Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS!!! ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ !!!!

v & a

Recommended Posts

Κοριτσια ειναι πολυ sos!!! τα φωτα σας! η μικρη εβγαλε ολο το γευμα φρουτων στο σακακι του αντρα μου! Σε στεγνο καθαρισμα στο καθαριστηριο δε βγηκε και τη κυριακη εχουμε βαφτιση. ΠΡΕΠΕΙ να κανω κατι. μονη λυση ειναι να πλυνω το σημειο αλλα δε ξερω με τι... Χειροτερο αποκλειεται να γινει μιας και ετσι κι αλλιως δεν εχω να χασω κατι. Η θα βγει η οχι, ετσι δε φοριεται. Πειτε μου μια λυση!!!! ΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και πάρε ένα σπρέι για λεκέδες που λέγεται

ΜΠΙΟΣΟΤ. Το κουνάς, ψεκάζεις από απόσταση το λεκέ και αφού το αφήσεις αρκετή ώρα να στεγνώσει, με μια καθαρή πετσέτα τινάζεις το σημείο του λεκέ. Θα φαίνεται λες και έχει πέσει άχνη ζάχαρη κάπως...

Δοκίμασέ το , δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Εγώ έχω βγάλει δύσκολους λεκέδες με αυτό... εξαφάνισε από ένα σατέν τσαντάκι μου ένα λεκέ από λάδι. Δεν το πίστευα!

Ελπίζω να βοήθησα.

ευχαριστω, σκοπευα να παω ετσι κ αλλιως σουπερμαρκετ να βρω κατι για λεκεδες. απλα με προβληματιζει πως αφου δε το βγαλανε στο καθαριστηριο σιγα μη μου βγει εμενα! γιαυτο θεωρω πιο πιθανο το σεναριο να πλυθει στο σημειο εκει....

μηπως να βαζα ξυδι? λετε να ξεβαψει με ξυδι?

Aν είναι λευκό το ξίδι μάλλον όχι. Μπορείς να το δοκιμάσεις σε μια εσωτερική πλευρά του κουστουμιού. Δοκίμασε και με λεμόνι χωρίς να βάλεις νερό... άσε το λεμόνι να δράσει και μετά ξέπλυνέ το... αλλά οπωσδήποτε κάνε δοκιμή σε εσωτερική πλευρά να μην φαίνεται αν κάνει ζημιά.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Aν είναι λευκό το ξίδι μάλλον όχι. Μπορείς να το δοκιμάσεις σε μια εσωτερική πλευρά του κουστουμιού. Δοκίμασε και με λεμόνι χωρίς να βάλεις νερό... άσε το λεμόνι να δράσει και μετά ξέπλυνέ το... αλλά οπωσδήποτε κάνε δοκιμή σε εσωτερική πλευρά να μην φαίνεται αν κάνει ζημιά.

θα δοκιμασω,,,αλλα και τι ζημια να κανει!!!! ετσι κι αλλιως δε φοριεται αν δε καθαρισει!

Διαφημίσεις

Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και πάρε ένα σπρέι για λεκέδες που λέγεται

ΜΠΙΟΣΟΤ. Το κουνάς, ψεκάζεις από απόσταση το λεκέ και αφού το αφήσεις αρκετή ώρα να στεγνώσει, με μια καθαρή πετσέτα τινάζεις το σημείο του λεκέ. Θα φαίνεται λες και έχει πέσει άχνη ζάχαρη κάπως...

Δοκίμασέ το , δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Εγώ έχω βγάλει δύσκολους λεκέδες με αυτό... εξαφάνισε από ένα σατέν τσαντάκι μου ένα λεκέ από λάδι. Δεν το πίστευα!

Ελπίζω να βοήθησα.

Αυτο το σπρει το πηρε κ η νονα της μικρης μου,στην βαφτιση εγινε απο τα λαδια χαλια το φορεμα της.Το εδωσε στο καθαριστηριο κ δεν εγινε τιποτα,πηρε αυτο το σπρει κ σωθηκε,εφυγε ολο το λαδι.Οπως ειπε κ η G.STONE δοκιμασε το,δεν εχεις να χασεις τιποτα!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

γεια σας! με το σπρευ δεν εγινε τιποτα, και αφησε και μια ασπριλα αστα να πανε αφου ειναι γκρι!

Τελικα το χωσαμε στο πλυντηριο χωρις στιψιμο και οτι γινει εγινε! θα σας πω αποτελεσματα!

Αγαπημενη v & a , το λαδι βγαινει στο καθαριστηριο οπως και η φρουτοκρεμα αλλα στην δευτερη περιπτωση μπορει να χρειαστει 2-3 φορες πλυσιμο! Εγγυημενα γιατι η μαμα μου ειναι..... "40 χρονια φουρναρης" (εννοω στεγνοκαθαριστηριο εχει). Για τα λαδια μαλιστα εχει ενα υγρο που μετα πρεπει να πλυθει με νερο το ρουχο! Αυταααα! Μαλλον να πας και σε αλλο καθαριστηριο?

7ytop2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...