Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μάλλον σε λίγο καιρό θα ανήκουμε κ εμείς εδω...

Recommended Posts

Γεια σας...

επιστρεφω μετα απο πολυ καιρο κ πολυ σκεψη...

με βοηθησε κ το οτι τα εβγαλα απο μεσα μου κ διαβασα προσεχτικα ολα οσα γραφτηκαν...

καποιοι δε με καταλαβαν...ηθελα βοηθεια περισσοτερο κ οχι κραξιμο...που εγινε κ αυτο

μολις προχτες του ειπα ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ χωρις καμια αναφορα στο γαμο φυσικα γιατι θα πλακωνομασταν παλι κ κατι εγινε...

αφιερωνει περισσοτερο χρονο στο παιδι αν κ δε μου καλομιλαει(προφανως για να μη μου δωσει ολο το δικιο)...

ναι τον αγαπαω κ ναι γινομαι υπερβολικη οταν ερχεται το θεμα του γαμου αλλα έτσι ειμαι...δε θα διακαιολογηθω κ γι'αυτο!

ελπιζω αυτη η αλλαγη να μην ειναι προσωρινη...

αυτη τη στιγμη νιωθω καλα μονο κ μονο επειδη εδωσε σημασια στο παιδι...

για να δωσει κ σε μενα πρεπει να ανεξαρτητοποιηθω οικονομικα κ το εχω καταλαβει πολυ καλα αυτο...

απλα θα μου αρεσε να ειμαι στο σπιτι με το παιδι κ να τους φροντιζω αλλα αυτο δεν αρεσει στον Δημητρη οποτε σε αυτο θα κανω πισω εγω...

ευχαριστω ειλικρινα

z4cac3032b708f.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 122
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα χαίρομαι που μεσα απο αυτη την διαδικασία τα έβαλες κάτω και τελικα αποφάσισες να κανεις κάτι για την οικογένεια σας.....είναι πολυ θαετικό και μην σκεφτείς ουτε στιγμή γιατι να μπεις στην διαδικασια να κάνεις κάτι τέτοιο.....

άφησε του χωρο όπως και έκανες.....και σκεψου οτι μπορει να έχει και ένα περιβάλλον φίλων ή συγγενων που να τον επηρεαζει αρνητικα....

δεν πιστεύω πως ισχύει το γεγονος πως θέλει να δουλέψεις για να σε σεβαστεί....απλά αυτή είναι η άμυνα του στο ότι δεν θέλει να παραδεχτει κάποια πραγματα....

απλά αν θέλεις να βρεις μια απασχολιση για να έχεις ένα χαρτζιλικι για σενα ομως......

πχ....δεν ξερω ποσο ειναι η μικρη σου....αλλα ισως να μπορεις να βρεις καμια μαμα που να δουλευει και να θέλει βοηθεια με το παιδάκι της ετσι ώστε και εσυ να ξεχνιεσαι και εκεινος να δει πως μπορεις να τα καταφερεις στο να δουλευεις....αλλα προτιμας να φροντιζεις την δικη σου οικογενεια....

συνεχισε την προσπαθεια.....και μην ανησυχεις όλα θα φτιάξουν....αυτο συμβαινει σε ολα τα ζευγαρια ενα παιδι όταν έρχεται μας δημιουργει πολλες υποχρεωσεις και αυτό μας κάνει να φερόμαστε κάπως παράξενα και να βρισκόμαστε συνεχεια με αντιπαράθεση...

1129643tvsq1yiqpw.gif

καλημερα....

να σου πω την αληθεια το δικο σου μηνυμα με επηρεασε περισσοτερο απο ολα κ ευχαριστω που εκανες τον κοπο να γραψεις

τα πραγματα πανε καλυτερα κ εχω ηρεμησει κ εγω

η μικρη ειναι 2,5 κ ξεκινησε παιδικο την προηγουμενη εβδομαδα...

εχει ξετρελαθει που ασχοληται μαζι της ο μπαμπας της...

δε θα το κανω για μενα τοσο οσο για την οικογενεια μας το να δουλεψω...αν εχουμε κ περισσοτερα χρηματα θα κανουμε κ αυτα που μας αρεσουν οχι μονο τα απαραιτητα...

δεν εξεταζω το τι κ ποιος κρυβεται πισω απο τα θελω του αν κ τα γνωριζω σε γενικες γραμμες...

ειναι καιρος να κανω πισω κ εγω....αν κ θα στερηθω το παιδακι μου οπως κ εκεινο...ξερεις όμως?αν ξερω οτι περναει καλα μαζι του θα αισθανομαι καλυτερα...θελω να του εχω εμπιστοσυνη δεν ειμαι αρνητικη....

z4cac3032b708f.gif

Θα ήθελα να προσθέσω πως πιστεύω δεν πρέπει να κατηγορούμε τον άνθρωπο αν δε θέλει ένα παιδί. Εννοώ, είναι υποχρεωτικό να το θέλει κάποιος? Για όλα τα άλλα οκ, αλλα για το συγκεκριμένο θέμα δε μπορείς να πεις και πολλά. Και με δεδομένο πως δεν υπάρχει τρόπος να υποχρεώσεις κάποια γυναίκα να μην κρατήσει το παιδί, πρέπει να αισθάνεται τελείως χάλια που τον αγνοούν σε αυτό. Μήπως από κει ξεκίνησε η συμπεριφορά του?

αμα δεν θελει παιδι υπαρχουν οι διαφοροι τροποι αντισυλληψησ

Γεια σας...

επιστρεφω μετα απο πολυ καιρο κ πολυ σκεψη...

με βοηθησε κ το οτι τα εβγαλα απο μεσα μου κ διαβασα προσεχτικα ολα οσα γραφτηκαν...

καποιοι δε με καταλαβαν...ηθελα βοηθεια περισσοτερο κ οχι κραξιμο...που εγινε κ αυτο

μολις προχτες του ειπα ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ χωρις καμια αναφορα στο γαμο φυσικα γιατι θα πλακωνομασταν παλι κ κατι εγινε...

αφιερωνει περισσοτερο χρονο στο παιδι αν κ δε μου καλομιλαει(προφανως για να μη μου δωσει ολο το δικιο)...

ναι τον αγαπαω κ ναι γινομαι υπερβολικη οταν ερχεται το θεμα του γαμου αλλα έτσι ειμαι...δε θα διακαιολογηθω κ γι'αυτο!

ελπιζω αυτη η αλλαγη να μην ειναι προσωρινη...

αυτη τη στιγμη νιωθω καλα μονο κ μονο επειδη εδωσε σημασια στο παιδι...

για να δωσει κ σε μενα πρεπει να ανεξαρτητοποιηθω οικονομικα κ το εχω καταλαβει πολυ καλα αυτο...

απλα θα μου αρεσε να ειμαι στο σπιτι με το παιδι κ να τους φροντιζω αλλα αυτο δεν αρεσει στον Δημητρη οποτε σε αυτο θα κανω πισω εγω...

ευχαριστω ειλικρινα

μπραβο σου!! να πανε ολα καλα.αμα χαλαρωσετε κ οι δυο θα ερθειι κ ο γαμος.

Διαφημίσεις

καλημερα....

να σου πω την αληθεια το δικο σου μηνυμα με επηρεασε περισσοτερο απο ολα κ ευχαριστω που εκανες τον κοπο να γραψεις

τα πραγματα πανε καλυτερα κ εχω ηρεμησει κ εγω

δε θα το κανω για μενα τοσο οσο για την οικογενεια μας το να δουλεψω...αν εχουμε κ περισσοτερα χρηματα θα κανουμε κ αυτα που μας αρεσουν οχι μονο τα απαραιτητα...

δεν εξεταζω το τι κ ποιος κρυβεται πισω απο τα θελω του αν κ τα γνωριζω σε γενικες γραμμες...

ειναι καιρος να κανω πισω κ εγω....αν κ θα στερηθω το παιδακι μου οπως κ εκεινο...ξερεις όμως?αν ξερω οτι περναει καλα μαζι του θα αισθανομαι καλυτερα...θελω να του εχω εμπιστοσυνη δεν ειμαι αρνητικη....

αυτα που λες ειναι όλα λογικα και πολυ όμορφα.....σημασια έχει να είστε καλα όλοι μαζι....χαίρομαι πολυ που μπορεσα να σε κάνω να δεις και την θετικη πλευρά....πιστευω πως μια καλη συμβουλή.....ειναι η αρχη για να λύσεις τα προβληματα ......οποιος και να εισαι......

οσο για την δουλεια....θα δεις αργότερα.....αν τελικά επιλεξετε να δουλεψεις....πως θα είναι καλο και για εσενα.....περα απο τις οικονομικές απολαβες....

θα δεις πως με λιγη καλη θέληση ολα θα αλλαξουν.....και το ευχομαι.........

1129643tvsq1yiqpw.gif

αυτό ακριβώς......ειναι το κλειδι και άφησε τον να το ανακαλύψει μόνο του...

απλά φρόντισε με την καλη έννοια καποιες φορες να του δημιουργεις κάποιες υποχρεωσεις.....πχ....αφησε τον να κρατησει το παιδι στο σπίτι για ενα 2 ωρο αρχικα και κανε καποια δικη σου δουλεια.....πεσ του να πάει το παιδι στις κουνιες....

άφησε τον να συμμετέχει στην διαπαιδαγωγιση της μικρης.....και θα δει πως ειστε οικογενεια άρα ευτυχισμενοι...........

1129643tvsq1yiqpw.gif

μα δεν ειναι οτι δεν τον αφηνω να συμμετεχει....ισα ισα που τον παρακακαλουσα να ασχοληθει μαζι της....μαλωναμε πολυ συχνα για το οτι δεν εκανε τιποτα για το παιδι...απο το να της φτιαξει το γαλα της μεχρι να της απανταει οταν του μιλαει

.....τι να λέμε τωρα???τα πραγματα ειναι παρα πολυ καλυτερα κ οπως ειπα ελπιζω να μην ειναι προσωρινα...

nickol ο Rasputin εχει δικιο σε αυτο που λεει...ισα ισα που το σχολιο του με εκανε κ εμενα να το συνειδιτοποιησω...μεχρι τωρα δεν μπορουσα να καταλαβω "τι του εχω κανει"...αυτο του εκανα κ ειναι πολυ πιστεψε με για εναν αντρα...

α!κ τα παιδια μαζι τα καναμε δεν τον κατηγορησα ποτε για αυτο απλα αναφερθηκα στις εγκυμοσυνες γιατι νομιζα κ ηλπιζα οτι κατι θα άλλαζε...οτι θα ηθελε κι αλλα παιδια ....

επομενως τα πραγματα ειναι ως εξης:

ωραια το παιδι το καναμε το κρατησα το συντηρεις...ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ k απολαυσε το.......

συγχιζομαι παλι...

z4cac3032b708f.gif

ελένη- μαργαρίτα, σήμερα διάβασα πρώτη φορά το θέμα σου και νομίζω, με όλο τον σεβασμό, πως έχεις πάρει τα πράγματα λάθος. κατ' αρχάς έμεινες τρεις φορές έγκυος ( εννοώ μέχρι τη γέννηση της κόρης σου ) από έναν άντρα που πάμπολλες φορές σου είχε δείξει πόσο ανεύθυνος είναι - από τον τρόπο που χρησιμοποιούσε την αντισύλληψη μέχρι τη στάση του απέναντι στις εγκυμοσύνες σου. αποφασίζεις να κρατήσεις το παιδί και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνεις γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου από τη στιγμή που εκείνος είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν σε σχέση με το θέμα ( αν ήθελε σεξ χωρίς προφυλάξεις και χωρίς καμιά συνέπεια, υπάρχουν και οι που...ες γι' αυτή τη δουλειά αν και εκεί το πιο πιθανό είναι πως θα κόλλαγε ΣΜΝ ). ξέρεις όμως καλή μου πως αυτός ο άντρας είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. δεν μπορεί να προσφέρει και πολλά. τί μπορείς να περιμένεις από αυτόν τόσο εσύ όσο και το παιδί σου; γιατί τον χειρίζεσαι λάθος; τη δυναμική του την έχει δείξει. αν ήταν να αλλάξει θα το είχε κάνει τη στιγμή που πρωτοκράτησε την κόρη του στην αγκαλιά - αλλά αυτό όπως λες δεν έγινε. τώρα κάνεις μια προσπάθεια να τον ευαισθητοποιήσεις και να κρατήσεις την οικογένειά σου. μπράβο σου! αλλά η αλλαγή πρέπει πρώτα να γίνει απέναντι στον εαυτό σου. περισσότερη αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση -βρες δουλειά, τέλειωσε τη σχολή σου, βελτίωσε τις σχέσεις με την πατρική σου οικογένεια για να έχεις ανθρώπους να σε στηρίζουν. έχεις κρεμαστεί πάνω σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι σταθερός μόνο απέναντι στην ασυνέπειά του και τον ανέχεσαι όταν σου λέει ότι μένει μαζί σας γιατί εν μέρει σας λυπάται. δεν έχει σεβασμό απέναντι σου γιατί εσύ με τις πράξεις σου δεν του τον έχεις εμπνεύσει ποτέ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μα δεν ειναι οτι δεν τον αφηνω να συμμετεχει....ισα ισα που τον παρακακαλουσα να ασχοληθει μαζι της....μαλωναμε πολυ συχνα για το οτι δεν εκανε τιποτα για το παιδι...απο το να της φτιαξει το γαλα της μεχρι να της απανταει οταν του μιλαει

.....τι να λέμε τωρα???τα πραγματα ειναι παρα πολυ καλυτερα κ οπως ειπα ελπιζω να μην ειναι προσωρινα...

Καλημέρα και πάλι....δεν εννοούσα αυτο οτι δεν τον αφήνεις να συμμετέχει.....ίσα ίσα σου έγραψα να του δημιουργισεις με εναν πολυ ευχάριστο τρόπο.....ενα κλιμα έτσι ώστε να συμ΄μετέχει και αυτός...με αποτέλεσμα να δεθεί με το παιδί και να το αγαπήσει.....Δεν πιστευω πως δεν το αγαπάει.....απλά δεν θέλει να το δείξει.....

γλυκιά μου κανένας άντρας δεν φτιάχνει το γάλα του παιδιου του στην αρχη....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.....τι μου λες τωρα....πολυ λιγοι ειναι αυτοι που βοηθάνε με την γυναικα τους εξ άρχης........το βλέπω και απο την κουνιάδα μου.....με τον 12χρονο γιο της...του κάνει η μανα του απο τωρα πλυση εγκεφάλου.....εν ετη 2010...

όλοι οι άνθρωποι έχουν τα κουμπιά τους.........φρόντισε να βρεις τα δικά του.....

1129643tvsq1yiqpw.gif

ελένη- μαργαρίτα, σήμερα διάβασα πρώτη φορά το θέμα σου και νομίζω, με όλο τον σεβασμό, πως έχεις πάρει τα πράγματα λάθος. κατ' αρχάς έμεινες τρεις φορές έγκυος ( εννοώ μέχρι τη γέννηση της κόρης σου ) από έναν άντρα που πάμπολλες φορές σου είχε δείξει πόσο ανεύθυνος είναι - από τον τρόπο που χρησιμοποιούσε την αντισύλληψη μέχρι τη στάση του απέναντι στις εγκυμοσύνες σου. αποφασίζεις να κρατήσεις το παιδί και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνεις γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου από τη στιγμή που εκείνος είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν σε σχέση με το θέμα ( αν ήθελε σεξ χωρίς προφυλάξεις και χωρίς καμιά συνέπεια, υπάρχουν και οι που...ες γι' αυτή τη δουλειά αν και εκεί το πιο πιθανό είναι πως θα κόλλαγε ΣΜΝ ). ξέρεις όμως καλή μου πως αυτός ο άντρας είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. δεν μπορεί να προσφέρει και πολλά. τί μπορείς να περιμένεις από αυτόν τόσο εσύ όσο και το παιδί σου; γιατί τον χειρίζεσαι λάθος; τη δυναμική του την έχει δείξει. αν ήταν να αλλάξει θα το είχε κάνει τη στιγμή που πρωτοκράτησε την κόρη του στην αγκαλιά - αλλά αυτό όπως λες δεν έγινε. τώρα κάνεις μια προσπάθεια να τον ευαισθητοποιήσεις και να κρατήσεις την οικογένειά σου. μπράβο σου! αλλά η αλλαγή πρέπει πρώτα να γίνει απέναντι στον εαυτό σου. περισσότερη αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση -βρες δουλειά, τέλειωσε τη σχολή σου, βελτίωσε τις σχέσεις με την πατρική σου οικογένεια για να έχεις ανθρώπους να σε στηρίζουν. έχεις κρεμαστεί πάνω σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι σταθερός μόνο απέναντι στην ασυνέπειά του και τον ανέχεσαι όταν σου λέει ότι μένει μαζί σας γιατί εν μέρει σας λυπάται. δεν έχει σεβασμό απέναντι σου γιατί εσύ με τις πράξεις σου δεν του τον έχεις εμπνεύσει ποτέ.

θα συμφωνσω μαζι σου γιατι δεν λες κατι παράλογο και καλο ειναι να γινεται διάλογος μεταξυ μας για να βοηθάμε τος ανθρωπους που θελουν την βοήθεια μας.

Η αντιρρηση μου ειναι η εξής....μπορει να της είπε ότι ειναι μαζί τους γιατι τους λυπάται....αλλά δεν πιστευω οτι ισχυει.....το είπε απλά για να μην δειξει ποσο ευαλωτος ειναι.....κανεις δεν μενει απο λυπηση....αντε να έμενε στην αρχη.....μετά γιατι να μην φύγει.....αν δεν άντεχε θα έλεγε οκ θα σου δινω αυτά τα λεφτα για το παιδι και φυγε....ετσι κι αλλιώς αυτος τους συντηρεί....

απλά έχει φτιάξει ενα μοτιβο στο μυαλο του πως αν δεν δουλεψει η γυναικα του για να εκτιμισει κάποια πράγματα δεν θα παντρευτουν....πιστευω πως αυτός ο ανθρωπος χρειάζεται σωστο χειρισμο....

όσον αφορα τις εγκυμοσυνες τις προηγούμενες καλυτερα που έγινε έτσι γιατι μπορει να μην ήταν έτοιμοι.....και παρολο που ειναι μεγαλη αμαρτια η αμβλωση.....τελικα είσαι πιο καθαρος όταν θα παρεις την αποφαση να το κάνεις γιατι δεν μπορεις να το χειριστεις....παρα αυτο που βλέπουμε....που τα γεννάνε και τα παρατανε ή τα εκμεταλευονται.....εγω δεν τον κατηγορω για αυτο καθολου....

anyway οπως ειπε και η ιδια πρεπει να αλλάξει κάποια πράγματα....

1129643tvsq1yiqpw.gif

fenaki, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πως καμιά φορά η άμβλωση είναι προτιμότερη από το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο και να το κάνεις δυστυχισμένο. αυτά που γράφω δεν τα γράφω εκ του ασφαλούς. κι εγώ με τον άντρα μου παντρευτήκαμε μετά τη γέννηση του γιου μας. τώρα είμαστε μια χαρά, πάμε για το δεύτερο παιδί - αλλά τότε... δε θέλω να θυμάμαι τι πέρασα καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, μια κόλαση. όλοι εναντίον μου και να με πολεμάνε ( ακόμα και η μάνα μου που δεν ήθελε τον άντρα μου ). μόνη μου αποφάσισα να δώσω ζωή σ'αυτό το παιδί πηγαίνοντας κόντρα σε όλους. όσο για τον άντρα μου- τέσσερις μήνες εξαφανισμένος. τι να σου λέω πως έζησα. ό μ ω ς... δεν ζήτησα ποτέ τίποτα από κανέναν. είχα τη δουλειά μου και το σπίτι μου και είπα στον άντρα μου άντε στο δ....ο, δε θέλω να σε ξέρω, ακόμα και οι βαρυποινίτες έχουν κώδικες ηθικής που εσύ δεν έχεις. και τον άφησα μόνο του να σκεφτεί και να πάρει τις αποφάσεις του. είναι μεγάλη πίεση για έναν άντρα αλλά και για τον οποιοδήποτε άνθρωπο να του τα φορτώνεις ξαφνικά όλα: παιδί, έξοδα, οικογένεια κ.τ.λ.. ας σταθεί λίγο στα πόδια της η ελένη-μαργαρίτα αυτό λέω. θα αρχίσει κι εκείνος να την αντιμετωπίζει διαφορετικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω και το ονομα σου...:D( το ξέρω πως συμφωνούμε.....;))

αυτό το κατάλαβε και είπε κατι πολυ θετικό....ότι θα αλλάξει κάποια πράγματα για εκεινους(την οικογένεια τους) και όχι για τον εαυτό της....αυτό σημαίνει πως κατάλαβε....κάποια πράγματα και πως ειναι στο χέρι της να αλλάξει η ζωή της.....

λίγο πολυ αυτό πρεπει να λέμε στα νεα παιδια πως η οικογένεια θελει πολλά κότσια.....και πιστευω πως τα περισσότερα ζευγάρια περναμε μια κρίση λόγω της μεγάλης αλλαγής.....

απλά δεν είναι και κακό η γυναίκα να θέλει να μείνει σπιτι της αφοσιωμένη στην οικογένεια.....

απλά η Ελενη-Μαργαρίτα του απέδειξε κατι πολυ σημαντικό κατα την δική μου άποψη που όλοι το αγνοούμε....

έγινε μανα....και φροντίζει το παιδι της......δεν το παράτησε....δεν του το έδωσε λεγοντας ξέρεις....δικη σου η ευθυνη μεγάλωσε το.....έχει και αυτη κάπου τα δίκια της.....αυτό είναι ωριμότητα....δεν είναι μονο η δουλεια.....

δεν την διαιολογώ απλά ας είμαστε ρεαλιστες και να λέμε και τα σωστά και τα λάθη.....και τα λάθη έχει καιρό να τα διορθώσει.....

και εμένα ο άντρας μου παρολο που δεν τον πίεσα ποτε για γάμο....έλεγε να ωριμάσεις πρώτα και μετά.....βέβαια αν τον ρωτήσεις τώρα θα σου πει αστειεύομενος.....έλα μωρε μια βλάκεια είπα ετσι για να περνάει η ώρα....άσε που στο τέλος εκεινος με παρακάλαγε....και να πω την αλήθεια αν δεν έμενα εγκυος ακόμη θα συζούσαμε απλά....

1129643tvsq1yiqpw.gif

είναι πολύ σημαντικό ότι έγινε μάνα και φροντίζει το παιδί της- το μέγιστο. εγώ τουλάχιστον το θεωρώ το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μου. για τίποτα άλλο δεν είμαι τόσο περίφανη όσο γι'αυτό. απλώς νομίζω πως δεν αφήνει τον άντρα της να προσφέρει χωρίς πίεση. να δει κι όλας τί μπορεί να δώσει από μόνος του, να δοκιμάσει και τα πραγματικά του αισθήματα. γιατί αν δεν τους αγαπάει, ποιος ο λόγος να μένει μαζί του; είναι μικρή όπως καταλαβαίνω ακόμα και μπορεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της με κάποιον άλλο, αρκεί να έχει διορθώσει μερικά πραγματα μέχρι τότε.(α, και με λένε κέλλη, fenaki)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Πριν λίγο καιρό είχα γράψει στο συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα η Ελένη Μαργαρίτα παρεξηγήθηκε...

Θα ήθελα να σας παραπέμψω να διαβάσετε όλα όσα έχει γράψει για το πώς της έχει φερθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος και επίσης στα παρακάτω μηνύματά της, πώς περιγραφει την όλη ιστορία, μία δραματικά μία χαριτολογώντας...

Δυστυχώς εμένα μου βγάζζει πολλή ανωριμότητα και δεν βλέπω να έχει επί της ουσίας δίλημμα για το τι να κάνει.

Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνομαι λάθος, αλλά διαβάστε τα πάλι, το όλο ύφος και γενικά την περιγραφή και ίσως δείτε ότι κάπου έχω δίκιο.

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Πριν λίγο καιρό είχα γράψει στο συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα η Ελένη Μαργαρίτα παρεξηγήθηκε...

Θα ήθελα να σας παραπέμψω να διαβάσετε όλα όσα έχει γράψει για το πώς της έχει φερθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος και επίσης στα παρακάτω μηνύματά της, πώς περιγραφει την όλη ιστορία, μία δραματικά μία χαριτολογώντας...

Δυστυχώς εμένα μου βγάζζει πολλή ανωριμότητα και δεν βλέπω να έχει επί της ουσίας δίλημμα για το τι να κάνει.

Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνομαι λάθος, αλλά διαβάστε τα πάλι, το όλο ύφος και γενικά την περιγραφή και ίσως δείτε ότι κάπου έχω δίκιο.

μαλλον δεν καταλαβαίνεις τι εννοει με τα λεγομενα της....όταν βρίσκεσαι σε συγχηση ετσι είναι.....δεν βλέπεις δεν ακους δεν σκεφτεσαι.....

και ειδικα όταν ένα αντρα τον αγαπάς.....ειναι χειρότερα.....

οκ δεν ειναι και η πηνελοπη δελτα στην περιγραφή των γεγονότων.....αλλά και ανωριμη να είναι δείξε της εσυ και εγω και όλες μας πιο είναι το σωστό.....και το καλό της.....χαζη δεν είναι δόξα το θεο....εμένα μου έδειξε ότι μπορει να σκεφτει και να πετυχει και πράγματα αν το θέλει....

εσυ γιατι την κρίνεις.....?έχεις βρεθει ποτε σε δύσκολη στιγμή να δεις πως είναι?και δεν μιλάμε για κάτι απλό....εδω μιλάμε για την ζωή της και την οικογένεια της......

και ναι την δεδομένη στιγμη την υποστιριζω και πολυ μάλιστα....γιατι προκειται για την οικογένεια της....και η οικογένεια είναι ιερο πράγμα.....

μια σοφη παροιμια λεει κανε το καλο και ριξτο στο γυαλό....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Καταρχάς δεν την έκρινα...απλά είπα τη γνώμη μου και τι μου έβγαλε ενστικτωδώς...όταν ο λόγος είναι γραπτός, δυστυχώς κρίνουμε απο αυτά που διαβάζουμε...συγνώμη, αλλά εγώ διαβάζω για μια γυναίκα που ήθελε τη βόλεψή της, αλλά για κακή της τύχη, της έτυχε ένας άντρας που της φέρθηκε πάρα πολύ άσχημα και συνεχιζει...

Όσο για μένα, χμ...ναι, έχω περάσει πολύ πιο δύσκολα, χώρισα ενώ ήμουνα 2 μηνών έγκυος γιατί ακριβώς θεώρησα ότι ο άνθρωπος που ήμουνα μαζί μου φέρθηκε άσχημα και δεν θα ήταν καλό για το παιδί μου και για μένα να μείνω μαζί του...και σημειωτέον, δεν έχω γεννήσει ακόμα...

Ναι, πιστεύω πως μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες και όχι όπως τις σχεδίασε...πρέπει να τα βάλει κάτω, να τα ζυγίσει και με ωριμότητα να πάρει τις αποφάσεις της...

Αυτο τουλάχιστον έκανα εγώ, γι'αυτό δεν ''δασκαλεύω'' εκ του ασφαλούς, αλλά είμαι συνεπής με τα λόγια και τις πράξεις μου...

αντε παλι....

μα καλα γιατι παντα πρεπει να "μαλωνετε"???

αυτο για τη συγχηση κ το γραψιμο ειναι σωστο...όταν εισαι ετομος να σκασεις απο ολα αυτα που εχουν μαζευτει μεσα σου ε δε θα τα πεις κ πολυ καλα....ποσο μαλλον οταν τα γραφεις κ ο αλλος δε σε βλεπει....

εχετε δικιο κ οι τρεις σας για διαφορετικους λογους η καθεμια...

ναι ετσι ειναι...δεν ειναι ο ανθρωπος που θα σε στηριξει ουτε θα σου δωσει σημασια γιατι ετσι εμαθε...σημειωτεον οτι ο πατερας του ειναι ενα τερας!

τωρα τα γραφω κ σκεφτομαι παλι να τα διαλυσω ολα....

δινω χρονο κ σε μενα κ σε εκεινον...μας δινω μια δευτερη ευκαιρια στο κατω κατω...

σκατα....παλι μπερδευτικα....

θα τρελαθω στο τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι θα κανω???

εχετε δικιο....

αλλα απ'την αλλη...

μήπως υπαρχει ακομα ελπιδα???

μήπως καταλαβει το λαθος του???

ενα αλλο που ειπε ο Rasputin ηταν οτι αφου δεν ηθελε εξ αρχης τοτε μην περιμενετε κ πολλα απ'αυτον...σα να εχει δικιο κ αυτος...

κ η οικογενεια???

εγω την εχω στερηθει κ ξερω πως ειναι....γιατι να ζησει ετσι κ το παιδακι μου???

γιατι να μην ειναι ευτυχισμενο???

ηθελα να ξερα γιατι το κρατησα???ώρες ώρες λεω στον εαυτο που πως θα ηταν καλυτερα να μην ειχα κάνει ακόμα εναν ανθρωπο που θα δυστυχισει....

στεναχωρεθηκα παλι...

σκατα σκατα σκατα!

z4cac3032b708f.gif

ηθελα να ξερα γιατι το κρατησα???

αυτο μην το ξαναπεισ. να εισαι περηφανη που το κρατησεσ οποια και αν ειναι η καταληξη με αυτον

rYWUp3.png?PFNMbDcb

περηφανη ειμαι ! καθε αλλο!

απλα στεναχωριεμαι που εφερα στον κοσμο ενα παιδι που κατα πασα πιθανοτητα θα δυστυχήσει...

z4cac3032b708f.gif

Το παιδί θα δυστυχήσει αν ζει σε ανισόρροπο περιβάλλον, όχι αν ζει με αγάπη...

Γι' αυτο κι εγώ διάλεξα να φύγω πριν καν γεννηθεί, για να προλάβω αυτό και θα κάνω τα δυνατά μου να έχει το παιδί μου όσο το δυνατόν λιγότερα τραύματα..

Αλλά αυτός ο άνθρωπος σου έχει φερθεί απαίσια, υποτιμητικά και εξευτελιστικά...και μόνο γι'αυτό θα έπρεπε να ένιωθες ανασφάλεια και να δουλευες ώστε να μπορούσες να είχες την αυτονομία σου που θα σου εξασφάλιζε την αξιοπρέπειά σου.

Δεν ξέρω, τα βλέπω πολύ διαφορετικά τα πράγματα και γι'αυτό είναι και τελείως διαφορετικές οι επιλογές μου...

Αλλά δεν αλλάζουν οι άνθρωποι τόσο εύκολα, ειδικά αν η ζυγαριά γέρνει προς το μέρος τους και ξέρουν ότι οι άλλοι τους έχουν ανάγκη.

οταν ζει με αγαπη αλλα σε ανισορροπο περιβαλλον τοτε τι γινεται????

δεν ξερω...

εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα ενημερωτικα οταν τα φτιαξαμε δε μου εκανε γνωστο οτι δεν ηθελε παιδια ή οτι θελει η γυναικα να δουλευει...

α! κ δεν ηθελα να βολευτω όπως είπες....ήθελα να κανω παιδια κ να ειμαι εκει σε καθε τους λεπτο...κ να εχω τον αντρα μου πασσα κ να με κοιταει στα ματια κ να με εχει κορωνα στο κεφαλι του....κακό ειναι αυτό???

ηθελα να κανω την οικογενεια που ονειρευομουνα κ τελικα εκανα αυτη που συχαινομουνα...

σιγουρα θα μπορουσα να ειχα βρει εναν τετοιο αντρα αλλα βιαστηκα η ηλιθια κ επεσα με τα μουτρα στο Μητσο...

η μανα μου δεν ενδιαφερθηκε ποτε για μενα (ουτε βεβαια κ για τα 3 αδερφια μου) κ δεν ηθελα να βιωσει το παιδι μου το ιδιο....

αλλα γαμω την καταδικη μου το βιωνει απο τον πατερα της....

τα εχω παρει πολυ ασχημα παλι...οχι με εσενα....με την κολοκατασταση!

z4cac3032b708f.gif

Ναι, φυσικά...όλοι καλοί παρουσιάζονται στην αρχή...

Όμως είχες ήδη τα παραδείγματα από τις προηγουμενες εγκυμοσύνες σου και πώς το χειρίστηκε και παρόλαυτά έμεινες...

Απλά μου κάνει εντύπωση πως είσαι εντελώς ξεκρέμαστη να εξαρτάσαι ολοκληρωτικά από τις διαθέσεις ενός ανθρώπου.

Επίσης, το καταλαβαίνω αυτό για την οικογένειά σου, αλλά σκέψου ότι κάτα κάποιο τρόπο επαναλαμβάνεται η αδιαφορία, όχι από σένα, αλλά από τον πατέρα του παιδιού...Άρα το παιδί βιώνει τα ίδια, και πιστεύω πως είναι πολύ χειρότερα να τον βλέπει μέσα στο σπίτι και να αδιαφορεί παρά να μη μένουν μαζί και να συναντιούνται με συγκεκριμένες επισκέψεις που αυτός ο χρόνος ίσως να είναι και πιο ποιοτικός.

Καλό θα είναι πάντως να πας σε κάποιον ειδικό και για σένα αλλά και για το παιδί.

Καλό κουράγιο σου εύχομαι...

συμφωνώ κι εγώ με την babycaces. μάλλον θα πρέπει να επισκευτείς έναν ειδικό. αυτός θα καταλάβει ακριβώς τί σου συμβαίνει και θα σου δώσει πολύ καλύτερες συμβουλές από αυτές που σου δίνουμε εκ του προχείρου εμείς εδώ. όμως, πάντα γνώμωνα θα πρέπει να έχεις πρώτα τη δική σου ψυχική υγεία, γιατί αν δεν είσαι εσύ καλά δε θα μπορέσεις να μεγαλώσεις ένα ψυχικά υγειές παιδί. άλλωστε από τα παιδιά δεν μπορείς να κρυφτείς- έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα ( που λέει και το τραγούδι ) και η μικρή ήδη γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας της και τι σχέσεις έχει η μάνα της μαζί του. για θυμήσου τον εαυτό σου όταν ήσουν παιδί...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...