Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ!(Σάκχαρο διατροφή)

Recommended Posts

να μας ενημερώσεις μαμά του Ωρίων οκ; Ελπίζω να μην χρειαστείς εγχείρηση.

Εγώ τις 2 δισκοκήλες μου της απέκτησα από τα 20 μου δυστυχώς...πονούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά στην Γερμανία δεν στην κάνουν εύκολα αυτή την εγχείρηση.

Οπότε έκανα πολλές φυσιοθεραπείες και πίστεψέ ότι βοηθάνε, αλλά πρέπει να συνεχίσεις και στο σπίτι να κάνεις αυτά που θα σου δείξουν.

Κι εμένα χτυπάνε σε νεύρο και παραλύω...σε σημείο που να σκοντάφτω συνέχεια. Με τις ασκησούλες μου όμως κι αφού σταμάτησα να δουλεύω και σαν πωλήτρια την παλεύω :wink:

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δες εδώ,

http://www.diatrofi.gr/index.php?opt=articles&id=304

(άρθρο για το διαβήτη κύησης)

Το σημαντικό είναι να κρατάς το ζάχαρο σχετικά σταθερό. Μικρά γεύματα, μικρές ποσότητες ζυμαρικών, ψωμιών, ρυζιών κτλ. και φυσικά γλυκών.

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Δες εδώ,

http://www.diatrofi.gr/index.php?opt=articles&id=304

(άρθρο για το διαβήτη κύησης)

Το σημαντικό είναι να κρατάς το ζάχαρο σχετικά σταθερό. Μικρά γεύματα, μικρές ποσότητες ζυμαρικών, ψωμιών, ρυζιών κτλ. και φυσικά γλυκών.

merciiiiiiiiiiiiiiiii :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Sardelaki, μην ανησυχείς για τίποτα...όλα αυτά που σου είπαν τα κορίτσια ισχύουν και παραισχύουν. Τώρα αν πάλι επειδή γκαστρούλες είμαστε... :wink: σου ήρθε μια λιγούρα και φας καποιο μακαρονακι... ή ότιδήποτε "απαγορευμένο" ΠΕΡΠΑΤΑ. Επιστημονικώς αποδεδειγμένο το ζάχαρο πέφτει με το περπάτημα. Το ξέρω ότι έχεις πρόβλημα με τις δισκοκήλες.. αλλά αν μπορείς και δεν πονάς περπάτα... Είναι επίσης και αυτό ένα trick!

Κουράγιο.... και εμένα με βλέπω με διατροφή γιατί πιστεύω ότι η καμπύλη ζαχάρου θα χτυπήσει κόκκινο όταν την κάνω.

περπατάω όσο μπορώ κι όταν δεν πονάω...

τώρα άρχισα να βγαίνω πάλι για τα καθημερινά μου ψώνια στην γειτονιά, αλλά μετά από 20 λεπτά θέλω να γυρίσω σπίτι γιατι πονάω.

Κάτι είναι κι αυτό όμως...καλύτερα απ΄το τίποτε :wink:

Μέχρι τώρα καλά τα πήγαμε...ήταν ανάγκη να παρουσιαστεί τώρα αυτό;;;

Πότε πας για καμπύλη ΚΑΤΙ123;

Διαφημίσεις

Sardelaki μου δεν μου έχει πει ο γιατρός ακόμα πότε θα την κάνω. Προς το παρόν θα πάω για την Β' επιπέδου στις 21/4. Οπότε μάλλον αργώ ακόμα. Πάντως πιστεύω ότι ούτε και εγώ θα το γλιτώσω. Σήμερα έχω φάει 3 κουλουράκια πασχαλινά (που τρελένομαι!!!) και εχθές και προχθές έφαγα donut και 1 σουβλάκι το βράδυ. Έχω χαλαρώσει πολύ αυτήν την εβδομάδα και αν το συνεχίσω έτσι...... με βλέπω στην ίδια κατάσταση.

Τί τραβάμε κι εμείς οι έγκυες ε;

Εγώ σήμερα πρώτη μέρα άρχισα διατροφή και ζορίζομαι λιγάκι που πρέπει να προσέχω, αλλά οι πρώτες μέρες είναι οι δύσκολες μετά όλα οκ. Εντάξει θα μου δώσει κι ο διαβητολόγος συμβουλές και έτσι θα ξέρω καλύτερα πως να το χειριστώ :wink:

Αργείς ακόμη λιγάκι...εγώ την έκανα στην 28η εβδομάδα!

Άντε καλή δύναμη sardelaki....λίγο έμεινε. Τελικά πιστεύω ότι όλα είναι στο μυαλό μας. Αν μας ζορίσουν λιγάκι τότε μόνο ακούμε,,,, ειδάλλως το ρίχνουμε στο σορολλό :lol:

Εγώ πάντως ήμουν προσεκτική θα έλεγα...

αλλά τελικά κάτι θα έκανα λάθος για να μου βγήκαν τέτοια αποτελέσματα στην καμπύλη σακχάρου!

Δεν παίζει τόσο ρόλο μόνο η διατροφή αλλά και η προδιάθεσή που είχαμε προ εγκυμοσύνης και φυσικά η κληρονομικότητα. Αν τα συνδέσεις όλα αυτά.....μπορεία να μην έκανες κάτι εσύ.. .αλλά να έχεις την προδιάθεση ακόμα και με μία καραμέλα...

Διαφημίσεις

ναι σωστά...

και πάλι θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν μου είπε για ινσουλίνη ο γυναικολόγος...αλλά το βασικότερο μου είπε είναι τι θα πει και ο διαβητολόγος!

όντως δεν παίζει ρόλο η διατροφή.εγώ τρώω κάθε μα κάθε μέρα γλυκα και το ζάχαρό μου είναι σε όλη την εγκυμοσύνη 73-74. το ίδιο όμως ακριβώς είχε συμβεί και στη μαμά μου και στις 4 εγκυμοσύνες της.παρ'ολ'αυτα να ρωτήσω κάτι? την καπύλη ζαχάρου εσείς θα την κάνατε έτσι κι αλλιώς? εμένα ο γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω με τέτοιες τιμές ζαχάρου αλλά έχω ακούσει από μερικές γυναίκες ότι την κάνανε έτσι κι αλλιως.

DoUwp3.png

arma μου καλά είναι να την κάνεις...

κι εμένα σε όλες τις εξετάσεις που έκανα ήταν πολύ φυσιολογικό το ζάχαρο και ποτέ ανεβασμένο...

αλλά στην καμπύλη ανέβηκε!

Αχ βρε sardelaki τι κρίμα που είσαι τόσο πολύ γλυκούλα...!!! :D

Προσοχή στη διατροφή,καλή διάθεση κι όλα θα πάνε καλά!

Και το θετικό οτι δε θα βάλεις άλλα κιλά το βρίσκω πολύυυυυ θετικό!!! :wink::D

Διαφημίσεις

ωχ! να πάω μόνη μου λες? πάντως τον έχω ρωτήσει 2 φορές και με διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται. θα τον ξαναρωτήσω και θα δω...

δεν ξέρω καλή μου εσύ θα κρίνεις...

απλά εγώ σου λέω ότι οι τιμές μου πάντοτε ήταν πολύ φυσιολογικές (έκανα κάθε μήνα εξετάσεις αίματος, ζάχαρο και ούρων) και στην καμπύλη να τη έπαθα η καψερή!

Αχ βρε sardelaki τι κρίμα που είσαι τόσο πολύ γλυκούλα...!!! :D

Είδες;;; Θα κάνεις και γαμπρό γλυκό χα χα χα

Προσοχή στη διατροφή,καλή διάθεση κι όλα θα πάνε καλά!

Και το θετικό οτι δε θα βάλεις άλλα κιλά το βρίσκω πολύυυυυ θετικό!!! :wink::D

άντε να δούμε δεν θα βάλω ή θα βάλω!

ναι..θα δω τι θα κάνω.ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή :D

τίποτε γλυκιά μου...επειδή την έπαθα γιαυτό ήθελα να στο πω. Για σιγουριά μπορείς να την κάνεις κι εγώ βέβαια σου εύχομαι να είναι ολα ΟΚ :wink::wink:

Εγω την εκανα σημερα κοριτσια και περιμενω με αγωνια τα αποτελεσματα που βγαινουν αυριο γιατι με την εγκυμοσυνη καταβροχθιζω πολλααααααααα γλυκα :oops::oops::oops::oops:

Παντως τα 50ml γλυκοζης και χωρις λεμονακι μια χαρα τα κατεβασα :lol::lol::lol: λιγο προς το τελος αρχισα να ανακατευομαι. :wink:

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

καλά αποτελέσματα Elenna! :wink:

Elenna μου τί έγινε; Τα αποτελέσματα καλά;;; Σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου :wink:

Βρήκα αυτό στο Ίντερνετ και νομίζω πως είναι ενδιαφέρον:

Ο Δρ Χάρης Κανδηλώρος

Ενδοκρινολόγος

Συνεργάτης Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

Η ανώτερες φυσιολογικές τιμές στην εξέταση καμπύλης σακχάρου, κατά την κύηση, είναι: 0min= 100, 60min= 195, 120min= 165, 180min= 140.

Elenna μου τί έγινε; Τα αποτελέσματα καλά;;; Σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου :wink:

Ακομα δεν τα πηρα sardelaki μου :(:( χριαστηκε να παω στη δουλεια σημερα για κατι εκρεμοτητες που ειχα αφησει και δεν προλαβα.

Θα παω να τις παρω αυριο πρωι.Ουφ...εχω ανχος!!

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...