Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

off topic απο 11 χρονο κοριτσάκι....

Thaumataki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αλβανός ο δράστης....και μετά γιατί γίνεσαι ρατσιστής......

Δεν εχει σημασια τι εθνικοτητας ειναι, σημασια εχει πως σκεφτεται το ''μυαλο'' του που φυσικα δεν εχει μεσα στο κεφαλι... Ποια ειναι η χειροτερη τιμωρια γι'αυτο που εκανε? Λιγη θα'ναι οποια και να'ναι για ολους αυτους που μπορουν και κανουν κακο στα παιδια μας...

Καλο ταξιδι καρδια μου... Ελπιζω να βρεις τη γαληνη εκει που πας και να μη σε πονεσει τιποτ'αλλο πια! Καλη αναπαυση! Καλο κουραγιο στους γονεις και καλη δυναμη... ΚΟΥΡΑΓΙΟ....

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Δεν εχει σημασια τι εθνικοτητας ειναι, σημασια εχει πως σκεφτεται το ''μυαλο'' του που φυσικα δεν εχει μεσα στο κεφαλι... Ποια ειναι η χειροτερη τιμωρια γι'αυτο που εκανε?

Σημασία έχει το αποτέλσμα του γεγονότος αυτού, που μετράει ένα νεκρό κοριτσάκι. Αλλά το γεγονός αυτό έχει και μια αιτία....η αιτία είναι η αύξηση της εγκληματικότας στη χώρα μας, από τις αρχές του 1990....Κι ο νοών νοείτο :wink: Οχι πως πρίν δεν υπήρχε εγκληματικότητα στην Ελλάδα, αλλά για αύξηση αυτής μιλάω.

ρε κοριτσια συγνωμη αλλα θα μιλησω αποκλειστκα ΜΟΝΟ γιαυτο το γεγονος κ οχι γενικα για βιασμους κ κακοποιησεις.αν διαβασατε λεει οτι ο τυπος...αυτος σιχαμενος αυτο το τερας...βρηκε το παιδι ΜΟΝΟ ΤΟΥ εξω μετα τη μια τα ξημερωματα!!!κ ρωταω εγω...ποσο ευθυνη εχουν αυτοι οι γονεις που αφησαν ενα 11χρονο ΠΑΙΔΑΚΙ εξω ΜΟΝΟ ΤΟΥ 1 και τη νυχτα να κυκλοφορει?????αν ειναι δυνατον....

Καταρχήν μιλάμε για αγροτικές κοινωνίες με ανθρώπους οχι πονηρεμένους. Μην κοιτάς εσένα ή εμένα που ζούμε σε πόλεις κι έχουν δει τα μάτια μας.....Εάν ζούσες σε αγροτική κοινωνία θα ήσουν κι εσύ πιο ανυποψίαστη και θα 'λεγες : ''εδώ αυτά δε γίνονται''

χα...μην λες τετοια θα μας την πεσουν οι διεθνιστες ...:lol::lol:

χαχαχαχα πες στο ψέματα.....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Μόνο φρίκη και οργή μπορεί να αισθανθεί κανείς με αυτό το γεγονός. Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει αυτό το αθώο παιδάκι.

Αυτό που λες είναι άτοπο. Πριν ένα δυο μήνες εδώ στο Ρέθυμνο βιάστηκε ένα κοριτσάκι από την βουλγαρία 8 ετών μέρα μεσημέρι μέσα στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης. Οι γονείς του έλειπαν στη δουλειά (ήταν Σάββατο και έτσι δεν ήταν στο σχολείο το παιδί)...και μάλιστα το βρήκε η αδερφή του λίγο μεγαλύτερη σε κακό χάλι με τον δράστη να είναι ακόμα στο σπίτι. Ο δράστης ήταν Έλληνας, ντόπιος ο οποίος μάλιστα είχε στο παρελθον καταδικαστεί για παρόμοια πράξη. Μη λέμε λοιπόν ότι τα κτήνη έχουν εθνοτική προέλευση συγκεκριμένη. Το κοριτσάκι δεν έχει συνέλθει ακομα και είναι με ψυχολογική υποστηριξη κ αυτό και η οικογένεια του. Δεν ξέρω αν θα επουλωθουν τα ψυχικά του τραύματα ποτέ...

Βέβαια αν ο βιαστής ήταν αλλοδαπός θα τον είχαν λιντσάρει οι κρητικοί εδώ και θα είχαν ξεσηκωθεί όλοι. Στη συγκεκριμενη περίπτωση όμως...δεν έγινε τπτ τέτοιο.Μάθατε εσείς τίποτα; Πέρασε στα ψιλά των τοπικών εφημερίδων. Ευχομαι ο δράστης αυτή τη φορά να σαπίσει στη φυλακή.

Εγώ δεν είπα ποτέ πως οι Έλληνες είναι άγιοι. Εγκληματικότητα υπήρχε και πριν την έλευση οικονομικών μεταναστατών από βαλκανικές χώρες. Μίλησα για άυξηση αυτής με την έλευση των μεταναστατών, τίποτα δεν είναι τυχαίο....Και οι Έλληνες πήγαμε μετανάστες Αμερική, Καναδά κλπ., αλλά δε νομίζω να ακουστήκαμε τόσο πολύ έξω για εγκληματικές ενέργειες. Αλλά τώρα το θέμα θα πάρει άλλη διάσταση και θα βγούμε τελείως οff topic....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

θα πω κατι αλλα δεν ξερω αν θα γινω κατανοητη..πιστευω οτι γινομαστε ρατσιστες με τη ρατσα των βιαστων-παιδεραστων ανεξαρτητως εθνικοτητας..κατα τη γνωμη μου η ρατσα αυτη δεν εχει εθνικοτητα..οπως και οι δολοφονοι ανεξαρτητως ποιον σκοτωσαν..για μενα ειτε ηταν ελληνας ειτε ηταν αλβανος απ τη στιγμη που ανηκει σ αυτην τη ρατσα με κανει ρατσιστρια..

Συμφωνώ μαζί σου!!!!! Το θέμα είναι τί προξενεί την εγκληματικότητα, τί την αυξάνει κι αντίστοιχα τί τη μειώνει....Ας αναρωτηθούμε λιγάκι..... Σημασία έχει ότι ένα κοριτσάκι είναι νεκρό, αλλά τί πρέπει να κάνει η πολιτεία για να μην υπάρξει κι άλλο θύμα; Γιατί δε γίνεται πλέον ένα ξεσκαρτάρισμα ;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Να πάθει τα ίδια και χειρότερα. Από εχθές σκέφτομαι συνεχώς το ίδιο θέμα.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/search?updated-min=2010-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2011-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=50 όλη η αλήθεια για την εγκληματικότητα αλλοδαπών όπως δεν την παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/search?updated-min=2010-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2011-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=50 όλη η αλήθεια για την εγκληματικότητα αλλοδαπών όπως δεν την παρουσιάζουν τα Μ.Μ.Ε.

αυτη η αναφορα ειναι το 10%της πραγματικοτητας απο αυτα που συμβαινουν καθε μερα.

Κριμα σ'αυτο το αγγελουδι που δεν εφτανε οσα περασε στα χερια αυτουνου του κτηνους το πεταψε ζωντανο στο πηγαδι.Ευχομαι μασε στη φυλακη να ''καλοπεραση'' και να μαθουμε γρηγορα τα νεα του.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Aΐ γειά σου!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ μαζί σου!!!!! Το θέμα είναι τί προξενεί την εγκληματικότητα, τί την αυξάνει κι αντίστοιχα τί τη μειώνει....Ας αναρωτηθούμε λιγάκι..... Σημασία έχει ότι ένα κοριτσάκι είναι νεκρό, αλλά τί πρέπει να κάνει η πολιτεία για να μην υπάρξει κι άλλο θύμα; Γιατί δε γίνεται πλέον ένα ξεσκαρτάρισμα ;

η εγκληματικοτητα αυξηθηκε το 90 γιατι τοτε βγηκαν τα περισσοερα καναλια,εγιναν τα ΜΜΕ "αρχη" και ειχαν και εχουν πλεον την ικανοτητα να "ριξουν κυβρνησεις"..παλιοτερα ηταν πιο δυσκολο να μαθει ο κοσμος τι γινοταν κι ετσι πολλα πραγματα κρυβονταν στο σκοταδι..οταν διαπρατεται καποιο εγκλημα που γινεται γνωστο,η πρωτη ευθυνη πεφτει στους αλλοδαπους..των ελληνων τα καμωματα καλυπτονται πολλες φορες..

μην περιμενεις απο μια πολιτεια σκαρτη να κανει ξεσκαρταρισμα..μια πολιτεια,ενα κρατος οπου η πραγματικη δικαιοσυνη απονεμεται στις φυλακες..

η εγκληματικοτητα αυξηθηκε το 90 γιατι τοτε βγηκαν τα περισσοερα καναλια,εγιναν τα ΜΜΕ "αρχη" και ειχαν και εχουν πλεον την ικανοτητα να "ριξουν κυβρνησεις"..παλιοτερα ηταν πιο δυσκολο να μαθει ο κοσμος τι γινοταν κι ετσι πολλα πραγματα κρυβονταν στο σκοταδι..οταν διαπρατεται καποιο εγκλημα που γινεται γνωστο,η πρωτη ευθυνη πεφτει στους αλλοδαπους..των ελληνων τα καμωματα καλυπτονται πολλες φορες..

μην περιμενεις απο μια πολιτεια σκαρτη να κανει ξεσκαρταρισμα..μια πολιτεια,ενα κρατος οπου η πραγματικη δικαιοσυνη απονεμεται στις φυλακες..

Τα ΜΜΕ ευθύνονται για την παραπληροφόρηση. Αρχές του '90 άνοιξαν τα σύνορα και γίναμε μπάτε σκύλοι αλέστε!!!!!! Ακόμη και στην Αθήνα τέλη του '80 θυμάμαι κοιμόμασταν με τα παράθυρα ανοιχτά. Κυκλοφορούσες 10 τη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας και δε σ' έπιανε η ψυχή σου. Σήμερα το 2010, τί κάνουμε απ'όλα αυτα ; Αυτοί μάς έκαναν ρατσιστές, αυτοί οι οποίοι με τον α,β λόγο εκμμεταλλέυτηκαν και καταπάτησαν την πολιτεία που τους έδωσε μια ευκαιρία στη ζωή! ΕΜΕΙΣ φταίμε που δε βάζουμε όρια. Δε φταίνε οι μετανάστες, αλλά εμείς οι ντόπιοι.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Τα ΜΜΕ ευθύνονται για την παραπληροφόρηση. Αρχές του '90 άνοιξαν τα σύνορα και γίναμε μπάτε σκύλοι αλέστε!!!!!! Ακόμη και στην Αθήνα τέλη του '80 θυμάμαι κοιμόμασταν με τα παράθυρα ανοιχτά. Κυκλοφορούσες 10 τη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας και δε σ' έπιανε η ψυχή σου. Σήμερα το 2010, τί κάνουμε απ'όλα αυτα ; Αυτοί μάς έκαναν ρατσιστές, αυτοί οι οποίοι με τον α,β λόγο εκμμεταλλέυτηκαν και καταπάτησαν την πολιτεία που τους έδωσε μια ευκαιρία στη ζωή! ΕΜΕΙΣ φταίμε που δε βάζουμε όρια. Δε φταίνε οι μετανάστες, αλλά εμείς οι ντόπιοι.

εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει απο αυτη τη μερια..αλλα οπως σου ειπα και πριν,απ μια πολιτεια σκαρτη μην περιμενεις να ξεσκαρτισει η χωρα..

εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει απο αυτη τη μερια..αλλα οπως σου ειπα και πριν,απ μια πολιτεια σκαρτη μην περιμενεις να ξεσκαρτισει η χωρα..

Αυτό σου λέω...ήμασταν που ήμασταν, τώρα πια απογίναμε!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ξερατο και Φοβος μαζι. Σιχαμα για την πραξη του Αλβανου και Φοβος και ντροπη για την χωρα που ζω. Αν δεν το φανε μεσα στη φυλακη το κτηνος, σε λιγο το ελληνικο (απο συνη8εια .... κανεις πια δεν ειναι ελληνας ..... κανενα ελληνικο στοιχειο πια που8ενα ..... εδω και παααααρα πολλα χρονια ......) κρατος (η λεξη κρατος δεν ταιριαζει εδω αλλα για το νοημα της προτασης) θα τον αφησει ελευ8ερο να τριγυρνα διπλα σε αλλα παιδια. Συμφωνω με το ξεσκαρτισμα των αλλοδαπων αλλα πρωτα πρεπει να γινει ξεσκαρτισμα ελληνων. Ειμαι γεματη οργη για την χωρα που ζω που επιτρεπει αυτα τα κτηνη να κανουν οτι κανουν χωρις φοβο. Ξερουν τα κτηνη με το λιγο διεστραμενο μυαλο τους οτι σε λιγο παλι εξω 8α ειναι. Αν ομως ηξεραν οτι δεν 8α ξαναεβλεπαν το φως του ηλιου η αλλο παιδι? Αχχχχ Ελλαδα μου!

Διαφημίσεις

Ξερατο και Φοβος μαζι. Σιχαμα για την πραξη του Αλβανου και Φοβος και ντροπη για την χωρα που ζω. Αν δεν το φανε μεσα στη φυλακη το κτηνος, σε λιγο το ελληνικο (απο συνη8εια .... κανεις πια δεν ειναι ελληνας ..... κανενα ελληνικο στοιχειο πια που8ενα ..... εδω και παααααρα πολλα χρονια ......) κρατος (η λεξη κρατος δεν ταιριαζει εδω αλλα για το νοημα της προτασης) θα τον αφησει ελευ8ερο να τριγυρνα διπλα σε αλλα παιδια. Συμφωνω με το ξεσκαρτισμα των αλλοδαπων αλλα πρωτα πρεπει να γινει ξεσκαρτισμα ελληνων. Ειμαι γεματη οργη για την χωρα που ζω που επιτρεπει αυτα τα κτηνη να κανουν οτι κανουν χωρις φοβο. Ξερουν τα κτηνη με το λιγο διεστραμενο μυαλο τους οτι σε λιγο παλι εξω 8α ειναι. Αν ομως ηξεραν οτι δεν 8α ξαναεβλεπαν το φως του ηλιου η αλλο παιδι? Αχχχχ Ελλαδα μου!

Απ ολα τα εγκληματα ειναι το μονο που του αξιζει θανατικη ποινη..ακομα και φονο να εχει κανει ο αλλος λες ηταν εν βρασμο ψυχης μπορει να μην το ξανακανει,κλεψιμο λες δεν ειχε να φαει εκλεψε μπορει να μην το ξανακανει αλλα βιασμος παιδιου ειναι στο μυαλο-αιμα του αλλου και δε φευγει..ειναι στη φυση τους και το μονο που τους αξιζει ειναι θανατος..Α ρε Ελλαδαρα η δικαιοσυνη σου ειναι στη φυλακη...

Συγνώμη που παρεμβαίνω πάλι, αλλά είμαστε off topic τώρα. Ωστόσο δε μπορώ να μη σχολιάσω ότι το συγκεκριμένο blog που αναφέρεις βρίθει από ρατσιστικά και μονόπλευρα σχόλια. Η εγκληματικότητα δυστυχώς στην Ελλάδα ανθίζει και πρώτοι δίνουν το παράδειγμα οι πολιτικοί που έχουμε. Συγνώμη και πάλι για το off topic καθώς το θέμα εδώ είναι το αποτρόπαιο έγκλημα εις βάρος ενός αθώου παιδιού. Εκεί πρέπει να σταθούμε και όχι στην καταγωγή του κτήνους που το διέπραξε.

Τρέμω στην ιδέα ότι κάτι μπορεί να συμβεί στο δικό μου παιδί. Δεν την αφήνω λεπτό από τα μάτια μου. Κατα τα άλλα ζούμε υποτίθεται σε μια πολιτισμένη ευνομούμενη χώρα...(εδώ γελάμε πικρά).

353a4d5f55.png

eNortjKzUjIyNDG2sFCyBlwwFYkC1w,,49.png

Συγνώμη που παρεμβαίνω πάλι, αλλά είμαστε off topic τώρα. Ωστόσο δε μπορώ να μη σχολιάσω ότι το συγκεκριμένο blog που αναφέρεις βρίθει από ρατσιστικά και μονόπλευρα σχόλια. Η εγκληματικότητα δυστυχώς στην Ελλάδα ανθίζει και πρώτοι δίνουν το παράδειγμα οι πολιτικοί που έχουμε. Συγνώμη και πάλι για το off topic καθώς το θέμα εδώ είναι το αποτρόπαιο έγκλημα εις βάρος ενός αθώου παιδιού. Εκεί πρέπει να σταθούμε και όχι στην καταγωγή του κτήνους που το διέπραξε.

Τρέμω στην ιδέα ότι κάτι μπορεί να συμβεί στο δικό μου παιδί. Δεν την αφήνω λεπτό από τα μάτια μου. Κατα τα άλλα ζούμε υποτίθεται σε μια πολιτισμένη ευνομούμενη χώρα...(εδώ γελάμε πικρά).

ισως ομως δεν ειναι τυχαιο οτι οι υπολοιποι αλβανοι κρατουμενοι πηγαν να τον υπερασπιστουν, συμφωνα με το ρεπορταζ.. δεν λεω οτι σε καθε λαο δεν υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι, ομως εχουμε καταντησει ως χωρα να ερχεται καθε ειδους εγκληματικο στοιχειο στη χωρα , εκμεταλλευομενοι το καθεστως ατιμωρησιας (αναλογικα με τα εγκληματα που κανουν), με συνεπεια να μην μπορουμε πλεον να κυκλοφορησουμε ..

μια βολτα απο το κεντρο της αθηνας θα μας πεισει οτι ευκολο ειναι να ειμαστε υπερανω οταν δεν μας αγγιζει η εγκληματικοτητα που μας εχουν φερει οι ξενοι.. ας ρωτησουμε ομως και τους κατοικους που ακομα εχουν το "θρασος" να μενουν στα σπιτια τους στην περιοχη, τι σημαινει γι αυτους η ομαδικη εισβολη μεταναστων.. και ποσα αλλα εγκληματα γινονται που δεν ακουγονται.. προχθες μου ελεγε φιλος μου κατοικος στην περιοχη οτι καμια δεκαρια αλλοδαποι ειχαν πιασει ενα παππου να του παρουν τα λεφτα, και τον ειχαν ριξει κατω και τον χτυπαγανε ολοι μαζι.. δεν τους αρκουσε να παρουν τα λεφτα και να φυγουν..

ας τα ακουνε αυτα τα καμαρια μας οι πολιτικοι που μας εφτασαν σε αυτο το σημειο... και εμεις που τους ψηφιζουμε βεβαια..

ελπιζω στη φυλακη ο αλβανος καθημερινα να πληρωνει με το ιδιο νομισμα αυτο που εκανε...

ισως ομως δεν ειναι τυχαιο οτι οι υπολοιποι αλβανοι κρατουμενοι πηγαν να τον υπερασπιστουν, συμφωνα με το ρεπορταζ.. δεν λεω οτι σε καθε λαο δεν υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι, ομως εχουμε καταντησει ως χωρα να ερχεται καθε ειδους εγκληματικο στοιχειο στη χωρα , εκμεταλλευομενοι το καθεστως ατιμωρησιας (αναλογικα με τα εγκληματα που κανουν), με συνεπεια να μην μπορουμε πλεον να κυκλοφορησουμε ..

μια βολτα απο το κεντρο της αθηνας θα μας πεισει οτι ευκολο ειναι να ειμαστε υπερανω οταν δεν μας αγγιζει η εγκληματικοτητα που μας εχουν φερει οι ξενοι.. ας ρωτησουμε ομως και τους κατοικους που ακομα εχουν το "θρασος" να μενουν στα σπιτια τους στην περιοχη, τι σημαινει γι αυτους η ομαδικη εισβολη μεταναστων.. και ποσα αλλα εγκληματα γινονται που δεν ακουγονται.. προχθες μου ελεγε φιλος μου κατοικος στην περιοχη οτι καμια δεκαρια αλλοδαποι ειχαν πιασει ενα παππου να του παρουν τα λεφτα, και τον ειχαν ριξει κατω και τον χτυπαγανε ολοι μαζι.. δεν τους αρκουσε να παρουν τα λεφτα και να φυγουν..

ας τα ακουνε αυτα τα καμαρια μας οι πολιτικοι που μας εφτασαν σε αυτο το σημειο... και εμεις που τους ψηφιζουμε βεβαια..

ελπιζω στη φυλακη ο αλβανος καθημερινα να πληρωνει με το ιδιο νομισμα αυτο που εκανε...

δε θελω να γινω ρατσιστρια γιατι πιστευω πως αναμεσα στους κυριους της εθνικοτητας μας υπαρχουν ατομα με τις ιδιες ανωμαλες εγκληματικες διαθεσεις. ισως με το παρακατω φανει πως ειμαι αλλα οχι. απλα ειναι μια πραγμτικοτητα. πιστευω πως δεν εχει εθνικοτητα η βια. αλλα ομως ισως ή στερηση ή η κακουχια να οδηγουν σε πραξεις βιας και αδιαντροπιας δεν ξερω.

στην Πατρα αντιμετωπιζουν πολυ μεγαλο προβλημα. παρα πολυ ομως. υπαρχουν εξαθλιωμενοι αλλοδαποι παντου. μαλιστα ενας οπως περπατουσε μια κυρια ξεκουμπωσε το παντελονι εβγαλε εξω τις προθεσεις του και εδινε ενα 5ευρω στη γυναικα που βαδιζε αμεριμνη στο δρομο. οσο και αν πεινανε δλδ υποτιμανε την αξιοπρεπεια των αλλων. ποση ανοχη πια πρεπει να δειξει ο Ελληνας.

οσο αδιαντροποι κι αν ειναι ολοι τους που εχουν γινει φοβος και τρομος της πολης, αλλο τοσο αδιαντροποι ολοι εκεινοι που το φθινοπωρο θα ζητησουν την ψηφο μας αλλη μια φορα με φανφαρες και σημαιες. δλδ πρεπει τα παιδια ή οι γυναικες να κυκλοφορουν αναμεσα στον κινδυνο. γιατι; για να γινει κατι αυριο και να κλαιμε παλι που δεν το προλαβαμε. δεν πρεπει το εγκλημα να το προλαβαινουμε στη ριζα του;

out of topik.......Γιατί ασχολουμαστε εαν οι Ελληνες ειναι ρατσιστές ή οχι....ρατσισμός υπάρχει παντού....σας πληροφορώ πως οι και πολλοι Αλβανοι είναι πολλοι φανατικά ραστιστες απέναντι στους Ελληνες....μα παρα πολυ μπορώ να πω......παραδειγμα πριν απο λιγο καιρο το επεισοδιο στην Αλβανια με αυτόν που μιλουσε Ελληνικα.......σας πληροφορω πως το μισος μερικων είναι τεράστιο και ψαχνουν ευκαιρια να κανουν κακο στους Ελληνες....το γνωριζω καλα απο συζητησεις που εχω κανει με μια πολυ καλη φιλη που ειναι Αλβανίδα και μου εχει εκμιστηρευτει πως νιωθουν για εμας καποιοι Αλβανοι και τι επιθυμούν να παθουμε εμεις και τα παιδιά μας.....μιλάμε για πολύ μισος!!!!!!:evil:......και προσθετω....ολοι δεν ειναι ιδιοι...παντου υπάρχουν καλοι και κακοι.....ρατσιστες και μη ρατιστες.......εγκηματιές και όχι.......η ουσία είναι τι επαθε το κοριτσάκι και τι μπορεί να παθουν και αλλα παιδάκια.....είτε απο Ελληνες ή αλλοδαπους.......:?

οταν καποιοι φωναζαν κατα της παγκοσμιοποιησης τους κυνηγουσαν με γκλοπς και δακρυγονα..ας απολαυσουν τα αποτελεσματα τωρα.. οχι ομως οτι και οι Ελληνες ειναι καλυτεροι! συντοπιτης μου υπερανω πασης υποψιας βιαζε επι χρονια τις 3 κορες του.. την μια την γνωριζα προσωπικα γιατι δουλευαμε μαζι.. φυσικα η μανα γνωριζε τα παντα.. δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν ηξερε τι γινεται μεσα στο σπιτι της επι χρονια..:evil:

Στην γειτονιά που μένω έχουμε δυο δημοτικά, ένα νηπιαγωγείο και μια μεγάλη πλατεία. Συνεχώς Αλβανοί και αστυνομικοί κυνηγιούνται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών. Έρχονται στην πλατεία και κάνουν αλισβερίσι ναρκωτικών, πηγαίνουν έξω από τα κάγκελα των δημοτικών και λένε διάφορα χυδαία στα ανήλικα. Οι σύλλογοι είναι έξω φρενών, αλλά και πάλι δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα. Τι κάναμε λένε δεν μπορούμε να είμαστε έξω από το δημοτικό;; Δημόσιος δρόμος δεν είναι;;; Όλοι γνωρίζουμε τι κάνουν εκεί. Οι γονείς τρέμουν και κάθε μεσημέρι κανένα παιδί και απο τα τρία κτήρια δεν βγαίνει χωρίς συνοδεία....... Τα συμπεράσματα δικά σας.

Βαρέθηκα να ζω με τον φόβο στην ίδια μου την γειτονιά.....ακόμη κι εγώ δεν τολμώ να περάσω χωρίς να ακούσω λόγια που δεν φαντάζεστε....όταν ήμουν εγώ μικρή δεν αντιμετώπισα ποτέ ανάλογα θέματα. Θα πω την γνώμη μου κι ας χαρακτηριστώ ρατσίστρια (κουράστηκα να φοβάμαι τους χαρακτηρισμούς) από τότε που ήρθαν μόνο προβλήματα δημιουργούν, ζούμε μόνιμα υπό καθεστώς τρομοκρατίας. Πως θα αφήσω αύριο τα παιδιά μου να πάνε σχολείο δίπλα από το σπίτι μου;;;;;;;

out of topik.......Γιατί ασχολουμαστε εαν οι Ελληνες ειναι ρατσιστές ή οχι....ρατσισμός υπάρχει παντού....σας πληροφορώ πως οι και πολλοι Αλβανοι είναι πολλοι φανατικά ραστιστες απέναντι στους Ελληνες....μα παρα πολυ μπορώ να πω......παραδειγμα πριν απο λιγο καιρο το επεισοδιο στην Αλβανια με αυτόν που μιλουσε Ελληνικα.......σας πληροφορω πως το μισος μερικων είναι τεράστιο και ψαχνουν ευκαιρια να κανουν κακο στους Ελληνες....το γνωριζω καλα απο συζητησεις που εχω κανει με μια πολυ καλη φιλη που ειναι Αλβανίδα και μου εχει εκμιστηρευτει πως νιωθουν για εμας καποιοι Αλβανοι και τι επιθυμούν να παθουμε εμεις και τα παιδιά μας.....μιλάμε για πολύ μισος!!!!!!:evil:......και προσθετω....ολοι δεν ειναι ιδιοι...παντου υπάρχουν καλοι και κακοι.....ρατσιστες και μη ρατιστες.......εγκηματιές και όχι....

Γιατί τότε δεν πάνε από 'κει που 'ρθανε να μας αφήσουν κι εμάς στην ησυχία μας ;;;;; Εάν μας μισούν, εμείς τους απεχθανόμαστε! Τελείως off topic, αλλά συγχίζομαι όταν νιώθω ξένη μέσα στη χώρα μου!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Γιατί τότε δεν πάνε από 'κει που 'ρθανε να μας αφήσουν κι εμάς στην ησυχία μας ;;;;; Εάν μας μισούν, εμείς τους απεχθανόμαστε! Τελείως off topic, αλλά συγχίζομαι όταν νιώθω ξένη μέσα στη χώρα μου!

...και εγω μαζί σου.....και εγω φοβάμε.....και εγω θελω να κοιμάμε ησυχη τα βράδια....αλλά η κυβέρνηση οχι μονο δεν βαζει αυστηρότερα κριτηρια για την ανανεωση αδειας παραμονης..και συνεχη ελενχο των αλλοδαπων που ζουν στην χώρα μας...αντιθετα τους ...χαριζει αδειες παραμονες επ οριστου και τους δινει απλόχερα την υπηκοοτητα......οπότε οτι και να λεμε εμεις τωρα είναι...αδικος κόπος......

αλλά η κυβέρνηση οχι μονο δεν βαζει αυστηρότερα κριτηρια για την ανανεωση αδειας παραμονης..και συνεχη ελενχο των αλλοδαπων που ζουν στην χώρα μας...αντιθετα τους ...χαριζει αδειες παραμονες επ οριστου και τους δινει απλόχερα την υπηκοοτητα......οπότε οτι και να λεμε εμεις τωρα είναι...αδικος κόπος......

Αυτό ακριβώς!!!!!!! Εάν μείνουν τουλάχιστον 10 χρόνια, να σου μού ''βαπτίζονται'' Έλληνες. Εάν δε, κάνουν και οικογένεια εδώ......Έλληνες και με τη βούλα!!!! Για να μην αναφερθώ στις αλλοδαπές νεαρές, που τυλιγουν 50άρηδες και άνω να τις παντρευτούν και να γίνουν Ελληνίδες! Επομένως, λύση δεν υπάρχει. Γίναμε ωχετός πολύ κρίμα και είμαι σίγουρη πως η μικρή Ρενι δεν ήταν το τελευταίο θύμα. Έξω υπάρχουν πολλά τέρατα που καραδοκούν....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...