Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Καμμιά ιδέα για το που μπορούμε να κρεμάσουμε και άλλα φυλλάδια στον τόπο της εκδήλωσης;Κατι σαν πίνακα ανακοινώσεων σε τρίποδο, αλλά μια λύση απλή γιατί δεν μας παίρνει και ο χρόνος.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποιες κοπελες θα τυπωσουν????

πρεπει να δουμε ποιες μπορουν σε καθε πολη για να μοιραστει λιγο η δουλεια..

εγω μπορω να τυπωσω

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Eστειλα Ε mail

http://www.eelia.org/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/

http://www.advancehealth.gr/el/sections/49/articles

http://www.mediguide.gr/pages/contact

επισης στο μαιευτήριο Ελενα,λητώ,μητέρα,ιασο

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Ξερω ειμαι εκτος θεματος αλλα ειδε καμια σημερα στο ΣΚΑΙ την εκπομπη με τη νταντα?Μου ρθε να μπω μεσα στην τηλ να τη χαστουκισω!

Για να μην πολυλογω υποχρεωσε ενα τριχρονο κοριτσακι να διακοψει το θηλασμο απο τη μαμα του ισχυριζομενη οτι πλεον δεν προσφερει τιποτα το γαλα της μαμας:evil: Και ειπε στους γονεις επι λεξη"μην νομιζετε οτι κανετε κατι σπουδαιο:confused: επειδη θηλαζει μεχρι τωρα και ζηταει τη μαμα για να κοιμηθει!"

Το κοριτσακι σπαραζε στο κλαιμα και φωναζε μαμα μαμα λιγο "μιμι" θελω για να κοιμηθω!Και στο τελος ελεγε μαμα σε μισω!!!!!!

Σας λεω αληθεια βουρκωσα:(.

Ειναι γελοιο...

Σε παλιότερη εκπομπή είχε κάνει το ίδιο με ένα κοριτσάκι 1 έτους:shock::evil::evil:

Εν μία νυκτί το κοριτσάκι όχι μόνο εκδιώχθηκε από το δωμάτιο των γονιών της αλλά της κόψανε και το θηλασμό μαχαίρι:shock::shock:

Πολύ απαίσιο...

Διαφημίσεις

εγω μπορω να τυπωσω

Και γω μπορώ να τυπώσω Μαριρένα, θα συνεννοηθούμε με πμ.

Αλλά γιατί φοβάμαι πως θα είμαστε μόνο οι δυο μας;;;;;

Margiota εγώ είμαι η άλλη τρελή από Σητεία, οπότε το χω το ενημερωτικό, μην το ξαναστέλνεις στη Μαριρένα. Θα τα βρούμε. Ευχαριστούμε.

iCNap3.png

χαχαχα αμα τον πεισεις...σου δινω 100 ευρω!

Γιατι του λεω οτι πρεπει να μιλησει καποιος στο ΣΚΑΙ και μου λεει ε πηγαινε εσυ! Και του λεω...θες να πας εσυ καλυτερα που το χεις το λεγειν?

Απαντηση? Ε εχετε τρελαθει ολες εκει μεσα μου φαινεται!

χαχα....σας πηρε και σας η μπαλα , κοριτσια! :P

χαχαχα αμα τον πεισεις...σου δινω 100 ευρω!

Γιατι του λεω οτι πρεπει να μιλησει καποιος στο ΣΚΑΙ και μου λεει ε πηγαινε εσυ! Και του λεω...θες να πας εσυ καλυτερα που το χεις το λεγειν?

Απαντηση? Ε εχετε τρελαθει ολες εκει μεσα μου φαινεται!

χαχα....σας πηρε και σας η μπαλα , κοριτσια! :P

:lol::lol: μας έχει φοβηθεί το μάτι του ε;;:-D

Διαφημίσεις

Μαριρένα+ dp78 μπορουν να τυπωσουν για κρητη

στις αλλες πολεις???ποιες κοπελες μπορουν να τυπωσουν το ενημερωτικο φυλλαδιο?????

Εγω δυστυχως οχι!Δεν εχω ενεργοποιησει το word και δεν μπορω να εκτυπωσω.:( για Λαρισα

..μαμα τωρα ξερω..

εγω γουσταρω να έρθω ! αν και δε θηλαζω ! καλο είναι να έρθει και κόσμος που δνε θηλαζει (αυτο εννοω ) και εκανα εντιτ στο μύνημα μου :oops:να γίνει θέμα με την παρουσια κόσμου

:-)

Να πω μια ιδεα οικονομικη....2 ξυλα,ενα τετραγωνο π.χ. οχι μεγαλο το οποιο θα ακουμπα στο εδαφος κι επανω του στερεωνετε -καθετα στο εδαφος-ενα ξυλο σαν κονταρακι επανω στο οποιο καρφωνετε πολυ ωραια χαρτονια κανσον χρωματιστα τα οποια ειναι κομμενα σε σχημα π.χ.συννεφο και περιεχει μηνυματακια γραμμενα με χοντρο μαρκαδορο:wink:

μπορει καποια κοπελα να αναλαβει κατι τετοιο -οσον αφορα αθηνα-? ή κατι αντιστοιχο? και φυσικα και στις υπολοιπες πολεις αν θελετε!

83hKp3.png

Διαφημίσεις

θα χαρουμε να σε ξαναδουμε αριακι:mrgreen:

κ εγω θα εκτυπωσω αλλα ρωταω 3η φορα ποσαααα...καλα θα βγαλω οσα μπορεσω !

ωραια ιδεα για τα συννεφα, μπορουν να ειναι κ χιουμοριστικα εκτος απο ενημερωτικα, βρειτε κατι με την κριση, τις εκλογες, δεν εχω καθολου εμπνευση!

Καλησπέρα!

Για το ενημερωτικό φυλλάδιο θα εκτυπώσω εγώ μερικά για να μοιραστούν στο Ηράκλειο. (Paros γι' αυτό δε λες;)

Μαριρένα και dp78 μπράβο σας! Καλή επιτυχία και στη Σητεία!!!:D

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Κορίτσια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τη δουλεια που κάνετε!

Αυτό που σκέφτηκα και θελω να το εκφράσω είναι οτι αυτό το υλικό που έχετε συγκεντρώσει και θα μοιραζετε με τη μορφη φυλλαδίων γιατι να μη μοιράζεται και έξω απο τα μαιευτήρια?

Πραγματικά οι περισσοτερες εγκυες ενημερώνονται από κατι διαφημιστικά φυλλα΄δια που δινονται στα μαιευτήρια, τα οποία ειναι αν οχι παραπλανητικά, τουλάχιστον ελλειπει οσον αφορα τον αποκλειστικό μητρικό θηλασμό!

Καλή επιτυχία!!!!!!

Αρχικό μήνυμα απο ΛΕΝΑ148 viewpost.gif

Να πω μια ιδεα οικονομικη....2 ξυλα,ενα τετραγωνο π.χ. οχι μεγαλο το οποιο θα ακουμπα στο εδαφος κι επανω του στερεωνετε -καθετα στο εδαφος-ενα ξυλο σαν κονταρακι επανω στο οποιο καρφωνετε πολυ ωραια χαρτονια κανσον χρωματιστα τα οποια ειναι κομμενα σε σχημα π.χ.συννεφο και περιεχει μηνυματακια γραμμενα με χοντρο μαρκαδορο

Λένα για γίνε λίγο πιο σαφής γιατί δεν 'εχω πιεί και καφέ ακόμα!

Αρια Μπράβο που μας στηρίζεις!

cceXp3.png

pcTFp3.png

το υλικό που έχετε συγκεντρώσει και θα μοιραζετε με τη μορφη φυλλαδίων γιατι να μη μοιράζεται και έξω απο τα μαιευτήρια?

Πραγματικά οι περισσοτερες εγκυες ενημερώνονται από κατι διαφημιστικά φυλλα΄δια που δινονται στα μαιευτήρια, τα οποία ειναι αν οχι παραπλανητικά, τουλάχιστον ελλειπει οσον αφορα τον αποκλειστικό μητρικό θηλασμό!

Καλή επιτυχία!!!!!!

δυστηχως το υλικο το τυπωνουμε εμεις -κι εχει καποιο κοστος- :cry: μακαρι να μπορουσαμε να το μοιρασουμε και σε μαιευτηρια να ενημερωσουμε τις μανουλες.. ισως ομως του χρονου!!!:wink:

83hKp3.png

Καλησπέρα!

Για το ενημερωτικό φυλλάδιο θα εκτυπώσω εγώ μερικά για να μοιραστούν στο Ηράκλειο. (Paros γι' αυτό δε λες;)

Μαριρένα και dp78 μπράβο σας! Καλή επιτυχία και στη Σητεία!!!:D

η κρητη θα τυπωσει!!!

η DaF θα τυπωσει για αθηνα..!!!

αλλες πολεις???

DaF μου τυπωσε οσα μπορεις - δεν νομιζω οτι θα παει χαμενο τιποτα- οτι περισσεψει μπορει να δωθει σε ευτοκια ή σε αλλους φορεις ..το θεμα ειναι να μην βγεις εκτος προυπολογισμου!!!:mrgreen:

61 συμμετοχες στο fb!

83hKp3.png

λοιπον οσον αφορα την κατασκευη της ΛΕΝΑ148..ετσι οπως το φανταζομαι φαινεται πολυ καλο..το θεμα ειναι ποιος θα το φτιαξει??????

σκεφτηκα λοιπον και κατι αλλο..για πειτε μου πως σας φαινεται?

λοιπον δυο χαρτοκουτα -που θα μπορουν να μεταφερθουν ΄΄λυμενα΄΄ - τα κανουμε κουτες επι τοπου με μια ταινια, τα ντυνουμε με ενα υφασμα το οποιο το μαζευουμε με καρφιτσες -οπως κανουν στις βιτρινες των μαγαζιων- και επανω τους με πινεζες βαζουμε οτι θελουμε..

κουτες μπορω να βρω, δεν εχω υφασμα για να τα ντυσω ομως..

83hKp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ Κ ΜΗ

Αριας φυσικά θέλουμε συμμέτοχες κ κόσμο για μπούγιο

εννοείτε οποίες θέλουν κ ας μην θηλάζουν ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ;););)

Τύπωσα μερικά αλά δεν έχω χρωματιστό μελανί κ δεν μου βγαίνουν καλά θα τύπωση κ η ξαδέρφη μου μερικά

.....

ενα περιγραφικοτατο αρθρο για τον καφε σας..το οποιο μπορει να τυπωθει και να αναρτηθει στον πινακα ανακοινωσεων..επειδη δεν θα γινει καποια ομιλια θα ειναι ωραιο να μπορει να διαβασει ο κοσμος και να ξεστραβωθει!!!!! -γι αυτο εχω λυσσαξει με τον πινακα-

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=331949&dt=16/05/2010

83hKp3.png

ενα περιγραφικοτατο αρθρο για τον καφε σας..το οποιο μπορει να τυπωθει και να αναρτηθει στον πινακα ανακοινωσεων..επειδη δεν θα γινει καποια ομιλια θα ειναι ωραιο να μπορει να διαβασει ο κοσμος και να ξεστραβωθει!!!!! -γι αυτο εχω λυσσαξει με τον πινακα-

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=331949&dt=16/05/2010

ποιο κειμενο προτινεισ ? εχουμε μονο δυο μερεσ το σαβατο πρεπει ν ειναι ετοιμο

.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...