Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τρώει την σιλικόνη της πιπιλας

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες,

Ο γιόκας μου εδω και περίπου 2 μήνες (ειναι 24 μηνών) αφού τελιώσει με το γάλα απ'το μπιμπερό αρχίζει να δαγκώνει την πιπιλα σε σημείο που σιγά-σιγά την κόβει. Προσπαθώ να του το παίρνω όποτε αυτό είναι δυνατόν αλλά την ψιλιάστηκε την δουλειά και αρχίζει το δάγκωμα πριν πιει το γάλα...

Νομίζω οτι ειναι πολύ μικρούλης ακόμα για να κόψουμε το μπιμπερό αλλά φοβάμαι κιόλας πολύ μην καταπιεί κάνα κομματάκι σιλικόνη:(

Του έχω δώσει διάφορα παιχνιδάκια μασήματος αλλά δεν του αρέσουν... επιμένει στις πιπιλες του μπιμπερό, μέχρι και κανονική πιπιλα δοκιμασα να του δώσω (που δεν την έχει βάλει ποτέ στο στόμα του) αλλά τίποτα.

Ασε που αγοράζουμε πιπιλες σχεδόν κάθε βδομάδα ακριβώς για να μην φτάνει να τις μασάει μέχρι να τις κόβει τελείως...

Τι να κάνω;

Διαφημίσεις

Εμας καποια στιγμη οταν ο γιος μου εκοβε ετσι τις πιπιλες,μας ειχε πει η φαρμακοποιος οτι η σιλικονη ειναι πιο επικινδυνη γιατι κοβετε ευκολα και μπορει να πνιγει.Θεωρω πως το καουτσουκ κοβετε πιο δυσκολα.

Σ'εμας βολεψε γιατι ηταν πιπιλα.Το καουτσουκ δεν το ηθελε,οποτε την εκοψε.

Θα μπορουσες επισης να του δοκιμασεις να του βαλεις το γαλα του στα ειδικα παιδικα ποτηρακια.

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Το γράφει και στις οδηγίες, η σιλικόνη είναι κατάλληλη μέχρι το παιδί να βγάλει δόντια. Μετά πρέπει να το γυρνάμε σε καουτσούκ. Αν τρώει και το καουτσούκ (νομίζω ότι δεν κόβεται με τα δόντια), ίσως είναι η ώρα να αρχίσετε το ποτήρι...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Σ'αυτές που πέρνω (τις φαρδιές τις νυκ) λεει απλώς προσοχή για τα δόντια, δεν λέει πως είναι ακατάλληλη... τελοσπάντων.

Δοκίμασα και με καουτσούκ. Φαινεται να δυσκολευεται πολύ περισσότερο αλλά πιστευω πως στο τέλος θα την κόψει κι αυτή.

θα πάρω αυτά τα μπιμπερό/ποτηράκια με το στόμιο. Νομίζω είναι καλύτερο για την μετάβαση (απο το να τον πάω κατευθείαν σε ποτήρι δηλαδή)

Ειδωμεν....

Η καουτσουκ δεν κοβετε. Ο δικος μου τουλαχιστον δεν τα εχει καταφερει :mrgreen:

Κι εμενα μου "βρομαγαν" αλλα τελικα ειναι η μονη ασφαλης λυση .

Παντως εμας λατρεψε τα ποτηρακια με καλαμακι. Νοιωθει μεγαλος ο κυριος. :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Η καουτσουκ δεν κοβετε. Ο δικος μου τουλαχιστον δεν τα εχει καταφερει :mrgreen:

Κι εμενα μου "βρομαγαν" αλλα τελικα ειναι η μονη ασφαλης λυση .

Παντως εμας λατρεψε τα ποτηρακια με καλαμακι. Νοιωθει μεγαλος ο κυριος. :D

Μωρέ εμένα πίνει όλα τα υπολοιπα υγρά με κανονικό ποτήρι απο πολύ νωρίς οπότε ούτε τα Non-spill του κάνουν εντύπωση ούτε τα καλαμάκια...

Νομίζω πάντως πως έχεις δίκιο με τις καουτσούκ.

Δεν την έχει καταφέρει ακόμα, άσε που νομίζω πως έχει αρχίσει και βαριέται :rolleyes:

• 4 εβδομάδες μετά...

κορίτσια νομίζω νενικήκαμεν !!!

Πιπιλα καουτσούκ - Στέλιος = 1-0!!!!

Εχει περάσει πια κοντά ένας μήνας και οι πιπίλες ΑΘΙΚΤΕΣ

Σας υπέρ-ευχαριστώ όλες για την βοήθεια :D:D:D:D

Μόνο που να θυμάσαι πως οι καουτσούκ θέλουν πέταμα μετά από 1-2 μήνες... όταν τις πιάνεις και έχουν αρχίσει να "κολλάνε". Συνήθως κρατάνε 2 μήνες αν δεν τις αποστειρώνεις (δεν μπαίνουν δηλαδή σε καυτό νερό). Επίσης μεγάλη προσοχή στο καθάρισμα (έχω τις ίδιες) γιατί μέσα στη θηλή μετά από λίγο καιρό "μαυρίζουν" οπότε και αυτό είναι δείγμα ότι θέλουν πέταγμα.

Οι σιλικόνες της NUK το γράφουν ότι κόβονται και αυτά που σου γράφω τα γράφει και στις θηλές καουτσούκ.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...