Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η νηπιαγωγός δάγκωσε παιδάκι για παραδειγματισμό!

Recommended Posts

Εγώ έχω να πω συγχαρητήρια για την ψυχραιμία σου/σας! Ερώτηση... αν λέμε σπάσει ο διάολος το ποδάρι του... και η βίτσα δεν αποκαλυφθεί... τι θα κάνετε;

Ακόμη κι αν όπως λες δεν αποκαλυφθεί η βίτσα έχουμε τη μαρτυρία τουλάχιστον δέκα παιδιών που την έχουν δει ή που τις έχουν φάει με αυτή.Αυτό λες εσύ ή που έχω ένα προαίσθημα πως θα βαφτίσει τη βίτσα χάρακα ή δείκτη για τον πίνακα ή μπαγκέτα ή κι εγώ δε ξέρω τι!

Για να δούμε όμως με τι επιχειρήματα θα αντικρούσει δέκα παιδιά?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 112
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφού λοιπόν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος και έχετε την λύση (μαρτυρία παιδιών) γιατί δεν πάτε το πρωί στον προϊστάμενό της και να είναι παρών στην "αποκάλυψη/αποκαθήλωση"; Ή αν αυτό δεν γίνεται... έναν άνθρωπο του νόμου μαζί σας ίσως;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Για τον προϊστάμενο συμφωνώ να είναι παρών "στα αποκαλυπτήρια", αλλά και πάλι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι όντως τη χρησιμοποιεί με αυτόν τον τρόπο. Άνθρωπος του νόμου είναι δύσκολο να μπει έτσι στο σχολείο. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι η νηπιαγωγός δεν έχει κατηγορηθεί επίσημα για κάτι ακόμη είναι και το άσυλο στη μέση και βέβαια απαγορεύεται η είσοδος σε όποιον δεν έχει άμεση σχέση με το χώρο (γονιός, παιδί, εκπαιδευτικός) . Μπορεί να αρχίσει τις μηνύσεις. Σκασίλα σας βέβαια το δίκιο εσείς το έχετε, αλλά μάλλον δε θα ωφελήσει σε κάτι. Από την άλλη πάλι δεν την είδε κανείς να χτυπάει τα παιδιά.

Τη Δευτέρα πρωί πρωί στην Πρωτοβάθμια με έγγραφη καταγγελία.

Τώρα για το δάγκωμα να πω κάτι. Όταν ένα από τα παιδιά μου δαγκώσει/ χτυπήσει κάποιο άλλο συνήθως του λέω "θέλεις να σε δαγκώσω/ χτυπήσω κι εγώ τώρα;" ανοίγοντας το στόμα μου ή σηκώνοντας το χέρι μου στον αέρα. Εννιά στις δέκα απαντάνε όχι οπότε πιάνομαι από εκεί και αρχίζω "Γιατί δε θέλεις;" "Γιατί θα πονέσω" "Πώς πιστεύεις ότι νιώθει τώρα ο φίλος σου;" μπλα μπλα μπλα. Τη φορά που θα μου πει ναι απαντάω ότι εγώ είμαι μεγάλη και έξυπνη και ότι αγαπώ τα παιδιά και γιαυτό ΠΟΤΕ δε δαγκώνω και δε χτυπάω.

Δεν το αποκλείω κάποιο πιτσιρίκι να πάει και να πει στη μάνα του ότι δαγκώνω.....

FLcUp3.png0BQfp3.png

Το σκέφτηκα να πάρουμε ένα δικηγόρο μαζί μας, αλλά δε ξέρω αν θα του επιτραπεί η είσοδος κι αν συμφωνήσουν οι υπόλοιπες.Περιμένω να μιλήσουμε ξανά με κάποιους μέσα στο Σαββατοκύριακο, να ηρεμήσουμε λίγο και να πάρουμε την πιο σωστή απόφαση.

Για τον προϊστάμενο συμφωνώ να είναι παρών "στα αποκαλυπτήρια", αλλά και πάλι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι όντως τη χρησιμοποιεί με αυτόν τον τρόπο.

Με το "όπλο του εγκλήματος" και με τη μαρτυρία 10 παιδιών ας αποδείξει εκείνη πως δεν είναι ελέφαντας!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Διαφημίσεις

Για τον προϊστάμενο συμφωνώ να είναι παρών "στα αποκαλυπτήρια", αλλά και πάλι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι όντως τη χρησιμοποιεί με αυτόν τον τρόπο. Άνθρωπος του νόμου είναι δύσκολο να μπει έτσι στο σχολείο. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι η νηπιαγωγός δεν έχει κατηγορηθεί επίσημα για κάτι ακόμη είναι και το άσυλο στη μέση και βέβαια απαγορεύεται η είσοδος σε όποιον δεν έχει άμεση σχέση με το χώρο (γονιός, παιδί, εκπαιδευτικός) . Μπορεί να αρχίσει τις μηνύσεις. Σκασίλα σας βέβαια το δίκιο εσείς το έχετε, αλλά μάλλον δε θα ωφελήσει σε κάτι. Από την άλλη πάλι δεν την είδε κανείς να χτυπάει τα παιδιά.

Τη Δευτέρα πρωί πρωί στην Πρωτοβάθμια με έγγραφη καταγγελία.

Τώρα για το δάγκωμα να πω κάτι. Όταν ένα από τα παιδιά μου δαγκώσει/ χτυπήσει κάποιο άλλο συνήθως του λέω "θέλεις να σε δαγκώσω/ χτυπήσω κι εγώ τώρα;" ανοίγοντας το στόμα μου ή σηκώνοντας το χέρι μου στον αέρα. Εννιά στις δέκα απαντάνε όχι οπότε πιάνομαι από εκεί και αρχίζω "Γιατί δε θέλεις;" "Γιατί θα πονέσω" "Πώς πιστεύεις ότι νιώθει τώρα ο φίλος σου;" μπλα μπλα μπλα. Τη φορά που θα μου πει ναι απαντάω ότι εγώ είμαι μεγάλη και έξυπνη και ότι αγαπώ τα παιδιά και γιαυτό ΠΟΤΕ δε δαγκώνω και δε χτυπάω.

Δεν το αποκλείω κάποιο πιτσιρίκι να πάει και να πει στη μάνα του ότι δαγκώνω.....

Κι εγώ αυτό με το δάγκωμα ακόμη δε το πιστεύω.Αλλά το ανέφεραν αρκετά παιδάκια...Από την άλλη η μητέρα του παιδιού μου είπε πως την ενημέρωσε η Νηπιαγωγός κάποια μέρα πως ο γιος της πείραζε με το μαχαιράκι της πλαστελίνης ένα κοριτσάκι κι αυτή (η δασκάλα) του έκανε το ίδιο για να του δείξει ότι πονάει.Πιστεύω πως δεν έγινε περιστατικό με μαχαιράκι πλαστελίνης αλλά με δάγκωμα γιατί τα μικρά επιμένουν πως την είδαν.Κι αυτή για να είναι καλυμμένη είπε ψέματα.Ο δικός μου πάντως μου το έχει αναπαραστήσει.

Εγώ να σου πω την αλήθεια ήθελα να είναι λάθος εκτίμηση,δεν το χωράει ο νους μου,αλλά δεν είναι.

Τι να πω βρε κορίτσι μου. Κινηθείτε να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο...

Aeriko και μόνο που θα του μπουν ψύλλοι στ' αυτιά κάτι είναι, θα έχει διαρκώς ένα μάτι προς τα εκεί.

FLcUp3.png0BQfp3.png

αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν εκπαιδευτικοί που δεν ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ οτι η σωματική τιμωρία ΕΧΕΙ ΑΠΑΟΓΟΡΕΥΤΕΊ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ :evil::evil::evil::evil:

Υπάρχουν aria: Εκείνοι που ουδέποτε ούτως ή άλλως είχαν σκεφτεί να χρησιμοποιήσουν σωματική τιμωρία!

Για παράδειγμα, δεν νομίζω ότι ένας νορμάλ άνθρωπος χρειάζεται να γνωρίζειότι το να κυκλοφορείς γυμνός στον δρόμο επισύρει κάποια ποινή για να μην το κάνει.....

To θέμα μας είναι να έχει το ένα μάτι εκεί ή να σταματήσει να έρχεται η τύπισα σε επαφή με παιδιά;

(Λορέτα Ποντικίνα)

Το σκέφτηκα να πάρουμε ένα δικηγόρο μαζί μας, αλλά δε ξέρω αν θα του επιτραπεί η είσοδος κι αν συμφωνήσουν οι υπόλοιπες.Περιμένω να μιλήσουμε ξανά με κάποιους μέσα στο Σαββατοκύριακο, να ηρεμήσουμε λίγο και να πάρουμε την πιο σωστή απόφαση.

εννοειται πως δεν επτρεπεται η εισοδος!

Διαφημίσεις

To θέμα μας είναι να έχει το ένα μάτι εκεί ή να σταματήσει να έρχεται η τύπισα σε επαφή με παιδιά;

Και τα δύο. Για την ακρίβεια το να επιτευχθεί το δεύτερο προϋποθέτει κατά κάποιο τρόπο το πρώτο. Ειδικά αν είναι παλιά η νηπιαγωγός και καινούριος ο προϊστάμενος.

Όσο για το δικηγόρο σκέψου να μπορούσε ο οποιοσδήποτε από εμάς να επικαλεστεί οπιοδήποτε σοβαρό λόγο για να βάζει δικηγόρο, γιατρό, ψυχολόγο, δημοσιογράφο, κοινωνική λειτουργό, παπά στο σχολείο χωρίς έγκριση από τον προϊστάμενο.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Ναι το ότι δεν επιτρέπεται να μπει ο οποιοσδήποτε το καταλαβαίνω απόλυτα. Απλώς σε αυτή την περίπτωση σκέτη νέτη η έγγραφη καταγγελία εμένα δεν θα με κάλυπτε... πως θα ξαναστείλω το παιδί μου στο σχολείο όταν ξέρω ότι η δασκάλα του κακοποιεί τα παιδιά και είναι ακόμα εκεί;

Αν πάει με τον προϊστάμενο, βρεθεί η βέργα πόσο πιθανό είναι να τεθεί σε διαθεσιμότητα;

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ναι το ότι δεν επιτρέπεται να μπει ο οποιοσδήποτε το καταλαβαίνω απόλυτα. Απλώς σε αυτή την περίπτωση σκέτη νέτη η έγγραφη καταγγελία εμένα δεν θα με κάλυπτε... πως θα ξαναστείλω το παιδί μου στο σχολείο όταν ξέρω ότι η δασκάλα του κακοποιεί τα παιδιά και είναι ακόμα εκεί;

Αν πάει με τον προϊστάμενο, βρεθεί η βέργα πόσο πιθανό είναι να τεθεί σε διαθεσιμότητα;

δε λεει τιποτα να βρεθει μια βεργα.εμεις χρησιμοποιουμε διαφορα υλικα στο νηπιαγ.μπορει να θεωρηθει οτι ειναι τετοιο

Δε ξέρω,κορίτσια η Νηπιαγωγός είναι ένα χρόνο ή δύο πριν τη σύνταξη,προφανώς βαρέθηκε και νομίζει πως μπορεί να κάνει ότι θέλει μέχρι να περάσει ο τελευταίος καιρός.

Συνεχίζω να κουβεντιάζω με τις υπόλοιπες μητέρες και μαθαίνω συνεχώς άσχημα πράγματα.Όπως για παράδειγμα ότι τα παιδιά παρακολουθούν κάθε μέρα την εκπομπή του Μίκυ Μάους στην τηλεόραση και η δασκάλα είναι στο γραφείο της γιατί ¨ετοιμάζω τις εργασίες σας και σεις δείτε το παιδικό και μη με ενοχλήσετε¨.

Άλλο παιδάκι είπε πως μαλώνει κάθε μέρα με ένα άλλο που το πειράζει αλλά δε θέλει να το πει στην κυρία γιατί δε θέλει να δει τη βέργα!Τα μικρά δεν έχουν καταλάβει για ποιο λόγο τις τρώνε,απλά προσπαθούν να μην την προκαλέσουν.

Τι να πω δε ξέρω!Αναρωτιέμαι τι άλλο θα αποκαλυφθεί.Δε σας κρύβω όμως πως αναρωτιέμαι πόσες θα μαζευτούμε τη Δευτέρα.

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά κοριτσάκι μου...

Ακόμα και έτσι ακριβώς να μην είναι και τα παιδιά να υπερβάλουν, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι μια καλή νηπιαγωγός. Φαίνεται το πράγμα.

Πρέπει κάτι να κάνατε, γιατί είναι κρίμα να τρομοκρατούνται μικρά παιδάκια από "εκπαιδευτικούς" του... κ@λου...

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν την διώχνανε κακήν κακώς, εγώ θα έπαιρνα το παιδί μου από εκεί μέσα...

Μα είναι δυνατόν να στέλνεις το μωρό σου νηπιαγωγείο και να τρέμει το φιλοκάρδι σου μην το ξεχάσει μέσα στην βρόχη, μην το δείρει με βίτσα και μην το δαγώσει η ίδια του η δασκάλα...???Έλεος!!!Τι άλλο θα ακούσουμε???

I LOVE LOVE LOVE MY LOVEs!!!

kk3v338aind9kxn9.png

kk3v94dfbst5o12x.png

λοιπον, εδω που ζω περυσι τετοια εποχη εσκασε ειδηση δασκαλων σε παιδικο σταθμο ιδιωτικο παρακαλω γνωστης αλυσιδας που εδερναν τα παιδακια-βρεφη και τα κλειδωναν για τιμωρια σε τουαλετα...η συνεχεια,,,

καποια παιδακια παρουσιασαν σοβαρες ψυχικες διαταραχες ξαφνικα οι γονεις κατι υποψιαστηκαν, οργανωθηκαν μεταξυ τους παρακολουθησαν για καποιες μερες τον παιδικο σταθμο δεν ξερω πως, κι οταν ειδαν περιεργη συμπεριφορα καλεσαν επι τοπου τους καραμπινιερους,,οι οποιοι επενεβησαν και τις εχωσαν μεσα τη διευθυντρια και 2 δασκαλες

την επομενη εγινε πρωτοσελιδο στις εφημεριδες

τη φυλακη δεν την γλιτωνουν

οργανωθειτε οι γονεις μεταξυ σας παρακολουθειστε, ενημερωστε αστυνομια, εισαγγελεα, καλεστε καναλια, δημοσιογραφους, βγαλτε τους φορα με ονομα κι επιθετο στο ιντερνετ

τετοιες συμπεριφορες στα παιδια μας, γιατι παιδια μας ειναι ολα τα παιδια του κοσμου πρεπει να κατγγελονται και να τιμωρουνται συμφωνα με το γραμμα του νομου

Εχω σοκαριστει πραγματικα!!!:shock:

Σε τι ανθρωπο να εμπιστευτεις το παιδι σου οταν ακομη και οι "επαγγελματιες" μπορουν να του κανουν τοσο κακο????

Η κυρια ειναι αξια της τυχης της, μην την αφησετε να παει ατιμωρητη!!!!!

Ευχομαι τα συμβαντα αυτα να μην στιγματισουν τα παιδια της ταξης της... αλλα και ο,τι συμβει σ'αυτη την ηλικια, τα παιδια δεν το ξεχνανε ευκολα....

πολυ εχω στεναχωρεθει :cry:

eNortjKzUjI0NDEzM1SyBlwwFXMC0A,,17.png

Δε ξέρω τι να πω και πως να το χειριστώ!

Τι κάνουμε τώρα?

Μα τι ρωτάς κι εσύ!!!! εφαρμώζετε την ίδια τακτική με εκείνη!!! Απόλυτα διαπαιδαγωγική , τη δέρνετε με τη βίτσα και τη δαγκώνετε όλοι μαζί για να δεί πως πονάει!!!!! :evil::evil::evil:

Δε ξέρω,κορίτσια η Νηπιαγωγός είναι ένα χρόνο ή δύο πριν τη σύνταξη,προφανώς βαρέθηκε και νομίζει πως μπορεί να κάνει ότι θέλει μέχρι να περάσει ο τελευταίος καιρός.

Συνεχίζω να κουβεντιάζω με τις υπόλοιπες μητέρες και μαθαίνω συνεχώς άσχημα πράγματα.Όπως για παράδειγμα ότι τα παιδιά παρακολουθούν κάθε μέρα την εκπομπή του Μίκυ Μάους στην τηλεόραση και η δασκάλα είναι στο γραφείο της γιατί ¨ετοιμάζω τις εργασίες σας και σεις δείτε το παιδικό και μη με ενοχλήσετε¨.

Άλλο παιδάκι είπε πως μαλώνει κάθε μέρα με ένα άλλο που το πειράζει αλλά δε θέλει να το πει στην κυρία γιατί δε θέλει να δει τη βέργα!Τα μικρά δεν έχουν καταλάβει για ποιο λόγο τις τρώνε,απλά προσπαθούν να μην την προκαλέσουν.

Τι να πω δε ξέρω!Αναρωτιέμαι τι άλλο θα αποκαλυφθεί.Δε σας κρύβω όμως πως αναρωτιέμαι πόσες θα μαζευτούμε τη Δευτέρα.

δε νομιζω να ειναι απο βαρεμαρα. οπως φαινεται η βιτσα της εχει δειρει πάρα πολλα παιδακια τοσα χρονια. καντε αμεσα τη καταγγελια και μη κολλατε στον αν ειστε 10 ή 5 ή 2 το καλο των παιδιων πανω απολα.

μετα βεβαια την καταγγελια αν την βρισκατε καπου μονη της και της δειχνατε ποσο ποναει η βιτσα της δε θα ηταν κακο....

Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι

Ελπίζω να μην σας περνάει απο το μυαλό επειδή είναι μεγάλη σε ηλικία μιας και είναι λίγο πριν τη σύνταξη να την αφήσετε ατιμώρητη να πάρει τη σύνταξη της και να φύγει??????

Οχι να γλιτώσει τη φυλακή λόγω του οτι θα αποχωρήση σύντομα!!!!

Να σκεφτείται τα παιδιά! Ολα τα παιδιά! Και αυτά των προηγούμενων ετών, και θα έλεγα να μιλήσετε και με γονείς απο τα πρωτάκια να δείτε μήπως κάποιος είχε αντιληφθεί κάτι ή κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού του....

sj3dp3.png

εγώ έχω την έξής απορία..

τόσα χρόνια δεν πήρε είδηση καμία μανούλα ότι το παιδί της έβλεπε τη δασκάλα-τέρας κάθε πρωί;;; πως γίνεται; τί έκανε η τύπισσα; ή μήπως τελικά είμαστε κ εμείς απασχολημένες με τα δικά μας κ δεν δίνουμε την πρέπουσα σημασία σε τέτοια περιστατικά;;;:confused:

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

βλεπω τον τιτλο τον ξαναβλεπω οχι δεν διαβαζω τπτ γτ θα συνχιστω αλλα θα το πω.εγω θα της εβγαζα τα δοντια ενα ενα.ακου να μου δαγκασει το παιδι.και μετα τον παιδοψυχολο ποιος θα μου τον πληρωσει ρε εχουμε τρελαθει παντελος μου φαινετε

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά κοριτσάκι μου...

Ακόμα και έτσι ακριβώς να μην είναι και τα παιδιά να υπερβάλουν, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι μια καλή νηπιαγωγός. Φαίνεται το πράγμα.

Πρέπει κάτι να κάνατε, γιατί είναι κρίμα να τρομοκρατούνται μικρά παιδάκια από "εκπαιδευτικούς" του... κ@λου...

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν την διώχνανε κακήν κακώς, εγώ θα έπαιρνα το παιδί μου από εκεί μέσα...

Μα είναι δυνατόν να στέλνεις το μωρό σου νηπιαγωγείο και να τρέμει το φιλοκάρδι σου μην το ξεχάσει μέσα στην βρόχη, μην το δείρει με βίτσα και μην το δαγώσει η ίδια του η δασκάλα...???Έλεος!!!Τι άλλο θα ακούσουμε???

Το ιδιο σκεφτομουν οσο διαβαζα τα μυνηματα.....

sofia συμφωνω σε οσα λες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...