Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1-7/11/2010 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

mlne

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιούπι, γιούπιιιι!

Με πήραν από τη ΝΕΤ! Το σιντακι με το ρεπορτάζ είναι έτοιμο΄, μας το έφτιαξαν! Να δω πότε θα αξιωθώ να πάω στην αγ. Παρασκευή να το πάρω.....

Από τις εφημερίδες ακόμα καμμιά ενημέρωση.... :evil:

Μητρικέ θηλασμέ (:mrgreen:) περίμενε κ το σιντάκι πριν να κάνεις το αφιέρωμα - έκπληξη!!!!

D9kvp2.png?3X2batCM

Γιούπι, γιούπιιιι!

Με πήραν από τη ΝΕΤ! Το σιντακι με το ρεπορτάζ είναι έτοιμο΄, μας το έφτιαξαν! Να δω πότε θα αξιωθώ να πάω στην αγ. Παρασκευή να το πάρω.....

Από τις εφημερίδες ακόμα καμμιά ενημέρωση.... :evil:

Μητρικέ θηλασμέ (:mrgreen:) περίμενε κ το σιντάκι πριν να κάνεις το αφιέρωμα - έκπληξη!!!!

είμαι κοντά θέλεις να παω????

Διαφημίσεις

Ωραία μπράβο που εστειλες την επιστολή.Επρεπε να γίνει και αυτό.

Για να μην πάρω μόνη μου τα εύσημα :mrgreen:.... η paros ήρθε σε επαφή με την εφημερίδα και έστειλε το κειμενάκι... Εγώ απλώς την βοήθησα στο τι θα γράφει το κείμενο.......:wink:

Για να μην πάρω μόνη μου τα εύσημα :mrgreen:.... η paros ήρθε σε επαφή με την εφημερίδα και έστειλε το κειμενάκι... Εγώ απλώς την βοήθησα στο τι θα γράφει το κείμενο.......:wink:

το τι εκθεση εχουμε γραψει γι αυτην την εκδηλωση δεν λεγεται..

και μεταμεσονυκτιες εκθεσεις, να εχουν κοιμηθει τα μικρα...:mrgreen::mrgreen:

83hKp3.png

Διαφημίσεις

γίνατε διάσημες κόρες και πανε να σας κλέψουν την φήμη σας βλέπω

:-)

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ !!! δεν έχω αλλα λόγια μόνο μπραβο σε όλες ΕΣΑΣ.... ! ΤΟ ΚΌΠΟ ΣΑς ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΈΛΕΙΑ ΣΑς

ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΣΑΣ

Κοριτσια επιτελους λυθηκε η παρεξηγηση και επεστρεψα!Για οσες δε γνωριζουν ημουν αποκλεισμενος χρηστης τις τελευταιες μερες και δε μπορουσα καν να δω τα τοπικς. Ουτε απο το google δε μπορουσα να μπω. Να σας πω ενα μεγαλω ΜΠΡΑΒΟ!!!!!Μπορουσα να ενημερωθω μονο απο καποια μπλογκς και πολλες φορες δακρσα με τις εικονες σας . Πηρα μεγαλη χαρα να νιωθω οτι υπαρχει μια σπιθα ελπιδας για την Ελλαδιτσα μας.Μου εστελναν μηνυματα στο κινητο και με κρατουσαν ενημερη για το πως παει ο δημ.θηλασμος.

Καποια κοπελα αναφερθηκε στο μπλογκ μου και στη δημοσιευση απο " Τα νεα ". Να ξεκαθαρισω οτι δεν αναφερθηκε καπου οτι οργανωσα εγω το δημ.θηλασμο και οτι η δημοσιαγραφος ηταν ενημερη για τη συμβολη του φορουμ.Δεν γνωριζω γιατι δεν αναφερθηκε αλλα φανταζομαι οτι εγινε απο κεκτημενη ταχυτητα.Παρολο που ενιωθα αποκομενη απο την ομαδουλα μας εδω εβαλα το λιθαρακι μου μεσα απο το μπλογκ μου γραφοντας 3 μερες πριν γιατι θα βγω να θηλασω το μωρο μουhttp://yogamamagr.blogspot.com/2010/11/madonna-on-breastfeeding.html.Εντωμεταξυ ημουν και αποκλεισμενη και δε μπορουσα να σας μιλησω...

Εγω δυστυχως εχασα τον παππουκο μου την Παρασκευη και εκανα δημοσιο θηλασμο στην κηδεια του , η οποια τελεστηκε την ιδια ωρα με το γεγονος μας σε ενα χωριουδακι στην Ευβοια...

Σας φιλω εσας και τα νινακια σας, σας ευχαριστω για ολα τα νινακια που θα ερθουν σε αυτο τον κοσμο και θα εχουν μια μικρουλα επιπλεον πιθανοτητα να θηλασουν μεσα απο την κινητοποιηση μας!εξτρα αγκαλιες στις πρωτεργατριες !!!

JBePp2.png?qDX8aAa3

ΥΓ: Κι αν ήμουν μάνα που δε θήλασα πάλι στους δρόμους θα έβγαινα .Με αγάπη και βαθιά αγκαλιά θα πρόσφερα το μπουκάλι . Ένας συμβολισμός είναι όλο αυτό. Ότι είμαστε μια ομάδα από ιερά πρόσωπα και έτσι οφείλουμε να αντιμετωπιζόμαστε

Να σαι καλα γι' αυτο!

το τι εκθεση εχουμε γραψει γι αυτην την εκδηλωση δεν λεγεται..

και μεταμεσονυκτιες εκθεσεις, να εχουν κοιμηθει τα μικρα...:mrgreen::mrgreen:

Μπράβο βρε paro.Mπράβο και σε όλες τις μανούλες.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Κοριτσια επιτελους λυθηκε η παρεξηγηση και επεστρεψα!Για οσες δε γνωριζουν ημουν αποκλεισμενος χρηστης τις τελευταιες μερες και δε μπορουσα καν να δω τα τοπικς. Ουτε απο το google δε μπορουσα να μπω. Να σας πω ενα μεγαλω ΜΠΡΑΒΟ!!!!!Μπορουσα να ενημερωθω μονο απο καποια μπλογκς και πολλες φορες δακρσα με τις εικονες σας . Πηρα μεγαλη χαρα να νιωθω οτι υπαρχει μια σπιθα ελπιδας για την Ελλαδιτσα μας.Μου εστελναν μηνυματα στο κινητο και με κρατουσαν ενημερη για το πως παει ο δημ.θηλασμος.

καλως επεστρεψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας....

Σχετικά με το ποιες οργάνωσαν την εκδήλωση στην πόλη τους με έχουν ενημερώσει οι παρακάτω:

Αθήνα:paros”, “νινάκια2”

Θεσσαλονίκη: mlne

Κόρινθος: “efitsa

Πάτρα: “mamaxrysa”, “zaxarini, “Ράννια”, “katgik”,

Σητεία: “dp78”, “Μαριρένα”

Σύρος: “margiota

Λάρισα: “Leticia”, “μαμαλευτερακι”

Ηράκλειο: “zaxarenia

Αν έχει ξεχαστεί κάποια ή αν κατά λάθος την έχω συμπεριλάβει παρακαλώ να με ενημερώσετε....

Ευχαριστώ

Γειά σας!!

Το πήρα το σιντάκι από την ΕΡΤ!!

Μιλάει μια μαμά που άλλαξε γιατρό ενώ ήταν 8 μηνών για να πάει σε φιλικότερο προς τα βρέφη μαιευτήριο, μια μαμά σκηνοθέτη παιδικού κουκλοθέατρου που λέει πως είναι δυνατό μια μαμά κ να θηλάζει κ να δουλευει, μια άλλη μαμά που αναφέρεται στο μητρικό γάλα σαν το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει στο παιδί της, τη μαμά με το μπέμπη με τα΄γυαλιά κ εμένα με τη μικρή μου που κρατάει ένα πλακάτ που γράφει ''ψηφίζουμε θηλασμό! Μάλιστα ήταν κ ο τίτλος του ρεπορτάζ! μπράβο στη μαμά που σκέφτηκε το σλόγκαν κ έφτιαξε κ τα πλακάτ!

D9kvp2.png?3X2batCM

Γειά σας!!

Μιλάει μια μαμά που άλλαξε γιατρό ενώ ήταν 8 μηνών για να πάει σε φιλικότερο προς τα βρέφη μαιευτήριο, μια μαμά σκηνοθέτη παιδικού κουκλοθέατρου που λέει πως είναι δυνατό μια μαμά κ να θηλάζει κ να δουλευει, μια άλλη μαμά που αναφέρεται στο μητρικό γάλα σαν το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει στο παιδί της, τη μαμά με το μπέμπη με τα΄γυαλιά κ εμένα με τη μικρή μου που κρατάει ένα πλακάτ που γράφει ''ψηφίζουμε θηλασμό! Μάλιστα ήταν κ ο τίτλος του ρεπορτάζ! μπράβο στη μαμά που σκέφτηκε το σλόγκαν κ έφτιαξε κ τα πλακάτ!

Πολλά γιούπι για τη YIOUPI!

Oυφ!καταφέρνω και εγώ επιτέλους να γράψω...Όλα πήγαν πολύ καλά στην Πάτρα και περάσαμε πολύ ωραία,όπως σας έγραψαν και τα άλλα κορίτσια.Χαίρομαι που ήρθαν κοπέλες απο μακριά, όπως η kellymania και έχω να πώ οτι λάτρεψα τα αυτοκόλλητα που έφτιαξε!!!

Ενα μεγάλο μπράβο στην Ράννια, στην ζαχαρίνι και στην katgik που έτρεξαν και οργανώσαμε μέσα σε λίγες μέρες όλο αυτό και ευχαριστώ και ΟΛΕΣ τις μανούλες και μέλλουσες μανούλες, καθώς και τους μπαμπάδες που παραβρέθηκαν και μας τίμησαν.Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον αντρούλη μου(αν και δεν θα το διαβάσει)που πέταξε τελευταία στιγμή την ιδέα για τα φελιζόλ και σώσαμε την κατάσταση με τις ανακοινώσεις γιατί αν βάζαμε τις κούτες θα ήταν τελικα μεγάλη αποτυχία!

Μπράβο στην mlne για την καταπληκτική ιδέα που είχε και μπράβο και σε όλα τα άλλα κορίτσια στις υπόλοιπες πόλεις που έτρεξαν και οργάνωσαν την καθε συνάντηση!

Ελπίζω αυτό να καθιερωθεί και απο δώ και πέρα να κάνουμε πολλά πράγματα η κάθε μια στην πόλη της!

travellingmum περαστικά σου!!!

άργησα λίγο να σας διαβάσω αλλά τα'δα όλα μαζί!

:oops::oops: ευχαριστώ mamaxrysa αλλά μόνο το τύπωμα έκανα! τα συγχαρητήρια στη margiota!!! Παρεπιπτόντως χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά κ έχω κ μια χαζή απορία λόγω αλτχάιμερ. Τη Ράννια τη γνώρισα? θυμάσαι καθόλου????:roll:

"Το κουβαλάς μέσα σου, το γεννάς ή το υιοθετείς, εδώ και καιρό ονειρευόσουν ένα απαλό πλάσμα κουρνιασμένο στην αγκαλιά σου, να ησυχάζει με τη φωνή σου, να μοσχοβολάει, να πίνει το γάλα σου και να γαληνεύει, να του δίνεις ό,τι θα ήθελες να έχεις πάρει ή ό,τι πήρες και τώρα περισσεύει απ' την καρδιά σου, ό,τι δικαιούται κάθε μωρό: αγάπη άνευ όρων και το γάλα της μαμάς του. Όμως το δικό σου μωρό μόνο κλαίει, σου πληγώνει το στήθος, δε βάζει βάρος παρά τις απίστευτες προσπάθειες σου ή πνίγεται απ' το πολύ γάλα που έχεις και αρνείται το στήθος, γεννήθηκε με παρέα και δεν έχεις αρκετές θηλές κι αρκετά χέρια να τα πάρεις όλα τους αγκαλιά, είναι πρόωρο κι εσύ έμεινες με μια πληγή στην κοιλιά, με ωκεανούς αγωνίας στην ψυχή και την αγγαρεία του να αντλείς, τσακώνεσαι με τον πατέρα του και δε σε καταλαβαίνει κανείς."

Απο το βιβλιο της Αννας Πατσουρου "Θηλασμος,μια υπεροχη σχεση" 2ος τομος (ειδικες περιπτωσεις και προβληματα θηλασμου)

Περασαν 14 μηνες απο τοτε που ενιωσα τα οσα περιγραφονται παραπανω.Κουραση,ξενυχτι,κλαματα,ιδρωτας,αγχος,υπομονη...αλλα κυριως αγνοια,αγνοια,αγνοια...

Θελω να ευχαριστησω οσες κοπελες μεσα απο το forum με βοηθησαν και τα καταφεραμε!

Θα κανω ο,τι μπορω για να ενημερωνονται οι νεες μανουλες...

(με εχει πιασει μια συγκινηση...ως καταθλιψη θα ελεγα!τι εχω παθει!!:oops::()

Τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ όποτε μπαίνω στο forum...;)

Ευελπιστώντας η μικρή να με αφήσει να γράψω να πω και εγώ για την εμπειρία μου από την συνάντηση της Πάτρας.

Ήταν πολύ όμορφο το όλο event. Προσωπικά πέρασα καταπληκτικά. Προσπαθώντας να υλοποιήσουμε αυτήν την ιδέα της mlne, την οποία υπερευχαριστώ που μας ώθησε να ξεκινήσουμε όλο αυτό, συνειδητοποιήσαμε πως αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι πρέπει να ξεκινήσουμε από τον εαυτό μας. Όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε με τον α ή β τρόπο.

Χάρηκα πολύ που γνώρισα τα κορίτσια του φόρουμ άλλα και όσες δεν μπαίνουν εδώ. Ήταν συγκινητικό να βλέπεις την εικόνα των μαμάδων με τα μωράκια τους και τους μπαμπάδες να βοηθούν!!! Η ώρα του ταυτόχρονου θηλασμού δε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο!!!

mama xrysa, katgik, Rannia, να είστε όλες καλά. Νομίζω η προσπάθεια που κάναμε ήταν μια καλή αρχή. Mafalda2 και όλες οι κοπέλες που έδωσαν το παρών, η παρουσία σας ήταν πολύτιμη!

mama xrysa δυστυχώς από τον ενθουσιασμό μου ξέχασα να υπογράψω στο τετράδιο που είχες φέρει :(

Το μόνο άσχημο ήταν ότι δεν βλέπαμε πολλές εγκυούλες. Μία μόνο είδα που ήρθε για να ενημερωθεί.

Αλήθεια είδε καμιά σας το ρεπορτάζ στο PatraTV ή στο TELE TIME. Ήταν καλό; Δεν το είδα,δεν ήμουν κοντά σε τηλεόραση. Μου έστειλε μήνυμα όμως μια φίλη μου που το είδε τυχαία και μας έδωσε συγχαρητήρια!!

Και του χρόνου μας εύχομαι!!!

Tετράδιο??????????????????????? οοουυυπππςςςς....

ΥΓ: Κι αν ήμουν μάνα που δε θήλασα πάλι στους δρόμους θα έβγαινα .Με αγάπη και βαθιά αγκαλιά θα πρόσφερα το μπουκάλι . Ένας συμβολισμός είναι όλο αυτό. Ότι είμαστε μια ομάδα από ιερά πρόσωπα και έτσι οφείλουμε να αντιμετωπιζόμαστε

Να σαι καλα γι' αυτο!

όντως βρε Ράννια. Πόσο κλάμα έριξα ούτε γκαστρωμένη να'μουν ακόμη :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Καλωήρθες ξανά yogamama!!!

4aMNp3.pngfA7Ap2.png

Γειά σας!!

Υπάρχει η δυνατότητα να το ανεβάσεις στο youtube ή κάπου αλλού (πχ http://myfreefilehosting.com/) να το δούμε κι εμείς που δεν το είδαμε στην τηλεόραση;

Υπάρχει η δυνατότητα να το ανεβάσεις στο youtube ή κάπου αλλού (πχ http://myfreefilehosting.com/) να το δούμε κι εμείς που δεν το είδαμε στην τηλεόραση;

Ναι βρε YIOUPI προσπάθησέ το..... Θέλω πολύ να το δω!!!

Αν ξέρει κάποιος πως εισάγουμε στο youtube βιντεάκι.Ας μας δώσει οδηγίες να βοηθήσουμε την κοπέλα να το βάλει.

Εχει πολύ λίγα βιντεάκια για το θηλασμό το youtube από Ελλάδα, στο εξωτερικό άπειρα.

Ο θηλασμός είναι μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση(δεν είναι γάλα σε κονσέρβα)Η κατσικούλα θηλάζει το κατσικάκι, η γαιδουρίτσα το γαιδουράκι,η γατούλα το γατάκι, γιατί οχι και ο άνθρωπος το ανθρωπάκι...

Καλημέρα κοριτσια!!

Συγνώμη που χάθηκα. τρεχω μερα-νυχτα!!

Το βιντεάκι εννοειται πως θέλω να το δώσω κ εσάς!!Γιαυτό το πήρα εξάλλου!!

Ειναι λίγο προβληματικό το σιντάκι κ δεν μπορώ να το διαχειριστώ καλα..

θα δω τις οδηγείες που μου δώσατε κ αν τα καταφέρω εχει καλως, αν όχι θα δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε..Το μέγεθός του ζιπαρισμένο είναι 50 μεγκαμπάιτ περίπου...

Θα το δω αργότερα γιατί τωρα ειμαι στη δουλειά κ μπήκα στα κλεφτά...Πολλά φιλιά!

D9kvp2.png?3X2batCM

Λοιπόοοοοοννννν........

Ακολούθησα τις οδηγείες σας αλλά τζιφος....

Ο λόγος πρέπει να είναι ο εξής:

Στο σιντί που μου έδωσαν από την ΕΡΤ είναι γραμένος ένας φάκελος και μέσα είναι 5 αρχεία. Από τα 5 αρχεία μόνο ένα είναι το ρεπορτάζ. Για να παίξει όμως πρέπει να είναι μαζί με τα υπόλοιπα 4 στο φάκελο και όταν εγώ το ανεβάζω για να παίξει δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω και τα υπόλοιπα 4 ταυτόχρονα.........

Καταλάβατε ή τα λέω περίεργα??

Τι μου προτείνετε??

ΥΓ:

το ΣΚ θα λείπω οπότε θα μπορέσω να ξαναμπώ από Δευτέρα. Φιλιά!

D9kvp2.png?3X2batCM

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...