Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

2α γενέθλια με θέμα μπάλα (φώτος)

Recommended Posts

Φέτος αποφάσισα να του κάνω ως θέμα γενεθλιών την μπάλα, μιας που έχει τρέλα με τις μπάλες! μιλάμε για μεγάλο κόλημα...αφού αναρωτιόμουν , αν θα ορμήξει στην τούρτα.

Με τη βοήθεια του άντρα μου και μιας φίλης μου, φτιάξαμε την πρόσκληση που με ένα ποιηματάκι -δικής μου έμπνευσης-καλούσε τους φίλους μας στο πάρτυ...

το σπίτι το στόλισα όλο με μπαλίτσες που εκτύπωσα μόνη μου καθώς και με πολλά μπαλόνια που είχαν μπάλες πάνω. Αγοράσαμε πολλές μπαλίτσες για να παίζουν τα παιδακια και φυσικά παραγγείλαμε τούρτα μπάλα. Ολη την ημέρα των γενεθλίων ο μικρός ήταν στην μαμά μου για να μπορώ να κάνω όλες τις ετοιμασίες...Και όταν μου τον έφερε για να τον ντύσω και είδε όλες αυτές τις μπάλες που είχα κολλήσει παντού...απλά τρελάθηκε!!!Φέτος κατάφερε και έσβησε τα δύο του κεράκια στην τούρτα! αμέσως μετά ζήτησε κουτάλι για να φάει τούρτα...και έτσι τον βγάλαμε μερικές απολαυστικές φωτογραφίες, να δοκιμάζει πρώτος την τούρτα γενεθλίων του!

μετά δοκιμάσανε όλοι τα φαγητά του μπουφέ, που όλη μέρα έτρεχα για να τα ετοιμάσω!

Φεύγοντας τα παιδάκια πήραν για δωράκι, ένα κουτάκι που είχε μέσα διαφορα πραγματακια όπως: μπαλίτσα, σφυρίχτρα μπάλα, γόμα μπάλα, αυτοκόλητα, σοκολατενιες μπαλίτσες κ.α.

Οι μεγάλοι πήραν για δώρο από έναν σελιδοδείκτη που είχα φτιάξει από τα περισεύματα της πρόσκλησης...

Όλα ήταν πολύ ωραία - έτσι τουλάχιστον μου είπαν!- αν εξαιρέσεις τον καύσωνα που είχε εκείνη την ημέρα και ο οποίος με έκανε να αποφασίσω: ποτέ ξανά γενέθλια στο σπίτι τον Αύγουστο!

δείτε ένα slideshow που έφτιαξα με μερικές φωτογραφίες:

th_new.jpg

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Διαφημίσεις

Φιλενάδα ΤΕΛΕΙΑ όλα για μια ακόμα φορά!!!!

Μου αρέσει που δίνεις σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια και έτσι το αποτέλεσμα είναι άψογο!!!

Τα συγχαρητήριά μου!!!!

Τέλεια όλα! Μπράβο! Να σας ζήσει ο μικρός, πάντα γερός!

Και τώρα οι ερωτήσεις μιας και εμείς θα γιορτάσουμε τα 4α γενέθλια μας στο τέλος του μήνα.

*Οι μπάλες που έχεις κολλήσει για διακόσμιση είναι εκτυπωμένες σε χαρτονάκι ή σε αυτοκόλλητο χαρτί?

* Τι γέμιση έχεις βάλει στη σαρανταποδαρούσα?Είναι εκπληκτική!

ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΛΗ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΟΥ!!

ΘΕΙΑ ΧΑΡΑ :)

iU5Hp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ γι ατα καλά σας λόγια!

Τις μπάλες τις έχω εκτυπώσει σε λεπτό χαρτονάκι Α4 που πήρα από το βιβλιοπωλέιο και τις έχω κολλήσει με blue tack. Κολλάει παντού, χωρίς να αφήνει μετά κανένα σημάδι και φεύγει πολύ εύκολα!

Τις σαρανταποδαρούσες τις είχα αλείψει με μπόλικο τυρί φιλαδέλφια και είχα βάλει μέσα γαλοπόυλα και γκούντα. Μπορείς να βάλεις ότι θέλεις εσύ...εγώ τις έκανα πιο απλές για να τις τρώνε όλα τα παιδάκια.

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Για άλλη μια φορά να εκφράσω το θαυμασμό μου για αυτά που έφτιαξες και να ζητήσω μία μεγάλη χάρη.

Τα γενέλια του μικρού μου είναι το Μάιο, αλλά μου άρεσαν τόσο αυτά που έχεις φτιάξει, και θέλω να σε αντιγράψω....:lol:

Θα μπορούσες - ίσως - να μου στείλεις κάποιες φωτο στο Mail Μου?

Με συγχωρείς για το θάρρος, αλλά έχω ξετρελαθέι...

• 2 εβδομάδες μετά...

Να σου ζήσει, να είναι γερός και δημιουργικός!

Συγχαρητήρια για όσα έφτιαξες! Πολύ όμορφα και εντυπωσιακά!

Από τον μπουφέ ξετρελάθηκα και εγώ με την σαρανταποδαρούσα! Τα άλλα που είναι μπροστά στις πιατέλες δεν φαίνονται πολύ καλά, τί είναι?

Και το χρόνου :D

13e2p2.png

Διαφημίσεις

μπου μπου, αυτά που ειναι μπροστά - μπροστά στον μπουφέ, είναι καναπεδάκια με σως από ανθότυρο και λιαστή ντομάτα και λίγο πιο δίπλα, μπουκίτσες κοτόπουλο τυλιγμένες ,με μπέικον...

efimikel, του χρόνου κανόνισε να είναι ο γάμος εκείνη την ημέρα!!!χι,χι...

σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια!

τα περισσότερα πραγματα τα παράγγειλα από το internet(δωρακια παιδιων, μπαλόνια, κομφετί τούρτας, καπελάκια...)

πιατακια ποτηρακια, τραπεζομαντηλο πήρα από το carrefour

τα κασπώ με τα λουλούδια όπως και τις σοκολατενιες μπαλιτσες ,τα είχε κάποια στιγμή -τοτε με το μουντιάλ- προσφορά το λιντλ...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...