Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν ερχονται στη βαφτηση!

zeta77

Recommended Posts

γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας η πεθερα μου μια εβδομαδα πριν την βαφτηση αποφασησε να μην ερθει ουτε στην εκκλησια αφου ειχε κατι διαμαχες με τον αντρα μου για αλλους συγγενεις.βεβαια ουτε στο μαιευτηριο ηρθε και εδω και 7 μηνες την εχει δει την μικρη 3 φορες,μια ηρθε αυτη και 2 πηγαμε εμεις.με πηρε να μου το πει και εμενα και να με ανακατεψει αλλα της ειπα να κανουν οτι θελουν.απο δω και περα πως πρεπει να συμπεριφερομαι?εγω δεν θελω να της ξαναμιλησω εσεις τι θα κανατε?ειμαι παραλογη?

Διαφημίσεις

Φυσικά και δεν είσαι παράλογη! Το ποιος είναι παράλογος και δε θέλει την ευτυχία σας νομίζω είναι εμφανές. Όποτε γονείς προκαλούν με τη συμπαριφορά τους προβήματα σε ένα ζευγάρι, καλό είναι να αποφεύγονται.

Τι σημαίνει δε θα έρθει στην εκκλησία; Νομίζει ότι με την απουσία της θα σας στεναχωρήσει; Μην της δώσεις αυτήν την ευχαρίστηση :)

Εσύ, ο άνδρας σου και το παιδί σας είστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Όλοι οι υπόλοιποι είναι τρίτοι πλέον, αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι όσοι αποφασίζουν και ξεκινάνε οικογένεια.

Αν το έκανε αυτό η μητέρα μιας φίλης σου στη φίλη σου, τι θα τη συμβούλευες; Κάνε ακριβώς το ίδιο και με την πεθερά σου. Μη θωρείς ότι επειδή είναι μητέρα του άντρα σου έχει περισσότερα δικαιώματα για να σας επιβάλλει τη μιζέρια της. Μ Α Κ Ρ Ι Α !!!

4RMtp3.png

Δυσκολες καταστάσεις!!Νομίζω τον πρωτο λόγο πρεπει να εχει ο άντρας σου.

Εγω το μόνο που θα έλεγα(στον αντρα μου) είναι να προσπαθησει να εξομαλίσει λίγο την κατάσταση, να κρατησετε έστω τα τυπικά, γιατί τα παιδάκια εχουν αναγκη και τους παππούδες τους.

QqmLp3.png

Φυσικά και δεν είσαι παράλογη! Το ποιος είναι παράλογος και δε θέλει την ευτυχία σας νομίζω είναι εμφανές. Όποτε γονείς προκαλούν με τη συμπαριφορά τους προβήματα σε ένα ζευγάρι, καλό είναι να αποφεύγονται.

Τι σημαίνει δε θα έρθει στην εκκλησία; Νομίζει ότι με την απουσία της θα σας στεναχωρήσει; Μην της δώσεις αυτήν την ευχαρίστηση :)

Εσύ, ο άνδρας σου και το παιδί σας είστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Όλοι οι υπόλοιποι είναι τρίτοι πλέον, αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι όσοι αποφασίζουν και ξεκινάνε οικογένεια.

Αν το έκανε αυτό η μητέρα μιας φίλης σου στη φίλη σου, τι θα τη συμβούλευες; Κάνε ακριβώς το ίδιο και με την πεθερά σου. Μη θωρείς ότι επειδή είναι μητέρα του άντρα σου έχει περισσότερα δικαιώματα για να σας επιβάλλει τη μιζέρια της. Μ Α Κ Ρ Ι Α !!!

συμφωνώ απόλυτα!μη χαλάσεις τη διαθεση σου μια τέτοια μέρα για χάρη της. είναι απαράδεκτη και έχεις όλα τα δίκια του κόσμου!

αυτα σκεφτομαι και εγω επεισης ειπα αν ποτε θελει να δει την μικρη να την παει ο αντρας μου αλλα εγω μακρυα δεν εχω και καμια υποχρεωση

Διαφημίσεις

αυτο το σπανιο με προβληματιζει γιατι ολο και καποια γιορτη θα κατσει να πρεπει να την δω και τοτε λεω να μην μιλησω οσο ασκημο και να φανει στους υπολοιπους.και ναι προβληματιζομαι γιατι θεωρισα κακια ολο αυτο απεναντι στο εγγονι της και στον γιο της και οχι σε εμενα που δεν με νοιαζει κιολας

Εσυ γιατι πρεπει να μουτζοπιαστεις μαζι της? Αφου με το γιο της τσακωνεται, αυτον ρεζιλευει......δεν χρειαζεται να του υποδειξεις κατι ουτε να τον υποστηριξεις στη διαμαχη με την μανα του.......τα δικα σου ματια θα βγαλεις. Αυτοι καποια στιγμη μπορει να τα βρουνε, αιμα ειναι και θα συγχωρουν παντα ο ενας τον αλλο, εσυ θα βγεις η κακια της υποθεσης. Ασε που αν δεν της μιλας μετα αυτη θα λεει οτι εσυ εχεις βαλει λογια και χαλασες τη σχεση τους.

Ασε να μαλλιοτραβιουνται μονοι τους και εσυ κρατα μια πολιτισμενη συμπεριφορα. Θα το εκτιμησουν και οι δυο! Οπως ειπες αν ξαναζητησει να τους κανεις το ταχυδρομο θα της πεις οτι δεν γινεται και θα τους βαζεις να συζητανε μονοι τους.......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

ναι αλλα γιαγια και να μην ερθει στην βαφτηση του παιδιου?πολλα ανεχτικα και παντα κυρια και στον αντρα μου παντα λεω να πηγαινει και να περνει τηλ αλλα εγω σκεφτομαι οτι καμια υποχρεωση δεν της εχω και καλα να τα κανει σε μενα αλλα στο παιδι δεν μπορω να το χωνεψω γιαυτο αναρωτιεμαι μηπως επειδη ειμαι μες την φουρκα βλεπω κατι στραβα

Πρωτη φορα ειναι? Εδω ειναι μελι γαλα με το παιδι τους και δεν πανε στη βαφτιση.......στη δικια μας δεν ειοχε ερθει ο πεθερος, λογω αποστασης (στην ουσια λογω ονοματος) και δεν θα ρθει ουτε στην επομενη, και κατα πασα πιθανοτητα ουτε οι γονεις μου......και δεν ειμαστε τσακωμενοι.

Εγω λεω, αφου δεν εχεις ΕΣΥ προσωπικα προβλημα μαζι της, κανε την παπια και μην αποκτησεις. Προβλημα τους που ρεζιλευονται....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Διαφημίσεις

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΧΑΝΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ ΤΗΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ. ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ.ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΙ ΕΙΝΑΙ!ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΛΙΕΣΑΙ??

Η βαπτιση δεν ειναι γενεθλια που θα τα κανεις και του χρονου,γινεται μια φορα στη ζωη του καθε ανθρωπου.Εννοειται οτι εαν δεν ερχοταν στη βαπτιση του παιδιου οχι μονο δε θα της ξαναμιλαγα αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι θα εβλεπε το εγγονι της μονο με κιαλια.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

αγαπητη μου ζετα ,εγω θα σου προτεινα να πεις ξεκαθαρα στην "αμυαλη" πεθερουλα σου τις επιλογες της ....

δηλαδη της λες ή ερχεσαι ,πραγμα που ειναι το σωστο κ ολα καλα ή δεν ερχεσαι κ ξεχασε μας δια παντος !!!!!

νομιζω πως δεν υπαρχουν περιθωρια διπλωματιας σε καποιες (σαν κ αυτη) περιπτωσεις .

*ειναι πολυ εγωιστρια η γυναικα,μα καλα δε σκεφτεται οτι το παιδι μετα απο χρονια θα δει τις φωτο της βαπτισης του .... κ γιαγια -παππους πουθενα?????

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΧΑΝΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ ΤΗΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ. ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ.ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΙ ΕΙΝΑΙ!ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΛΙΕΣΑΙ??

κ ποια δε θα χαλιοτανε???????

Διαφημίσεις

Τους χαλαει παρολα αυτα το κανουν....

Ο πεθερος μου το νεο μωρακι θα το δει οταν θα ειναι 1 ετους, κι αυτο αν του το παμε εμεις, αυτος δεν ερχεται σε μας (μενει στο χωριο, 7 ωρες μακρια, βαριεται τη διαδρομη). Τον πρωτο εγγονο εκανε τον κοπο να ρθει να τον δει οταν γεννηθηκε, τον ειδε περσι το καλοκαιρι και θα τον ξαναδει του χρονου το καλοκαιρι, δλδ μετα απο 2 χρονια.....

Πριν λιγα χρονια δεν ειχε προβλημα να παει στη Γερμανια για το γαμο ενος ανηψιου του...

Δεν ηταν στην πρωτη μας βαφτιση και δεν θα ειναι ουτε στη δευτερη......και δεν ειμαστε τσακωμενοι! Να σας πω εγω δεν στεναχωριεμαι καθολου....και δεν το θεωρω λογο να του κοψω την καλημερα! Ισα ισα...

Το δόγμα μου: όσοι πιστοί προσέλθετε.

Δεν ζορίζομαι και δεν ζορίζω κανένα.

Και βέβαια ποτέ δεν ανακατεύομαι με τους συγγενείς του άντρα μου. Ας τα βρει αυτός μαζί τους. Ότι με ενοχλεί αυτός το λούζεται. Μ'αυτούς εγώ κυρία. Και πίστεψε με, τραβάω και εγώ διάφορα...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

αγαπητη μου ζετα ,εγω θα σου προτεινα να πεις ξεκαθαρα στην "αμυαλη" πεθερουλα σου τις επιλογες της ....

δηλαδη της λες ή ερχεσαι ,πραγμα που ειναι το σωστο κ ολα καλα ή δεν ερχεσαι κ ξεχασε μας δια παντος !!!!!

νομιζω πως δεν υπαρχουν περιθωρια διπλωματιας σε καποιες (σαν κ αυτη) περιπτωσεις .

*ειναι πολυ εγωιστρια η γυναικα,μα καλα δε σκεφτεται οτι το παιδι μετα απο χρονια θα δει τις φωτο της βαπτισης του .... κ γιαγια -παππους πουθενα?????

ακριβως αυτο σκεφτομουνα χτες βραδυ οτι θα βλεπει τις φωτο και θα αναρωτιεται αλλα με τι θρασος μετα θα θελει να δει το εγγονι της δεν ξερω

Το δόγμα μου: όσοι πιστοί προσέλθετε.

Δεν ζορίζομαι και δεν ζορίζω κανένα.

Και βέβαια ποτέ δεν ανακατεύομαι με τους συγγενείς του άντρα μου. Ας τα βρει αυτός μαζί τους. Ότι με ενοχλεί αυτός το λούζεται. Μ'αυτούς εγώ κυρία. Και πίστεψε με, τραβάω και εγώ διάφορα...

μα ουτε εγω ζοριζομαι για μενα ολη μου η σκασιλα αυτη ηταν, εδω δεν βοηθησε σε τιποτα θα με νοιαξει αν ερθει κουνιστη ?τον αντρα μου σκεφτομαι που κοιταξε να του την χαλασει τελευταια στιγμη και την μπουμπου που καποια στιγμη θα καταλαβαινει

H μπουμπου θα της ανταποδωσει το "ενδιαφερον".......αυτο θα ειναι και η τιμωρια της!

Η μπουμπου απο δω πανε και αλλοι. Θα την πειραξει αυτοι που την μεγαλωσαν να μην ειναι κοντα της και οχι οι ασχετοι πιστεψε με.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...