Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

off topic απο 11 χρονο κοριτσάκι....

Thaumataki

Recommended Posts

Θλίβομαι και εγώ με τον τόσο άδικο θάνατο του μικρού κοριτσιού, έχω κι εγώ κόρη και ταυτίζομαι με την χαροκαμένη μητέρα.

Όμως και σκέφτηκα πολύ πριν γράψω το παρακάτω, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση από το γεγονός αυτό και από την πολιτική αδειών παραμονής. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που είναι μια δεκαετία στην Ελλάδα και αποδεδειγμένα ζουν και εργάζονται εδώ (αυτό πιστοποιείται από ένα σωρό έγγραφα, όπως ένσημα) δικαιούνται να αποκτούν την υπηκοότητα. Το ίδιο και με τα αλλοδαπά παιδιά που γεννιούνται εδώ.

Το θέμα κατά τη γνώμη μου- είναι πως μπορούμε ως κράτος και κοινωνία να αφομοιώσουμε αυτούς τους ανθρώπους, στην νοοτροπία μας, στην κουλτούρα μας, κοκ. Και πως μπορούμε να σταματήσουμε την αθρόα προσέλευση λαθρομεταναστών, το ποιον των οποίων -ακριβώς λογω της λαθραίας εισαγωγής τους- δεν γνωρίζουμε.

Επαναλαμβάνω και πάλι, αυτή είναι η γνώμη μου.

2 παιδιά-Σύζυγος-Δουλειά-Πανεπιστήμιο-Σπίτι

Ωχ θεέ μου, βάλε το χεράκι σου.....

Διαφημίσεις

Α) Όμως και σκέφτηκα πολύ πριν γράψω το παρακάτω, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση από το γεγονός αυτό και από την πολιτική αδειών παραμονής. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που είναι μια δεκαετία στην Ελλάδα και αποδεδειγμένα ζουν και εργάζονται εδώ (αυτό πιστοποιείται από ένα σωρό έγγραφα, όπως ένσημα) δικαιούνται να αποκτούν την υπηκοότητα. Το ίδιο και με τα αλλοδαπά παιδιά που γεννιούνται εδώ.

Β) Το θέμα κατά τη γνώμη μου- είναι πως μπορούμε ως κράτος και κοινωνία να αφομοιώσουμε αυτούς τους ανθρώπους, στην νοοτροπία μας, στην κουλτούρα μας, κοκ. Και πως μπορούμε να σταματήσουμε την αθρόα προσέλευση λαθρομεταναστών, το ποιον των οποίων -ακριβώς λογω της λαθραίας εισαγωγής τους- δεν γνωρίζουμε.

Επαναλαμβάνω και πάλι, αυτή είναι η γνώμη μου.

Α) Στο λέω εκ των έσω......οι περισσότεροι παρουσιάζουν ψεύτικά έγγραφα!!!! Το 80% μπορώ να σου πω. Επιπλέον, ο αδερφός του πατέρα μου, ζει εδώ και 20 χρόνια στην Αμερική, εργάζεται νόμιμα ( και ανασφάλιστος ), έχει οικογένεια, παντρέυτηκε Ελληνοαμερικάνα και υπικοότητα ΔΕΝ έχει! Γιατί εκεί βάζουν όρια και πολυ καλά κάνουν....Οχι σαν εμάς που ο καθένας είναι Έλληνας πλεόν, χωρίς καν να μιλάει Ελληνικά!!!:shock::shock::shock:

Β) Τί να αφομοιόσουμε ;;;; Τους υποανάπτικτους ;;;; ( οχι πως εμείς πάμε πίσω, αλλά είμαστε λιγάααακι καλύτεροι ). Επίσης, το να τους διώξουν, η όποια κυβέρνηση το κάνει αυτό θα 'χει πολιτικό κόστος. Ας μην ξεχνάμε, πως αφού έχουν υπικοότητα, έχουν και δικαίωμα ψήφου. Φανταστείτε να βγεί ο Γιωργάκης ή ο Αντωνάκης και να δώσει σουτ στους συγγενείς όσων είναι πλέον ''Έλληνες'', τη ψήφο τους ούτε ζωγραφιστή δε θα την ξαναδούν. Και μιλάμε για διόλου ευκαταφρόνητα ποσοστά!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Στην γειτονιά που μένω έχουμε δυο δημοτικά, ένα νηπιαγωγείο και μια μεγάλη πλατεία. Συνεχώς Αλβανοί και αστυνομικοί κυνηγιούνται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών. Έρχονται στην πλατεία και κάνουν αλισβερίσι ναρκωτικών, πηγαίνουν έξω από τα κάγκελα των δημοτικών και λένε διάφορα χυδαία στα ανήλικα. Οι σύλλογοι είναι έξω φρενών, αλλά και πάλι δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα. Τι κάναμε λένε δεν μπορούμε να είμαστε έξω από το δημοτικό;; Δημόσιος δρόμος δεν είναι;;; Όλοι γνωρίζουμε τι κάνουν εκεί. Οι γονείς τρέμουν και κάθε μεσημέρι κανένα παιδί και απο τα τρία κτήρια δεν βγαίνει χωρίς συνοδεία....... Τα συμπεράσματα δικά σας.

Βαρέθηκα να ζω με τον φόβο στην ίδια μου την γειτονιά.....ακόμη κι εγώ δεν τολμώ να περάσω χωρίς να ακούσω λόγια που δεν φαντάζεστε....όταν ήμουν εγώ μικρή δεν αντιμετώπισα ποτέ ανάλογα θέματα. Θα πω την γνώμη μου κι ας χαρακτηριστώ ρατσίστρια (κουράστηκα να φοβάμαι τους χαρακτηρισμούς) από τότε που ήρθαν μόνο προβλήματα δημιουργούν, ζούμε μόνιμα υπό καθεστώς τρομοκρατίας. Πως θα αφήσω αύριο τα παιδιά μου να πάνε σχολείο δίπλα από το σπίτι μου;;;;;;;

:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-xεχεις δικιο:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...