Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν θελω να σε απογοητεψω αλλα μην εισαι τοσο σιγουρη οτι ειναι μαμαδες ή οτι ειναι αγνοια, γιατι μπορει να ειναι περισσοτερη γνωση απο οτι φαινεται!!!..μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε πισω απο εναν ανωνυμο λογαριασμο ο οποιος εχει και συμφεροντα να επηρεασει αρνητικα τις αλλες μαμαδες.. κι ο νοων νοειτο..:rolleyes::rolleyes:

οχι κοριτσια μου σας διαβεβαιω οτι δεν ειναι ψευτικοι λογαριασμοι ...ειναι καποια συγκεκριμενα ατομα σε εκεινο το φουρουμ που καταστρεφουν καθε θεμα για τον θηλασμο χωρισ ενδιασμους .

ylSkp1.pngrwLVp1.png

οχι κοριτσια μου σας διαβεβαιω οτι δεν ειναι ψευτικοι λογαριασμοι ...ειναι καποια συγκεκριμενα ατομα σε εκεινο το φουρουμ που καταστρεφουν καθε θεμα για τον θηλασμο χωρισ ενδιασμους .

θα εχουν τους λογους τους!!! κι εμεις εχουμε τους δικους μας για να μην ασχολουμαστε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

83hKp3.png

Διαφημίσεις

...κι εκει που ολα πηγαιναν καλα κι ηταν ολα υπο ελεγχο...εμφανιστηκε ''μια τρελλη'' με μια ακομα πιο τρελλη ιδεα...και μετα μαζευτηκαν κι αλλες...και κανεις δεν τους πηρε στα σοβαρα... και μετα κι αλλες,κι αλλες και εξαπλωθηκαν...και μεσα σε τοσο λιγο χρονο εγιναν πολλες... κι αυτο ενοχλει...γιατι χαλαει τα πραγματα...γιατι δημιουργει τυψεις...γιατι εκθετει ''ειδικους''...γιατι...γιατι...

αλλα δεν μας νοιαζει!!!!!!

83hKp3.png

ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΣΤΗΛΑ Κ ΤΟ ΕΝΕΙΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΑΔΙΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ? ΤΟΥΣ ΞΕΣΙΚΩΣΑ ΟΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΜΑΣ

.....

Στο fb εχω βαλει ηδη ανακοινωση αλλα καλο θα ηταν να ειχαμε μεγαλυτερη απηχηση.

θα τα πατε μια χαρα!!! απλα αν εχεις χρονο τσεκαρε οσα σαιτ μπορεις κι αν δεις οτι δεν σας εχουν, στειλτους μηνυμα να το προσθεσουν..

83hKp3.png

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ? ΤΟΥΣ ΞΕΣΙΚΩΣΑ ΟΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΜΑΣ

ΜΠΡΑΒΟΟΟ!!! οριστε που ανησυχειτε κι ολας!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

83hKp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μπραβο για την κινηση σας και μακαρι να τα καταφερω να ερθω στο συνταγμα ....δυστυχωσ εχω ακομα πολλες ζαλαδες και αναγουλες και δεν ξεθαρευω μονη απο το σπιτι με το παιδι .

ylSkp1.pngrwLVp1.png

...κι εκει που ολα πηγαιναν καλα κι ηταν ολα υπο ελεγχο...εμφανιστηκε ''μια τρελλη'' με μια ακομα πιο τρελλη ιδεα...και μετα μαζευτηκαν κι αλλες...και κανεις δεν τους πηρε στα σοβαρα... και μετα κι αλλες,κι αλλες και εξαπλωθηκαν...και μεσα σε τοσο λιγο χρονο εγιναν πολλες... κι αυτο ενοχλει...γιατι χαλαει τα πραγματα...γιατι δημιουργει τυψεις...γιατι εκθετει ''ειδικους''...γιατι...γιατι...

:cool: ευχαριστω!

τρελη για δεσιμο!

MF88p3.png

Hf3jp3.png

τι ωραια νεα!!!μπραβο κοριτσια!!:D

οσο για τα αρνητικα σχολια, ε καλα παντου υπαρχουν, μη δινετε σημασια!;)

margiota ευχαριστω για το τελικο!ποσες φορες το βγαζουμε;;;;;;(ελεγα για καμια 50αρια..ειναι λιγες αραγε; )

σωστή;););););)

4aMNp3.pngfA7Ap2.png

Διαφημίσεις

Κριμα! Η Λαρισα δεν υπαρχει!Τα εστειλες πριν αποφασιστει για Λαρισα μαλλον ε?:(

Σχεδόν παντού αναφέρετε η σελίδα του mitrikosthilasmos. Άρα όποιος ενδιαφέρεται θα το μάθει....

Την Δευτέρα έστειλα τα τελευταία... Αν δεν κάνω λάθος για Λάρισα κανονίστηκε Τρίτη, σωστά?

Κάτι διάβασα για facebook και 50 συμμετοχές;;;;;!!!!!!!!!Βρε κορίτσια έχετε φτιάξει ομάδα εκεί; Εϊμαι ολίγον τι άσχετη....το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι να ανεβάσω το αφισάκι, το έγραψα ως event και έκανα share το λινκ του troktiko που το αναφέρει.

Όποια γνωρίζει ας με ενημερώσει παρακαλώ με π.μ.

Επίσης, εκτός των φυλλαδίων θα φτιάξετε πανό ή κάτι τέτοιο; Βρε παιδιά, είμαι μόνη μου..με το ζόρι προλαβαίνω να γρ΄ψω εδώ.

Δώστε καμιά ιδέα αν προλ΄βω ν φτι΄ξω.

Ευχαριστώ!

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Μπορώ να πάω εγώ αλλά τι πρέπει να της πάω? Δεν προλαβαίνω να ψάξω όλα τα posts τώρα... Στείλτε μου μην. όποιος μπορεί!

Μπράβο Μαφαλντα!Θα της πάς ουσιαστικά κάποια αντίτυπα με τα αφισάκια που κολλάμε για την εκδήλωση.Ζήτα απο την margiota να σου το στείλει σε παρακαλώ και εκτυπωσε το.Θα δώσεις σε κάθε εγκυούλα ξεχωριστα ωστε να είναι πιο προσωπικό και θα πείς δυο πράγματα για το τι θα κάνουμε το Σάββατο.Να έρθουν να μας υποστηρίξουν.Αναλαμβάνεις;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Σχεδόν παντού αναφέρετε η σελίδα του mitrikosthilasmos. Άρα όποιος ενδιαφέρεται θα το μάθει....

Την Δευτέρα έστειλα τα τελευταία... Αν δεν κάνω λάθος για Λάρισα κανονίστηκε Τρίτη, σωστά?

Ναι βρε Margiota μου ξερω δεν φταις εσυ..αργησαμε λιγο να παρουμε μπρος:rolleyes:

..μαμα τωρα ξερω..

Κάτι διάβασα για facebook και 50 συμμετοχές;;;;;!!!!!!!!!Βρε κορίτσια έχετε φτιάξει ομάδα εκεί; Εϊμαι ολίγον τι άσχετη....το μόνο που κατάφερα να κάνω είναι να ανεβάσω το αφισάκι, το έγραψα ως event και έκανα share το λινκ του troktiko που το αναφέρει.

Όποια γνωρίζει ας με ενημερώσει παρακαλώ με π.μ.

Επίσης, εκτός των φυλλαδίων θα φτιάξετε πανό ή κάτι τέτοιο; Βρε παιδιά, είμαι μόνη μου..με το ζόρι προλαβαίνω να γρ΄ψω εδώ.

Δώστε καμιά ιδέα αν προλ΄βω ν φτι΄ξω.

Ευχαριστώ!

εδώ είναι: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=166633026688438 .

cceXp3.png

pcTFp3.png

Ναι βρε Margiota μου ξερω δεν φταις εσυ..αργησαμε λιγο να παρουμε μπρος:rolleyes:

Δεν πειράζει... φτάνει που έγινε....

Πλάκα πλάκα έχουμε φτάσει τις 9 πόλεις.... Καμία για 10τη?:P

Αν μπεις google Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός θα σου βγάλει τα sites που το αναφέρουν....(Παναγιά μαζί μας είναι αρκετά)

Επίσης σε προηγούμενο post έχω αναφέρει μερικά sites... αν προλαβαίνεις στείλε για ενημέρωση...

Αν και νομίζω ότι δεν θα έχετε πρόβλημα... θα μαθευτεί!!!

ξ υπονόησε πως θηλάζω ακόμη επειδή δεν έχω λεφτά ν'αγοράσω φόρμουλα! ΕΛΕΟΣ!

Αυτό είναι ατάκα τις χρονιάς? Μου το έχουν πει και εμένα αρκετές φορές...Στην αρχή με έπιαναν τα γέλια... Μετά σοβαρή τους απαντάω ότι "με την οικονιμική κρίση τι άλλο να κάνω?" ή "φυλάω τα λεφτά μου για να αγοράζω τουαλέτες και γούνες"

Πλάκα πλάκα έχουμε φτάσει τις 9 πόλεις.... Καμία για 10τη?:P

:roll: 8 είναι....:?:(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...