Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν ερχονται στη βαφτηση!

zeta77

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Για να σε παρηγορήσω θα σου πω πως ούτε η μητέρα μου ήρθε στην βάφτιση στην κόρη μας γιατί δεν την καλέσαμε! Κι αυτό γιατί όταν γένηησα και είμασταν τσακωμένες δεν σήκωσε καν το τηλέφωνο να πει ένα απλό "να σας ζήσει"!

Οπότε μην σκας ;) Εκείνες χάνουν! Τώρα επειδή η δική σου είναι πεθερά θα πρέπει να φερθείς ανάλογα... μούγκα στην στρούγκα δηλαδή όσο κι αν βράζεις και θα το λύσουν κάποτε μάνα και γιος το θέμα τους! Το αίμα νερό δεν γίνεται... Η τιμωρία θα έρθει γλυκιά σαν μέλι από το τη μπουμπού σου όπως ήρθε και από τη δική μου προς τη μάνα μου που όταν την είδε, αν και κοινωνικό παιδί, δεν την ήθελε με τίποτα :lol:

Καλά να περάσετε στην βάφτιση και να το ευχαριστηθείτε στο έπακρο :)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Να μην κανεις τπτ απολυτως...ισα ισα να χαρεις τη βαφτιση του παιδιου σου.Οσοι θελουν να χαρουν με τη χαρα σας θα ειναι εκει...για τους υπολοιπους σκασιλα σου.

Και να μην ανακατευτεις καθολου...ο καθενας κανει τις επιλογες του σ'αυτη τη ζωη.

επειδή το έχω πρόσφατο... δεν ήρθαν στη βάφτιση της κόρης μας για να μη με βλέπουν, για να εκδικηθούν το γιό τους... σου λέω ότι η βάφτιση ήταν υπέροχη! χωρίς υποκρισίες, τυπικούρες-χαιρετούρες-σάλια με πεθεροειδή που σιχαίνομαι. ήρεμα και χαρούμενα, ειλικρινά.

στη δική μας περίπτωση, τα πεθεροειδή δασκάλεψαν το σόι τους να μην έρθουν και δεν ήρθε κανείς από το σόι του άντρα μου.

τα συμπεράσματα βγήκαν αβίαστα.

ο άντρας μου βέβαια, δεν παραδέχτηκε ενώπιόν μου, τίποτα για τους σκατόψυχους, αλλά όλα εδώ πληρώνονται, κορίτσι μου.

θα χρειαστούν κάτι το σόι του, κι εγώ δεν θα τους ξέρω. θα χρειαστούν την παρουσία μου, το λιγότερο, κάποτε τα πεθερικά μου κι εγώ δεν θα τους ξέρω.

ήδη δεν τους βλέπω, δεν με βλέπουν, δεν μιλάμε καν γι' αυτούς με τον άντρα μου!

ηρεμία!

με το καλό η βάφτιση, να γίνει χριστιανόπουλο το παιδάκι σου, γερό και καλότυχο!

εσύ μην ασχολείσαι, μη μιλάς για το ζήτημα. άσε να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους!

φιλιά!

Το δόγμα μου: όσοι πιστοί προσέλθετε.

Δεν ζορίζομαι και δεν ζορίζω κανένα.

Και βέβαια ποτέ δεν ανακατεύομαι με τους συγγενείς του άντρα μου. Ας τα βρει αυτός μαζί τους. Ότι με ενοχλεί αυτός το λούζεται. Μ'αυτούς εγώ κυρία. Και πίστεψε με, τραβάω και εγώ διάφορα...

Συμφωνω απόλυτα μαζί σου!!!

Η καλύτερή λύση ειναι αυτή.

Να σας ζήσει το μωράκι σας. Στη βαφτιση να περάσετε όμορφα ... και μην ασχολείσαι καν.

Καταλαβαίνω οτι σε στεναχωρεί το γεγονος ... αλλα βάλ'το στην ακρη.

Διαφημίσεις

βρε δεν παει να μην ερθουν.....μεγαλη σου σκασιλα. αυτοι που νοιαζονται πραγματικα για σας και το παιδι σας θα ειναι εκει στη μεγαλη σας χαρα!!! οι υπολοιποι δεν χρειαζονται, ισα-ισα που χαλανε και την ατμοσφαιρα......

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

επειδή το έχω πρόσφατο... δεν ήρθαν στη βάφτιση της κόρης μας για να μη με βλέπουν, για να εκδικηθούν το γιό τους... σου λέω ότι η βάφτιση ήταν υπέροχη! χωρίς υποκρισίες, τυπικούρες-χαιρετούρες-σάλια με πεθεροειδή που σιχαίνομαι. ήρεμα και χαρούμενα, ειλικρινά.

στη δική μας περίπτωση, τα πεθεροειδή δασκάλεψαν το σόι τους να μην έρθουν και δεν ήρθε κανείς από το σόι του άντρα μου.

τα συμπεράσματα βγήκαν αβίαστα.

ο άντρας μου βέβαια, δεν παραδέχτηκε ενώπιόν μου, τίποτα για τους σκατόψυχους, αλλά όλα εδώ πληρώνονται, κορίτσι μου.

θα χρειαστούν κάτι το σόι του, κι εγώ δεν θα τους ξέρω. θα χρειαστούν την παρουσία μου, το λιγότερο, κάποτε τα πεθερικά μου κι εγώ δεν θα τους ξέρω.

ήδη δεν τους βλέπω, δεν με βλέπουν, δεν μιλάμε καν γι' αυτούς με τον άντρα μου!

ηρεμία!

με το καλό η βάφτιση, να γίνει χριστιανόπουλο το παιδάκι σου, γερό και καλότυχο!

εσύ μην ασχολείσαι, μη μιλάς για το ζήτημα. άσε να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους!

φιλιά!

ακριβως τα ιδια και εμας κανεις δεν θα ερθει γιατι δεν εδωσε καν τα προσκλητηρια που της ειχαμε δωσει .και εμεις λιγοι και καλοι θα ειμαστε και εχω αρχισει και χαλαρωνω ακυρωσα και τα τραπεζια και τωρα χαλαρα πια ετοιμαζομαστε!

ακριβως τα ιδια και εμας κανεις δεν θα ερθει γιατι δεν εδωσε καν τα προσκλητηρια που της ειχαμε δωσει .και εμεις λιγοι και καλοι θα ειμαστε και εχω αρχισει και χαλαρωνω ακυρωσα και τα τραπεζια και τωρα χαλαρα πια ετοιμαζομαστε!

Και σε μενα κοριτσια δεν ηρθαν τα πεθερικα (επειδη δεν βαλαμε το ονομα του πεθερου) Χμμμμμ σκασιλα μου.Δικο τους το προβλημα .Αυτοι χασανε ,εμεις περασαμε υπεροχα!!!!!!:P

Παντως εμενα το σοι του αντρα μου και η γειτονια των πεθερικων ηρθαν ολοι ανεξερετως ,ακομη και οι κολλητες φιλες της πεθερας...:rolleyes:.Γιατι αραγε?????:confused:Για κοτσομπολιο φυσικα.....Να σου πω καλυτερα να μην πατουσε κανεις......Μη σκας ,αυτοι οι ανθρωποι εχουν σοβαρο προβλημα με τον εγωισμο τους ,κοιτανε τις λεπτομερειες και ξεχνανε την ουσια:rolleyes:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...