Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδίατρος στη Σαλαμίνα

anakonta

Recommended Posts

:rolleyes: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ! εδω σαλαμύκονο όβερ! όσες ή όσοι μένετε στην νήσο ας ενωθούμε ! ούτε ο σοφράς να μουν χαχαχα! λοιπόν σοβαρά τώρα έχω ένα θεματάκι ψάχνω να αλλάξω παιδίατρο κ θέλω γνώμες να μου πείτε ποιον έχετε ,έχω απο ικα αλλά ακούω διάφορα κατα καιρούς κ έχω προβληματιστεί η κορούλα μας είναι 11 μηνών πέρυσι νεογένητο είχε ιοσούλα κ μας φλόμωσε στα φάρμακα , αυτό ακούγεται άλλωστε κ κάτι με ποσοστά από φαρμακείο...για πείτε ρε κορίτσια...σκέφτομαι να την έχω για τα εμβόλια κ για ότι έκτακτο προκύψει να έχω ιδιωτικό άλλωστε στο ίκα με τα ραντεβού γινεται πανικός έτσι κ αλλιώς σπίτι που έρχετε παίρνει την επίσκεψη.εχει βγάλει κάτι σπυθουράκια στην πλατούλα της κ θέλω να το κοιτάξω.ισως να ναι από τον ιδρώτα:confused: περιμένω συμμετοχές κ γνώμες! φιλούρες

Διαφημίσεις

κι εγώ από Σαλαμίνα είμαι αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο θέμα γιατρού γιατί κι εμείς τον πάμε στον Πειραιά..αλλά έχω ακούσει ότι αυτός ο γιατρός απέναντι από τον μεγάλο τον Κανάκη στο κέντρο είναι πάραααα πολύ καλός!!! Είναι και νεογνολόγος.Αν θες στείλε μου π.μ αν ενδιαφέρεσαι να σου πω περισσότερα!:D

Μακριά από τη Γιάννα

Δεν ξέρω σε ποια είχες πάει, αλλά αυτή δίνει την αντιβίωση για καραμέλα

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Γιατί δεν πας στο Κέντρο Υγείας???Εχει καλούς παιδιάτρους-η μια αν και κάνει χρέη γενικού ιατρού(είναι και διευθήντρια νομίζω τώρα) η Καραγιάννη είναι παιδίατρος και μάλιστα πολύ καλή...

στην χαρουλα αναστασιου , ειναι καλη πολυ καλη , η ποιο καλη απο τουσ μπακαουκεσ ολουσ, ξεχνα το κεντρο υγειασ, ο μπουνταλησ εχει βαρεθει την ιδια του την ζωη μεγαλωσε πλεων. εμενα ειχε σαν μωρο τωρα ποια βαριετε να τα εξετασει,,, η αναστασιου ειναι συναδελφοσ με τον γιατρο που εχουμε στο σπιτι μασ πειραια, εμενα σαλαμινα 17 χρονια ισωσ γνωριζομαστε κιολασ. ειναι κ στο ικα η χαρουλα !

Διαφημίσεις

Καλημερα.Εγω εχω την Γιαννα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Δεν δινει αντιβιωση αν δεν υπαρχει λογος,πολλες φορες μου εχει πει ασ'το να δουμε πως θα παει για να μη δωσει φαρμακα.Επισης επειδη στο 3ο παιδι ειχα προβλημα και ηταν συνεχεια αρρωστο μεχρι και βραδυ στο σπιτι της το ειχα παει για να μην τρεχω στο νοσοκομειο.Η γνωμη μου ειναι να πας εσυ σε 2-3 παιδιατρους και να διαλεξεις, γιατι το θεμα του γιατρου ειναι υποκειμενικο,ο καθενας μας θα σου πει διαφορετικες γνωμες και θα μπερδευτεις.Κι εμενα μου ειχαν πει για την Καπραλιωτου οτι ειναι καλη και οταν την βλεπω βγαζω καντιλες.

6/8/2000-25/6/2003-6/5/2007-11/1/2010

καλημερα, ενα θα σου πω, διαγνωσε αμυγδαλιτιδα στο παιδι ενω τισ εχει βγαλει 5 χρονων! κ εδωσε συνταγη να παω στο κεντρο υγειασ ενα βραδυ που εβηχε για να κανει μασκα οξυγωνου , κ πηρε κ σταγωνεσ κορτιζονεσ, οταν την πηγα κεντρο υγειασ μυ ειπαν,, τι κανεισσσσσσσσ? μια απλη φαρυγγιτιδα ειναι!:twisted:

Γεια σας κι απο εμένα.

Εμείς δεν μένουμε μόνιμα στη Σαλαμίνα

αλλά έχουμε εξοχικό και πηγαίνουμε τακτικά.

Με ενδιαφέρει πολύ αυτή η συζήτηση γιατί ποτέ δεν ξέρεις....

Ο αδερφός μου τις προάλλες πήγε την ανιψιά μου

στο κέντρο υγείας της Σαλαμίνας

(για κάποιο δερματικό πρόβλημα που παρουσίασε η μικρή)

και βρήκε κάποιον παιδίατρο (όνομα δεν θυμάμαι)

ο οποίος μου είπε οτι ήταν

"βαρύς και ασήκωτος" που δεν μπορούσες να του πάρεις κουβέντα!

Τους έδωσε μια αλοιφή και.......γειά σας!

Ούτε να τους εξηγήσει τι είχε, ούτε τίποτα!!

Τελικά εμείς απο το φυλλάδιο του φαρμάκου καταλάβαμε τι πάθηση ήταν

και ψάξαμε μόνοι μας στο ίντερνετ

και βρήκαμε οτι ήταν μια δερματική πάθηση

απλή μεν, αλλά κολλητική δε!!

Δεν έπρεπε να το πει?????

Ελεος!!!! :twisted:

Τόση βαρεμάρα πια ????

Καλημερα.Εγω εχω την Γιαννα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.......

εξαιτίας της Γιάννα εμένα στην καλύτερη των περιπτώσεων το παιδί μου θα ήταν φυτό, στην χειρότερη στα θυμαράκια!!!!!!!!!

........όταν έφτασα στο Παίδων - με 15 μήνες καθυστέρηση (έπρεπε να έχω πάει από 2 μηνών και όχι 17:evil: :evil: και κατά τύχη) - το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ο γιατρός ήταν από πιο χωριό είμαστε και αν βλέπει το παιδί παιδίατρος!!!! :evil: :evil:

η γυναίκα είναι για κλωτσιές, σφαλιάρες και ότι άλλο έχετε ευχαρίστηση!!!!!!!!

ήμουν τόσο χάλια ψυχολογικά που δεν μπορούσα να την κυνηγήσω δικαστικά!!!!!!!

Φυσικά θα συμφωνήσω μαζί σου, καλό είναι να επισκεφτεί 2 - 3 παιδιάτρους και να καταλήξει μόνη της

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Φυσικά θα συμφωνήσω μαζί σου, καλό είναι να επισκεφτεί 2 - 3 παιδιάτρους και να καταλήξει μόνη της

Γι'αυτο ειπα κι εγω οτι το θεμα γιατρου ειναι υποκειμενικο γιατι ετσι γινεται παντα, αλλος λεει [μου εσωσε τη ζωη ο χ γιατρος και αλλος παραλιγο να με στειλει στα θυμαρακια].;)

6/8/2000-25/6/2003-6/5/2007-11/1/2010

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο εμένα.

Εμείς δεν μένουμε μόνιμα στη Σαλαμίνα

αλλά έχουμε εξοχικό και πηγαίνουμε τακτικά.

Με ενδιαφέρει πολύ αυτή η συζήτηση γιατί ποτέ δεν ξέρεις....

Κι εγώ το ιδιο και το είχα άγχος το καλοκαίρι, ευτυχώς δεν μας έτυχε τιποτα:P:p:p

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...