Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ανοίγει το πρώτο εστιατόριο κανιβάλων??

culte

Recommended Posts

Το εστιατόριο λέγεται Flime, και ψάχνει για δωρητές, οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν κάποιο κομμάτι του σώματός τους για φαγητό. Και πέρα από την αναζήτηση σερβιτόρων και λαντζέρηδων, οι υπεύθυνοι ψάχνουν επίσης και για κάποιον χειρούργο με ανοιχτό μυαλό, ώστε να βοηθά στη προετοιμασία των εδεσμάτων

μάλλον αρρωστημένη πλάκα μου φαίνεται...

http://www.antinews.gr/?p=59458

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

Τι διαβάζω πρωι-πρωι!!!

Και οι "εθελοντές" τι θα λένε δηλαδή: Κόψτε μου ένα κομματάκι από το μπούτι (που τα έχω και μπόλικα) να φτιάξετε καμμιά μπριζολίτσα????:twisted:

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

σιγά τα νέα.Στην Ελλάδα έχει ανοιξει εδώ και έντεκα μήνες,στο Κέντρο της Αθήνας και το λένε “ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ”,με ΣΕΦ από το εξωτερικό.Δεν το ξέρετε;

Reply :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν ειναι δικια μου η απαντηση την διαβασα και την παραθετω.. μου αρεσε παρα πολυ... ω ρε που παμε... που θα λεγε ο αειμνηστος Αυλωνιτης..!

Διαφημίσεις

Αντε μου στο ....διαολο ολοι τους.....ο κοσμος εχει τρελαθει εντελως....τα εχουν κανει ολα τα εχουν δοκιμάσει ολα και δεν ξερουν πια τι αλλο να κανουν για να γεμισουν τα...κενα τους......

Απο την μια οι παιδεραστες απο την αλλη οι κανίβαλοι...και στην ακρη το ΔΝΤ....ποσο να αντεξω αλλο η δολια μανα?????:confused:

θα δωσω ενα λινκ και παρακαλω να το δει ΜΟΝΟ οποια αντεχει το σοκ!παρακαλω ειναι σημαντικο...

στην κινα υπαρχουν εστιατορια που σερβιρουν εμβρυα.ναι ΕΜΒΡΥΑ

http://gnomeskepistimi.wordpress.com/2008/12/08/%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%B1%CE%B6%CE%B1/

και μαλιστα πουλανε κ μελη εμβρυων σε βαζακια σε σουπερ μαρκετ

επαναλαμβανω οι σκηνες ειναι τελειως σοκαριστικες

Διαφημίσεις

θα δωσω ενα λινκ και παρακαλω να το δει ΜΟΝΟ οποια αντεχει το σοκ!παρακαλω ειναι σημαντικο...

http://gnomeskepistimi.wordpress.com/2008/12/08/%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%B1%CE%B6%CE%B1/

μην το δείτε!!!!!!!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Μήπως θα πρεπει να έρθει η συντέλεια του κόσμου και να ξαναγίνει ο κόσμος από την αρχή ??? Για την χαμένη αθωώτητα που όλοι αναπολούμε, τουλάχιστον ας μεγαλώνουμε τα παιδιά μας όσο πιο όμορφα μπορούμε .... αλλά με τέτοια πράγματα που συμβαίνουν είναι να μην αναρωτιόμαστε σε τι κόσμο μεγαλώνουν αυτά τα αθώα - προς το παρόν τουλάχιστον - πλασματάκια ???

δεν ξέρω κατα ποσο ειναι αλήθεια όλα αυτά...μου φένονται κάπως...

στο τέλος αφού έχει γίνει μια καλή και τζάμπα διαφήμηση του μαγαζιού θα πουν ότι ήταν όλα ένα αστείο και μπορει να έχουν στο κατάλογο τους ονομασιες μόνο από ανθρώπινα μέλη στα φαγητά τους...έχει ξαναγίνει κάτι αναλόγο με καποιο αλλο μαγαζί αλλα δεν θυμαμε τι ζητούσε να αγορασει...κατι παράλογο και στο τελος ειπε οτι το έκανε για λογους διαφήμισης.

αυτή είναι η γνώμη μου πάντως για όλα αύτα... μια αρνητική διαφήμιση είναι πάλι διαφήμιση.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Δεν εχω λογια...................μ'επιασε ταχυπαλμια....

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Επειδη δεν μπορω να το δω γιατι νομιζω θα πεθανω…. Τα εμβρυα είναι ζωντανα?? Τι είναι?? Από αποβολές προέρχονται??? Χριστε μου Παναγια μου….

να ελαφρυνω την ατμοσφαιρα? (οχι, δεν ειδα καν, τις φωτο με τα εμβρυα, δεν κανω τετοια λαθη)

παει καποιος στο εστιατοριο, και παραγγελνει γεννητικα οργανα..

τι λεμε οτι πηρε? ενα αρ..δι!!!!!

μπον απετι...

Επειδη δεν μπορω να το δω γιατι νομιζω θα πεθανω…. Τα εμβρυα είναι ζωντανα?? Τι είναι?? Από αποβολές προέρχονται??? Χριστε μου Παναγια μου….

οχι ειναι απο αποβολες η εκτρωσεις:evil: ο κοσμος οσο παει χειροτερευει.αυτο ειναι σιγουρο.τα σοδομα κ τα γομορα ηταν ενας αγγελικα πλασμενος κοσμος σε σχεση με αυτον που εχουμε τωρα...ελπιζω καποτε να πληρωσουν ολα τα κτηνη:evil:

να ελαφρυνω την ατμοσφαιρα? (οχι, δεν ειδα καν, τις φωτο με τα εμβρυα, δεν κανω τετοια λαθη)

μπον απετι...

ειναι αυτο που λενε...τσιμπα ενα @

κ ο δωρητης που θα τα δωσει τι θα πει?''παρτε τα @@ μου?''

οντως μαλλον πρεπει να ελαφρυνουμε την ατμοσφαιρα!

μπον απετι...

ειναι αυτο που λενε...τσιμπα ενα @

Γράψατε!:P

Εντάξει είναι φρικιαστικές οι σκηνές αλλά περισσότερο φρικιαστικοί είναι αυτοί που πρωταγωνιστούν και αναφέρομαι στους χασάπηδες.

δείτε και ακόμα μία φαρσα προτου 2 χρόνια και εξηγεί ο ίδιος πως τα έκανε και γιατι!!!

http://www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/What

http://www.brandejs.ca/portfolio/Genpets/How

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

το πιο σοκαριστικό πράγμα που είδα ποτέ

1. Για τις εικόνες: Σοκ!!!!:shock::shock::shock::shock:Kαλά, ο κόσμος έχει πολλά χάλια...:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

2. Για τους εστιάτορες του εν λόγω φαγάδικου: Έχω μια πολύ καλή συνταγή να τους προτείνω. Αμελέτητα στην τοστιέρα. Τα δικά τους. Κα χωρίς να τους τα κόψουν πρώτα.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...