Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενέσεις ηπαρίνης στην κοιλιά... μέχρι πότε???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 8 months later...
σωστα σου λενε στην βιοιατρικη,πρεπει να γινεται 4 ωρες μετα την ενεση η εξεταση.αν την ενεση την κανεις καθε απογευμα στις 1700,τοτε θα την κανεις τηνπροηγουμενη κανονικα και την μερα της εξετασεις π.χ 0600 το πρωι και αιμα θα σου παρουν στις 10 00.δεν πειραζει που θα την κανεις μια μερα 2 φορες αρκει να απεχει 12 ωρο η μια απο την αλλη,κακως δεν στα ειπε ο γιατρος σου αυτα και κακως τελικα σου καναν την εξεταση,πρεπει να την ξανακανεις

Αν ειναι δυνατον βρε κοριτσια!!!!!

Πως γινεται να μη λενε τετοια πραγματα?????? Λεπτομερεια τα θεωρουν??????? Κανω ενεσεις ηπαρινης απο την πρωτη μερα της εμβρυμεταφορας και εδω και 3,5 μηνες ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δε σκεφτηκε να ενημερωσει οπως πρεπει???? Δηλαδη πρεπει να τα ψαχνουμε ολα στα forum και οτι πιασει και το αυτι μας???? Κι αν δεν τυχαινε να βρω αυτο το θεμα??????:(:(:(

Και υποτιθεται οτι το κεντρο που πηγα να κανω τις εξετασεις για τη θρομβοφιλια (μετα απο συσταση του "εξυπνου" γυναικολογου που μου εκανε την εξωσωματικη-και καλα για πιο φτηνα εκει!) δεν ηταν ενα απλο κεντρο (στυλ Βιοιατρικης) αλλα ειδικο κεντρο που κανει ΜΟΝΟ εξετασεις αιματος πολυ-πολυ εξειδικευμενες για διαφορες ασθενειες!!!:mad::mad::mad:

Βρε κοριτσια....ετυχε σε καμια να βγαλει αιμα η ενεσουλα??Ειμαι στον 5ο κ μου ειχε τυχει 2-3 φορες ως τωρα αλλα χθες κ σημερα 2 συνεχομενες μερες βγαζει μια σταγονα αιματακι:confused: Η γιατρος μου λεει οτι βρισκω αγγειο και να τραβαω λιγο τη συρηγγα προς τα εξω για να δω αν βγαζει αιμα κ μετα να την κανω...μπλιαχ!Δεν ειναι ανησυχητικο αλλα εγω ξερετε σαν μανουλα ανησυχω μηπως δεν παει το φαρμακο εκει που πρεπει:( κ ειπε καλα ειναι να μην γινεται...Απλα θα με καθησυχαζατε αν μου λεγατε οτι εχει τυχει σε καποια κ δεν ειναι κατι σοβαρο:-) Ευχαριστω!!!...και καλημερα:):)

naiqp2.png

εγώ evi μου που είμαι στον 4ο το χω πάθει αρκετές φορές θα λεγα αλλά τι να κάνω.Συνήθως είναι σταγονούλα αλλά χτες ήταν αρκετούτσικο το αίμα που βγήκε μόνις έβγαλα τη βελόνα.Αυτό που σου πε ο γιατρός σου να τραβας λίγο τη σύριγγα δε νομίζω ότι αντέχω να το κάνω.Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα.Στην αρχή είχα πλάκα γιατί νόμιζα ότι τρύπησα το μωρό και βγήκε αίμα αλλά μετά κατάλαβα.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια εγώ ήθελα να ρωτήσω το εξής σχετικά με τις ενέσεις.

Έχει 3 εβδομάδες που δεινοπαθώ για να τις κάνω! Τις πι΄ζεζω για να μπουν με το ζόρι, δεν μπαίνουν στο δέρμα, με πονάνε πολύ, μελανιάζουν, μου σβολάζουν την κοιλιά κάθε φορά που τις κάνω κτλ. Τι να κάνω? Δεν αντέχω άλλω να τις κάνω στην κοιλιά.

Πήγα στο φαρμακείο λίγες φορές για να μου τις κάνουν στο χέρι αλλά δε γίνεται αυτή η δουλειά. Τι να κάνω?? Έχει συμβεί σε καποια κάτι παρόμοιο?

εγω έβαζα κρεμουλα 1 ωριτσα πριν για να μαλακωνει το δερμα.Την ενεση το κατω μερος το βαζεις σωστά? δηλ εκει που είναι φάλτσο,το έχεις προσέξει ?γιατι πολλες δεν το εχουν δει και τις κανουν αναποδα.

YiMXp3.png

Κι εγω το ιδιο θεμα,μου βρεθηκε ετεροζυγωτια 4G/5G και απο τοτε που εμεινα εγκυος κανω τις ενεσεις καθε μερα..δεν μελανιαζουν παντα,μονο καποιες φορες και μια δυο φορες μου χουν κανει και σβολακια μεσα,αλλα μπροστα σε αυτο που περιμενουμε δεν ειναι τιποτα...μια φορα μονο ξεχασα και την εκανα πιο αργα και με πηραν τα κλαμματα απο τις τυψεις,τελικα ολα καλα με το μωρακι μου και τωρα προσπαθω και τις κανω ακριβως παντα...σας ειπε ο γιατρος σας οτι πατε με καισαρικη λογω της θρομβοφιλιας???Αυτο μας ειπε εμας(οτι μονο αν σπασουν τα νερα κι ερχεται το μωρο θα παμε φυσιολογικα)και ανησυχω λιγο...

tt8ef32.aspx

klio, μου ειχε πει η asteraki85 για σενα (οτι εχουμε τον ιδιο ιατρο):-D. κι εγω εκανα τις ενεσουλες και ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα. αυτο γινεται λογω συνεχομενου τραυματισμου στο ιδιο σημειο, εγω ειμαι και αδυνατη-να δεις τι προβλημα ειχα. πρεπει να αλλαζεις τα σημεια εγχυσης και επισης, εχω δει μια κοπελα που τα εκανε σε εξωτερικη πλευρα μηρων.να ρωτησεις οπωσδηποτε τον παπαχατζοπουλο γιατι πραγματι ειναι μεγαλο χρονικο διαστημα. καμια κρεμα δεν εβαζα πριν την ενεση και δεν το εχω ακουσει. για τις σκληριες να μην φοβασαι- θα απορροφηθουν σιγα-σιγα.

με το καλο!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

καλησπέρα... είμαι καινούρια εδώ και πραγματικά θα ήθελα τη βοήθεια σας! η θεία μου είναι έγγυος και κανει ενέσεις διότι είναι θρομβοφυλλική.... στην 9η εβδομάδα έκανε αιματολογικές εξετάσεις ΑΝΤΙ-Χ και D-DIMERS με αποτελέσματα 0,53 IU/ml και 153 ng/ml αντίστοιχα. στην 16η εβδομάδα εκανε πάλι εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής, 0,47 IU/ml και 785 ng/ml... και θέλω να ρωτήσω εαν είναι φυσιολογική αυτή η διαφορά... ευχαριστώ!!!

• 5 εβδομάδες μετά...

εγώ πάλι και στην προηγούμενη αλλά και σε αυτή την εγκυμοσύνη χτ΄πησα στην κοιλιά μέχρι και που έκλεισαα 2 μηνών...έπειτα εναλάξ στο μπούτι....δεν ειμαι για μινι φούστα....χαχα

• 2 months later...

είμαι στο νοσοκομείο λόγω συσπάσεων και βρίσκομαι στην 32η εβδομάδα. ενώ δεν έχω θρομβοφιλία , βλέπω χθές τη νοσοκόμα να μου έρχεται με μια ένεση και να μου την καθίζει στην κοιλιά πριν προλάβω να πω κιχ. επειδή λέει είμαι ξάπλα συνέχεια. και εδώ μέσα δεν σου λένε τίποτα, ρωτας ρωτάς, έτσι πρέπει λένε... ίσως να είδαν κάτι στις εξετάσεις μου, ίσως και ο κάθε εφημερεύων που περνάει να παίρνει μια απόφαση, έτσι για ποικιλία

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...