται χρόνια με την ενημέρωση για το θηλασμό.

Τελικά θα πάει κάποια σήμερα;

Εγω δε θα μπορεσω...παντως το αφισακι το εχουν ακομα στη τζαμαρια...ελπιζω να το δουν οσες κοπελες πανε...

γιατι δεν ειναι ευκολη-οικονομικη η εκτυπωση και επειδη ευελπιστω οτι μεσα σε5-10 λεπτα θα εχουν μοιραστει (αρα και τελειωσει) τα εντυπα..και τοτε κατι θα πρεπει να εχει απομεινει που να δηλωνει τι κανουμε και να συνεχισει να ενημερωνει..

για παραδειγμα θα μπορουσαμε να μοιρασουμε τα φυλλαδια μας ΜΟΝΟ στις εγκυουλες η σε οσες εχουν αποκτησει προσφατα μωρο..το να δωσεις φυλλαδιο στον παππου ή στην γιαγια που θα το πεταξει λιγο παρακατω, δεν πρεπει να μας αφορα (γιατι θα εχουμε λιγα φυλλαδια, οποτε επιλεγουμε για ποιον ειναι πιο σημαντικο να ενημερωθει αμεσα). γι αυτους λοιπον που δεν τους αφορα αμεσα αλλα θα ειναι περιεργοι να δουν τι κανουμε μπορει να υπαρχει ο πινακας, για να ενημερωθουν!

-αν κανω λαθος διορθωστε με , απλα νομιζω οτι το σκεπτικο μου ειναι σωστο:oops: -

εχεις απολυτο δικιο!

λοιπον....εχω δουλεψει στο δρομο αρκετους μηνες, για μια ΜΚΟ ......ο,τι αποκομισα ηταν:

-αποφασιζουμε ποια θα ειναι η ομαδα-στοχος για το μοιρασμα, πχ εγκυους εννοειται, νεες γυναικες εννοειται αλλα ΚΑΙ μεγαλυτερες, αυτες ειναι οι γνωστες πεθερογιαγιαδες που δεν τους φτανει ποτε το γαλα μας!!!!!!!!;)νεοι αντρες με παιδακια ή σε ηλικια γαμου:mrgreen:

καλυτερα οχι φοιτητες, οχι παππουδες ακομα και αν ερθουν να ρωτησουν, ειναι ολοι τους φιλοπεριεργοι.....:rolleyes:

-παμε με αυτοπεποιθηση, δεν περιμενουμε να ερθουν!:mrgreen:λεμε με σαφηνεια απο που ειμαστε: αρχικα οτι ειμαστε πρωτοβουλια μητερων και κανουμε ενημερωση για το θηλασμο (μην φανταστουν οργανωση ή διαφημιστικα και την κοπανησουν!!)

-αν καποια ζητησει περισσοτερες λεπτομερειες λεμε με 2 λογια για την εβδομαδα θηλασμου, οτι καθε γυναικα μπορει να θηλασει, οτι ο θηλασμος δεν ειναι ντροπη και οτι οσο πιο ενημερωμενη παει τοσο πιο σιγουρη ειναι η επιτευξη του θηλασμου.

ο κοσμος βιαζεται, τρεχει , εχει συνηθισει τα φυλλαδια, δεν εχει καμια εμπιστοσυνη στον ξενο που του μιλαει! σαφηνεια κ αυτοπεποιθηση κοριτσια, ετσι θα αποφυγουμε και τους ενοχλητικους!;)

(να κανετε πλακατ με καλαμάκι που θα τα κραταν τα παιδια )

καλαμακι στο οποίο πανω έχετε κολλησει ενα χαρτι με ζηλοτειπ που μπορει να γραφει οτι σύνθημα θελετε ) αυτο αρεσει στα παιδια γιατι νομίζουν οτι κρατανε μπαλονακι ...! :-)

σκαω δε ξαναμιλάω σας αδειάζω την γωνία :-)

πες κ αλλα βρε συ, μας σταβωσες με τη γραμματοσειρα σου!!!!:P

λοιπον....βρηκα συνθημα: τι κοινο εχω με τη Μονικα Μπελουτσι; Και οι δυο θηλασαμε!!!!!!

Διαφημίσεις

Υπέροχη μέρα ήλιος ζεστή έντυσα τα παιδάκια μου κ πήρα τους δρόμους τύπωσα 20 αφισακια ασπρόμαυρα τα κόλλησα σε 3 παιδικούς κ σε δυο κλινικές κ σε κάποια μαγαζιά στο κέντρο

ο φιλος δημοσιογράφος τελικά έβαλε την ανακοίνωση στην εφημερίδα δες τε http://files.eleftheria.gr/pdf/%7B1FAC245C-ADB7-47AC-AD19-83D5B0346149%7D_4-11-2010-FYLLO.pdf στην σελίδα 20 το έβαλε ελπίζω να έχουμε συμμέτοχη

http://www.eleftheria.gr/

Μπραβο μπραβο μπραβο!!! Ζηλευω και λυπαμαι:oops: που δεν ειμαι εκει να βοηθησω κι εγω!Σου εστειλα πμ.Αυριο ομως ερχομαι:-P

..μαμα τωρα ξερω..

Η μαία του mothercare δεν εχει νομίζω τη γνωστή πιστοποίηση αλλά έχει κάνει εκπαίδευση για το θηλασμό και ασχολείται χρόνια με την ενημέρωση για το θηλασμό.

Τελικά θα πάει κάποια σήμερα;

Κατερίνα είπε η μαφαλντα2 οτι θα πάει αλλά απο τότε χάθηκε....Της έστειλα και πμ το πρωί αλλά δεν μου έχει απαντησει...:?

cceXp3.png

pcTFp3.png

Μπραβο μπραβο μπραβο!!! Ζηλευω και λυπαμαι:oops: που δεν ειμαι εκει να βοηθησω κι εγω!Σου εστειλα πμ.Αυριο ομως ερχομαι:-P

σ επεριμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

.....

λοιπον....βρηκα συνθημα: τι κοινο εχω με τη Μονικα Μπελουτσι; Και οι δυο θηλασαμε!!!!!!

xaxaxxaxaxaxa

τεσπα αυτο που ειπα είναι το εξής : να μπούν και τα πιτσιριθρόνια σας στο παιδχνίδι

με το να φτιαξετε μικρά πλακατ που θα τα κρατάνε αυτα

(τις ειχα βαλει τις φωτο DaF μου αλλα δεν τις είδες ...ε φτιαξα κι ενα συννεφακι για την μικρή γιατι τις αρεσε πολύ και τα περιφερει σε όλο το σπιτι :-) )

IMG_0844-1.jpgIMG_0842-1.jpg

εγω δυστυχώς δεν θα σας επιβαρύνω με την παρουσία μου , καθώς πληροφορήθηκα οτι θα είναι κάμερες και με κυνηγανε οι παπαράτσι εδω και καιρό ...τους αποφευγω , κατανοείτε !!!:mrgreen:

Αυτη η ιδεα με τα μικρα πλακατ, που θα τα κρατανε τα πιτσιριθρονια ειναι πολυ γλυκια.Γνωμη μου ειναι τα πλακατ τους να γραφουν συνθηματα, τα οποια υποτιθεται οτι θα τα λενε τα ιδια τα παιδια π.χ. "μανουλα σ΄ευχαριστω πολυ που συνεχιζεις να με ταιζεις απο το σωμα σου" , "keep breastfeeding", "τα παιδακια που θηλαζουμε σπανια αρρωσταινουμε!!Τυχαίο?Δεν νομιζω!!" κλπ κλπ. Μπορει η καθε μανουλα να ερθει με το δικο της πλακατ-συνεφφκι χρωματιστο (κατα ποτιμηση). Η αληθεια ειναι πως στα χερια των μωρων θα γινουν αγνωριστα σε χρονο dt !!!:-)

Διαφημίσεις

Χαχα, καλο. Εμένα το μονο που μου'ρχεται στο μυαλο οταν ακουω Μονικα Μπελουτσι ειναι "μυαλο κουκουτσι". you know "κατσικα, κατσικα πιτσιρικα..."

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

mlne √

lucky-sylvester √

travellingmum √

palladin √

Vicky-Elena

μικρη κινεζα

Annie

NOYNOY

Elma09 √

sisicat

stellas

θα ειμαστε και μεις εκει!

και η ατζελινα τζολι θηλασε τα διδυμακια της, και με φωτογραφο τον Μπραντ!!!!!!

στην Πατσουρου στειλτε το ενημερωτικο για να το αναρτησει στο ιατρειο της, και σιγουρα θα ενημερωσει και τις μητερες.(την ειχε χθες ο ΚαραμεροΧαριτατος, τους εδωσαν πολυ λιγο χρονο ομως:()

Εγώ και ο Κωνσταντίνος θα είμαστε στο Λευκό Πύργο! Είμαι κλεισμένη στο νοσοκομείο μέχρι αύριο το πρωί (δουλειά!) και κάνω ότι μπορώ. Τώρα τύπωσα τα άρθρα του Βήματος για να τα αφήσω στα επείγοντα παιδιατρικά. Κάθονται που κάθονται γονείς και παιδιά ώρες εκεί και περιμένουν. Ας έχουν και τίποτα της προκοπής να διαβάσουν!

Τι άλλο προτείνετε να τυπώσω? Αφίσσα με την εκδήλωση του Σαββάτου έχω κολλήσει παντού στο νοσοκομείο (Παπαγεωργίου) από μέρες.

xaxaxxaxaxaxa

τεσπα αυτο που ειπα είναι το εξής : να μπούν και τα πιτσιριθρόνια σας στο παιδχνίδι

με το να φτιαξετε μικρά πλακατ που θα τα κρατάνε αυτα

(τις ειχα βαλει τις φωτο DaF μου αλλα δεν τις είδες ...ε φτιαξα κι ενα συννεφακι για την μικρή γιατι τις αρεσε πολύ και τα περιφερει σε όλο το σπιτι :-) )

IMG_0844-1.jpgIMG_0842-1.jpg

εγω δυστυχώς δεν θα σας επιβαρύνω με την παρουσία μου , καθώς πληροφορήθηκα οτι θα είναι κάμερες και με κυνηγανε οι παπαράτσι εδω και καιρό ...τους αποφευγω , κατανοείτε !!!:mrgreen:

Το εκανα και βγηκε τελειο! Ο μικρος δεν το αφηνει απο τα χερια του!!!

Απο τη μια πλευρα εγραψα: ευχαριστω μαμα για το γαλατακι που μου δινεις!

και απο την αλλη: θηλαζω και δεν αρρωσταινω!τυχαιο? δεν νομιζω!

..μαμα τωρα ξερω..

Διαφημίσεις

mine θα είμαστε κ εμείς εκεί!!! ;) Θα έρθει κ ο μπαμπάς μας μαζί!!! Θα υπάρχουν άλλοι μπαμπάδες ή μόνο ο δικός μας θα κουβαληθεί; :Ρ

Λόγω κάποιων εργασιών που κάνουμε στο σπίτι δεν μπορώ να τυπώσω κάτι γιατί έχουμε αποσυνδέσει τον εκτυπωτή! Αν βρω χρόνο αύριο θα προσπαθήσω να φτιάξω πλακατ για τη μικρή!!!!

Πείτε και κάποια πιασάρικα μηνυματάκια για όσες δεν έχουν άλλα παιδάκια (μεγαλύτερα για να τα κρατάνε) ή για όσοες δεν κατάφεραν να θηλάσουν τα πρώτα?

Εκανα κι εγω πλακατ τελειο απο χρωματιστα χαρτονακια κομμενα σε σχημα συννεφου και κολλημενα πανω στο κονταρακι της πατριωτικης σημαιουλας του μωρου μου απο την 28η Οκτωβριου (βυζιαααα της Ελλαδος βυζιαααα που συνεχεια θηλαζετε ολα τα μωραααα....):P

Κορίτσια πριν δύο χρόνια ειχα πάρει την αφίσα 10 βήματα για επιτυχή μητρικό θηλασμό από το μαιευτήριο Λητώ τότε που γέννησε η ξαδέλφη μου.Την οποία αφίσα έχουν ζωγραφίσει παιδιά του δημοτικού Ε΄και Στ' τάξεις του 2ο δημοτικου σχολείου Γλυκών Νερών.Οπως γράφει από κάτω.Στα πλαίσια προγράμματος "Μητρικος θηλασμος Θεμέλιο ζωής" κατά την διαρκεια χρονιάς 2007-2008 σε συνεργασία με το μαιευτήριο λητώ.

Την οποία αφίσα την έχω τοιχοκολήσει στο δωμάτιο τους.(Μέγεθος Α3 περίπου)Εχει παιδικές ζωγραφιές.Με ζωγραφισμένα 10 βήματα για επιτυχή μητρικό θηλασμό.

Κάτω από κάθε ζωγραφιά έχει λογάκια τι αποικονίζει η κάθε ζωγραφιά.

Σκέφτηκα λοιπόν σήμερα να πάρω τηλέφωνο στο Λητώ μήπως εχουν περισέψει αφίσες για να μοιράζαμε.Τελικά μου είπαν ότι θα εκτυπώσουν 400 κομμάτια σε Α4 και θα τα διπλώσουν σε ρολλά.Με ρώτησε άν έχουμε κάποιο περίπτερο.Και αν θέλαμε να μας δώσουν κάποιο να τις μοιράσει.Αλλά μετά μου είπε χωρίς να θέλουμε να σας επισκιάσουμε με την παρουσία μας.Οποτε μείναμε ότι θα παραλάβουμε τις αφίσες και θα τις δώσουμε μόνη μας.

Είναι πολύ ωραίες αφίσες ζωγραφισμένες από παιδιά.Δεν περίμενα να είμαι ειλικρινής όταν έπαιρνα τηλέφωνο να με εξηπηρετήσουν τόσο και να μας δώσουν και αφίσες.

Επίσης ηθελα να ρωτήσω αν μένει κάποια κοπελιά κοντά στο μαιευτήριο Ελενα γιατί και από εκεί θα μας δώσουν φυλλάδια για το θηλασμό αύριο.Μένει καμία?????

Ειναι στην στάση Αμπελόκηποι.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Κορίτσια πριν δύο χρόνια ειχα πάρει την αφίσα 10 βήματα για επιτυχή μητρικό θηλασμό από το μαιευτήριο Λητώ τότε που γέννησε η ξαδέλφη μου.Την οποία αφίσα έχουν ζωγραφίσει παιδιά του δημοτικού Ε΄και Στ' τάξεις του 2ο δημοτικου σχολείου Γλυκών Νερών.Οπως γράφει από κάτω.Στα πλαίσια προγράμματος "Μητρικος θηλασμος Θεμέλιο ζωής" κατά την διαρκεια χρονιάς 2007-2008 σε συνεργασία με το μαιευτήριο λητώ.

Την οποία αφίσα την έχω τοιχοκολήσει στο δωμάτιο τους.(Μέγεθος Α3 περίπου)Εχει παιδικές ζωγραφιές.Με ζωγραφισμένα 10 βήματα για επιτυχή μητρικό θηλασμό.

Κάτω από κάθε ζωγραφιά έχει λογάκια τι αποικονίζει η κάθε ζωγραφιά.

Σκέφτηκα λοιπόν σήμερα να πάρω τηλέφωνο στο Λητώ μήπως εχουν περισέψει αφίσες για να μοιράζαμε.Τελικά μου είπαν ότι θα εκτυπώσουν 400 κομμάτια σε Α4 και θα τα διπλώσουν σε ρολλά.Με ρώτησε άν έχουμε κάποιο περίπτερο.Και αν θέλαμε να μας δώσουν κάποιο να τις μοιράσει.Αλλά μετά μου είπε χωρίς να θέλουμε να σας επισκιάσουμε με την παρουσία μας.Οποτε μείναμε ότι θα παραλάβουμε τις αφίσες και θα τις δώσουμε μόνη μας.

Είναι πολύ ωραίες αφίσες ζωγραφισμένες από παιδιά.Δεν περίμενα να είμαι ειλικρινής όταν έπαιρνα τηλέφωνο να με εξηπηρετήσουν τόσο και να μας δώσουν και αφίσες.

Επίσης ηθελα να ρωτήσω αν μένει κάποια κοπελιά κοντά στο μαιευτήριο Ελενα γιατί και από εκεί θα μας δώσουν φυλλάδια για το θηλασμό αύριο.Μένει καμία?????

Ειναι στην στάση Αμπελόκηποι.

Αφού θα είναι σε Α4 υπάρχει πιθανότητα να σκαναριστεί και να μας σταλεί.... για εμάς που ζούμε εκτός Αθήνας?

Ζηλευω την οργανωση της Αθηνας!!!! Μπραβο σας κοριτσια!!!!!:wink:

Σίγουρα μπράβο τους αλλά μη κάνουμε συγκρίσεις.... Ο καθένας ότι μπορεί!!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1)mlne

2)lucky-sylvester

3)travellingmum

4)palladin

5)Vicky-Elena

6)μικρη κινεζα

7)Annie

NOYNOY

9)Elma09

10)sisicat

ΑΘΗΝΑ

1)paros

2)Τινακι

3)kit_katerina

4)miriki

5)alex4

6)yogamama

7)katerina2+peony?

Angela_kgr

9)diamantaki

10)DEMS

11)kiker80

12)katerina2

13)souzi201

14)DaF ?

15) νινάκια2

16)marron

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

1)Μαριρενα

2)Ασπασια

3)Ηλιαννα

4)Zaxarenia

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

1)Στεγια

2)efitsa

3)Yianna

ΠΑΤΡΑ

1)mama xrysa

2)katgik

3)kellymania ?

4)zaharini

5)evi mou

6)Mafalda2

ΣΥΡΟΣ

margiotta+3

koxyli

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Vickygirl79

ΛΑΡΙΣΑ

μαμαλευτερακι

dimitra34

leticia

ΒΟΛΟΣ

despinoula_kouz

dimel

ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Aspa

ΞΑΝΘΗ

Angicat ?

και συνεχίζουμε!

9Af0p2.png

πολυ ωραιο πολυ ομορφο στηλε μου ατακεσ αν τιπωσω κ εγω να αρχισω να κολαω σε καλαμακια σιγασιγα δεν εχουμε χρονο κουκλα

.....

Ζηλευω την οργανωση της Αθηνας!!!! Μπραβο σας κοριτσια!!!!!:wink:

μην μου θιγεις την margiota μου, που ειναι μοναχουλα ''στην πινεζα'' :D και καταβαλει τρομερες προσπαθειες!!!;)

83hKp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...