Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα.Μίλησα με την katgik και σκεφτόμασταν μήπως αλλάξουμε το μέρος και πούμε στα σταρμπακς στην Πλατεία Γεωργίου για να έχουμε και την εναλακτική του κλειστού χώρου αν ο καιρός είναι άσχημος.Προλαβαίνουμε να αλλάξουμε τα αφισάκια;Αν συμφωνείτε βέβαια και οι υπόλοιπες.zaxarini θα βάλω και τηλέφωνο επικοινωνίας για την συνάντηση στην Πάτρα στο φέης αν θες βάλε και το δικό σου και μπορούν όσα κορίτσια οργανώνουν σε άλλες πόλεις και θέλουν, να μου στείλουν μύνημα και να βάλουμε και τα δικά τους τηλέφωνα, σε περίπτωση που κάποιος θέλει πληροφορίες για την εκδήλωση.

cceXp3.png

pcTFp3.png

μπράβο σε όλες γι΄ αυτή την πρωτοβουλία.. ελπίζω να καθιερωθεί κ την επόμενη φορά να μπορέσουμε να έρθουμε κι εμείς μιας κ αυτό το σκ θα πρέπει να πάμε επαρχία για ψήφο!!!:roll:

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Kαλημέρα.Μίλησα με την katgik και σκεφτόμασταν μήπως αλλάξουμε το μέρος και πούμε στα σταρμπακς στην Πλατεία Γεωργίου για να έχουμε και την εναλακτική του κλειστού χώρου αν ο καιρός είναι άσχημος.Προλαβαίνουμε να αλλάξουμε τα αφισάκια;Αν συμφωνείτε βέβαια και οι υπόλοιπες.zaxarini θα βάλω και τηλέφωνο επικοινωνίας για την συνάντηση στην Πάτρα στο φέης αν θες βάλε και το δικό σου και μπορούν όσα κορίτσια οργανώνουν σε άλλες πόλεις και θέλουν, να μου στείλουν μύνημα και να βάλουμε και τα δικά τους τηλέφωνα, σε περίπτωση που κάποιος θέλει πληροφορίες για την εκδήλωση.

Αν δεν έχει εκτυπώσει τα αφισάκια η Ράννια γίνεται. Δεν έχω τηλέφωνο της:( Πλατεία Όλγας δεν έχει κάτι να καθίσουμε σε περίπτωση βροχής; Έχει κάτι φαγάδικα απ'ότι θυμάμαι?:confused:

Το meteo http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=10 πάντως δίνει καλό καιρό. Ο σύζυγος λέει ότι Πλατεία Γεωργίου θα ήταν καλά από την άποψη ότι είναι πιο κεντρικά:roll:

έντιτ: Τώρα που το σκέφτομαι μιας κ ειναι μεσημερι δεν θα ήταν άσχημη ιδεα να χτυπήσουμε και καμιά πιτούλα ενώ θηλάζουμε. Έτσι θα περασουμε και το μύνημα ότι η κοινωνική μας ζωή συνεχίζεται μια χαρά παρα το θηλασμό:P:p:cool: χεχε και μην πει καμία ότι σκεφτομαι μονο το φαγητό:mrgreen::lol:

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ...

Και βέβαια μπορείς να το στείλεις...

Margiota καλημέρα :) το έχω πάρει το αφισάκι και το μήνυμα σ' ευχαριστώ, sorry που δεν απάντησα, η μικρή μας είχε τρελάνει :D το έχω ήδη προωθήσει μεταξύ άλλων σε τρεις δημοσιογράφους -οι δύο δουλεύουν και στο ραδιόφωνο και η μια γράφει και σε περιοδικά -και στο Diva- ελπίζω ότι θα το λάβουν υπόψη και θα αναλάβουν κάποια δράση ;)

Margiota σε ευχαριστώ, δεν έχω κοιτάξει ακόμα το mail μου! Θα σου απαντήσω από κει.

Παιδιά έγώ απογοητεύτηκα σήμερα. Κάποια μαγαζιά στα οποια είχα αφήσει αφισάκι δεν το κόλλησαν! Τα νεύρα μου σπάσανε! Βέβαια μοιρασα και αλλα σήμερα και θα μοιράσω και αύριο γιατί σήμερα δεν πρόλαβα πολλά(η μικρή είχε πολύ γκρίνια).

νινακια2 το κειμενάκι που έχχεις γράψει είναι υπεροχο!Ανατριχιασα!

Μπορώ να το αντιγράψω; Θα ήθελα να το βάλω και στο facebook!

Μαριρένα, Ασπασία θα έρθετε τελικά;;;

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Αν δεν έχει εκτυπώσει τα αφισάκια η Ράννια γίνεται. Δεν έχω τηλέφωνο της:( Πλατεία Όλγας δεν έχει κάτι να καθίσουμε σε περίπτωση βροχής; Έχει κάτι φαγάδικα απ'ότι θυμάμαι?:confused:

Το meteo http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=10 πάντως δίνει καλό καιρό. Ο σύζυγος λέει ότι Πλατεία Γεωργίου θα ήταν καλά από την άποψη ότι είναι πιο κεντρικά:roll:

έντιτ: Τώρα που το σκέφτομαι μιας κ ειναι μεσημερι δεν θα ήταν άσχημη ιδεα να χτυπήσουμε και καμιά πιτούλα ενώ θηλάζουμε. Έτσι θα περασουμε και το μύνημα ότι η κοινωνική μας ζωή συνεχίζεται μια χαρά παρα το θηλασμό:P:p:cool: χεχε και μην πει καμία ότι σκεφτομαι μονο το φαγητό:mrgreen::lol:

Δεν έχεις και άδικο!!!Εγώ αρχικά δεν πρότεινα πλατεία Γεωργίου γιατί είναι μεγάλος χώρος και αν είμασταν λίγα άτομα δεν θα "φαινόμασταν" ενω Πλατεία Όλγας είναι πιο μαζεμένα.Τώρα εξαρτάται και απο την Ράννια.Οπου και να πάμε πάντως καλά θα είναι!

Υπένθυμίζω το event στο facebook: http://www.facebook.com/reqs.php#!/event.php?eid=166633026688438

Αντε παιδιά άλλος με την βάρκα μαςςςςςςςςς!!!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Παιδιά έγώ απογοητεύτηκα σήμερα. Κάποια μαγαζιά στα οποια είχα αφήσει αφισάκι δεν το κόλλησαν! Τα νεύρα μου σπάσανε! Βέβαια μοιρασα και αλλα σήμερα και θα μοιράσω και αύριο γιατί σήμερα δεν πρόλαβα πολλά(η μικρή είχε πολύ γκρίνια).

Κορίτσια όσες έχετε αναλάβει αφισάκια μην τα αφήνετε απλά.Πάρτε ένα ζελοτέιπ μαζί και ρωτάτε; " Μπορώ να το κολλήσω κάπου;" αν πάρετε θετική απάντηση το κολλάτε κατευθείαν στην πόρτα!Ο άλλος που έχει το μαγαζί του σαφώς και θα ασχοληθεί τελευταία με το κόλλημα της δικιάς μας αφίσας και αυτό βέβαια, αν το θυμηθεί

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1)mlne

2)lucky-sylvester

3)travellingmum

ΑΘΗΝΑ

1)paros

2)Τινακι

3)kit_katerina

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

1)Μαριρενα

2)Ασπασια

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

1)Στεγια

ΠΑΤΡΑ

1)mama xrysa

λαρισα ......................... ???????

καμια μονο εγω ελατε :P:p:p:p

.....

Μέσα από το forum όπως βλέπεις, μάλλον καμιά.:(

Εκτός forum δεν ξέρεις άλλη μανούλα που να θηλάζει? Μπορείς να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία για την πόλη σου....;)

Χάθηκα σήμερα.....

Έτρεχα για ψώνια και για αφισοκολλήσεις:P

Για την Πάτρα θεωρώ ότι δεν θα ήταν καλή η αλλαγή του σημείου συνάντησης, γιατί εχώ ήδη στείλει πολλά mails σε περιοδικά υγείας και σε διάφορα sites... και η souzi201 έχει ενημερώσει και ραδιόφωνα...

Φοβάμαι μη διασκορπιστείτε στις πλατείες:?

Γεια σας κι απο μενα!!

Στη Θεσσαλονικη ζητησα απο γνωστο ραδιοφωνικο σταθμο να αναφερθει στην παγκοσμια εβδομαδα μητρικου θηλασμου. Και για τη Θεσσαλονικη το meteo δειχνει στεγνο καιρο!!! Μακαρι!!!

Parentsιάνες, εμεις πώς θα αναγνωριστούμε μεταξύ μας στον τόπο συνάντησης, για να γνωριστούμε με την ευκαιρία αυτή του δημόσιου θηλασμού?:confused:

Parentsιάνες, εμεις πώς θα αναγνωριστούμε μεταξύ μας στον τόπο συνάντησης, για να γνωριστούμε με την ευκαιρία αυτή του δημόσιου θηλασμού?:confused:

Θα έχετε ένα παιδί στο στήθος....:P

Διαφημίσεις

Μέσα από το forum όπως βλέπεις, μάλλον καμιά.:(

Εκτός forum δεν ξέρεις άλλη μανούλα που να θηλάζει? Μπορείς να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία για την πόλη σου....;)

οσεσ ξερωδεν προτηθοντε να κανουν κατι δυστιχοσ :(:(:(:(

.....

Koρίτσια να ενημερώσουμε μαιευτήρια??????

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Κορίτσια, μήπως να ενημερώσουμε και την ελληνική εθνική επιτροπή της unicef; εκείνοι είναι που κάνουν την καμπάνια και αποστέλλουν υλικό στα μαιευτήρια και σε κέντρα υγείας

Δες εδώ http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/10/2010.html

Το προτελευταιο σχόλιο λέει για συνάντηση τη Δευτέρα και θα αποφασιστεί εκεί και για το Σάββατο.

Κορίτσια, μήπως να ενημερώσουμε και την ελληνική εθνική επιτροπή της unicef; εκείνοι είναι που κάνουν την καμπάνια και αποστέλλουν υλικό στα μαιευτήρια και σε κέντρα υγείας

Καλή ιδέα μπορείς να στείλεις?????

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Μια γνωστή μου μαία θα ενημερώσει το Σύλλογο Επιστημών Μαιών ΣΕΠ Αθηνών

ΣΕΠ ΘΕΣΣΑΛ. ΣΕΠ ΠΑΤΡΩΝ ΣΕΠ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΕΠ ΚΡΉΤΗ ΣΕΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΕΠ ΚΟΜΟΤΙΝΗΣ ΣΕΠ ΑΙΓΑΙΟΥ

Στις μαίες μέλοι του συλλόγου Αθηνών.

Στην συνταγματική επιτροπή του περιοδικού ΕΛΕΥΘΩ

και στην Ευτοκία

Λέω να στείλω το εξής: στα πλαίσια της φετινής εβδομάδας μητρικού θηλασμού, μαμάδες μέσα από τον διαδικτυακό τόπο parents.gr αποφάσισαν να συμμετέχουν ενεργά πραγματοποιώντας δημόσιο θηλασμό σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Αν μπορούσατε να το διαδώσετε και να το προωθήσετε κι εσεις η συμβολή σας θα ήταν εξαιρετικά σημαντική. Είναι οκ; ότι θέλετε προσθέστε

Λέω να στείλω το εξής: στα πλαίσια της φετινής εβδομάδας μητρικού θηλασμού, μαμάδες μέσα από τον διαδικτυακό τόπο parents.gr αποφάσισαν να συμμετέχουν ενεργά πραγματοποιώντας δημόσιο θηλασμό σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Αν μπορούσατε να το διαδώσετε και να το προωθήσετε κι εσεις η συμβολή σας θα ήταν εξαιρετικά σημαντική. Είναι οκ; ότι θέλετε προσθέστε

Μια χαρά μου φαίνεται.Να σου στείλει και τα αρχεια με το αφισα και τα υπολοιπα το μέλος margiota που τα προωθεί.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...