Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΤΡΩΤΕ;;;

Recommended Posts

maraki81 μπορώ να πω ότι είσαι πολύ καλά με τα κιλά σου!

Όσο για τις φράουλες θα σου συνιστούσα να μην τις τρως και λόγω ορμονών κι επειδή δεν είναι ακόμη η εποχή τους και θα είναι τίγκα στις ορμόνες :cry::cry::cry: δυστυχώς...κι εγώ τις λατρεύω κι αντιστέκομαι με μεγάλη δυσκολία, αλλά μέχρι στιγμής τα έχω καταφέρει.

Θα τσακίσω όμως μερικές μόλις έρθει ο καιρός τους (Μάιος)

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:roll::cry::cry::cry::cry:

Εχω φαει ηδη αρκετες!Το φανταστηκα αλλα δεν μπρουσα να αντισταθω

Δεν μάρεσουν τα χειμωνιατικα φρουτα και βρηκα τη χαρα μου!Αχ το καημένο το παιδακι μου! :oops::oops::oops:

κι εγώ κορίτσια πρέπει να πω ότι μέχρι να μπω στον 7ο μήνα ήμουνα οκ με το φαγητό...μόλις μπήκα στον έβδομο άρχισα να το παρακάνω!

Εγώ από την άλλη στην αρχή το είχα παρακάνει. Πριν από ένα μήνα άρχισα να προσέχω γιατι με άγχωσε λίγο ο γιατρός μου... Ελπίζω μόνο να μπορέσω να το κρατήσω έτσι γιατί έχω δυο τρεις μέρες τώρα που θέλω να φάω μπουγάτσα, τυρόπιτα, κρουασάν κάτι τέτοιο τελοσπάντων!!

γιατι σε άγχωσε ο γιατρός σου;;; Έβαλες πολλά κιλά;

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Βρε κορίτσια καμιά σας δεν πίνει καφεδάκι??? :(:(

Η γιατρός μου μου είπε ένα κανονικό φλυτζανάκι γαλλικό την ημέρα επιτρεπεται. ( οι εγκυμονούσες μπορούν μέχρι 300gr την ημέρα σε γαλλικό... :?::?::?::?:

Τέλος πάντων,

μάλλον ανήκω και εγώ στις miss piggy της παρέας αφού τρώω πολλά και καλά :D:D:D:D:D

ΠΡΩΙ

καφεδάκι ελαφρύ( για να πάμε και τουαλέτα... :oops::oops: )

φρυγανίτσες με βουτυράκι και μελάκι ( μιαμ μιαμ :wink::wink: )

Δεκατιανο

τυροπιτούλα( που απο ότι βλέπω όλες την ψιλοτσακίζουμε έτσι???) ή

γιαουρτάκι ή τοστάκι ή ότι άλλο "μου μυρίσει" χαχαχαχαχα!!! :D:D

Μεσημεριανό

ότι καλό ΄΄εχει ετοιμάσει η μανούλα, ή αν έχω κάτι απο την προηγούμενη ( ότι και να είναι αυτό, απο φασολάκια μέχρι κοκκινιστό με φέτα ή μυζιθρούλα και παξιμαδάκι.

Απογευματινό

αν και θέλω σαν τρελή κατι γλυκό θα προσπαθήσω να την παλαίψω με φρούτα, αν πάλι όχι, μετά τα φρούτα θα φάω και κάτι γλυκό.... :oops::oops::oops:

Πρίν τις ειδήσεις είναι εξτρα γευμα δεν το ξερατε???

:roll::roll::roll: πατατάκια :roll::roll::roll: 9 που κολλάνε, αραγε.........

Βραδυνό

ανάλογα, αν έχω ξεσκιστεί το μεσημέρι, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα αρκεστώ σε ένα τοστάκι, ή σαλατούλα, αν όμως όχι.... χεχεχεχεχε!!!!

ότι καλούδι φέρει ο ντελιβερατζής, ( ο Θεος να τους έχει καλά... :D:D:D:D ) ή μακαρονια, οποσδήποτε!!!! μιλάμε για λατρεία :!::!:

Ευτυχώς΄μέχρι στιγμής το διαιτολόγιο μου μου έχει αποφέρει 6,5 κιλά και ειμαι στον 7ο μήνα, βέβαια τώρα που πλησιάζει και το Πάσχα... την κάτσαμε... μάλλον θα κανω λίγο κράτει. :wink::wink:

Aphrodite_k

Διαφημίσεις

Σε ζηλεύω βρε Aphrodite_k...

εγώ αν έτρωγα όλα αυτά που τρως θα είχα βάλει είδη 20κιλάκια η καψερή :cry:

9 μέχρι την 23η εβδομάδα. Με κατέστρεψε η κλεισούρα και η ξάπλα. Αν πήγαινα στη δουλειά δεν νομίζω να είχα πάρει τόσα σε αυτό το διάστημα. Ετσι, μόλις το είδε άρχισε να μου λέει πως πρέπει να πάρω μόνο 3 μέχρι το το τέλος και να κόψω τα ψωμιά και τα γλυκά. Δεν ήθελα και πολύ για να αγχωθώ και έτσι τα έκοψα όλα (σε ειδικές περιπτώσεις κάνω τις αταξίες μου!!!). Πάντως δεν έχω βάλει κιλό από τότε.

9 μέχρι την 23η εβδομάδα. Με κατέστρεψε η κλεισούρα και η ξάπλα. Αν πήγαινα στη δουλειά δεν νομίζω να είχα πάρει τόσα σε αυτό το διάστημα. Ετσι, μόλις το είδε άρχισε να μου λέει πως πρέπει να πάρω μόνο 3 μέχρι το το τέλος και να κόψω τα ψωμιά και τα γλυκά. Δεν ήθελα και πολύ για να αγχωθώ και έτσι τα έκοψα όλα (σε ειδικές περιπτώσεις κάνω τις αταξίες μου!!!). Πάντως δεν έχω βάλει κιλό από τότε.

Ξάπλα και κλεισούρα γιατί; Έχεις κάποιο πρόβλημα; Σόρρυ αν γίνομαι αδιάκριτη και βέβαια αν θέλεις απαντάς :wink:

ΩΧ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΤΕ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ...ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...

ΠΡΩΙ ΤΟΣΤΑΚΙ ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ...ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...ΚΑΜΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΩ...

ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΦΥΣΙΚΑ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΑΠΟ ΛΑΔΕΡΑ..ΤΗΓΑΝΙΤΑ..ΨΗΤΑ..ΟΣΠΡΙΑ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ... :oops::oops: ΕΝΑ ΤΟΣΤΑΚΙ ΠΑΛΙ..Η' ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΟΥΛΑ..Η' ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ..Η' ΧΤΕΣ ΠΧ ΕΦΑΓΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΤΣΑ...

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΙΝΑΩ...!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ...

ΣΕ ΤΙ ΔΡΟΜΟ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ???

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Στην 7η εβδομάδα έπαθα την πρώτη αποκόλληση. Εμεινα στο σπίτι ένα μήνα και αφού είδαμε στον υπέρηχο οτι το πρόβλημα είχε αποκατασταθεί επέστρεψα στη δουλειά μου που όμως άντεξα μόνο 2,5 εβδομάδες αφού στην 14η είχα πάλι αποκόλληση. Έμεινα 2 μέρες στην κλινική, γυρνάω σπίτι (εννοείται ξάπλα ) και 2 μέρες μετά, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, πάλι αίμα. Έτσι έμεινα στο σπίτι ξαπλωμένη μέχρι να κλέισω την 22η εβδομάδα. Τώρα έχω αρχίσει να κυκλοφορώ κανονικά γιατί μετά την 22η και μέχρι πριν από 2-3 εβδομάδες φυλαγόμουν από φόβο. Φυσικά στη δουλειά δεν επέστρεψα ποτέ. Καλό Οκτώβρη σκέφτομαι να επιστρέψω.

Διαφημίσεις

Σε ζηλεύω βρε Aphrodite_k...

εγώ αν έτρωγα όλα αυτά που τρως θα είχα βάλει είδη 20κιλάκια η καψερή :cry:

Ίσως να φταίει το ότι λόγο δουλειάς , περπαταω τουλάχιστον 1 με 1μιση χιλιόμετρο την ημέρα, τώρα που δεν μπορώ να καβαλάω το μηχανάκι ( ααααχ!!!!!) σύν το ότι δεν τρώω καθόλου τηγανιτά, ( πανε οι πατατούλες :(:(:(:( )αλλά τα περισσότερα τα τρώμε με το συζυγούλι στη σχάρα :!:

Ποιός ξέρει, ασε μπορεί τον άλλο μήνα να κλαίγομαι γιατί θα έχω γίνει σαν θρούμπα, αλλά δεν με νοίαζει τρος το παρόν... :P:P:P:P

Aphrodite_k

Ρε κορίτσια, πλάκα μου κάνετε;

Τίποτα δεν τρώτε, αν εξαιρέσω 2-3....Δεν πιστεύω να έχετε πάρει γραμμάριο.

Πρωι:

Τοστ + πορτοκαλάδα+καφές

Δεκατιανό: 2 φρούτα+1 γιαούρτι

Μεσημεριανό: Σαλάτα +κρέας ή κοτόπουλο

Απογευματινό: Το φαϊ του μπέμπη μου, ό,τι δεν τρώει δηλαδή 2/3 του πιάτου

Καφές βουτήματα σοκολατίτσα

Βράδυ: Φαγητό που ετοιμάζω τάχα μόνο για τον αντρούλη μου, διότι και καλά το βράδυ θα φάω 1 γάλα μόνο. Τελικά τρώω και το φαγητό, τρώω και γάλα με quacker. + πριν κοιμηθώ 2 ακτινίδια.

Ξεκίνησα 57 και είμαι 62 στον 6ο μήνα, με σώζει μάλλον το ότι τρέχω πίσω από το μωρό και το ότι δουλεύω, ποιός ξέρει. Σαρδελάκι, αν έτρωγα αυτά που τρως θα ήμουν συλφις

Σαρδελάκι, αν έτρωγα αυτά που τρως θα ήμουν συλφις

είδες τί τραβάω η καψερή; Από τότε που απέκτησα τον θηροειδή μου δυστυχώς έχω χάσει την πολυτέλεια που είχα πρό θυρ. (να τρώω ότι και όσο θέλω και να μην βάζω γραμμάριο) :cry::cry:

Στην 7η εβδομάδα έπαθα την πρώτη αποκόλληση. Εμεινα στο σπίτι ένα μήνα και αφού είδαμε στον υπέρηχο οτι το πρόβλημα είχε αποκατασταθεί επέστρεψα στη δουλειά μου που όμως άντεξα μόνο 2,5 εβδομάδες αφού στην 14η είχα πάλι αποκόλληση. Έμεινα 2 μέρες στην κλινική, γυρνάω σπίτι (εννοείται ξάπλα ) και 2 μέρες μετά, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, πάλι αίμα. Έτσι έμεινα στο σπίτι ξαπλωμένη μέχρι να κλέισω την 22η εβδομάδα. Τώρα έχω αρχίσει να κυκλοφορώ κανονικά γιατί μετά την 22η και μέχρι πριν από 2-3 εβδομάδες φυλαγόμουν από φόβο. Φυσικά στη δουλειά δεν επέστρεψα ποτέ. Καλό Οκτώβρη σκέφτομαι να επιστρέψω.

Από δω και πέρα ελπίζω όλα καλά κούκλα μου...

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα...ελπίζω να είστε όλες καλά...

σήμερα άρχισα με μία φετούλα ψωμί και μερέντα η γουρούνα...κι έχω να πάω και γιατρό σήμερα και θα ανέβουμε ζυγαριά :oops::oops:

Πρώτη φορά ξεκινάω την μέρα μου με μερέντα... :lol:

Το δικό μου μενού δεν ήταν έτσι. Στην αρχή έτρωγα ότι έβρισκα μπροστά μου και ειδικά τα βράδια που βγαίναμε έξω έσκαγα στο φαϊ. Κι έτσι έφτασα να έχω πάρει μέχρι τώρα 7,5 κιλά. Αφού λοιπόν μου έβαλε χέρι η γιατρός μου είπα να μαζευτώ λίγο. :roll:

Τώρα ξεκινάω το πρωϊ (8:00 π.μ.) με γάλα και κορνφλέικς

Στη δουλεία κατά τις 12:00 θα φάω ένα πορτοκάλι με το σίδηρο και κανένα κουλουράκι με σουσάμι, η σπανακοπιτάκι.

Όταν γυρίσω σπίτι κατά τις 4:30 μ.μ. θα φάω ότι έχω μαγειρέψει. Σήμερα π.χ. έχω μπριαμάκι, με λίγη φέτα αλλά χωρίς ψωμί. Και μετά το φαγητό οποσδήποτε κάτι γλυκό, λίγη κομπόστα, ένα σοκολατάκι κ.α.

Το απόγευμα κατά τις 7:00 μ.μ. θα φάω το φρουτάκι μου

Και το βράδυ ή ένα τοστ, ή γιαούρτι ή κάτι λίγο αν παραγγείλουμε απ' έξω, που προσπαθώ να το αποφεύγω! :roll:

Κορίτσια μου καλημέρα...ελπίζω να είστε όλες καλά...

σήμερα άρχισα με μία φετούλα ψωμί και μερέντα η γουρούνα...κι έχω να πάω και γιατρό σήμερα και θα ανέβουμε ζυγαριά :oops::oops:

Πρώτη φορά ξεκινάω την μέρα μου με μερέντα... :lol:

Μην ανησυχείς καθόλου, ίσα ίσα που η μέρα σου ξεκινά γλυκά και σοκολατένια.... :D:D:D:D

Πήγαινε στο γιατρό και θα είασι ( κυριολεκτικά) μεσα στη γλύκα..... :P:P:P

Aphrodite_k

χε χε χε ωραία τα λες φίλη μου Aphrodite_k :lol: αύριο θα σας πω πόσα έβαλα μέσα σε έναν μήνα...γιατι τώρα διανύω και τους μήνες που λένε ότι τα κιλά μπαίνουν πολύ εύκολα. Άντε να δούμε...

Κορίτσια καλημέρα! Το πρόγραμμα μου :

Ένα τοστάκι ή κουλούρι με σουσάμι μια μπανάνα. > πρωί

Μια σαλάτα > μεσημέρι

Ακτινίδια – δαμάσκηνα - αυγό βραστό - αμύγδαλα – χημό πορτοκάλι > απόγευμα (όχι πάντα όλα) τα δύο πρώτα πάντα (δυσκοιλιότητα)

Κανονικό φαγητό αποφεύγοντας πολύ ψωμί κατά τις 7 – 8 (όσπρια – σπανάκι – μακαρόνια - ψάρι κ.α)

Γάλα με δύο μπισκότα παπαδόπουλος με μάυρη σοκολάτα ολικής άλεσης.>βράδυ

Βεβαία υπάρχουν μέρες που ξεφεύγω από το πρόγραμμα π.χ όταν βγαίνουμε έξω ή έχω επισκέψεις.

Στην αρχή δεν πρόσεχα ιδιαίτερα και είχα βάλει 7 κιλά εώς τον 5ο τώρα μπήκα στον 7ο και έχω βάλει 8,5.

Θα προσπαθήσω να μην βάλω πάνω από 14 αν και τα κιλά έρχονται με το παραμικρό. :(

an1cCvQ0g410010Nzc3NzlkaHwxNTc1NzYzZGF8SCBWYXNpbGlrb3VsYSBtb3UgZWluYWk.gif

Μπράβο Sardelaki που το άνοιξες αυτό το θέμα γιατί μας καίει όλες.....

Εγώ κορίτσια εχθές έφαγα...

Πρωινό : Φυσικό χυμό πορτοκάλι - 1 φέτα ψωμί του τόστ με μέλι

Δεκατιανό: μία μπανάνα

Μεσημεριανό: ότι μαγειρέψει η μανούλα μου ( παστίτσιο!!!!! :wink: )

Απογευματινό : Συνήθως τρώω ένα φρούτο, ή κρακεράκια. Εχθές όμως με έπιασαν τρελές λιγούρες και έφαγα 2 τυροπιτάκια και 1 donut μεγάλο (ξέρετε τον σαλίγκαρο που τρώγαμε μικρές)

Βραδυνό: 1 Μαρουλοσαλάτα και 1 κομμάτι σπανακόπιτα (τώρα πως ταιριάζουν .... ρωτήστε τον μπέμπη μου)

Συνήθως τρώω μόνο σαλάτα αλλά μου έφερε η πεθερά μου εχθές και την λιμπίστικα.

Τώρα από κακές συνήθειες: Σχεδόν 3 φορές την εβδομάδα 1 καραμέλα. 1 φορά την εβδομάδα τον σαλίγκαρο που σας είπα (τι τρέλα έχω πάθει) και σοκολάτα κάθε Σάββατο.

Απέξω έχω να φάω περίπου 1 μήνα. Συνολικά μέχρι την περασμένη εβδομάδα είχα πάρει 4 κιλά... αλλά αυτήν με βλέπω να έχω βάλει λίγα το νιώθω.. :oops: Δεν με πολύπαίρνει να κάνω ατασταλίες γιατί ξεκίνησα χοντρούλα και δεν θέλω να φτάσω ντουλάπα μέχρι να γεννήσω... αυτά.

Σαρδελάκι και πάλι εύγε σου για το θέμα!!!!!

ΚΑΤΙ123 μας καίει δε λες τίποτε...

αααααααααααααααααααααααχ!

Αυτά τα κιλά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπαίνουν!

Χθες πήγα με τον άντρα μου μια βόλτα. Ημουν όλη τη μέρα στο σπίτι, αυτός δούλευε μέχρι τις 10.00 και έτσι είπαμε να πάμε για καμιά μπυρίτσα έξω. Παρήγγειλα ένα ποτήρι μπύρα και έφαγα λίγα πατατάκια. Το αποτέλεσμα είναι να έχω πάρει σήμερα 1 κιλό. Είναι δυνατόν????? Τα νεύρα μου!!!

αααααααααααχ σε καταλαβαίνω απόλυτα...

θα παίζει και ρόλο που είσαι στο σπίτι και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά λόγω της περιπέτειας που είχες.

Αυτό που με τρομάζει είναι οτι την Κυριακή θα φύγει ο άντρας μου για επαγγελματικό ταξίδι στην Αμερική και θα λείπει 1 εβδομάδα οπότε εγώ θα πάω να μείνω με τους γονείς μου για να μην είμαι ολομόναχη. Η μάνα μου είναι της φιλοσοφίας οτι η έγκυος πρέπει να τρώει για δύο άρα μπορείς εύκολα να συμπεράνεις τι έχει να γίνει στο πατρικό μου χαχαχαχα!! Αν δεν πάρω 3 κιλά σε μια βδομάδα....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...