Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βόλτα με τη μανούλα!

Baby A

Recommended Posts

Η εναλλακτική πρόταση για το σούπερ μάρκετ: Λοιπόν, σάββατο πρωί σε μεγάλο μεγάλο σούπερ μάρκετ της Καλλιθέας. Φτάνω με δύο παιδιά. 'Κλείνω' τον μεγαλύτερο (4) στον κλειστό παιδότοπο του σούπερ μάρκετ. Κοπέλα μέσα έξω, βραχιολάκι με κωδικό στο παιδάκι, την καρτούλα εγώ, καταγραφή του ονόματός του κλπ κλπ. κάνω όσο πιο γρήγορα μπορώ τα ψώνια με τον μικρό στο καρότσι να χτυπιέται, αλλά δε με νοιάζει, και αράζω στην καφετέρια -δίπλα στον παιδότοπο-, μπουκώνω μία τυρόπιττα στο μικρό, που κάνει σαν τρελλός γιατί τον έχω στην υγιεινή διατροφή (όχι φυσικά μόνο για το καλό του αλλά επειδή παρατήρησα ότι όσο πιο στερημένο, τόσο πιο ήσυχο κάθεται με την τυρόπιττα) και πίνω το καφεδάκι μου. Σε κανένα μισάωρο, ίσως και περισσότερο κάποιες φορές, ακούω: 'Ο μικρός Άρης θέλει τη μαμά του'. Μαζεύω, ό,τι μαζεύεται, και παραλαμβάνω το χαμογελαστό μου πακετάκι, τα χώνω και τα δύο στο αυτοκίνητο και γυρνάμε σπίτι, όπου τηλεφωνάμε στον μπαμπά μας να κατέβει να μεταφέρει τα ψώνια γιατί εγώ.... κουβαλάω δύο παιδιά.

εισ'ωραια!!;);)

για πες μου βρε κυρα ποιο σουπερ έχει παιδοτοπο μεσα γιατι με εξιταρισσες!!:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 78
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο σε όλες, φοβερές ιστορίες! Απίστευτο γέλιο!! Χαμομηλάκι φοβερή ιδέα και περιγραφή. Είναι σαν να βλέπω ταινία (αυτό που λένε ότι η πραγματικότητα είναι πιο συγκλονιστική απ' τις ταινίες....) και σκέφτομαι τι μας περιμένει!!!!

Κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: με τα χρόνια η μητέρα γίνεται ήρωας!!

Εγώ εδώ τώρα (4μηνών) και το σκέφτομαι να βγούμε έξω βόλτα (μη μας πιάσει γκρίνια-τσιρίδα με τα δόντια, τσιρίδα για φαγητό που θα θηλάσω? μέσα στο σούπερ....στα...γάλατα??? τσιρίδα για ύπνο και άλλα πολλά....). Βέβαια, είναι κι άλλοι παράγοντες όπως ζέστη αλλά ειδικά αυτό τον καιρό με το "πρωινό" ξύπνημα όπως σήμερα στις 5.00 παρακαλώ!! Δεν έχω κουράγιο να πάω πουθενά κι η μικρή είναι νευρική όλη μέρα!

Θα μαθεις χαρα μου μην τρελλενεσαι. Ολες ετσι ξεκινησαμε. Και πλεον παω παντου με το παιδι. Απο ΙΚΑ και εφορεια μεχρι παραλια....και μονη μου.....:mrgreen:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

εισ'ωραια!!;);)

για πες μου βρε κυρα ποιο σουπερ έχει παιδοτοπο μεσα γιατι με εξιταρισσες!!:-P

πραγματι ακουστηκε πολυ καλη ιδεα αν και ο μικρος Αρης μαλλον το βαριεται ευκολα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...