Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

επειδη τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω προς Ηρακλειο λεω να το οργανωσω εγω στην πολη μου

και να βαλω στην Σητεια μεσημερι 13¨00 μεσημερι μπροστα απο τον αγνωστο στρατιωτη

δεν το εμφανίζει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έστειλα, και μου πήρε μισή ώρα να το κάνω... Όλα έσβηνα και έσβηνα και όλα μου έλεγε η φόρμα τους ότι το κείμενο πρέπει να είναι λιγότερο από 500 χαρακτήρες....

ήταν αρκετά συνοπτικό το κείμενο που έστειλα τελικά...τώρα ότι κατάλαβαν κατάλαβαν... Αν θέλει ας στείλει και καμιά άλλη...

Που ακριβως το εστειλες? Στην αρχικη σελιδα?

Εχει και μια σελιδα που λεγετε ΣΚΑΙ Δραση

MF88p3.png

Hf3jp3.png

Λοιπον κοριτσια...ενημερωση για Πατρα:

Εκανα αφισοκολληση το πρωι...καμια 50ρια αφισακια...

Στα εξης σημεια:

Ληξειαρχειο, στον πινακα ανακοινωσεων του δημου, στο μηχανημα της εθνικης τραπεζας στη πλατεια Γεωργιου, στο mothercare, στη Chicco, σε διαφορες στασεις λεωφορειων στο κεντρο, σε διαφορα κολωνακια στο κεντρο, στις εισοδους πολυκατοικιων με ιατρεια γνωστων γυναικολογων, εξω απο κατι σχολεια....αυτα νομιζω....

Mπράβο Ράννια! πως ειβαι το ζουζούνι σου;

Και εμενα μου απαντησαν απο εδω http://www.patractive.gr/ κ τους εστειλα την αφισα να την δημοσιεύσουν:D

εχει φοβερο βηχα, αλλα ειναι ευδιαθετος ( παλι καλα)...επισης σημερα ξυπνησε στις 3 τα ξημερωματα και ειναι ξυπνιος απο εκεινη την ωρα σχεδον...τωρα τον εβαλα για υπνο λιγο, αλλα βηχει και ξαναξυπναει.... :(

Διαφημίσεις

εχει φοβερο βηχα, αλλα ειναι ευδιαθετος ( παλι καλα)...επισης σημερα ξυπνησε στις 3 τα ξημερωματα και ειναι ξυπνιος απο εκεινη την ωρα σχεδον...τωρα τον εβαλα για υπνο λιγο, αλλα βηχει και ξαναξυπναει.... :(

περαστικούλια του:(:(

αγαπητές μητέρες

επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για την προσπάθειά σας!

Θα πρότεινα να ζητήσετε και απο μητέρες που δεν θηλάζουν ή κ γυναίκες που ακόμα δεν είναι μαμάδες, να σας υποστηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια, παίρνοντας μαζί ένα μωρό κούκλα, στην αγκαλιά τους και "θηλάζοντάς" το συμβολικά (καταλαβαίνετε πως το εννοώ, απλώς να το κρατάνε στην αγκαλιά τους)

Αν μετά τις συναντήσεις επιθυμείτε να στείλετε φωτογραφίες των συναντήσεων κάπου έτσι ώστε να δημοσιευτούν, (!με επεξεργασία στα πρόσωπα να φαίνονται σβησμένα!) μπορείτε να το κάνετε και μέσω των μελών/blog που έχουν διοργανώσει μέχρι τώρα αυτή τη προσπάθεια,

αλλά και μέσω του εμαιλ contact(ατ)parents.gr

Ακόμα, να δηλώσω την προθυμία μας να στείλουμε μέσω εμαιλ το κείμενο της δράσης αυτής, σε όλα τα μέλη του φόρουμ για την καλύτερή τους ενημέρωση. Σε περίπτωση που υπάρχει εκτός του αρχικού κειμένου αλλά και της αναφοράς των πόλεων/ωρας κ σημείου συνάντησης,

και κάποιο άλλο κείμενο, μπορεί να σταλεί στο info(ατ)parents.gr

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

επειδη τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω προς Ηρακλειο λεω να το οργανωσω εγω στην πολη μου

και να βαλω στην Σητεια μεσημερι 13¨00 μεσημερι μπροστα απο τον αγνωστο στρατιωτη

Μαριρένα, σου έστειλα πμ.

iCNap3.png

αγαπητές μητέρες

επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για την προσπάθειά σας!

Θα πρότεινα να ζητήσετε και απο μητέρες που δεν θηλάζουν ή κ γυναίκες που ακόμα δεν είναι μαμάδες, να σας υποστηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια, παίρνοντας μαζί ένα μωρό κούκλα, στην αγκαλιά τους και "θηλάζοντάς" το συμβολικά (καταλαβαίνετε πως το εννοώ, απλώς να το κρατάνε στην αγκαλιά τους)

Αν μετά τις συναντήσεις επιθυμείτε να στείλετε φωτογραφίες των συναντήσεων κάπου έτσι ώστε να δημοσιευτούν, (!με επεξεργασία στα πρόσωπα να φαίνονται σβησμένα!) μπορείτε να το κάνετε και μέσω των μελών/blog που έχουν διοργανώσει μέχρι τώρα αυτή τη προσπάθεια,

αλλά και μέσω του εμαιλ contact(ατ)parents.gr

Ακόμα, να δηλώσω την προθυμία μας να στείλουμε μέσω εμαιλ το κείμενο της δράσης αυτής, σε όλα τα μέλη του φόρουμ για την καλύτερή τους ενημέρωση. Σε περίπτωση που υπάρχει εκτός του αρχικού κειμένου αλλά και της αναφοράς των πόλεων/ωρας κ σημείου συνάντησης,

και κάποιο άλλο κείμενο, μπορεί να σταλεί στο info(ατ)parents.gr

Πολύ καλή ιδέα αυτή με τις κούκλες!!! Κρίμα που δεν το έχουμε γράψει στις αφίσες!!! Θα το γράψω στο fb!!

Και τα ε-μειλς θα ήταν καλό να τα στείλουμε.Να στείλουμε το κείμενο στο μέιλ της ΕΕΕΓ ή έχει ήδη γίνει;

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω στα χέρια μου τα fax και τα ονόματα των συντακτών υγείας χειρόγραφα.

Στη ερτ νετ

mega, antenna, star, alfa, alter, skai

και από εφημερίδες Νεα, Ελευθεροτυπία , Εθνος , Ελευθερος τύπος , Εspresso, Ριζοσπάστης

Βημα Καθημερινή

Θεσσαλονικη Αγγελιοφόρος Μακεδονία

Εχει κάποια Μανούλα fax.??????

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Εστειλα email

http://www.iatrikostypos.com/content/oikonomia/anthisi-tis-paraoikonomias-sta-dimosia-maieytiria-deixnei-ereyna-toy-panepistimioy

Exει κάποιος για να στείλουμε fax στους συντάκτες υγείας?????

Η ' μπορεί να μου πει τα email τους να στείλω έγώ.????

Exει στείλει κανείς εmail σε εφημεριδες και κανάλια της της Αθήνας ????

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Διαφημίσεις

Μπράβο κορίτσια!

Ράννια περαστικά σας...Δε μου λές, θα πετύχουμε τελικά την συνάντηση με την μαια στο μαδερκερ για να δώσουμε και εκεί φυλλαδιάκια;

Θύμισε μου και κάτι άλλο τα ενημερωτικά φυλλάδια που θα μοιρασουμε εκείνη την ημέρα τα έχεις αναλάβει εσυ;Εχουμε γράψει επάνω τα τηλεφωνα των συμβούλων μητρικού θηλασμού;Αν όχι να φτιάξω εγώ, ξεχωριστά φυλλάδια με τα τηλέφωνα;

Και κάτι τελευταίο.Επειδή προφανώς δεν θα έχουμε μαζί μας κάτι που θα "δείχνει" οτι είμαστε εμείς (εννοώ κάποιο πανό ωστε ο κόσμος να έρχεται σε εμάς)πως ακριβώς θα γίνει η διαδικασία;Θα πλησιάζουμε εμείς τον κόσμο και θα ενημερώνουμε;Απλά να συννενοηθούμε να βρεθούμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο σημείο της πλατείας εμείς απο το πάρεντς ωστε να κάνουμε το πρώτο μπούγιο.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Μπράβο κορίτσια!

Ράννια περαστικά σας...Δε μου λές, θα πετύχουμε τελικά την συνάντηση με την μαια στο μαδερκερ για να δώσουμε και εκεί φυλλαδιάκια;

Θύμισε μου και κάτι άλλο τα ενημερωτικά φυλλάδια που θα μοιρασουμε εκείνη την ημέρα τα έχεις αναλάβει εσυ;Εχουμε γράψει επάνω τα τηλεφωνα των συμβούλων μητρικού θηλασμού;Αν όχι να φτιάξω εγώ, ξεχωριστά φυλλάδια με τα τηλέφωνα;

Και κάτι τελευταίο.Επειδή προφανώς δεν θα έχουμε μαζί μας κάτι που θα "δείχνει" οτι είμαστε εμείς (εννοώ κάποιο πανό ωστε ο κόσμος να έρχεται σε εμάς)πως ακριβώς θα γίνει η διαδικασία;Θα πλησιάζουμε εμείς τον κόσμο και θα ενημερώνουμε;Απλά να συννενοηθούμε να βρεθούμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο σημείο της πλατείας εμείς απο το πάρεντς ωστε να κάνουμε το πρώτο μπούγιο.

Αν χρειαστεί έχω το τηλ. της μαίας.

Σου το στέλνω σε πμ

βρηκα τυχαια στο parents κι αυτους τους συμβουλους-ιατρους..

μπορει καποια κοπελα να τους στειλει e-mail? (εχχω προβλημα στο σπιτι με το e-mail)

δεν ηταν στην λιστα της LLL, τους εχει προσθεσει η Αγλαια.

απλα θα μπορουν να ενημερωθει περισσοτερος κοσμος απο τα ιατρεια τους...

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΆΚΗ, γενικός ιατρός [email protected]

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ, παιδίατρος [email protected]

GABRIELE GRUPE, LLLLeader [email protected]

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΝΙΛΑΤΟΥ, παιδίατρος [email protected]

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ, παιδίατρος [email protected]

83hKp3.png

mama xrysa....εχω ενα κειμενο, καποια κοπελα μου το εστειλε (η margiota νομιζω...). Αν ειναι οριστικο να το φωτοτυπησω απο αυριο.

Με τη μαια...ξεχασα να ρωτησω, αλλα αφου εχει η katgik το τηλεφωνο...μπορειτε να το κανονισετε εσεις...ε?

Πολυ σωστο αυτο που λες σχετικα με το πανο! Εγω μπορω να φτιαξω πανο(εχω φτιαξει χιλιαδες αλλωστε ως φοιτητρια) το θεμα ειναι που να β ρω τον χρονο να το κανω ....

μολις επιβεβαιωσα οτι και στην ευτοκια το εχουν μαθει και εχουν αναρτησει την αφισα μας..η κοπελα αφου με ρωτησε απο που ειμαστε και της απαντησα οτι ειμαστε απλα μαμαδες κι οχι καποιος φορεας μου ειπε ''εχετε κανει πολυ καλη δουλεια και ειναι γνωστη η εκδηλωση σας,μπραβο σας! ''

83hKp3.png

Κορίτσια, η μαία που με υποστήριξε ( κι ακόμα με υποστηρίζει-σ'αυτήν χρωστάω το ότι ξεπέρασα τις δυσκολίες στην αρχή) στο θηλασμό θέλει να έρθει και να φέρει και την ομάδα που εκπαιδεύει από τα Τ.Ε.Ι.. Με ρώτησε αν είστε σύμφωνες να μοιράσουν δικά τους φυλλάδια. Τί λέτε;

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...