Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

αντε να το ξεπερασουμε!!!!!!!!!!!!!!

Απιστευτο βιντεακι!!! Πανδαισια!!! Παντως στο mail μου στο Ραδιο Αρβυλα ξεχασα να τους γραψω οτι...δεχομαστε και πειραγματα;) (γιατι τους παει καποιο χαβαλε σχολιο)...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όπως ξαναέγραψα, είχα χάσει κάποια επεισόδια και τώρα είδα (στα previously) ότι υπήρχαν και αντιδράσεις για τις συναντήσεις μας...

Καλά εγώ αυτό το είχα σίγουρο.....

Για εμένα αυτές οι συναντήσεις δεν είναι ούτε επίδειξη, ούτε διαγωνισμός, ούτε διαμαρτυρία.... Είναι ένας τρόπος για να δείξουμε σε υποψήφιες μητέρες ότι ο θηλασμός μπορεί να πραγματοποιηθεί. Οι περισσότερες γυναίκες νομίζουν ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην έχουν γάλα.... Αν δούνε όμως έναν σεβαστό αριθμό γυναικών να θηλάζει ίσως σκεφτούν ότι τελικά αυτό δεν ισχύει. Επίσης πολλές μητέρες που ήδη θηλάζουν θεωρούν ταμπού το δημόσιο θηλασμό με αποτέλεσμα να μην έχουν μία φυσιολογική ζωή, με εξόδους και άλλες δραστηριότητες. Αυτό τις κάνει να κουραστούν και να αποθηλάσουν πολύ γρήγορα.... Εδώ που η κοινωνία είναι κλειστή, ξέρω πολλές γυναίκες που θηλάζουν αλλά δεν το κάνουν δημόσια. Όταν πηγαίνουν για έναν καφέ (το πολύ) θηλάζουν στο αυτοκίνητό τους (που είναι η έξοδος?). Σε μία εκδήλωση συναντήθηκα με μία γνωστή μου η οποία ήταν θηλάζουσα.Εντυπωσιάστηκε που θήλασα εκεί την κόρη μου... Την επόμενη φορά που ξανασυναντηθήκαμε (πάλι τυχαία) την είδα να θηλάζει την κόρη της εκεί που έπινε καφέ... Για εμένα αυτός είναι ο λόγος που συμμετέχω στον ομαδικό θηλασμό.

Και στην τελική είναι η Παγκόσμια εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού και σαν θηλάζουσα μητέρα γιορτάζω.... και θέλω να γιορτάσω μαζί με άλλες εορτάζουσες:P

Επειδή δεν ασχολούμαι με άλλα forums ας το γραψει το τελευταίο κάποια εκ μέρους μου εκεί που υπάρχουν αντιδράσεις... Ευχαριστώ!!!:-P

μολις τους εστειλα μηνυμα να συμπληρωσουν και την πατρα.πρεπει να τσεκαριστουν παλι οι αναρτησεις στις ιστοσελιδες γιατι μαλλον υπαρχουν και αλλα σαιτ στα οποια δεν αναφερεται η πατρα και πρεπει να τους ενημερωσουμε να το συμπληρωσουν

Ωραία, ευχαριστούμε!

ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ:

Η μαία που κάνει μαθήματα στο mothercare είναι:

Σοφία Γιανέλλου.

τηλ. 6944375875

Επικοινώνησα. Εχει μάθημα αύριο Πέμπτη 16.00-18.00.

Μου είπε ευχαρίστως να πάει κάποια από εμάς, καλύτερα την ώρα που τελειώνει, δηλ. κατά τις πεντέμισι έξι παρά.

Καλύτερα όμως είπε όποια πάει να την πάρει πρώτα ένα τηλ.

Εγώ δεν μπορώ αύριο, μπορεί κάποια άλλη;

Υπάρχει περίπτωση να της στείλουμε με ένα φαξ τα ενημερωτικά για την εκδήλωση και να τα μοιράσει εκείνη προτρεποντας τις κοπέλες να πάνε;

Θα φτιάξουμε τελικά κάποιο σταντ η όπως αλλιώς το λένε με πληροφορίες για τον θηλασμό;Εχω δει σε άλλου είδους εκδηλώσεις αλλά δεν έχω προσέξει το κατασκευαστικό κομμάτι του πράγματος...

Υπενθύμιση, μπείτε και εδώ να δηλώσετε συμμετοχή: http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=166633026688438

cceXp3.png

pcTFp3.png

Sorry για τα πολλαπλα μηνυματα που στελνω, αλλα τωρα, που κοιμαται το μωρο, μπηκα στο internet!!! Εχω βρει μεσα στα χαρτια μου και 2 πολυ περιεκτικα φυλλαδια του Συνδεσμου θηλασμου Ελλαδος:1) Τα πλεονεκτηματα του θηλασμου και 2) για μια καλη αρχη με το θηλασμο.

Θα μπορουσα να τα βγαλω πολλες φωτοτυπιες και να τα μοιραζουμε, αλλα δεν ξερω αν θα πρεπει να μας δωσει το οκ ο Συνδεσμος...δε θελω να κανουμε τυχον αυθαιρετες κινησεις. Επισης εχω ηδη φωτοτυπησει εκεινο το φυλλαδιο (της margiota νομιζω) με μυθους και αληθειες για το θηλασμο. Ομως θα χρειαζομασταν ενα stand, για να τα εχουμε ολα συγκεντρωμενα και για να υπαρχει ενα σημειο αναφορας στο χωρο (και για μας καλο και για τους περαστικους), ενα τραπεζακι ισως καποιο επιδαπιο στηριγμα για αφισες και φυλλαδια...δεν ξερω τι αλλο..

Ασχετο: το meteo εχει καθαρο ουρανο για Σαβατο για Σαλονικη!! Τελεια!!;)

Διαφημίσεις

αυτο το ειδατε;

"και ενταξει αν ειναι εως 2 χρονων εδω μιλαμε οτι υπαρχουν γυναικες που θηλαζουν και σε μεγαλυτερες ηλικιες τα παιια τους θεωρειτε οτι ειναι οτι καλυτερο ; δε ξερω οδο ομορφος μου φαινετε ο θηλασμος τοσο με απωθει μια τετοια εικονα ."

κι εγω δεν εχω λογαριασμο σε αλλα φορουμς και δε μπορω να απαντησω αλλα με σοκαρει η αγνοια του κοσμου, και μαλιστα η αγνοια μαμαδων:cry:

Margiota περιμενω μειλ με τα αφισακια!!!1

κ εγω

τι εγινε ποσεσειμαστε 6 απο εμενα σην την μαια μου θα τηλ κ στην γυναικολογο μου θηλασε διδιμα

.....

leticia και μαμαλευτερακι σας έχω στείλει τα αφισάκια.... Θα σας στείλω το φυλλάδιο μόλις το ολοκληρώσω.....

Μόλις θυμήθηκα ότι έχω ξεχάσει να φάω!!!!!

κ εγω

τι εγινε ποσεσειμαστε 6 απο εμενα σην την μαια μου θα τηλ κ στην γυναικολογο μου θηλασε διδιμα

Εμενα μου απαντησαν 3 πως θα ερθουν συν την κα Πηλιτση.Ελπιζω να μαζευτουμε κι αλλες

..μαμα τωρα ξερω..

leticia και μαμαλευτερακι σας έχω στείλει τα αφισάκια.... Θα σας στείλω το φυλλάδιο μόλις το ολοκληρώσω.....

Μόλις θυμήθηκα ότι έχω ξεχάσει να φάω!!!!!

κ εγω σημερα ολοι μερα τρεχω μεσω ιντερνετ για αυτο

.....

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑ και επισής κάποια αναρωτήθηκε που βρίσκουμε χρόνο για χάσιμο... Ας της απαντήσει κάποιος ότι είναι μέσα στα καλά του θηλασμού... Έχεις χρόνο γιατί δεν τον τρως στις αποστειρώσεις, στο ζέσταμα νερών και ταυτόχρονα στο να ηρεμήσεις το παιδί επειδή έχει λυσσάξει στην πείνα μέχρι να του φτιάξεις το μπιμπερό...

ΑΑΑΑ και επισής κάποια αναρωτήθηκε που βρίσκουμε χρόνο για χάσιμο... Ας της απαντήσει κάποιος ότι είναι μέσα στα καλά του θηλασμού... Έχεις χρόνο γιατί δεν τον τρως στις αποστειρώσεις, στο ζέσταμα νερών και ταυτόχρονα στο να ηρεμήσεις το παιδί επειδή έχει λυσσάξει στην πείνα μέχρι να του φτιάξεις το μπιμπερό...

ΣΩΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΖΙΖΙ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

.....

Aυριο κορίτσια αν όλα πάνε καλά ισως να έχουμε και ενημερωτικά φυλλάδια για το θηλασμό απο το μαιευτήριο Ελενα.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Επιτέλους βρήκα τον χρόνο... Μόλις σας έστειλα το φυλλάδιο (το τελικό)... Δυστυχώς δεν μπορούσα να προσθέσω πολλά περισότερα, παρα μόνο τα links...

ΣΩΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΖΙΖΙ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και στο αλλο ζιζι το θηλαστρο για να αφησουμε γαλα για οταν ειμαστε στην δουλεια καθως εχουμε ΑΠΛΕΤΟΟΟΟ ΧΡΟΝΟΟΟΟ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

83hKp3.png

Διαφημίσεις

με σοκαρει η αγνοια του κοσμου, και μαλιστα η αγνοια μαμαδων:cry:

δεν θελω να σε απογοητεψω αλλα μην εισαι τοσο σιγουρη οτι ειναι μαμαδες ή οτι ειναι αγνοια, γιατι μπορει να ειναι περισσοτερη γνωση απο οτι φαινεται!!!..μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε πισω απο εναν ανωνυμο λογαριασμο ο οποιος εχει και συμφεροντα να επηρεασει αρνητικα τις αλλες μαμαδες.. κι ο νοων νοειτο..:rolleyes::rolleyes:

83hKp3.png

Θα φτιάξουμε τελικά κάποιο σταντ η όπως αλλιώς το λένε με πληροφορίες για τον θηλασμό;Εχω δει σε άλλου είδους εκδηλώσεις αλλά δεν έχω προσέξει το κατασκευαστικό κομμάτι του πράγματος...

κατι πρεπει να υπαρχει γυρω μας..εστω κι ενα απλο χαρτονι που θα χρησιμευει σαν πινακας ανακοινωσεων και θα ενημερωνει..εχουν αναφερει πιο πανω καποιες κοπελες τι θα μπορουσαμε να φτιαξουμε..αλλα για εμενα ειναι λιγο πολυπλοκα..κι ελεγα μηπως υπαρχει κατι αλλο ,απλο κι οικονομικο..

83hKp3.png

δεν θελω να σε απογοητεψω αλλα μην εισαι τοσο σιγουρη οτι ειναι μαμαδες ή οτι ειναι αγνοια, γιατι μπορει να ειναι περισσοτερη γνωση απο οτι φαινεται!!!..μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε πισω απο εναν ανωνυμο λογαριασμο ο οποιος εχει και συμφεροντα να επηρεασει αρνητικα τις αλλες μαμαδες.. κι ο νοων νοειτο..:rolleyes::rolleyes:

νοειτο, νοειτο....!!!!:P

κατι πρεπει να υπαρχει γυρω μας..εστω κι ενα απλο χαρτονι που θα χρησιμευει σαν πινακας ανακοινωσεων και θα ενημερωνει..εχουν αναφερει πιο πανω καποιες κοπελες τι θα μπορουσαμε να φτιαξουμε..αλλα για εμενα ειναι λιγο πολυπλοκα..κι ελεγα μηπως υπαρχει κατι αλλο ,απλο κι οικονομικο..

Και να μη γίνουν όλα αυτά, νομίζω ότι δεν πειράζει... Εξάλου δεν κάνουμε εκστρατεία (τουλάχιστον όχι ακριβώς).... Θεωρώ ότι το μήνυμα που έχουμε να δώσουμε θα το δώσουμε έστω και με το να βρισκόμαστε μόνο μαζεμένες όλες μαζί.... και φυσικά αυτοί που θέλουν να το πάρουν (το μήνυμα) θα το πάρουν!!!

ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ:

Η μαία που κάνει μαθήματα στο mothercare είναι:

Σοφία Γιανέλλου.

τηλ. 6944375875

Επικοινώνησα. Εχει μάθημα αύριο Πέμπτη 16.00-18.00.

Μου είπε ευχαρίστως να πάει κάποια από εμάς, καλύτερα την ώρα που τελειώνει, δηλ. κατά τις πεντέμισι έξι παρά.

Καλύτερα όμως είπε όποια πάει να την πάρει πρώτα ένα τηλ.

Εγώ δεν μπορώ αύριο, μπορεί κάποια άλλη;

Μπορώ να πάω εγώ αλλά τι πρέπει να της πάω? Δεν προλαβαίνω να ψάξω όλα τα posts τώρα... Στείλτε μου μην. όποιος μπορεί!

JQVOp3.png

φτασαμε 50 συμμετοχες σε facebook.!!!και ειμαστε ελαχιστες απο το φορουμ εκει!!!

Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό......

Μπράβο μας:D

ξέρω πως είμαι εκτός topic αλλά το καινούργιο σας το'πα; όπως ενημέρωνα σήμερα μερικές μανούλες για το Σάββατο, πετάχτηκε μια σαν την π... συγγνώμη κιόλας... :oops: (που εννοείται δεν θήλασε το μικρό της γιατί όπως οι περισσότερες, δεν είχε (χχμμμ) γάλα σαν εμένα την τυχερή (!)) κ υπονόησε πως θηλάζω ακόμη επειδή δεν έχω λεφτά ν'αγοράσω φόρμουλα! ΕΛΕΟΣ! Εννοείται πως την αγνόησα, την λυπήθηκα κατά βάθος που συμπεριφέρεται έτσι, πιστεύω πως ζηλεύει μερικές σαν κι εμάς αφόρητα;)

Κρίμα...

4aMNp3.pngfA7Ap2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...