Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
 • Tell a friend

  Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Για τις Προλακτινoχτυπημένες…… που παίρνουνε Dostinex!!!!!!!!


Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!

:P:p:p

Ξεκίνησα τα εν λόγω χαπάκια στις 2 του μηνός, αφού το αδενωματάκι μου χρήζει θεραπείας….. 2 μήνες χαπάκια κι επανάληψη της 4πλής αιμοληψίας αρχές του χρόνου & της Μαγνητικής στο 6μηνο περίπου….. γύρω στα μέσα Μαρτίου!!!! Η Προλακτίνη μου χτύπησε 50άρι!!!!!!!!!!!!:mad::-x:-x

Να ρωτήσω….. εσείς που ”χαπακώνεστε“ ή ”χαπακωθήκατε“ στο παρελθόν με το εν λόγω φάρμακο…. παρατηρήσατε τυχόν αλλαγές στον κύκλο σας…. όταν περιμένατε…… “τους Ρώσους”??? Τι θέλω να πω….. εδώ και 1 εβδομάδα πονάω πάρα πολύ….. όπως όταν μου έρχεται η περίοδος….. για να το περιγράψω στο περίπου….. “σα να με κόβει μαχαίρι“…… κι έντονη ζέστη σ΄εκείνο το σημείο….. κάτω χαμηλά στην κοιλιά….. και την προηγούμενη Τρίτη είδα τα γνωστά “καφέ“…… αλλά ως εκεί…..:confused::confused::confused:

Ακόμη περίοδος δεν μου έχει έρθει…….. ο κύκλος μου είναι πολύ ασταθής πλέον…….. σήμερα είμαι στην 29η μέρα κι ούτε ξέρω ακριβώς πότε περιμένω…… η ωορρηξία μου πάντοτε με μπερδεύει………:confused::confused::confused:

Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πάντως αυτό με τους πόνους και τα “καφέ”….. αυτούς τους πόνους τους έχω λίγες στιγμές πριν μου κατεβεί το αίμα….. και τις 2 πρώτες μέρες…….. αυτό δεν έχει ξαναγίνει……κάθε 3 και λίγο πηγαίνω για πιπί μου (φοβερή συχνοουρία!!!) αλλά ακόμη τίποτε......;););)

Και κάτι άλλο!!!!!! Η Ενδοκρινολόγος μου είπε να σταματήσω αμέσως τα χάπια εάν αντιληφθώ εγκυμοσύνη!!!!! Εσείς τι κάνατε???? Πόσες μέρες περιμένατε για να βεβαιωθείτε???? Ο μεγαλύτερος μου κύκλος ήταν 34 μέρες….. 1 χρόνο πριν…. θα πρέπει να περιμένω τόσο πολύ???? Κι είναι δυνατόν…… να έπεσε τόσο ξαφνικά και γρήγορα η Προλακτίνη & να έχω συλλάβει????? Ουφ…… μπέρδεμα…… δεν ξέρω τι να κάνω……

:confused::confused::confused:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γειά!παρούσα και εγώ!Εγώ παίρνω ακόμα dostinex αλλά σε μικρότερη ποσότητα μέχρι να μείνω έγκυος.Εγώ είχα παρενέργειες στην αρχή,όπως ζαλάδες,εμετό,υπνηλία,χάλια μαύρα.Αλλά,ο πρώτος (βλάκας)γιατρός δεν μου είπε ότι πρέπει να το πίνω βράδυ,αφού έχω φάει και μετά κατευθείαν ύπνο!Ο δεύτερος μου το είπε και τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα.Με περίοδο ποτέ δεν είχα πρόβλημα,είμαι πάντα σταθερή.Πάντως όπως λέει και στις οδηγίες,πρέπει να γίνεται τεστ και μόνο στην υποψία καθυστέρησης.Μήπως να έκανες ένα;

ncVop3.png
Link to comment
Share on other sites

παρουσα και εγω! αλλα πρεπει να σε ενημερωσω οτι υπαρχει ειδη γκρουπακι των προλακτινοχτυπημενων και εκει θα λυσεις ολες τις αποριες σου. ειμαστε πολλες μη νομιζεις!

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα! Εμένα η προλακτίνη μου είναι 27 με ανώτατο όριο 23. Ο γιατρός μου έδωσε Dostinex σε συνδιασμό με Pirodal. Pirodal, μισό χαπάκι κάθε βράδυ και Dostinex ένα κάθε βδομάδα. Γνωρίζεται για παρενέργειες? Τα ήπια και τα δύο εχθές βράδυ και σήμερα ξύπνησα με υπόταση και ζάλη. Μου πέρασε όταν τελικά έκανα εμετό :-( και ψιλοαγχώθηκα λίγο γιατί η θεραπεία μου θα κρατήσει ένα μήνα.

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ισχυρό φάρμακο.Στην αρχή,με τον 1ο γιατρό που δεν μου είχε πει τίποτα,το έπαιρνα το πρωϊ και πόσο να φας;Ένα γάλα έπινα και λίγο ψωμί.Μετά για 3 μέρες ήμουν σε άθλια κατάστααη,ούτε να σηκωθώ δεν μπορούσα,πυρετό,ζαλάδα,εμετό,ό,τι θες είχα.Μετά,ο 2ος γιατρός μου είπε πάντα το βράδυ,μετά από φαγητό και μετά ύπνο.Τώρα το παίρνω μετά από πολύ λίγο φαγητό,πάω για ύπνο και δεν καταλαβαίνω τίποτα.

ncVop3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!!

Με προειδοποίησε η Ενδοκρινολόγος πως είναι πολύ ισχυρό φάρμακο το DOSTINEX, αλλά δεν είναι απαραίτητες όλες οι παρενέργειες να συμβούν.... έχει να κάνει και με τον οργανισμό....

Ζαλάδες κι ημικρανίες πάντως έχω έντονες.....

Io-io-io.... εφόσον δε γνωρίζω πότε ακριβώς θ΄αδιαθετήσω..... δεν ξέρω καν εάν έχω καθυστέρηση.... λογικά όχι ακόμη αλλά.... ακόμη είναι 30η μέρα.... είναι "ψιλο"νωρίς για μένα.... τί να κάνω??? Αυτό για το βράδυ, δεν το ήξερα.... δλδ... είναι προτιμότερο να το παίρνω το βράδυ??? Εμένα δε μου είπε κάτι συγκεκριμένο η Ενδοκρινολόγος.... μόνο.... να μην παραλείψω ούτε 1 δόση!!!!

Kathrin9 γνωρίζω κοριτσάκι μου το άλλο topic, έχω γράψει κι εγώ εξάλλου παλιότερα, απλώς είπα να κάνω 1 ξεχωριστό, επειδή του έδωσα και τίτλο!!! Χε χε χε!!!! Θα γράψω κι εκεί πάντως.... να μου πούνε και τ΄ άλλα κορίτσια....

Neverland.... μήπως είναι ελάχιστα αυξημένη η Προλακτίνη σου??? Και σου έδωσε 2 χαπάκια κιόλας??? Μαγνητική θα κάνεις??? Μίλησε πάντως με το γιατρό σου.... αφού το έκανες εμετό.... το πιο πιθανόν είναι να μην έμεινε τίποτε μέσα.....

Καλή συνέχεια σε όλες μας......

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να είσαι στην 2η-4η μέρα του κύκλου σου!!! Τουλάχιστον κι Ενδοκρινολόγος και Γυναικολόγος συμφώνησαν σε αυτό!!! Γίνεται και σε Νοσοκομείο, και Ιδιωτικώς και στο ΙΚΑ. Εγώ την έκανα στο ΙΚΑ. Αλλά θα πρέπει να πας πολύ νωρίς.... γύρω στις 7.30΄ το πρωϊ και να συννενοηθείς με τις αιμολήπτριες!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι,αίμα δίνεις.Εγώ έκανα χτες το πρωϊ.Ο γιατρός μου είπε την 3η μέρα της περιόδου.Αυτή τη φορά ανέβηκε πάλι.Τους τελευταίους 2 μήνες έπαιρνα μισό χάπι κάθε 15 μέρες,όμως επειδή αγχώθηκα που δεν είχαμε θετικό αποτέλεσμα με το μωρό μάλλον ξανανέβηκε,στα φυσιολογικά είναι αλλά για τον σκοπό μας μάλλον είναι κακό.Τις άλλες φορές ήταν κάτω από το φυσιολογικό.

ο 1ος γιατρός είχε πει φαγητό και να το παίρνω το πρωϊ.Ο 2ος όμως μου είπε κατηγορηματικά το βράδυ.Και όντως τόσους μήνες δεν έπαθα τίποτα,ούτε καν το καταλαβαίνω.

Για τιμές τώρα,εγώ είμαι Κύπρο τώρα και είναι 20 ευρώ,τώρα Ελλάδα,δεν ξέρω.

ncVop3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα! Εμένα η προλακτίνη μου είναι 27 με ανώτατο όριο 23. Ο γιατρός μου έδωσε Dostinex σε συνδιασμό με Pirodal. Pirodal, μισό χαπάκι κάθε βράδυ και Dostinex ένα κάθε βδομάδα. Γνωρίζεται για παρενέργειες? Τα ήπια και τα δύο εχθές βράδυ και σήμερα ξύπνησα με υπόταση και ζάλη. Μου πέρασε όταν τελικά έκανα εμετό :-( και ψιλοαγχώθηκα λίγο γιατί η θεραπεία μου θα κρατήσει ένα μήνα.

 

γεια σου neverland. επετρεψε μου να σου πω και εγω οτι νομιζω οτι η προλακτινη σου ειναι αρκετα χαμηλη για να σου δωσουν χαπια. αλλα αφου λες μονο για ενα μηνα θεραπεια παλι καλα. να σε ρωτησω και κατι σε παρακαλω. τι ειναι το pirodal? γιατι εχω ασχοληθει τοσο πολυ με το θεμα της προλακτινης και αυτο δε το εχω ξανακουσει.

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια γεια σας..εμενα η προλακτινη μου ειναι 53,8 με υψηλοτερο το29,9!!! να αγχωθω;τι πρεπει να κανω;προσπαθω κ γω να μεινω εγκυως αλλα τιποτα.βεβαια δεν ειναι οτι ακολουθω τις γονιμες μερες κατα γραμμα.ξερει καποια να μου απαντησει,τι ειναι καλυτερο;γιατι δεν μου εδωσε εμενα η εδοκρινολογος χαπι,μου ειπε οτι δεν ειναι ανυσιχιτικο...περιμενω τις γνωμες σας...

Link to comment
Share on other sites

pipitsa καλημέρα κορίτσι μου, καιρό έχουμε να τα πούμε! Έπαιρνα κι εγώ το dostinex πριν μείνω έγκυος αλλά πάνε πολλααά χρόνια από τότε και δε θυμάμαι παρενέργειες. Ξέρρω όμως ότι πραγματικά είχε αποτέλεσμα, αφού έπαιρνα μόλις μισό χάπι τη βδομάδα και κατάφερε να μου ρίξει την προλακτίνη κάτω απ'το όριο. Εύχομαι κοπέλα μου αυτή η καθυστέρηση να κρύβει κάτι καλό!!;)

age.png

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

:):):)

Αδιαθέτησα!!!!!!!!! Έχω χαρεί πάρα-πάρα πολύ!!!!!!!!! Δεν πάω καλά!!!!! Αντί να κλαίω με μαύρες πλερέζες….. (εννοείται πως το μυαλό πάλι έκανε τα παιχνίδια του!!!!) κι όμως….. χαίρομαι γιατί δεν με άφησε και μεγάλο περιθώριο να “ταξιδεύω“……

Πάμε για τον άλλο μήνα…… με άλλη διάθεση….. κι άλλον αέρα….. μακάρι να ομαλοποιηθεί ο κύκλος μου….. το θέλω τόσο πολύ….. θα έρθει και το νινάκι…. πού θα πάει??? Στο χέρι του είναι???

;););)

Κοπελιά με το ψευδώνυμο “τρελη“ μήπως πρέπει να δεις κι άλλον Ενδοκρινολόγο άμεσα???? Γιατί σε άφησε χωρίς χαπάκι????? Όταν είναι τόσο υψηλή η Προλακτίνη….. ο οργανισμός αντιλαμβάνεται είτε πως είσαι έγκυος….. είτε πως θηλάζεις….. πώς να συλλάβεις το λοιπόν???? Νίκαια πού μένεις αλήθεια??? Εάν επιτρέπεται??? Εάν θέλεις, στείλε μου π.μ. να σου πω για τη δική μου Ενδοκρινολόγο….. είναι αστέρι η κοπέλα….. δέχεται και μέσω ΙΚΑ & στο Ιατρείο της!!!! Εγώ μέσω ΙΚΑ την έχω επισκεφθεί 2 φορές κι είμαι πολύ ευχαριστημένη από την καθοδήγησή της!!!!

Αργυρούλα μου….. κοριτσάκι μου…. πάντοτε θα “μου μιλήσεις”……. :-D:grin::-D

Τι κάνεις κοριτσάκι μου???? Ο πιτσιρικάς σου???? Εμένα μου έδωσε το Dostinex 1 χαπάκι την εβδομάδα (σε 2 δόσεις!) μου ΄πε πως είναι πολύ δυνατό χάπι, με μπόλικες παρενέργειες (ζαλάδες-εξάψεις-υπνηλία, κόπωση, κτλ. κτλ.) αλλά η αποτελεσματικότητά του μεγάλη κι άμεση!!!!! Για να δούμε!!!!! Ανυπομονώ….. θα έρθει κι η σειρά μου…. είμαι πιο σίγουρη από ποτέ…..

:D:D:D

Φιλική συμβουλή της Ενδοκρινολόγου…. από την 1η περίοδο που θα μου έρθει (που εμφανίστηκε σήμερα η Κυρία!!!) επικεντρωνόμαστε με πολύ προσοχή στις γόνιμες…. γιατί πλέον…. ξέρουμε να τις υπολογίζουμε….. αχ…. τι έχει να τραβήξει ο καλός μου!!!!!

Γιούπι!!!!!!!!!!

;););)

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και από μένα! Με χίλια ζόρια αφού δεν σημείωσα τον κωδικό μου όταν γράφτηκα, τον ξέχασα και ζορίστηκα λίγο μέχρι να τα καταφέρω να μπώ!

 

ZOUZOUNIARA σε σχέση με τα ποσοστά που διαβάζω εδώ είναι όντως ελάχιστα αυξημένη η προλακτίνη μου. Τι να πώ, μετά από προσπάθειες ενός χρόνου άλλαξα γιατρό και είπα να τον εμπιστευτώ. Σκοπός μας είναι μου είπε να γίνω γόνιμη! Τα χαπάκια τα ήπια βράδυ και εμετό έκανα την επομένη πρωϊ άρα έμεινε στον οργανισμό μου. Δεν μίλησα με τον γιατρό γιατί ντρέπομαι μην γίνω ενοχλητική (τον πήρα αρκετές φορές τηλέφωνο μέχρι να τον πετύχω για τα αποτελέσματα). Ως την μέρα όμως του DOSTINEX μάλλον θα τον πάρω γιατί φοβάμαι μην πάθω το ίδιο. Για Μαγνητική δεν μου μίλησε καθόλου ??? Τι εξέταση είναι αυτή??? Πότε πρέπει να γίνεται??

 

Kathrin9 τα Pirodal είναι και αυτά για μείωση της προλακτίνης. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα - είπα εμπιστοσύνη στον νέο γιατρό - αλλά μάλλον και αυτά δυνατά γιατί γράφει ότι πρέπει να παίρνονται κατά την διάρκεια γέυματος. Θα το ψάξω λίγο όμως και θα σας ενημερώσω αν βρω κάτι!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!

:):):)

Αδιαθέτησα!!!!!!!!! Έχω χαρεί πάρα-πάρα πολύ!!!!!!!!! Δεν πάω καλά!!!!! Αντί να κλαίω με μαύρες πλερέζες….. (εννοείται πως το μυαλό πάλι έκανε τα παιχνίδια του!!!!) κι όμως….. χαίρομαι γιατί δεν με άφησε και μεγάλο περιθώριο να “ταξιδεύω“……

Πάμε για τον άλλο μήνα…… με άλλη διάθεση….. κι άλλον αέρα….. μακάρι να ομαλοποιηθεί ο κύκλος μου….. το θέλω τόσο πολύ….. θα έρθει και το νινάκι…. πού θα πάει??? Στο χέρι του είναι???

 

ZOUZOUNIARA θετική σκέψη πάνω απ' όλα! Νέος μήνας και καλύτερος! Ο γιατρός μου, μου είπε χαρακτηριστικά: Είμαστε καταδικασμένες να κάνουμε παιδιά! Εύχομαι μέχρι τα Χριστούγεννα να είμαστε όλες εγκυούλες!

 

Να ρωτήσω και κάτι που μου ήρθε τώρα? Κατά την διάρκεια της περιόδου η θεραπεία συνεχίζεται?

Link to comment
Share on other sites

Καλή σου μέρα Neverland (πολύ ωραίο nickname.... αν και λιγάκι απαισιόδοξο!!!)

Ναι βέβαια.... η θεραπεία συνεχίζεται κανονικότατα..... η Ενδοκρινολόγος μου ζήτησε να μην παραλείψω καμία δόση..... κι αν έχω έστω και 2-3 μέρες καθυστέρηση.... οπωσδήποτε ΤΕΣΤ για να διακόψω αμέσως το χαπάκι!!!!

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ ZOUZOUNIARA! Δεν το βρίσκω απαισιόδοξο nickname, αντίθετα μάλιστα! Αν σκεφτείς το παραμύθι με τον Piter Pan στη χώρα του Ποτέ, στη χώρα της χαράς, της αγάπης, του ατέλειωτου παιχνιδιού κτλ ... Αυτά είχα στο μυαλό!

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με το Pirodal: Περιέχει Βρωμοκρυπτίνη

και εξηγώ:

www.fertilityjourney.gr/.../index.asp

Βρωμοκρυπτίνη

 

Η βρωμοκρυπτίνη ανήκει στην κατηγορία των αγωνιστών ντοπαμίνης. Χρησιμοποιείται για την καταστολή της παραγωγής της ορμόνης προλακτίνης. Η προλακτίνη διεγείρει την παραγωγή γάλακτος, αλλά αναστέλλει επίσης την απελευθέρωση ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH) και ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH). Υψηλά επίπεδα προλακτίνης είναι φυσιολογικά για γυναίκες που θηλάζουν-μια περίοδος που οι γυναίκες έχουν φυσιολογικά μειωμένη γονιμότητα.

Η βρωμοκρυπτίνη χρησιμοποιείται για γυναίκες που παράγουν υπερβολική ποσότητα προλακτίνης (υπερπρολακτιναιμία). Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί με μια εξέταση αίματος. Εκτός από προβλήματα ωοθυλακιορρηξίας, μια σημαντική ένδειξη υπερπρολακτιναιμίας είναι η γαλακτόρροια (απελευθέρωση υγρού από τις θηλές). Εάν εντοπίζονται επανειλημμένως υψηλά επίπεδα προλακτίνης στο αίμα, αρχικά γίνεται μια εξέταση για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο προλακτινώματος (ένας καλοήθης όγκος στην υπόφυση), προτού χορηγηθεί βρωμοκρυπτίνη.

 

 

 

Τρόπος δράσης

 

Η βρωμοκρυπτίνη είναι ένας αγωνιστής της ντοπαμίνης (η ντοπαμίνη είναι μια ουσία που ονομάζεται νευροδιαβιβαστής και διαβιβάζει μηνύματα από τα νεύρα στον εγκέφαλο). Η βρωμοκρυπτίνη μιμείται τη δράση της ντοπαμίνης στον οργανισμό, μειώνοντας την παραγωγή προλακτίνης από την υπόφυση.

Η δράση της είναι ταχεία. Εάν δεν υπάρχει ένδειξη ωοθυλακιορρηξίας (απελευθέρωση ωαρίου) τους πρώτους δύο μήνες, οι γιατροί προσθέτουν συχνά στη θεραπεία κλομιφαίνη, για την πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

 

Τρόπος χορήγησης

 

Για να περιοριστεί η πιθανότητα παρενεργειών, καλό είναι να λαμβάνεται το βράδυ. Ενας άλλος τρόπος για να περιοριστεί η πιθανότητα παρενεργειών, είναι η βραδεία αύξηση της ημερήσιας δόσης. Ο γιατρός σας μπορεί να σας συμβουλεύσει να σπάζετε αρχικά το δισκίο στα δύο και να προχωρήσετε σταδιακά σε ένα ολόκληρο δισκίο. Η λήψη του φαρμάκου πρέπει να διακόπτεται εάν/όταν εξακριβώσετε ότι είστε έγκυος.Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

 

Πιθανές παρενέργειες

 

Θεωρητικά, όλα τα φάρμακα μπορεί να έχουν παρενέργειες με ποικίλους βαθμούς σοβαρότητας. Δεν αντιλαμβάνονται ή παρουσιάζουν όλα τα άτομα παρενέργειες με ένα συγκεκριμένο φάρμακο.

Οι παρακάτω παρενέργειες έχουν αναφερθεί με βρωμοκρυπτίνη:

 

 • Ναυτία
 • Ζάλη
 • Πονοκέφαλος
 • Διάρροια
 • Λήθαργος
 • Χαμηλή αρτηριακή πίεση
 • Ακανόνιστος καρδιακός παλμός
 • Προβλήματα στην όραση (εάν συμβεί αυτό, τότε διακόπτεται η θεραπεία)

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

 

Αποτελέσματα

 

Ωοθυλακιορρηξία επιτυγχάνεται στο 80% των γυναικών με γαλακτόρροια και υπερπρολακτιναιμία. Αυτό συνήθως συμβαίνει πριν σταματήσει η γαλακτόρροια. Όταν διακόπτεται η θεραπεία, το 41% περίπου των γυναικών δεν έχουν εμμηνορρυσία (αμηνόρροια) και η γαλακτόρροια επανεμφανίζεται στο 69% περίπου των γυναικών.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

Κορίτσια γειά σας!

Μετά από ένα μήνα θεραπεία με Dostinex και Pirodal η προλακτίνη μου κατέβηκε στα υπόγεια! Τόσο πολύ που ανησύχησα μήπως θα πρέπει να την αυξήσουμε :wink:

Με τιμές 127-637 (σε άλλο χημείο) έχω μόλις 17!!!

Σίγουρα θα ψηλώσει αφού σταματώ την θεραπεία αλλά ο γιατρός είπε 1 Dostinex κάθε τρεις βδομάδες για να την διατηρήσουμε σε χαμηλά επίπεδα.

Όταν του είπα για την υπόταση μου είπε ότι το Pirodal με πείραξε. Αυτό είναι το "κακό" χάπι. Το Dostinex είναι ακίνδυνο κατά την γνώμη του!

Αυτά!!! Είμαι αισιόδοξη! (έφτιαξε και η ινσουλίνη μου αν και συνεχίζω την θεραπεία γι΄αυτήν)

Εσείς κορίτσια τι νέα???

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

καλησπέρα, εμένα η γυναικολόγος μου με έβαλε κι έκανα εξέταση την 22η μέρα του κύκλου κι έδειξε 805 και μου είπε να πάρω dostinex 0,5 δύο φορές την εβδομάδα για 3-4 μήνες τουλάχιστον τώρα είμαι στον τρίτο μήνα και αναρωτιέμαι μήπως δεν έπρεπε να πάρω τίποτα γιατί ο ενδοκρινολόγος μου είπε 3-5η μέρα του κύκλου. Εάν πέσει πολύ τί γίνεται ξέρει καμία; απ' όσο ξέρω δεν πειράζει

επίσης εάν μείνεις έγκυος και παίρνεις το χάπι ώσπου να το μάθεις τρέχει κάτι;

tt15441c.aspx

 

 

tt10046f.aspx

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

καλησπέρα κορίτσια.

Ποιά ήταν τα συπτώματα και κάνατε εξέταση προλακτίνης?Η κόρη μου είναι 14 χρονών και παρατήρησα τις τελευταίες μέρες μίκρες κηλίδες στο σουτιέν της.Εχω φοβηθεί.Απαντήστε μου σας παρακαλώ.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...