Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μηπως ξεχασα κατι???

stafroditi2353

Recommended Posts

κοριτσια την αλλη βδομαδα εχουμε την βαπτιση της ''καρδιας μου" και εχω αγχωθει πολυ. εκανα μια λιστα και θελω βοηθεια μηπως ξεχασα κατι

-προσκλητηρια (εχουν μοιραστει)

-μπομπονιερες (θα τις παρω την παρασκευη)

-γλυκα (θα τα παρω κυριακη πρωι)

-τραπεζι (οκ)

-dj (οκ)

-μπαλονια (θα τα φερουν αυτοι στην εκκλησια)

-ξενοδοχειο για συγγενεις απο Κρητη (οκ)

-δωρο νονου (θα του δωσουμε λεφτα αυτες τις μερες)

ειναι κατι αλλο??

Διαφημίσεις

Κομμωτηριο?

Τα ρουχα σας αν ειναι ετοιμα...σιδερωμενα κτλ,μηπως χρειαζεστε πατους για τα παπουτσια???

Φωτογραφιες???

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

κοριτσια την αλλη βδομαδα εχουμε την βαπτιση της ''καρδιας μου" και εχω αγχωθει πολυ. εκανα μια λιστα και θελω βοηθεια μηπως ξεχασα κατι

-τραπεζι (οκ)

-dj (οκ)

ειναι κατι αλλο??

φωτογραφος!!!!!!!!!

ναι. οκ. εκλεισα φωτογραφο και πρεπει να τον παρω τηλ για την ωρα.

ρουχα οκ. σημερα θα παρω και ενα πουκαμισο για τον αντρα μου και ειμαστε ενταξει.

επισης δεν ξερω αν θα παρω βιβλιο ευχων. λεω να κοιταξω σημερα. δεν θα εχω καποιο τραπεζι στην εισοδο για να το βαλω. εκτος αν το βγαλω στο τελος απο τραπεζι σε τραπεζι.

Επίσης δεν χρειάζεται να το πηγαινοφέρνεις από τραπέζι σε τραπέζι. Βάλτο στο κέντρο σε ένα τραπέζι κοντά στην είσοδο με τα μπαλόνια από την εκκλησία.

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

φερε εναν κλοουν για να διασκεδαζει τα παιδια. Στη βαφτιση της κορης μου ειχαμε μια νεραιδουλα!!!!!!! Τους εβαψε ,τους χορεψε,τους εφτιαξε μπαλονια 1,5 ωρα ολα τα μικρα ηταν εκει και οι γονεις ηταν ανετοι!!!!!!!!!!! Ηταν πολυ ωραια!!!!!!!!!!!

θα το ηθελα, αλλα βγαινει ακριβα. το εψαξα και δεν συμφερει γιατι ειναι και λιγα τα παιδακια. τι αλλο, τι αλλο???γιατι αγχωθηκα ετσι??

θα το ηθελα, αλλα βγαινει ακριβα. το εψαξα και δεν συμφερει γιατι ειναι και λιγα τα παιδακια. τι αλλο, τι αλλο???γιατι αγχωθηκα ετσι??

εγω πληρωσα 90 ευρω 1,5 ωρα δεν ακριβα

Διαφημίσεις

να σου πω κατι που το λεω σε ολες τις φιλες οταν ερχετε η ωρα της βαφτισης.

να βαλεις ενα pampers στο κουτι με τα βαφτηστικα.:D

χαχαχα εγω δεν ειχα βαλει και τελευταια στιγμη την ωρα που το μωρο ηταν στη κολυμπηθρα μου ηρθε φλασια :idea: και εκανα νοηματα στη μαμα μου να βρει απο καπου γιατι τη τσαντα με τα απαραιτητα την ειχα στο αυτοκινητο.:?

καλη βαφτιση:D

υγ.το ονομα το εχετε πει ή θα εχετε εκπληξεις;

Αυτό με το pampers το έπαθα κι εγώ :lol: και να έχεις και χαρτομάντηλα γιατί αν κάνει ζέστη θα ιδρώνετε ;)

Το βιβλίο ευχών μπορείς να το δώσεις σε κάποιον έμπιστο που θα πάει στο τραπέζι από την αρχή και θα το δώσει στους καλεσμένους να πάει από τραπέζι σε τραπέζι. Καλύτερα από την αρχή για να έχουν τελειώσει όλοι μέχρι να σχολάσει το πανηγύρι. Μην ξεχάσεις να έχεις και στυλό μαζί :lol: (κι αυτό το είχα ξεχάσει και ψάχνονταν :lol: )

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Ερώτηση. Στυλό ιδιαίτερο για βιβλίο ευχών που θα βρω????

Το Σαββάτο, 11/09 βαφτιζόμαστε εμείς.

Αφροφίτη με συγχωρείς για την κατάχρηση χώρου αλλά είμαι και εγώ αγχωμένη.

Μπομπό έχεις αποφασίσει που θα μοιράσεις? Στην εκκλησία ή στο τραπέζι?

Το χαρτί για την βάφτιση και τις ταυτότητες μην ξεχάσετε!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Jumbo :D Είναι και έναρξη σχολικής περιόδου οπότε σίγουρα θα βρεις κάτι που να ταιριάζει στο βιβλίο ευχών σου :)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

να σου πω κατι που το λεω σε ολες τις φιλες οταν ερχετε η ωρα της βαφτισης.

να βαλεις ενα pampers στο κουτι με τα βαφτηστικα.:D

χαχαχα εγω δεν ειχα βαλει και τελευταια στιγμη την ωρα που το μωρο ηταν στη κολυμπηθρα μου ηρθε φλασια :idea: και εκανα νοηματα στη μαμα μου να βρει απο καπου γιατι τη τσαντα με τα απαραιτητα την ειχα στο αυτοκινητο.:?

καλη βαφτιση:D

υγ.το ονομα το εχετε πει ή θα εχετε εκπληξεις;

Επίσης μπιμπερό με νεράκι και πιπίλα (σταματάει το κλάμα)

Ερώτηση. Στυλό ιδιαίτερο για βιβλίο ευχών που θα βρω????

Το Σαββάτο, 11/09 βαφτιζόμαστε εμείς.

Αφροφίτη με συγχωρείς για την κατάχρηση χώρου αλλά είμαι και εγώ αγχωμένη.

Μπομπό έχεις αποφασίσει που θα μοιράσεις? Στην εκκλησία ή στο τραπέζι?

Το χαρτί για την βάφτιση και τις ταυτότητες μην ξεχάσετε!

και εμεις το σαββατο βαφτιζομαστε .ποιο χαρτι ?

-τραπεζι (οκ)

-dj (οκ)

ειναι κατι αλλο??

Επιπλέον αν δεν το έχεις ήδη σκεφτεί:

1) Ποιός θα μοιράσει τα μαρτυρικά στην εκκλησία

2) Ποιός θα μοιράζει μπομπονιέρες και γλυκά, μήπως χρειάζεσαι χαρτοπετσέτες για τα γλυκά ή κάτι άλλο?

3) Ποιός θα πάρει τα δωράκια , με ποιό αυτοκίνητο

4) Ποιός θα κρατήσει την λαμπάδα

5) Ποιός θα πάρει τα φουσκωμένα μπαλόνια μετά το μυστήριο και πού θα τα πάει καθώς και τυχόν άλλη διακόσμηση αν υπάρχει

6) Κάνε και μια επανάληψη με τα πράγματα που θα φέρει ο νονός/νονά. Μην ξεχάσετε τον σταυρό (σε μια βάφτιση που πήγα συνέβη)

7) Μετά το μυστήριο αν θα βγάλετε φωτογραφίες στην εκκλησία ενημέρωσε παππούδες, γιαγιάδες, αδέλφια, νονό/νονά, αν θέλουν να βγάλουν φωτογραφίες, να μην απομακρυνθούν μαζεύοντας δώρα ή τυχόν φύγουν για το τραπέζι

:cool: Οπωσδήποτε τα πράγματα του παιδιού που αναφέρει μια κοπέλα όπως πάνα, μπιμπερό, πιπίλα κι ένα παιχνιδάκι για να μην κλαίει

Και η ανηψούλα μου βαφτίζεται στις 19 Σεπτέμβρη και η νύφη μου έχει πολύ άγχος

Διασκέδασέ το, μην έχεις άγχος όλα θα πάνε εξαιρετικά.

Με το καλό η βάφτισή σας

Μαίρη

ENTAΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΜΠΟΜΠΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ Κ ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΛΑΜΠΑΔΑ

Υπενθύμισε στους νονούς πως πρέπει στο μπουκαλάκι για το λάδι να βάλουν ελαιόλαδο...Εγώ το ξέχασα όταν ήμουν νονά..Ευτυχώς, έβαλε η νεοκόρος λάδι δικό τους..

και μην ξεχασεις να πεις στην οικογενεια και νονο/νονα οτι πρεπει να ειναι στην εκκλησια το λιγοτερο μιση ωρα πριν για φωτο

αν σε βαψει μακιγιερ και εχεις και κομμωτρια κανονισε μαζι τους να σε εχουν τελειωσει τουλαχιστον 1,5 με 2 ωρες πριν την βαφτιση να προλαβεις να πας και στην εκκλησια για φωτο

εμας η μακιγιερ δεν μας κανονισε καλα το χρονο και την αδερφη μου που ηταν και μαμα την τελειωσε 20 λεπτα πριν αρχισει η βαφτιση

και εμενα 5 λεπτα

ευτυχως κοντα ηταν η εκκλησια και ευτυχως αργησε και ο παππας να ερθει

απλα το αγχος μας ηταν τρελο και εγω προλαβα να βγαλω 2 φωτο μονο με την ανηψια μου

Νομίζω τραπεζομάντηλα έχουν τα τραπέζια από τις εκκλησίες.

Χαρτοπετσέτες για τα γλυκά.

Και κάτι πολύ σημαντικό που αν θες και αν μπορείς το κάνεις. Επειδή το αντιμετώπισα στην δική μου βάφτιση αλλά και σε δύο πρόσφατες που πήγα, ....................... μπουκαλάκια με νερό. Είχαμε στεγνώσει όλοι, περίπτερο δεν υπήρχε και το γλυκό δεν κατέβαινε.

O5X4p2.png 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...