Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Για τις Προλακτινoχτυπημένες…… που παίρνουνε Dostinex!!!!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

exo ligi anevasmeni prolaktini k taseis gia 8uroidi ti na kano 8elo na meino eguos?

Γειά σου euagelia85!

Εγώ είχα για πολύ καιρό (κανα χρόνο) πολύ ανεβασμένη προλακτίνη την οποία προσπαθούσε ο γυναικολόγος μου να ρυθμίσει με dostinex. επεφτε λίγο και μόλις το έκοβα ξανανέβαινε. Μουχε πει οτι η υψηλή προλακτίνη μπορεί να εμποδίσει μια σύλληψη (αν και τοτε δεν ενδιαφερόμουν ακόμα).

Μετά απο 3 φορές θραπείας με dostinex μου είπε οτι πλέον το πρόβλημα αφορά ενδοκρινολόγο και αυτός είναι ο κατάλληλος για να με βοηθήσει.

Ετσι και πήγα. Με Εβαλε να κάνω εξετάσεις θυρεοειδούς και μαγνητική στην υπόφυση (κεντρικός αδένας στο πισω μέρος του κεφαλιού που επηρεάζει πολλές ορμόνες). Αποτέλεσμα. Μαγνητική πεντακάθαρη (δόξα τω θεώ), θυρεοειδής:πρόβλημα. Είχα ψηλη TSH. Ξεκίνησα thyrormone και με τον καιρο ρυθμίστηκε και η TSH και η προλακτίνη!!

Ολά προερχόταν απο τον θυρεοειδη!!!

Αρά: ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ και γρήγορα!!!

Να σου πω οτι πλέον έχω ενα μωράκι 75 ημέρων!

Καλή επιτυχία και μην αγχώνεσαι γιατι το αγχος τρελαίνει τις ορμόνες και οι ορμόνες μπλοκάρουν τον οργανισμό!!!

tHiNk PosSitiVe!:wink:

• 2 εβδομάδες μετά...

καλημερα κοριτσια.εδω και εναμιση μηνα καταλαβα κι εγω οτι κατι τρεχει και εκανα ορμονικο ελεγχο.η προλακτινη ητανε στα υψη και η γυναικολογος μου ειπε οτι σε καμια περιπτωση δεν φταιει αυτο που δεν μενω εγκυος εδω και δυο χρονια περιπου...περιμενα 2 μηνες αδικως ωσπου πρηστηκα τελειως και πηγα σε αλλο γιατρο.οι τιμες φυσικα αυξηθηκαν κι αλλο.ξεκινησα θεραπεια με παρλοντελ μισο χαπι τη μερα για δυο μηνες.η περιοδος μου ηρθε στην ωρα της και ελπιζω αυτο τον μηνα να μην ερθει καθολου..αχαχα!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας!

έχω γράψει κ παλιά εδώ..όταν ξεκινούσα με τα dostinex και προσπαθούσα για εγκυμοσύνη.

ελπίζω να είστε 'ολες καλά!

μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος (έχω φρικάρει από το άγχος αν είναι όλα οκ...)

και συν το γενικό άγχος έχω και αυτό της προλακτίνης.

Ξέρει καμία αν συνεχίζω να παίρνω dostinex κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;; Θα ρωτήσω και το γιατρό μου αλλά ήθελα να πάρω κι άλλες γνώμες από κοπέλες που έχουν περάσει το ίδιο!

Σας ευχαριστώ πολύ!

• 4 months later...

γεια σε όλες!!!!!μολις ξεκινησα κι εγω το dostinex μαζι με glucophage ελπιζω

να πανε ολα καλα.γνωριζει καμία μετα απο ποσο καιρο εχει αποτελεσματα?

ευχαριστω............

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...
παρουσα και εγω! αλλα πρεπει να σε ενημερωσω οτι υπαρχει ειδη γκρουπακι των προλακτινοχτυπημενων και εκει θα λυσεις ολες τις αποριες σου. ειμαστε πολλες μη νομιζεις!

καλησπέρα!! μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ που μπορω να βρω αυτό το γκρουπάκι για τις...προλακτινοχτυπημένες??? εχω κι εγω το ίδιο πρόβλημα και θα ηθελα πολύ να μιλήσω με ...ομοιοπαθούσες!!! ευχαριστω!!!!

• 3 months later...

Ομοιοπαθουσα κ εγω. Πολυ αγχωμενη. Υποθυρεοειδισμος κ προλακτινη στα υψη. Δεν μπορω να χασω βαρος, εχω ξεκινησει θεραπεια με Τ4 κ σε λιγες μερες θα κανω εξεταση προλακτινης. Τι να περιμενω? Αν συνεχισει να ειναι αυξημενη, τι γινεται?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...