Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ????

Recommended Posts

Και ομως ειναι θετικη!!!!!!!!245 μοναδες!!!!!τι σημαινει αυτο κοριτσια?

συγχαρητηρια κοριτσαρα μου για την εγκυμοσυνη σου!!:P:p ολα να σου πανε τελεια!!!! βλεπω οτι ειμαστε σε παρομοια περιπτωση:!::!: κι εγω μολις πηρα τα φαρμακα μου για την εξωσωματικη διαπιστωσα οτι ημουν εγκυος...... φυσικα και γινονται θαυματα:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 192
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστω ολες για τα μνμ μας.Ομως εχω την εξης απορια.Σημερα ολη την ημερα εχω τσιμπηματα κατω αριστερα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι εξωμητριο?ο γιατρος λεει οτι ειναι φυσιολογικο,αλλα εγω εχω αγχωθει...

• 1 month later...

Καλημέρα κορίτσια !!

Διαβάζω εδώ και ένα μήνα περίπου το φορουμ και με έχει βοηθήσει αρκετά.

Εδώ και κάποιους μήνες έχουμε ξεκινήσει τις προσπάθειες με τον άντρα μου για μωράκι .

Στις αρχές του Σεπτέμβρη πήγα στο γιατρό μου να δούμε κάποια πράγματα. Μου είπε να πάρω duphaston από την 18η έως την 25η ημέρατου κύκλου μου.

Στο προηγούμενο κύκλο μόλις τα σταμάτησα αδιαθέτησα μετά πό δύο ημέρες.

Σε αυτόν τον κύκλο, τα πήρα πάλι από την 18η έως την 25η ημέρα, όμως την 28η ημέρα είδα λίγο κοκκινοκαφέ αίμα και την 29η ημέρα πάλι καφεκόκκινες εκκρισεις. Σήμερα (30η ημέρα) δεν έχω αδιαθετήσει. Σκέφτομαι να κάνω τεστ εγκυμοσύνης.

όταν πήρα τηλ. τον γιατρό μου μου είπε να το θεωρήσω κανονική περίοδο.

Αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν έχω αίμα, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Είμαι λιγάκι στην αγωνία.

Μήπως μπορεί καμία να με βοηθήσει?

Εχει συμβεί σε κάποια από εσάς κάτι παρόμοιο?

Ευχαριστώ πολύ!

• 4 εβδομάδες μετά...

κοριτσια καλησπερα!!θελω τη βοηθεια σας!!!δεν εχω ποτε σταθερο κυκλο αλλα τους 3 τελευταιους μηνες ερχεται καθε 28.αυτο το μηνα ειχα ελευθερη επαφη την 4 μερα(μονο καφετια)πιστευωντας οτι δεν μενω εγκυος.αν καταλαβα καλα απο τα συμπτωματα η ωορρηξια μου ηταν γυρω στην 9 μερα.τωρα ειμαι στην 19 κ νιθω μια απιστευτη κουραση κ εχω μονο οταν σκουπιζομαι εδω κ 2 μερες καφε υγρα.υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυουλα???εχει καμια κατι παρομοιο???

• 1 month later...

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας γιατί δεν βγάζω άκρη.20η-22η μέρα του κύκλου μου ήρθαμε σε έπαφη με το φίλο μου χωρίς προφυλάξεις αλλά και χωρίς να ολοκληρώσει μέσα μου. Έχω ήδη έξι μέρες καθυστέρησης και δεν ξερω αν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσυνής.(κύκλος 28-30 μέρες)

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Λοιπόν ας σας πω τη δική μου απορία...Σήμερα είμαι στην 22η μέρα του κύκλου μου, ήρθαμε σε επαφή με τον άντρα μου 3 μέρες συνεχόμενες στην ωορυξία κατόπιν συμβουλή του γιατρού μου μετά από υπέρηχο. Από χθες έχω δέκατα, μέχρι 37,6, λευκά πηκτά υγρά, λίγα πονάκια στη κοιλιά και πρήξιμο στήθους. Λέτε να είμαι έγκυος? Είναι δυνατόν να έχω τόσο σύντομα συμπτώματα? Με τα δέκατα δεν αισθάνομαι αδιαθεσία, μόνο πονοκέφαλο αισθάνθηκα χθες βράδυ. Για πείτε βρε κορίτσια!

IELnp2.pnghbu42uzbng.png

ειμαι καινούρια στο forum(για την ακρίβεια μόλις γραφτηκα)! εχω γενικά σταθερό κυκλο 30 ημερών το πολύ 31 ημερών! βρισκομαι στην 4η μέρα καθυστέρησης.εχω πελαγώσει! έκανα πριν λίγο 2 τεστ (clearblue) και βγήκαν αρνητικα! συμπτωματα περιοδου εχω(πρηξίματα,πόνους στη κοιλιά κλπ).υπάρχει πιθανότητα να είμαι εγκυος? με τον φίλο μου χρησιμοποιούμε προφυλάξεις(διεισδυση χωρις προφυλακτικο εχει υπάρξει αλλα για λιγο)

Διαφημίσεις

ειμαι καινούρια στο forum(για την ακρίβεια μόλις γραφτηκα)! εχω γενικά σταθερό κυκλο 30 ημερών το πολύ 31 ημερών! βρισκομαι στην 4η μέρα καθυστέρησης.εχω πελαγώσει! έκανα πριν λίγο 2 τεστ (clearblue) και βγήκαν αρνητικα! συμπτωματα περιοδου εχω(πρηξίματα,πόνους στη κοιλιά κλπ).υπάρχει πιθανότητα να είμαι εγκυος? με τον φίλο μου χρησιμοποιούμε προφυλάξεις(διεισδυση χωρις προφυλακτικο εχει υπάρξει αλλα για λιγο)

Μήπως αλλάζει ο κύκλος σου? Κάνε μια αιματολογική για να είσαι σίγουρη, αν και πιστεύω ότι τα clearblue είναι αξιόπιστα.

IELnp2.pnghbu42uzbng.png

jessica μην αγχώνεσαι πολύ δύσκολα ως απίθανο να έχεις μείνει αν προσέχετε και πόσο μάλιστα που τα τεστ βγήκαν αρνητικά.Χαλάρωσε γιατί μάλλον από το άγχος δεν σου έρχεται περίοδος

Θα πας σε ένα μικροβιολογικό κέντρο ή σε νοσοκομείο, καλύτερα σε μικροβιολογικό. Χωρίς βιβιλιάριο μπορείς να την κάνεις, δεν στοιχίζει πολλά πάντως. Β Χοριακή θα ζητήσεις να κάνεις.Μετά από 2-3 ώρες θα σου πουν τηλεφωνικά τα αποτελέσματα. Θα σου πουν πόσες μονάδες είναι η χοριακή σου και από εκεί θα καταλάβεις.

IELnp2.pnghbu42uzbng.png

προσέχουμε απλα εχω ακούσει οτι και με τα αρχικά αντρικά υγρα υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης ακομα και αν δεν εκσπερματώσει !σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!καλες γιορτες!

Διαφημίσεις

σ ευχαριστω πολύ! δυστυχως λόγω εορτων (χριστουγεννα αυριο δεν νομιζω να βρω μικροβιολογικο ανοιχτο) η αγωνία μου θα παραταθει!!!καλές γιορτές και ο,τι επιθυμείς!

• 3 χρόνια μετά...

Γεια σας..καινουργια εδω στο φορουμ..και εγω με την σειρα μου θα ηθελα να θεσω καποιες αποριες μου...ειμαι 24 χρονων και γενικα η περιοδος μου απο παντα ηταν πολυ αστατη..(εχω και πολυκιστικες ωοθηκες να συμπληρωσω) εκανα 2 μηνες να αδιαθετησω μπορει ομως και να εκανα και 2 μηνες αδιαθετη (και μια φορα ακομη 4μιση μηνες συνεχομενους με αιμα, το οποιο το ελυσα με βελονισμο) τον τελευταιο 1μιση χρονο και περισσοτερο ειμαι πολυ σταθερη..ακριβως στην μερα μου η 1-2 μερες πανω ή κατω..απο τον Οκτωβριο ομως παλι τα ιδια..ειχα δει 19 του Οκτωβρη, Νοεμβρη καθουλου και παλι 10 Δεκεμβριου..Γενναρη καθολου και παλι 7 του Φλεβαρη..τωρα 10 του Μαρτη δεν εχω πονους στην κοιλια ουτε πρηξιμο στο στηθος..καθολου..το μονο που εχω και που μου συμβαινει πρωτη φορα στην ζωη μου να εχω ζαλαδες συχνα μεσα στην μερα εδω και 5-6 μερες..και λιγο πολυ λιγο καποιες κραμπες χαμηλα στην κοιλια χωρις ομως πονους..μηπως ειμαι εγκυος?? Κάνω ελευθερα με τον αντρα μου γιατι θα θελαμε πολυ ενα μωρακι..θελω πολυ να κανω ενα τεστ ή μια β χοριακη αλλα θελω να περιμενω μπας και ερθει πιο μετα μιας και ειναι αστατος παλι ο κυκλος μου για να μην απογοητευθω..υπαρχει τετοια περιπτωση ή χαιρομαι μονη μου?? Συγγνωμη για το μακροσκελες κειμενο και που εγινα κουραστικη απλα αγχωνομαι...

Υ.Γ πριν απο 1 χρονο περιπου καναμε ελευθερα με τον αντρα μου για 5 μηνες περιπου αλλα τιποτα..

Ευχαριστω παρα πολυ..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...