Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μάλλον σε λίγο καιρό θα ανήκουμε κ εμείς εδω...

Recommended Posts

Ελενη-Μαργαρίτα δεν μαλώνουμε...απλά υπάρχει ένταση στις αποψεις μας....η κάθε μια τα βλεπει απο την σκοπιά της.....εγω προσωπικά δεν σου χρυσωνω το χαπι....αλλά ούτε είμαι και απόλιτη....απλά σου έδειξα ένα τρόπο να σκεφτείς και να πράξεις....για να έχεις την ευκαιρία να προσπαθίσεις για την οικογένεια σου και να μην έχεις τύψεις αύριο μεθαυριο....για τις επιλογες σου.....γιατι υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν το πάλεψαν στην σχεση τους και όταν ωρίμασαν και τα σκεφτηκαν πιο ψύχραιμα αργοτερα και όταν ξαναβρέθηκαν κατέληξαν στο γεγονός....χαλάσαμε την οικογένεια μας γιατι δεν το χειριστήκαμε σωστα....

δεν έχω κάτι με τις/τους χωρισμένους....ίσα ίσα θεωρώ ότι πρέπει να έχεις πολλά κότσια για να χωρισεις....πολλές φορές όμως οι χωρισμένοι δίνουν τις χειρότερες συμβουλές..... διότι βγαίνει στο μυαλό τους πάντα το δικό τους πρόβλημα....και αυτό το λέω εκ πειρας διότι το έζησα με την κολλητή μου η οποία πέρυσι.....ήρθε γονιπετης να την συγχωρεισω....και πως αν την άκουγα θα ειχα χαλάσει το σπίτι μου.....

βέβαια δεν έπαιζε κάτι τέτοιο απο πλευράς μου διότι ποτε δεν το ειδα ότι το έκανε με κακή πρόθεση....απλά το έβλεπε πιο ψυχρά και χωρίς ουσία.......έκανε 6 χρόνια να συνελθει απο ένα χωρισμο....αρραβώνας μονο....πολλές ατυχες επιλογες μετα.....και όταν ήρθε η στιγμη που έκανε μια καλη σχέση και είναι καλά....κατάλαβε....πως μπορείς με σωστούς χειρισμούς να έχεις μια καλη σχέση....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Fenaki, ξαναδιάβασε τα πρώτα ποστ της Ελένης Μαργαρίτας....

Ξαναδες ένα προς ένα όσα της έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος και μία προς μία τις συμπεριφορές του και πόσο άφησε τον εαυτό της έρμαιο σε αυτόν τον άνθρωπο...

Δεν έχει σημασία αν είσαι χωρισμένος ή όχι, αυτά που βλέπεις και διαβάζεις είναι αρκετά και δυστυχώς όσο κυνικό κι αν ακούγεται, δύσκολα αλλάζουν τέτοιες καταστάσεις και συμπεριφορές...

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

κοιταχτε...

οταν ημουν εγκυος στη Δημητρα πηγα 2 μηνες σε ψυχολογο(τα πληρωνε ο πατερας μου κ η μανα μου για να ριξω το παιδι...καλο εεε???)....

δεν ειδα κατι....δε μου εδωσε καμια συμβουλη ουτε καν μου ειπε να ερθει κ εκεινος μαζι...γιατι αυτο ειναι το πιο σωστο...

κ το ωραιο ειναι οτι καποια στιγμη ο κυριος μου πεταξε οτι ειμαι τρελη κ γι'αυτο πηγα σε ψυχολογο...

τι να λεμε τωρα...

δικιο εχεις κ εσυ φενακι απο τη μερια σου αλλα...

πολλα αλλα κ τωρα δεν μπορω να τα γραψω γιατι με σπρωχνει η Δημητρα που θελει να δει το ice age για 100 φορα!!!!:P

z4cac3032b708f.gif

Πάντως Ελένη Μαργαρίτα να ξέρεις ότι τα κέντρα ψυχικής υγείας που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα υπάρχουν σε πολλές περιοχές, κάνουν πολύ καλή δουλειά, και πληρώνεις μόνο 3 ευρώ την επίσκεψη...δηλαδή τζάμπα...

Ψάξτο λίγο και μην κρίνεις από έναν ψυχολόγο που μπορεί να πήγες και που στο φινάλε μπορεί να ήταν και μιλημένος από τους γονείς σου.

Επιμένω ότι χρειάζεσαι συμβουλές και για τον εαυτό σου αλλά και πώς θα το χειρίζεσαι με το παιδί.

Εγώ ήδη πηγαίνω πριν καν γεννήσω για να έχω ισορροπία και να μην ξεκινήσω στραβά με το παιδί μου, όσο είναι αυτό δυνατόν, γιατί λάθη όλοι οι γονείς κάνουμε και θα κάνουμε...

τι ειναι αυτα τα κέντρα???

εγω ουτε 3 € δεν εχω....θυμασαι???δε δουλευω αρα δεν μπορω να κανω τιποτα για μενα...

τελος παντων θα δω τι θα κανω....

η μικρη ειναι τιμωρια τωρα γιατι μετα τις σμπροξιες πηγαμε στις κλοτσιες κ στα κοπανηματα γενικως...

στη Λαρισα να εχει τέτοιο???

α!μιλημμένη ηταν σιγουρα απο τη μανα μου...τη σκύλα!!!

z4cac3032b708f.gif

Διαφημίσεις

ο ψυχολογος ισως να ήταν αντίθετος με αυτό που θέλανε να κανουνε σε εσενα.....

πάντος ειναι καλο να τον διαλεξεις εσυ...και να πας...σε αυτό όλες είμαστε υπέρ....

πρώτα από όλα θα διαφωνεισω σε κάτι μαζι σας.....εαν το κατάλαβα και σωστά....γιατι μπορει να κατάλαβα λάθος....

όταν γνωρίζεις έναν άντρα και κάνεις σχέση δεν είναι απαραίτητο να μας πει απο την άρχή ποιες είναι οι ιδέες του περι γάμου ή οικογένειας....αυτό το βλέπεις αργότερα....αν πάει καλά η σχέση και αν ταιριάζεις τοτε βλέπεις τι θέλει και ο άλλος.....

γενικά για μενα τα επιχειρήματα αυτα ειναι βλακώδη....συγνωμη κιολας για τον χαρακτηρισμο....

και κάτι τελευταιο....γιατι μάλλον δεν θα ξανα πω την γνωμη μου και αυτο γιατι δεν θέλω να πιέζω κανέναν.....σημασία έχει η Ελενη-Μαργαριτα να καταλάβει τι θέλει πραγματικά....αν θέλει μια οικογένεια όπως εκεινη την ονειρευτηκε καλο ειναι να κάνει μια προσπάθεια αν δεν δει φως τοτε να το πάρει απόφαση...αυτά απο εμενα...και σου ευχόμαι όλα να πάνε καλά....

1129643tvsq1yiqpw.gif

ο ψυχολογος ισως να ήταν αντίθετος με αυτό που θέλανε να κανουνε σε εσενα.....

πάντος ειναι καλο να τον διαλεξεις εσυ...και να πας...σε αυτό όλες είμαστε υπέρ....

πρώτα από όλα θα διαφωνεισω σε κάτι μαζι σας.....εαν το κατάλαβα και σωστά....γιατι μπορει να κατάλαβα λάθος....

όταν γνωρίζεις έναν άντρα και κάνεις σχέση δεν είναι απαραίτητο να μας πει απο την άρχή ποιες είναι οι ιδέες του περι γάμου ή οικογένειας....αυτό το βλέπεις αργότερα....αν πάει καλά η σχέση και αν ταιριάζεις τοτε βλέπεις τι θέλει και ο άλλος.....

γενικά για μενα τα επιχειρήματα αυτα ειναι βλακώδη....συγνωμη κιολας για τον χαρακτηρισμο....

και κάτι τελευταιο....γιατι μάλλον δεν θα ξανα πω την γνωμη μου και αυτο γιατι δεν θέλω να πιέζω κανέναν.....σημασία έχει η Ελενη-Μαργαριτα να καταλάβει τι θέλει πραγματικά....αν θέλει μια οικογένεια όπως εκεινη την ονειρευτηκε καλο ειναι να κάνει μια προσπάθεια αν δεν δει φως τοτε να το πάρει απόφαση...αυτά απο εμενα...και σου ευχόμαι όλα να πάνε καλά....

Συνεχίζεις να μην διαβάζεις την ιστορία της Ελένης Μαργαρίτας...Είπε κανείς να κάνουν συμφωνία από την αρχή;

Κάθε φορά όμως που έμενε έγκυος, την έστελνε για έκτρωση...

Ξαναδιάβασε την ιστορία της πριν συνεχίσεις να απαντάς για να απαντήσεις...

τι ειναι αυτα τα κέντρα???

εγω ουτε 3 ? δεν εχω....θυμασαι???δε δουλευω αρα δεν μπορω να κανω τιποτα για μενα...

τελος παντων θα δω τι θα κανω....

η μικρη ειναι τιμωρια τωρα γιατι μετα τις σμπροξιες πηγαμε στις κλοτσιες κ στα κοπανηματα γενικως...

στη Λαρισα να εχει τέτοιο???

α!μιλημμένη ηταν σιγουρα απο τη μανα μου...τη σκύλα!!!

Ελένη Μαργαρίτα, είσαι τυχερή...έχει στη Λάρισα...

Έψαξα και βρήκα τα στοιχεία:

Διεύθυνση: Δημοκρατίας 119

Πόλη: ΛΑΡΙΣΑ T.K.: 41334 Νομός: Λαρίσης

Τηλέφωνο: 2410611002-3

Πάρε ένα τηλέφωνο και δες το...όσο για τα τρία ευρώ, όλο και κάπου μπορείς να τα γλυτώσεις από τα ψώνια της ημέρας ή οτιδήποτε...

Πρωτεύει η δική σου ισορροπία...το παιδί δεν πρέπει να βλέπει τα λυπημένα μάτια της μητέρας...σημαδεύεται για πάντα...

δεν ειναι εκει το θεμα στα 3€ αλλα στο οτι πανω που ειπα να στειλω το παιδι στον παιδικο θα παω στον ψυχολογο???

θα γινει καυγας.....

θα μου πει...έστειλες το παιδι στον παιδικο για να πιασεις δουλεια κ τελικα δεν εκανες τιποτα...

σκατα...

τωρα ειναι εδω κ επειδη εφτιαξα σκετη μακαροναδα μου την λεει........

μου την λεει που ειμαι σκατα κ δεν εχω υπομονη οχι φαγητο να φτιαξω αλλα ούτε να βαλω το παιδι να βαλω για υπνο....

τωρα μαλωνουμε παλι...κλεινω

z4cac3032b708f.gif

Διαφημίσεις

Να επέμβω κι εγώ λίγο? Το παιδί δεν πήγε παιδικό μόνο για να βρεις εσύ δουλειά, αλλά και για να αναπτύξει την κοινωνικότητα του, να μάθει κάποια πράγματα που όσο κι αν εμείς οι γονείς προσπαθούμε δεν τα καταφέρνουμε να του τα μεταδώσουμε, να διευρύνει τους ορίζοντες του, αυτά να πεις στον καλό σου.

Από εκεί και πέρα μακάρι να βρεις μια δουλίτσα και μακάρι να προσπαθήσεις πρώτα για σένα και για το παιδί να πας σ' αυτά τα κέντρα ψυχικής υγείας. Καλό θα σου κάνουν πιστεύω. Θα τα βρεις με τον εαυτό σου.

Αυτά από μένα και καλή συνέχεια.

932708c9ku0fnaz0.gif

ελένη μαργαρίτα

είσαι πάρα πολύ εγωίστρια....

4 εκτρώσεις επειδή γουστάρατε να κάνετε ελεύθερα σεξ??

καλά δεν ντρεπεσαι να το λες σε ένα φόρουμ όπου τόσες γυναίκες πασχίζουν για ένα μόνο μωράκι????

και τι είναι αυτή η φραση ''είμαι γυναικα και τα θέλω όλα''

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ(ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ).

ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...

ελένη μαργαρίτα

είσαι πάρα πολύ εγωίστρια....

4 εκτρώσεις επειδή γουστάρατε να κάνετε ελεύθερα σεξ??

καλά δεν ντρεπεσαι να το λες σε ένα φόρουμ όπου τόσες γυναίκες πασχίζουν για ένα μόνο μωράκι????

και τι είναι αυτή η φραση ''είμαι γυναικα και τα θέλω όλα''

χα χα χα χα! πολυ γελασα μολις το διαβασα!μα τελειως ασχετο ομως!!!

καταλαβαινω απολυτα τον πονο αυτων των γυναικων αλλα το τι κανω εγω ειναι δικη μου δουλεια...στο κατω κατω δεν ενοχλησα κανεναν...ουτε προσεβαλα καποιον....ελευθερια λογου δεν υπάρχει???

να υπενθυμισω οτι ζηταω βοηθεια κ οχι μπηχτες....

ας ειναι...

μαλλον θελω τις πενθημερες εντατικες συνεδριες δε διαφωνω....

αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανεναν να μιλησω κ γι'αυτο απευθυνθηκα εδω...οταν αποφασισα να κρατησω το παιδι δε με υποστηριξε κανενας κ οι δικοι μου ειναι άνθρωποι που αν τους πω οτι θελω να χωρισω θα μου πουν: "όπως έστρωσες θα κοιμηθεις..."

σεβαστειτε το γεγονος οτι ζηταω βοηθεια...

δεν μπηκα εδω για να κανω κακο σε κανεναν!

γιατι τόση χολή ρε παιδια???έλεος...

z4cac3032b708f.gif

να υπενθυμισω οτι ζηταω βοηθεια κ οχι μπηχτες....

θες βοήθεια?

1)σταμάτα το ελεύθερο σεξ

2)χώρισε από έναν άνθρωπο που μισείς (ενοείτε όχι παντρειές)

4)ξεκίνα να δουλεύεις αφού η μικρή πάει παιδικό

5)μην προσπαθείς να ελκήσεις την φροντίδα των άλλων (γενώντας μωρά και μένοντας έγκυος) και μάθε να φροντίζεις τον εαυτό σου

6)ξέχνα τη φράση ''είμαι γυναίκα και τα θέλω όλα'' σταμάτα να λειτουργείς με γνώμωνα τι αρέσει σε σένα και μόνο

Διαφημίσεις

θες βοήθεια?

1)σταμάτα το ελεύθερο σεξ

2)χώρισε από έναν άνθρωπο που μισείς (ενοείτε όχι παντρειές)

4)ξεκίνα να δουλεύεις αφού η μικρή πάει παιδικό

5)μην προσπαθείς να ελκήσεις την φροντίδα των άλλων (γενώντας μωρά και μένοντας έγκυος) και μάθε να φροντίζεις τον εαυτό σου

6)ξέχνα τη φράση ''είμαι γυναίκα και τα θέλω όλα'' σταμάτα να λειτουργείς με γνώμωνα τι αρέσει σε σένα και μόνο

1)το σταματησα.

2)δεν τον μισω...ειναι ΚΑΠΟΙΕΣ στιγμες που το αισθανομαι αυτο.

3)μολις τελειωσω καποιες διαδικασιες με τη σχολη θα ψαξω.

4)δεν προσπαθησα να κανω κατι τετοιο...κ ναι το εαυτο μου εχω αρχισει να τον φροντιζω ξανα.

5)εδω θα τα χαλασουμε...οποιον αντρα να ρωτησεις αυτο θα σου πει..."εσεις οι γυναικες τα θέλετε όλα"...φυσικα τα "ολα" για αυτούς είναι η αφοσίωση κ η φροντιδα κ η εμπιστοσυνη κτλ κτλ κτλ...

σε κάλυψα???

z4cac3032b708f.gif

Ξέρεις πόσοι άνδρες χρησιμοποιούν το πρόσχημα του γάμου για να καταφέρουν μια γυναίκα χωρίς όμως να το εννοούν. Από την πρώτη διακοπή κυήσεως θα έπρεπε να είχες καταλάβει ότι δεν δε θέλει για σύζυγο.

Αναθεώρησε μάλλον..... την στάση σου απέναντι σε όλα τα θέματα. Μάθε από τα λάθη σου και μην τα επαναλάβεις.

χτες απειλησε οτι θα με δειρει...

το πα δεν το'πα οτι η αλλαγη ηταν προσωρινη???

τελικα ο ανθρωπος δεν αλλαζει με τιποτα...

καθικι γεννηθηκε...καθικι θα πεθανει....

ολα πανε απ'το κακο στο χειροτερο...ποτε στο καλυτερο....

z4cac3032b708f.gif

Ανέχεια δείχνουμε σε κάτι που δεν είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε. Τα υπόλοιπα τα ονομάζουμε ΕΠΙΛΟΓΗ.

Αυτό ακριβώς! Το καταλαβαίνεις?

Καλημέρα!

συγνώμη αλλά δε νομίζω να τον κατηγόρησα πουθενά για τις απανωτες εγκυμοσύνες! Τις ανέφερα γιατί ενώ τελικά μετά τη Δήμητρα μου είπε πως θα παντρευτούμε αν έμενα πάλι έγκυος τελίκα δεν το εννοούσε...Είμαι ευκολόπιστος άνθρωπος γενικά...

για το παιδί μου όυτε λόγος! αν είναι δυνατον να το χρησιμοποιω ως μεσω εκβιασμου? δε πέφτω απο το μπαλκονι καλυτερα!!

Και τα παιδιά που δεν άφησες να γεννηθούν δικά σου είναι! Δεν τα χρησιμοποίησες ως μέσον εκβιασμού για να σε "αποκαταστήσει" επιτέλους?

Πραγματικά, δεν ξέρω τι να σου πω... Ξαναδιάβασε όλα αυτά που γράφεις, σου φαίνονται φυσιολογικά?

Και ζητάς από εκείνον να σε σεβαστεί? Εσύ σέβεσαι τον εαυτό σου?

LCizp3.pngI0Pwp3.png

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!δεν ξαναεμεινα εγκυος επιτηδες!μα καλα σκεφτεσαι καθολου πριν γράψεις κάτι???με ήξερες κ απο χτές?Έλεος πια!

σημερα μου ειπε οτι με αγαπαει κ του ειπα να μου ζητησει συγνωμη για την απειλη κ τον εκανε....

τι να πω?

μου ειπε οτι ζηλεψε γιατι τις προηγουμενες μερες προσεχα πως εβγαινα απο το σπιτι (χτενιζομουν,βαφομουν,ντυνομουν λιγο καλυτερα)...εχω αρχισει κ διαιτα κ "φοβαται οτι θα με χασει"...

θυμαστε για το κτητικος που σας ελεγα???θελει να με εχει εδω αλλα κ να με γραφει...

του ειπα φυσικα οτι θελω να μου αρεσει ο εαυτος μου κ γι'αυτο το κανω...οχι για τους αλλους...τον ρώτησα κιόλας:"δηλαδή θες να γίνω σαν τη μάνα σου?" κ μου απαντησε "ΟΧΙ βέβαια!"

ειναι ανθρωπος που αλλαζει γνωμη καθε λεπτο κ αυτο ειναι που φοβαμαι περισσοτερο...

αν με χτυπησει θα εχει την αντιμετωπιση που του πρεπει...μηνυσεις αυτοφορα κ τα ρεστα!μη σου πω οτι θα τον πλακωσω κι εγω μετα...

μπορει να εχω ανεχτει πολλα απο αυτον τον ανθρωπο αλλα δε θα ανεχτω κ ξύλο!!!τη θέλω τη ζωη μου κ του παιδιου μου!

z4cac3032b708f.gif

• 1 month later...

Μήπως εχεις ρίξει λιγο τον εαυτό σου??Θα τον παρακαλας κιόλας μήπως και μαλακώσει ο σκληρός ανδρας.Αντε πήγαινε απο δω, πες του, που θα σε παρακαλεσω κιόλας!!

Σε παρακαλώ ανεβα λίγο!!Please....

• 2 εβδομάδες μετά...

οτι θελει η καρδια σου να κανεισ..να κανεισ οτι θα σε κανει ευτυχισμενη.ειναι δυσκολο το club των χωρισμενων περνασ πολλα,αλλα τι ειναι καλυτερο;να μεινεισ με εναν ανθρωπο που δεν σε γεμιζει για το οικονομικο η να φυγεισ και να ξερεισ οτι ναι θα περασω δυσκολα αλλα θα ειμαι καλυτερα και πιο γεματη;;;;γιατι τα παιδια αισθανονται χωρισ να το καταλαβαινουμε.βεβαια πριν παρεισ την αποφαση για χωρισμο καλυτερα να μιλησεισ με εναν ειδικο να κανεισ μια τελευταια προσπαθεια.να το παλεψεισ και αν δεισ οτι συνεχιζεται η ιδια κατασταση τοτε παρε οριστικεσ αποφασεισ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...