Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πονάκια ,τσιμπηματα, σφιξιμο χαμηλα στην κοιλια

Recommended Posts

Κορίτσια εγω συνεχιζω να εχω ποτε αιμα κ ποτε καφέ.

Ραντεβου Δευτερα.

Παιρνω προγεστερονη 3 φορες την μερα κ φελισιν.

Ακουσαμε αρκετα νωρις καρδια κ τρεμω την Δευτερα πως δεν θα την ξανα ακουσουμε......

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα κι από εμένα! Είμαι κι εγώ εγκυούλα 6 εβδομάδων. Την προηγούμενη Πέμπτη 12/11, επισκέφθηκα τη γυναικολόγο μου και είδαμε τον σάκο που ήταν γραπωμένος στη μήτρα. Είχα ήδη από τότε πονάκια σαν αυτά της περιόδου και με καθυσήχασε ότι αυτό είναι φυσιολογικό γιατί μεγαλώνει η μήτρα. Μου είπε ότι ανησυχούμε ελαφρώς μόνο για πολύ έντονους πόνους και αιμορραγία. Τα υπόλοιπα συμπτώματα (αναγούλες κλπ) μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητα και εμφανίζονται συνήθως αργότερα. Ενώ λοιπόν είχα ελαφριές κράμπες κάθε μέρα, τις τελευταίες τρεις ημέρες δεν έχω πλέον κανένα σύμπτωμα. Μόνο το στήθος μου παραμένει πρησμένο αλλά ακόμα κι αυτό δεν είναι όπως τις προηγούμενες ημέρες. Έχω ραντεβού σε μια εβδομάδα για να ακούσουμε καρδούλα κι έχω αγχωθεί λιγάκι. Είναι ανησυχητικό που δεν έχω πλέον συμπτώματα (έστω τα λίγα που είχα..);

oχι! απο πειρα στο λεω!

Κορίτσια εγω συνεχιζω να εχω ποτε αιμα κ ποτε καφέ.

Ραντεβου Δευτερα.

Παιρνω προγεστερονη 3 φορες την μερα κ φελισιν.

Ακουσαμε αρκετα νωρις καρδια κ τρεμω την Δευτερα πως δεν θα την ξανα ακουσουμε......

κοπελα μου μη φοβασαι, ξαπλωσε κ κανε ο,τι πρεπει..

να σκεφτεσαι τα θετικα.. οτι το μωρο σου καταφερε κ σχηματισε καρδουλα.

οι ευχες μας , μαζι σου.

oχι! απο πειρα στο λεω!

Πολύ ευχαριστώ Δήμητρα για την καθησυχαστική σου απάντηση!!! Είναι και η πρώτη φορά και προσπαθείς να μαντέψεις τι είναι φυσιολογικό και τι όχι... Να είχαμε έναν τρόπο να είμαστε συνδεδεμένες με τα σποράκια και να ξέρουμε ότι πηγαίνουν όλα καλά να μην ανησυχούμε με το παραμικρό ή με την έλλειψη αυτού! Αντ' αυτού έχουμε κορίτσια σαν και σας με εμπειρία που βοηθάτε πάρα πολύ! :) Θα περιμένω μέχρι την άλλη Παρασκευή λοιπόν με ανεβασμένο ηθικό (σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να κάνω και πολλά..)!

Διαφημίσεις

καλημερα! τελικα οντως ο παθολογος μου βρηκε σπαστικη κολιτιδα. μου ειπε οτι το κρυωμα που ειχα με χτυπησε στη κοιλια. θα κανω και διαιτα, με βραστα και ψητα και θα μου περασει. εσεις τι κανετε;

καλημερα! τελικα οντως ο παθολογος μου βρηκε σπαστικη κολιτιδα. μου ειπε οτι το κρυωμα που ειχα με χτυπησε στη κοιλια. θα κανω και διαιτα, με βραστα και ψητα και θα μου περασει. εσεις τι κανετε;

αντε ωραια! ειναι και χειμωνας, με καμια κοτοσουπα/κρεατοσουπα κ θα σαι χορτατη και θα παρει κ σιδηρο το μπεμπε! περαστικα!!!

αντε ωραια! ειναι και χειμωνας, με καμια κοτοσουπα/κρεατοσουπα κ θα σαι χορτατη και θα παρει κ σιδηρο το μπεμπε! περαστικα!!!

σε ευχαριστω Δημητρα. αντε να ισιωσω λιγο..γιατι εχω σκευρωσει... χα χα χα!!

Πολύ ευχαριστώ Δήμητρα για την καθησυχαστική σου απάντηση!!! Είναι και η πρώτη φορά και προσπαθείς να μαντέψεις τι είναι φυσιολογικό και τι όχι... Να είχαμε έναν τρόπο να είμαστε συνδεδεμένες με τα σποράκια και να ξέρουμε ότι πηγαίνουν όλα καλά να μην ανησυχούμε με το παραμικρό ή με την έλλειψη αυτού! Αντ' αυτού έχουμε κορίτσια σαν και σας με εμπειρία που βοηθάτε πάρα πολύ! :) Θα περιμένω μέχρι την άλλη Παρασκευή λοιπόν με ανεβασμένο ηθικό (σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να κάνω και πολλά..)!

εχε στο νου σου, οτι τα συμπτωματα πανε κ ερχονται. μερικες φορες νομιζουμε οτι φευγουν τελειως.. ενω μπορει να ναι πιο εξασθηνημενα ή εμεις να μαστε απασχολημενες με κατι και να μη τα προσεξουμε καν. Γενικως, και γω στην εβδομαδα σου που ειχαν εξασθενησει αρκετα-για λιγες μερες- , ειχα φρικαρει. τωρα που μαι 15 εβδ. παρακαλαω ποτε επιτελους θα τελειωσουν!

Voula περαστικα να ειναι!

Εγω τα ιδια... Στην αμφιβολια κ στο περιμενε μεχρι την Δευτερα. Χτες το απογευμα κ μετα ειχα καφε. Λεω οκ κατι παει να γινει... Ψιλοανεβηκε κ η ψυχολογια μου. Και το πρωι πααααααλι αιμα στο σκουπισμα!!

Μακαρι το σπορακι μας να ειναι δυνατο κ να συνεχισει να χτυπαει η καρδουλα του την Δευτερα!

Απο συμπτωματα μονο πρισμενο στηθος που ποναει κι ολας και υπνηλια που ισως να ναι κ απο την προγεστερονη.

Και απ το πρωι νιωθω ενα τραβηγμα κατω δεξια που πολυ με προβληματιζει...

Διαφημίσεις

Koritsia kalimera...Menw monima londino..proxthes anakalupsa meta apo 2 test pou ekana oti eimai egguos tin deutera tha kleisw rantevou me ton giatro moy...Exw ena entono aisthima upnilias,zalades pou kai pou k polu entona tsimpimatakia k ponous katw aristera...Simera to prwi eixa entono vixa k me ponese para polu katw aristera toso pou tromokratithika...3aplwsa kana 2 wres k twra me ponei ligotero...prepei na anusixw?? :(

Εγω τα ιδια... Στην αμφιβολια κ στο περιμενε μεχρι την Δευτερα. Χτες το απογευμα κ μετα ειχα καφε. Λεω οκ κατι παει να γινει... Ψιλοανεβηκε κ η ψυχολογια μου. Και το πρωι πααααααλι αιμα στο σκουπισμα!!

Μακαρι το σπορακι μας να ειναι δυνατο κ να συνεχισει να χτυπαει η καρδουλα του την Δευτερα!

Απο συμπτωματα μονο πρισμενο στηθος που ποναει κι ολας και υπνηλια που ισως να ναι κ απο την προγεστερονη.

το τραβηγμα να μη σε προβληματιζει! ειναι φυσιολογικο για την εβδομαδα σου!

σε ευχαριστω ziou. αντε να ερθει η δευτερα βρε παιδι μου να ηρεμησεις!! αντε να πανε ολα καλα!!! ξαπλα οσο μπορεις!!

Koritsia kalimera...Menw monima londino..proxthes anakalupsa meta apo 2 test pou ekana oti eimai egguos tin deutera tha kleisw rantevou me ton giatro moy...Exw ena entono aisthima upnilias,zalades pou kai pou k polu entona tsimpimatakia k ponous katw aristera...Simera to prwi eixa entono vixa k me ponese para polu katw aristera toso pou tromokratithika...3aplwsa kana 2 wres k twra me ponei ligotero...prepei na anusixw?? :(

δε νομιζω να ναι κατι,συνηθως τον πρωτο καιρο εχουμε πονακια κατω χαμηλα κ με ενα τρανταγμα.. βηχα πχ,μπορει να ζοριζεστηκες λιγο παραπανω. ο γιατρος σου θα στα πει με βεβαιοτητα βεβαια! με το καλο!

δε νομιζω να ναι κατι,συνηθως τον πρωτο καιρο εχουμε πονακια κατω χαμηλα κ με ενα τρανταγμα.. βηχα πχ,μπορει να ζοριζεστηκες λιγο παραπανω. ο γιατρος σου θα στα πει με βεβαιοτητα βεβαια! με το καλο!

S eyaristw vre dimitra me kathysixases kapws...makari.!!!

Eimai 36 xronwn kai theloume para polu ena paidaki me ton antra mou...exw polu anxos prospathw na xalarwnw vevea kai na min to skeftomai:lol:

Διαφημίσεις

S eyaristw vre dimitra me kathysixases kapws...makari.!!!

Eimai 36 xronwn kai theloume para polu ena paidaki me ton antra mou...exw polu anxos prospathw na xalarwnw vevea kai na min to skeftomai:lol:

παντως κ εγω που ειχα αναγουλες κ εβηχα συνεχεια ειχα συχνα τετοια πονακια δυνατα χαμηλα. ηταν σαν αντανακλαστικα. δε ξερω αν βοηθαει, αλλα εγω ακομα κ τωρα - που εξακολουθω να βηχω κ να χω αναγουλες - κραταω καπως σφιχτα τη κοιλια μου χαμηλα κ καπως τη συγκρατω.

αντε με το καλο. να ξεκουραζεσαι κ να μη σηκωνεις βαρη

Το πρησμενο στηθος ειναι ενδεικτικο μιας κυησης που εξελισσεται ομαλα χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι μια εγκυος που δεν εχει πρησμενο στηθος δεν θα παει καλα η εγκυμοσυνη.

Μην αγχωνεσαι, ολα θα πανε καλα...!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

παντως κ εγω που ειχα αναγουλες κ εβηχα συνεχεια ειχα συχνα τετοια πονακια δυνατα χαμηλα. ηταν σαν αντανακλαστικα. δε ξερω αν βοηθαει, αλλα εγω ακομα κ τωρα - που εξακολουθω να βηχω κ να χω αναγουλες - κραταω καπως σφιχτα τη κοιλια μου χαμηλα κ καπως τη συγκρατω.

αντε με το καλο. να ξεκουραζεσαι κ να μη σηκωνεις βαρη

oli mera 3aplwmeni eimai..xexex episis exw kai mia aidia gia gluka kai tetoia enw mou aresan para polu sokolates,zaxari px...ante me to kalo sou euxomai kai esena... :wink:

oli mera 3aplwmeni eimai..xexex episis exw kai mia aidia gia gluka kai tetoia enw mou aresan para polu sokolates,zaxari px...ante me to kalo sou euxomai kai esena... :wink:

α κ γω ειχα μια αηδια για γλυκα στην αρχη.... η χαρα κρατησε λιγο βεβαια!!!

ευχαριστω! κ σε ενα ! με ενα υγιες μωρο!

α κ γω ειχα μια αηδια για γλυκα στην αρχη.... η χαρα κρατησε λιγο βεβαια!!!

ευχαριστω! κ σε ενα ! με ενα υγιες μωρο!

na sai kala....einai oi kaluteres meres tis zwis mou..

Den uparxei auto to sunaisthima...k exw mia diaisthisi oti tha nai agoraki exexex :lol:

na sai kala....einai oi kaluteres meres tis zwis mou..

Den uparxei auto to sunaisthima...k exw mia diaisthisi oti tha nai agoraki exexex :lol:

το πρωτο σου ε; ναι, ειναι καταπληκτικα! ο,τι κ να ναι , να ναι καλοτυχο!

Lupamai an s exei sumvei kati...uparxei kati pou prepei na prose3w tora pou ine o prwtos kairos??nai to prwto :)

οχι, να χτυπησω ξυλο, το μωρο ηρθε χωρις να το καταλαβουμε.. κ νομιζω μας διαλεξε, δε το διαλεξαμε! ε τα κλασικα, ξεκουραση, υπνος.. για πιο ειδικα θα πρεπει να κανεις εξετασεις , να σε δει κ ο γιατρος σου. νομιζω κ το σεξ πρεπει να αποφευγεται το πρωτο 3μηνο

Κοριτσια ευχαριστω για τα όμορφα λογακια σας!

Μακαρι να εχω την Δευτερα καλα νεα να σας πω!!

Ευχομαι σε ολες σας να εχετε τελειομηνες καταρχην και κατα δευτερον ευκολες εγκυμοσυνες!

Σας φιλω ολες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...