Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ιώσεις- πόσο συχνά;;;

Recommended Posts

Arnikol,

Δεν είστε οι μόνοι -εάν είναι παρήγορο αυτό-. Κι εμείς πάλι με εισπνοές είμαστε. Αυτή την φορά όμως για να προτωτυπήσουμε κιόλας παίρνουμε aerolin+atrovent... τουλάχιστον αποφεύγουν το flixotide (βλ. κορτιζόνη)... Από την στιγμή που υπάρχει προδιάθεση/ευαισθησία άσ' τα βράστα !!!

Εμείς ξεκινήσαμε σήμερα μόνο με aerolin, δυστυχώς βλέπω και τα άλλα δύο (atrovent-flixotide) σιγά σιγά να έρχονται.Αρχίζω να σκέφτομαι την ομοιοπαθητική...

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 199
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Alikoula, αντιβίωση δίνουν μόνο σε περίπτωση που υπάρχει λοίμωξη, όταν δηλ. μια ίωση υποτροπιάζει σε ωτίτιδα ή βρογχίτιδα ή υπάρχει κάποιο άλλο μικρόβιο. Δεν δίνουμε αντιβίωση προληπτικά, άρα δεν δίνουμε αντιβίωση σε κάθε ίωση. Μήπως η μικρή σου είχε κάτι άλλο και όχι απλή ίωση. εμείς έχουμε πάρει 4 φορές αντιβίωση από τον Απρίλη, αλλά λόγω ωξείας ωτίτιδας που δεν αντιμετωπιζόταν αλλιώς. Επίσης για ενημέρωσή σου, το εμβόλιο της γρίπης προστατεύει από την εποχική γρίπη, αλλά όχι από ιώσεις.. Αυτό τουλάχιστον μας έχει πει η παιδίατρος. Πρέπει να μιλήσει με το γιατρό σου και να τα ξεκαθαρίσετε αυτά τα πράγματα. Είναι γιατρός ή παιδίατρος; Έχει διαφορά, συνήθως οι παιδίατροι δεν δίνουν έυκολα αντιβίωση

να διευκρινησω λοιπον!!!!!αντιβιωση πηρε γιατι ειχε γυρισε σε ωτιτιδα τις 2 φορες και την αλλη πυον στις αμυγδαλες.δεν το δινει προκαταβολικα!επιπλεον, την παω στη παιδιατρο οταν ο πυρετος κραταει 2 μερες και δεν πεφτει.τωρα για το εμβολιο της γριπης θα το κανω,γιατι μου ειπε οτι περα απο το οτι προστατευει απο τα 3 στελεχη της γριπης,εχει παρατηρηθει οτι καποια παιδια που το κανουν ειναι πιο ανθεκτικα και σε αλλους ιους και περνανε ηπιοτερα τις ιωσεις.θα δουμε.το θεμα ειναι οτι εχω πανικοβληθει τι θα γινει οτα γεννησω γιατι δεν θελω να την σταματησω απο τον παιδικο.οα δουμε .κουραγιο σε ολες και ευχαριστω για τη απαντηση!!!

Δεν το έχω πει ότι θα γίνει αυτό το αγαπημένο μου topic ?

Από χθες η μικρή είχε κάτι δεκατάκια, σήμερα το πρωί 38,2 -ΟΚ, πήρε depon-... δεν ξέρω τί είναι. Πάντως η αλήθεια είναι πως έχει δοντάκια έτοιμα να σκάσουν... μακάρι να είναι από αυτό και να μην μας περιμένει κι άλλη αντιβίωση στην γωνία... ουφ θα σκάσω !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Ωχ! Περαστικά σας! Και ο μεγάλος μου είχε λίγο βήχα σήμερα το πρωί και έβγαλε λίγο γάλα. Ελπίζω να ήταν φλεματάκι... Το flixotide πάντως ακόμα το παίρνουμε....

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Περαστικά metaxaki!

Η μικρή μου σήμερα τελειώνει την αντιβίωση, αλλά ακόμη έχει "βράσιμο" όταν βήχει! Αύριο θα κάνω στο γιο μου κάποιες εξετάσεις που ζήτησε η παιδίατρος και μετά πακέτο στη γιατρό, να δούμε πως πάμε! Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη, αλλά βλέπω να μου δίνει singulair για τη μικρή

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Εμένα ρ παιδιά δεν έχει περάσει ίωση που να μην κάνει βρογχίτιδα ή βρογχιολίτιδα ή λαρυγγίτιδα ή ωτίτιδα. Μόνο με αντιβίωση τους περνάει. Τι να πω...Είδομεν

Καλημέρα. Εμένα ρ παιδιά δεν έχει περάσει ίωση που να μην κάνει βρογχίτιδα ή βρογχιολίτιδα ή λαρυγγίτιδα ή ωτίτιδα. Μόνο με αντιβίωση τους περνάει. Τι να πω...Είδομεν

Ναι αλλά πχ η ιογενής λαρυγγίτιδα δε θέλει αντιβίωση. Έχουμε κάνει κι εμείς 2-3 φορές και πέρασε μόνη της. Κλείνει απλά λίγο ο λαιμός. Για τις βρογχίτιδες δεν ξέρω. Οι ωτίτιδες επίσης οι ιογενείς περνάνε μόνες τους ... κανονικά μόνο στην ιξεία ωτίτιδα δίνουν αντιβίωση και κανονικά αφού περάσουν 3 24ωρα!

azHYp2.png

vwuep3.png

Ναι αλλά πχ η ιογενής λαρυγγίτιδα δε θέλει αντιβίωση. Έχουμε κάνει κι εμείς 2-3 φορές και πέρασε μόνη της. Κλείνει απλά λίγο ο λαιμός. Για τις βρογχίτιδες δεν ξέρω. Οι ωτίτιδες επίσης οι ιογενείς περνάνε μόνες τους ... κανονικά μόνο στην ιξεία ωτίτιδα δίνουν αντιβίωση και κανονικά αφού περάσουν 3 24ωρα!

Κοίτα αντιβίωση δεν δίνω από μόνη μου. Τη δίνει ο γιατρός, ο οποίος θεωρώ ότι γνωρίζει τι κάνει γι'αυτό άλλωστε και τον έχω.

Κοίτα αντιβίωση δεν δίνω από μόνη μου. Τη δίνει ο γιατρός, ο οποίος θεωρώ ότι γνωρίζει τι κάνει γι'αυτό άλλωστε και τον έχω.

Για να τον εμπιστεύεσαι κάτι θα ξέρεις!

Εγώ απλά το είπα γιατί ξέρω ότι οι γιατροί την αντιβίωση την έχουν για καραμέλα. Και αν πας σε 2 διαφορετικούς γιατρούς, 2 διαφορετικές γνώμες θα πάρεις. Έχω περάσει από όλα αυτά τα στάδια και έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς ... και το συμπέρασμα μου είναι ότι υπάρχουν αυτοί που δίνουν εύκολα φάρμακα και αυτοί που δίνουν όταν πρέπει φάρμακα.

Και για να μην παρεξηγηθώ δεν κατηγορώ το γιατρό σου ... μπορεί στην περίπτωσή σας όντως να έπρεπε να πάρετε αντιβίωση όλες τις φορές ... αυτό θα το κρίνεις εσύ!

azHYp2.png

vwuep3.png

Για να τον εμπιστεύεσαι κάτι θα ξέρεις!

Εγώ απλά το είπα γιατί ξέρω ότι οι γιατροί την αντιβίωση την έχουν για καραμέλα. Και αν πας σε 2 διαφορετικούς γιατρούς, 2 διαφορετικές γνώμες θα πάρεις. Έχω περάσει από όλα αυτά τα στάδια και έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς ... και το συμπέρασμα μου είναι ότι υπάρχουν αυτοί που δίνουν εύκολα φάρμακα και αυτοί που δίνουν όταν πρέπει φάρμακα.

Και για να μην παρεξηγηθώ δεν κατηγορώ το γιατρό σου ... μπορεί στην περίπτωσή σας όντως να έπρεπε να πάρετε αντιβίωση όλες τις φορές ... αυτό θα το κρίνεις εσύ!

Φυσικά και δεν παρεξηγώ. Όλες μάνες είμαστε και τις ίδιες αγωνίες έχουμε. Φιλιά!

Διαφημίσεις

Βέρα όταν έκλεισε ο λαιμός της της δώσατε soldesanil ή κάτι άλλο ή πέρασε μόνη της η λαρυγγίτιδα;

Και τι εννοείς αφού περάσουν 3 24ωρα για την ωτίτιδα; Δηλ. υπάρχει περίπτωση η ωξεία ωτίτιδα να περάσει χωρίς αντιβίωση; Εγώ φοβάμαι πολύ μην κάνει ρήξη τυμπάνου, δεν είναι καλύτερα να πάρει αντιβίωση;

Ααα, και επίσης έχω ακούσει για μια μέθοδο φυσήματος μπαλονιού από τη μύτη για να μειωθούν οι πιθανότητες για ωτίτιδες. Ξέρεις κάτι σχετικά με αυτό; Κάπου το διάβασα αλλά δεν μπορώ να το ξαναβρώ.

Βέρα όταν έκλεισε ο λαιμός της της δώσατε soldesanil ή κάτι άλλο ή πέρασε μόνη της η λαρυγγίτιδα;

Και τι εννοείς αφού περάσουν 3 24ωρα για την ωτίτιδα; Δηλ. υπάρχει περίπτωση η ωξεία ωτίτιδα να περάσει χωρίς αντιβίωση; Εγώ φοβάμαι πολύ μην κάνει ρήξη τυμπάνου, δεν είναι καλύτερα να πάρει αντιβίωση;

Ααα, και επίσης έχω ακούσει για μια μέθοδο φυσήματος μπαλονιού από τη μύτη για να μειωθούν οι πιθανότητες για ωτίτιδες. Ξέρεις κάτι σχετικά με αυτό; Κάπου το διάβασα αλλά δεν μπορώ να το ξαναβρώ.

Τίποτα δε δώσαμε για τη λαρυγγίτιδα. Την παρακολουθεί όμως ΩΡΛ του Παίδον επειδή είχε ωτίτιδες την πρώτη χρονιά και υγρό στο αφτί. Ο ΩΡΛ 2 φορές που είχαμε λαρυγγίτιδα και πολλές φορές φαρυγγίτιδα δε μας έδωσε τίποτα. Μόνο για τη μύτη ένα spray και κατι σταγόνες αντισηπτικες.

Στην οξεία ωτίτιδα και ΜΟΝΟ στην οξεία δεν το ρισκάρουν οι γιατροί να μη δώσουν αντιβίωση στα παιδιά. Ένα φίλο ΩΡΛ που έχω όμως στο Ιπποκράτειο μου είπε ότι κανονικά η ιογενής ωτίτιδα θέλει μόνο depon και περνάει μόνη της... τώρα τι να σου πω... εμείς οξεία ωτίτιδα έχουμε καιρό να πάθουμε. Απλά αυτό που είχα παρατηρήσει με την πρώτη παιδίατρο που είχα που έδινε εύκολα αντιβίωση είναι ότι με το που βλέπουν κόκκινο αφτί κάποιοι παιδίατροι λένε ... "αρχή ωτίτιδας" και δίνουν αμέσως αντιβίωση το οποίο είναι λάθος. Από τότε που ξεκίνησα να πηγαίνω στον ΩΡΛ δε μου έχει δώσει ποτέ αντιβίωση εκτός από μία φορά που είχαμε ιγμορίτιδα.

Για το μπαλόνι κάτι έχω ακούσει αλλά δεν το ξέρω. Αυτό που μας είχε πει εμάς 18μηνών όταν πήγαμε στον ΩΡΛ είναι ότι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στο παιδί μας είναι να το μάθουμε να φυσάει τη μύτη του ... και όντως έχει μάθει και τη φυσάει δυνατα. Αυτά ... ελπίζω να βοήθησα!

azHYp2.png

vwuep3.png

Στην οξεία ωτίτιδα και ΜΟΝΟ στην οξεία δεν το ρισκάρουν οι γιατροί να μη δώσουν αντιβίωση στα παιδιά. Ένα φίλο ΩΡΛ που έχω όμως στο Ιπποκράτειο μου είπε ότι κανονικά η ιογενής ωτίτιδα θέλει μόνο depon και περνάει μόνη της... τώρα τι να σου πω... εμείς οξεία ωτίτιδα έχουμε καιρό να πάθουμε. Απλά αυτό που είχα παρατηρήσει με την πρώτη παιδίατρο που είχα που έδινε εύκολα αντιβίωση είναι ότι με το που βλέπουν κόκκινο αφτί κάποιοι παιδίατροι λένε ... "αρχή ωτίτιδας" και δίνουν αμέσως αντιβίωση το οποίο είναι λάθος. Από τότε που ξεκίνησα να πηγαίνω στον ΩΡΛ δε μου έχει δώσει ποτέ αντιβίωση εκτός από μία φορά που είχαμε ιγμορίτιδα.

Έτσι ακριβώς είναι!

Επειδή και τα δύο μικρά μου έχουν υπερτροφικές αμυγδαλές, για εμάς η πιο αναμενόμενη επιπλοκή μίας ίωσης είναι η ωτίτιδα. Γενικά, μέχρι στιγμής έχουν πάθει 1 ωτίτιδα ο καθένας.

Οι γενικές οδηγίες του παιδοΩΡΛ είναι:

Δεν πειράζει αν έχουν λίγο υγρό στα αυτάκια. Μόνο αν αρχίζει και πονάει το αυτί (οξύς πόνος), θα δώσουμε αντιβίωση.

Για τα μπουκώματα και εφόσον δεν έχει πυρετό το παιδί, σύστησε μπάνιο με ατμούς.

Αυτά τα μπάνια, παρόλο που χαλάω 1 κυβικό νερό, μας βοήθησαν πάρα πολύ. Σε συνδυασμό με φυσιολογικό ορό, ανοίγουν οι μύτες.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Κατ παραπονέθηκε ότι την ενοχλεί το αυτί της. Την βλέπει αμέσως ο παιδίατρος, εκτός από λίγο υγρό ήταν και λίγο ερεθισμένο το αυτί. Βάλαμε 5 ημέρες σταγόνες στα αυτιά και το παιδί δεν παραπονέθηκε ξανά για το αυτί του. Ίσως, γλυτώσαμε πιθανή εξέλιξη σε ωτίτιδα.

Εμείς είμαστε πάλι με πυρετό 38,2.

Πριν 15 μέρες τελειώσαμε αντιβίωση για πυώδη αμυγδαλίτιδα.

Παιδικό δεν πάμε αλλά συνεχεια κάτι κολλάμε...

Τα νεύρα τσατάλια..... !!!

Διαφημίσεις

Εμείς είμαστε πάλι με πυρετό 38,2.

Πριν 15 μέρες τελειώσαμε αντιβίωση για πυώδη αμυγδαλίτιδα.

Παιδικό δεν πάμε αλλά συνεχεια κάτι κολλάμε...

Τα νεύρα τσατάλια..... !!!

Τουλάχιστον,να πήγαινε, να το ευχαριστιόταν πρώτα η ψυχούλα! Περαστικά σας. Σε νιώθω...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Καλησπέρα και πάλι !

Πήγαμε εχθές στην παιδίατρο για να εξετάσει τα μαναράκια --ο Νικόλας έκανε, επιτέλους, και εμβόλιο-- και μου πρότεινε να αρχίσουν το singulair (η μικρή σε σκόνη και ο μεγάλος σε καραμελίτσα ή κάτι τέτοιο), καθώς παρουσιάζουν ιδιαίτερη ευαισθησία με το αναπνευστικό τους γενικότερα.

Ξέρει κάποια μαμά εάν μπορώ να το γράφω στο ΙΚΑ ? Σημειωτέον πως θα χρειαζόμαστε 2 συσκευασίες ανά μήνα. Το ρωτάω αυτό επειδή σε σχετική συζήτηση που έκανα με την ιατρό μου είπε πως, τουλάχιστον για το ΤΕΒΕ, όπου γίνεται ηλεκτρονική συνταγογράφηση πλέον, δεν το γράφουν και πως πρέπει να έχεις έγγραφο από Νοσοκομείο.

Το έχει γράψει καμία μαμά τώρα πρόσφατα στο ΙΚΑ ? Και πόσο περίπου κοστίζει να πάρω μια ιδέα ?

Υ.Γ. Περαστικούλια σε όλα τα άρρωστα παιδάκια ...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

κι εμεις παλι αρρωστες!!!!

κυκλοφορει ιωση με το λαιμο κ πολυ πυρετο. κρατα 3-4 μερες.

Την περασε η μεγαλη μου απο Δευτερα, και μολις σταματησε ξεκινησε η μικρη... φτανουν μεχρι 40αρια!

ελπιζω ως τη κυριακη να μαστε καλα!!!!:)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

να σας ρωτλησω κατι. Ο μικρός μου δεν κάθεται με τίποτα να του βάλω αμπούλες, δέχεται μόνο το physiomer σε σπρει. Αυτό είναι αρκετό ή θα πρέπει να επιμέινω και στις αμπούλες

παρατηρώ ότι με το physiomer μαλακώνουν και μετά τη φυσάει τη μυτουλα και βγάζει μύξες

με το φυσιλογικο όρό όμως έχω την αίσθηση ότι καθαρίzει καλύτερα

το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή μετά από ιωση που πέρασε έχει λίγο υγρό πίσω από το τύμπανο στο ένα αυτάκι (το βρήκε ο ωρυλα με τυμπανόγραμμα) μας είπε να περιένουμε λίγο γιατι ήταν ακριβώς μια μέρα από την πτωση του πυρετού της ίωσης

σε αυτές τις περιπτωσεις τι είναι καλύτερα γιατί κάποιοι γιαρτοί υποστηρίζουν ότι με το πολύ φυσιολογικό ορό επιδεινώνεις την κατάσταση

τι λέτε να κάνω physiomer ή δυναμικές πλύσεις με ορό;

ή αν έχετε να προτίνετεται κάτι άλλο σας παρακαλώ sos

wWPdp2.png

Απ' το κακό στο χειρότερο πάμε!

Από την αρχή του μήνα, έχουμε αρρωστήσει 3 φορές!

Περάσαμε μια ίωση με λαιμό και ψηλό πυρετό, κράτησε 4 μέρες ο πυρετός, 6 μέρες αφότου τελείωσε άρχισε νέος πυρετός, ωτίτιδα αυτή τη φορά, 10 μέρες αντιβίωση,ε, σήμερα είναι η δέκατη μέρα είπα το πρωί τελειώνουμε με την αντιβίωση, μυξούλα από χθες, μόλις γυρίσαμε από παιδικό, σα να μου φάνηκε ζεστός, 38,5!!! Έλεος! Πόσες ιώσεις πια κυκλοφορούν;

Ασε που θα μου στρίψει γιατί σκέφτομαι ότι αν έτρωγε καλύτερα το παιδί μου δεν θα αρρώσταινε τόσο συχνά, θα είχε καλύτερο ανοσοποιητικό.

Πρέπει κάθε μέρα να έχω δυο γιαγιάδες ελέυθερες για να μου κρατάνε τα παιδιά, πώς θα πάω στη δουλειά;;οεο;;;

Υπομονή, και εμείς από την αρχή του μήνα έτσι και χωρίς παιδικό παρακαλώ....

Αμυγδαλίτιδα - αντιβίωση, 1 εβδομάδα μετά πυρετός - ίωση και στο καπάκι βήχας, μύξες κτλ...3 μέρες καλά είμαστε και βλέπουμε....

Αυτό με το φαγητό το έχω σκεφτεί και εγώ...αλλά τρώει φρούτα, λαχανικά, τι άλλο να φάει??

Και να σημειώσω ότι έτσι είμαστε από την άνοιξη και μετά...δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πραγματικά!

Υπομονή μου λένε όλοι και αυτό κάνω...μέχρι πότε δεν ξέρω!

Καλησπέρα και πάλι !

Πήγαμε εχθές στην παιδίατρο για να εξετάσει τα μαναράκια --ο Νικόλας έκανε, επιτέλους, και εμβόλιο-- και μου πρότεινε να αρχίσουν το singulair (η μικρή σε σκόνη και ο μεγάλος σε καραμελίτσα ή κάτι τέτοιο), καθώς παρουσιάζουν ιδιαίτερη ευαισθησία με το αναπνευστικό τους γενικότερα.

Ξέρει κάποια μαμά εάν μπορώ να το γράφω στο ΙΚΑ ? Σημειωτέον πως θα χρειαζόμαστε 2 συσκευασίες ανά μήνα. Το ρωτάω αυτό επειδή σε σχετική συζήτηση που έκανα με την ιατρό μου είπε πως, τουλάχιστον για το ΤΕΒΕ, όπου γίνεται ηλεκτρονική συνταγογράφηση πλέον, δεν το γράφουν και πως πρέπει να έχεις έγγραφο από Νοσοκομείο.

Το έχει γράψει καμία μαμά τώρα πρόσφατα στο ΙΚΑ ? Και πόσο περίπου κοστίζει να πάρω μια ιδέα ?

Υ.Γ. Περαστικούλια σε όλα τα άρρωστα παιδάκια ...

Καλημερα ,

Εμας μας το εγραψε η παιδίατρος και μας είπε να πάμε να το γράψουμε στο ΙΚΑ αλλά δυστυχως δεν πηγαμε ακόμα γιατι το φοβηθηκα με τόσες παρενέργειες που διάβασα .... Κοστίζει περίπου 30

Απο Δευτερα ξεκινησε πολύ βήχα κι αν παθουμε καμια βροχ'ιτιδα θα με φάνε οι τυψεις που δεν της το δωσα.

Ο σταθμός κλεινει μεχρι τις 10 Γεναρη ..Ελπίζω να πάρει λιγάκι τα πάνω της .

Η δικιά μου παίρνει και αντιβίωση κάθε βράδυ για την παλλινδρόμηση στα ούρα οπότε δεν την γλιτωνουμε την παλιοαντιβίωση μεχρι τουλ τα 2.

Αλλη μια φορά πήρε αντιβιωση full μόνο σε αρχή ωτίτιδας όπως περιγράφετε πιο πάνω.

εdit

Και κάτι άλλο.. Πως τους μαθαινουμε να φυσάνε την μύτη ??? Εχω απελπιστει για΄τι εχω δοκιμάσει τα παντα για να της το μάθω αλλα τίποτα .. Καμιά ιδέα ???

Ρε παιδιά έχω απελπιστεί. Προχθές πάλι μια μέρα πριν τη γιορτή του σταθμού, έπαθε οξεία ωτίτιδα και βρογχίτιδα! Βήχα, φλέμματα, εμετούς, ευτυχώς ο πόνος στο αυτί σταμάτησε, εννοείται ότι παίρνουμε αντιβίωση (προσεφ). (Πάντως στη γιορτή πήγαμε... αλλά ποίημα δεν είπαμε). Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με αερολίν και φλιξοταιντ. Τα έχουμε πλεον εντάξει στην καθημερινότητά μας:twisted:...

Και κάτι άλλο.. Πως τους μαθαινουμε να φυσάνε την μύτη ??? Εχω απελπιστει για΄τι εχω δοκιμάσει τα παντα για να της το μάθω αλλα τίποτα .. Καμιά ιδέα ???

Πόσο είναι η μικρή; Εμένα τώρα, μη νομίζεις, γύρω στα 2,5 το έμαθε αλλά δεν ξέρω πώς. Απλά το έκανε...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Καλημερα ,

Εμας μας το εγραψε η παιδίατρος και μας είπε να πάμε να το γράψουμε στο ΙΚΑ αλλά δυστυχως δεν πηγαμε ακόμα γιατι το φοβηθηκα με τόσες παρενέργειες που διάβασα .... Κοστίζει περίπου 30

Απο Δευτερα ξεκινησε πολύ βήχα κι αν παθουμε καμια βροχ'ιτιδα θα με φάνε οι τυψεις που δεν της το δωσα.

Ο σταθμός κλεινει μεχρι τις 10 Γεναρη ..Ελπίζω να πάρει λιγάκι τα πάνω της .

Η δικιά μου παίρνει και αντιβίωση κάθε βράδυ για την παλλινδρόμηση στα ούρα οπότε δεν την γλιτωνουμε την παλιοαντιβίωση μεχρι τουλ τα 2.

Αλλη μια φορά πήρε αντιβιωση full μόνο σε αρχή ωτίτιδας όπως περιγράφετε πιο πάνω.

εdit

Χμμμμ.... Δεν έχω πάει ακόμη στο ΙΚΑ -την άλλη εβδομάδα-, αλλά τα αγόρασα από το φαρμακείο κι έχουμε αρχίσει να τα παίρνουμε... θα δείξει τί να πω. Εδώ στο forum έχω διαβάσει αρκετές -αντίστοιχες- περιπτώσεις. Πιστεύω πως πρόκειται για το καλό τους εν τέλει.

Σχετικά με την μύτη... δεν τους το μαθαίνουμε ακριβώς. Καλό είναι να βλέπει εσάς και κάποια στιγμή -θες λίγο από τύχη θες γιατί το θέλουν- θα δεις που θα το έχει μάθει !!! Μεγάλο πράγμα και γλυτώνεις κι αυτούς τους τόνους ορού ! Ο Νικόλας άρχισε μόνος του να φυσάει μύτη λίγο πριν κλείσει τα 2, το διασκεδάζει αφάνταστα επειδή του λέμε Μπράβο και όλο κάνει ότι φυσάει έχει δεν έχει μυξούλες !!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Ρε παιδιά έχω απελπιστεί. Προχθές πάλι μια μέρα πριν τη γιορτή του σταθμού, έπαθε οξεία ωτίτιδα και βρογχίτιδα! Βήχα, φλέμματα, εμετούς, ευτυχώς ο πόνος στο αυτί σταμάτησε, εννοείται ότι παίρνουμε αντιβίωση (προσεφ). (Πάντως στη γιορτή πήγαμε... αλλά ποίημα δεν είπαμε). Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με αερολίν και φλιξοταιντ. Τα έχουμε πλεον εντάξει στην καθημερινότητά μας:twisted:...

Πόσο είναι η μικρή; Εμένα τώρα, μη νομίζεις, γύρω στα 2,5 το έμαθε αλλά δεν ξέρω πώς. Απλά το έκανε...

Περαστικά σας (και πάλι) !

Μήπως πρέπει λίγο να μιλήσεις με την παιδίατρό ? Στο λέω αυτό επειδή από ότι βλέπω κι εσείς τα έχετε "για πλάκα" τα εισπνεόμενα (σαν εμάς) κι εμένα η παιδίατρος μου πρότεινε από μόνη της αγωγή με singulair λόγω ευαισθησίας... μου είπε πως το συστήνουν συνήθως οι αλλεργιολόγοι...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...