Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι δώρο να του πάρω στην πρώτη επέτειο του γάμου μας;

little

Recommended Posts

ούτε και εμένα μου αρέσουν οι βέρες ,

μην το παίρνετε στραβά , ο γάμος για μένα είναι ελευθερία δεν είναι

καταναγκαστικά έργα,

ένα όμως τέλειο δαχτυλιδάκι γυναικείο με πολλά διαμαντάκια το φοράω και είναι δώρο του καλού μου και το χαίρομαι !!!!

την βέρα εχω χρόνια να την φορέσω , φυσικά και δεν ξεχνάω ότι εχω παντρευτεί και για μένα φοράς δεν φοράς την βέρα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα .

Η συμπεριφορά σου είναι αυτή που σε ξεχωρίζει από το πλήθος και ο τρόπος αντιμετώπισης του ανθρώπου σου είναι που επιβεβαιώνεις καθημερινά την απόφαση σου να παντρευτείς αυτόν που έχεις δίπλα σου .

(λίγο off .....ήταν απλά η άποψη ας συνεχίσουμε να λέμε δώρα τώρα ......)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 65
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:shock::shock::shock::shock: θεωρω πως ειναι ασχημο ενας αντρας να φοραει δαχτυλιδι..

μου θυμιζει αντρα καποιας ηλικιας πρωτο τραπεζι πιστα με ανοιχτο πουκαμισο για να βγαινει η αντριλα (τριχες στο στηθος) και χρυσαφικα στα χερια και στο λαιμο..

χαχαχαχα! Η αλήθεια είναι ότι του πάει η βέρα του και την φοράει, οπότε αν βάλει άλλο ένα δακτυλίδι και εμένα αυτό θα μου θυμίζει...

Βέβαια τώρα που βλέπω αυτές τις photo.....:shock::D Δεν νομίζω ότι θα παρατηρούσα τα δακτυλίδια....

Διαφημίσεις

ελατε βρε παιδια δεν ειπα οτι ειναι υποχρεωτικο να φοραει τη βερα απλα ειπα οτι δεν θα μου αρεσε ανδρας να φοραει δαχτυλιδι εκτος κι αν προκειται για βερα..ουτε ο ανδρας μου τη φοραει ουτε εγω..

Μηλιες Πηλιο συνδυασμος βουνο θαλασσα δες ιακωβακης suites and spa 120 150 200 E αναλογα την σουιτα με αρκετες παροχες μεσα στην τιμη. εκει θστειλω τους κουμπαρους μας με ανοιχτη ημερομηνια κ πανε ποτε θελουν.

Καλωσορίζω την κουμπάρα μου!!!

Σε τσάκωσα κοπελιά!!!

Καλώς ήρθες στην παρεά. Ελπίζω μη σου γίνει εμμονή όπως εμένα το forum. Φιλιά.

O5X4p2.png 

πόσο ............. το βρίσκω να θέλει κάποιος να φαίνεται ελεύθερος ενώ είναι παντρεμένος!

Αν εσύ νιώθεις παντρεμένη μόνο όταν φοράς τη βέρα σου πρέπει να το κοιτάξεις. Αν επίσης φοράς τη βέρα σου για να "δείχνεις" παντρεμένη, επίσης πρέπει να το κοιτάξεις. Και δεν μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος να θέλει να δείχνει ανύπαντρος.

Υ.Γ. Γιατί χρησιμοποιείτε το ελεύθερος ως το αντίθετο του παντρεμένος? Δηλαδή ο παντρεμένος δεν είναι ελεύθερος?

This is a man's world

Αν μπορείτε να ταξιδεψετε οργάνωσε το, κατι πιο οικονομικό cinema business class ( όμως να φτιάξεις και προσκλητήριο με τα χεράκια σου, και κάτι ακόμα πιο ρομαντικό φτιάξε ρομαντικό δείπνο - με προσκληση και dress code - πες του να λείπει κανένα 2ωρο για να τα ετοιμασεις !!!

ή ακόμα και ένα super πρωινο με μια καρτουλα είναι super

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

Καλωσορίζω την κουμπάρα μου!!!

Σε τσάκωσα κοπελιά!!!

Καλώς ήρθες στην παρεά. Ελπίζω μη σου γίνει εμμονή όπως εμένα το forum. Φιλιά.

αστο αργα εθιστηκα ηδη τι στο καλο δεν καπνιζω δεν πινω δεν,δεν,δεν.... ας εχω και εγω ενα βιτσιο!!!

τα εκλεισα τα κεκακια κ αν γινω ξεφτιλα εγινα. ας προσεχα με τις καινοτομιες.

εμεις πότε θα παμε πηλιοοοοο????

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Υ.Γ. Γιατί χρησιμοποιείτε το ελεύθερος ως το αντίθετο του παντρεμένος? Δηλαδή ο παντρεμένος δεν είναι ελεύθερος?

η βερα ειναι σαν τις χειροπεδες απαξ και τις φορεσεις παυεις να εισαι ελευθερος:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

καπνιζει? θα μπορουσες να του παρεις μια.. μπα οχι αστο καλυτερα..

μπρελοκ?

:mrgreen:

Τέτοια του κάνεις? Αλλάζεις γνώμη τελευταία στιγμη?

This is a man's world

Αν εσύ νιώθεις παντρεμένη μόνο όταν φοράς τη βέρα σου πρέπει να το κοιτάξεις. Αν επίσης φοράς τη βέρα σου για να "δείχνεις" παντρεμένη, επίσης πρέπει να το κοιτάξεις. Και δεν μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος να θέλει να δείχνει ανύπαντρος.

είπες κάτι να κοιτάξω; δεν βλέπω τίποτα!

κοινότυπα λόγια για τόση μόρφωση!

είπες κάτι να κοιτάξω; δεν βλέπω τίποτα!

κοινότυπα λόγια για τόση μόρφωση!

bre σεβουλα..σε ολα αρνητικη σε βρησκω...:confused:

γιατι ετσι?

κε μενα δεν φοραει βερα!ε και??αυτο τον κανει λιγοτερο παντρεμενο?????

η βερα μασ κανει παντρενεμοι?????

φιλια

μου αρέσουν οι βέρες του γάμου μου! αν δεν υπάρχει λόγος για συμβολισμούς, γιατί τις φορούν; για δαχτυλίδι; υπάρχουν τόσα περίτεχνα αντρικά και γυναικεία!

όλα τα άλλα .... για το τζόγο ...

μου αρέσουν οι βέρες του γάμου μου! αν δεν υπάρχει λόγος για συμβολισμούς, γιατί τις φορούν; για δαχτυλίδι; υπάρχουν τόσα περίτεχνα αντρικά και γυναικεία!

όλα τα άλλα .... για το τζόγο ...

τωρα αν σου πω οτι εγω δεν εχω παντρευτει με τον αντρουλη μου...και εχω και 2 παιδακια μαζι του....μαλλον να το παθεις το εγκεφαλικο...

:-P

για μενα ειναι ο ανδρα μου με η χωρις χαρτια και βερες..

ειπαμε εχουμε αλλεσ γνωμες..και η δικια σου σεβαστει:-P

bre σεβουλα..σε ολα αρνητικη σε βρησκω...:confused:

γιατι ετσι?

κε μενα δεν φοραει βερα!ε και??αυτο τον κανει λιγοτερο παντρεμενο?????

η βερα μασ κανει παντρενεμοι?????

φιλια

Κοριτσια ο συμβολισμος της βερας ειναι ο κυκλος. Κατι που δεν εχει αρχη και τελος. Οτι ειναι εκει για παντα. Περαν αυτου δικαιωμα του καθε παντρεμενου να ΜΗΝ φοραει βερα φυσικα και αυτο δεν το κανει λιγοτερο παντρεμενο. Εγω το βλεπω πιο πολυ πρακτικα το πραγμα. Το να μην φοραει βερα ποσο τον κανει να δειχνει αρκετα ΄διαθεσιμος' προς τα εξω ειναι το ζητημα.......με εννοειτε? Και αν εισαι οντως παντρεμενος ποιον 'πρακτικο' λογο εχεις να ΜΗΝ φορας βερα. Δεν το καταλαβαινω.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...