Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΜΑΔΕΣ Ή ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!

Recommended Posts

Βρήκα αυτό το άρθρο και είπα να το ανοίξω σαν θέμα για να πεί η καθεμία μας την γνώμη της γιαυτό!

Μπορεί ο σύντροφός σας να μην κατανοεί (και να μη δικαιολογεί) πάντα τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, να μη διαθέτει την ικανότητα να μαντεύει τις επιθυμίες σας ή να μην ξέρει από πριν αν μια κίνηση ή κουβέντα του θα σας ενοχλήσει.

Αυτός όμως δεν είναι λόγος για να ξεσπάτε σε εκείνον τα... νευράκια που η εγκυμοσύνη και οι αλλαγές της σας έχουν προκαλέσει. Είναι λάθος να του ρίχνετε ευθύνες για το παραμικρό!

Μεταξύ μας, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα του κόσμου για έναν άντρα να συνηθίσει στην ιδέα ότι θα γίνει μπαμπάς, πόσω μάλλον να καταλάβει απόλυτα την ψυχολογία σας (πολλές φορές δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί ή τι ακριβώς περιμένετε από εκείνον).

Μη γίνεστε λοιπόν άδικη μαζί του και κυρίως μην τον αποπαίρνετε. Δείξτε του πόσο τον αγαπάτε, πόσο ανάγκη έχετε την παρουσία του...

Το έχει ανάγκη!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ...θεωρώ πολύ χαζή δικαιολογία το ''έχω νεύρα'' και ξεσπάω σε όποιον βρω γιατί είμαι έγκυος.εγώ όταν έχω νεύρα απλά το λέω στον αντρούλι μου να το ξέρει οπότε δεν έχει υπάρξει ποτέ μεταξύ μας ρήξη γιατί εγώ έχω νεύρα.επίσης μην ξεχνάμε πως είναι τρομερή αλλαγή και γι'αυτούς η εγκυμοσύνη.αν εμείς υστεριάζουμε με το παραμικρό μόνο κακό πιστεύω πως θα κάνουμε και είναι κρίμα να χαλάσουμε μία τόσο όμορφη περίοδο γιατί οι ορμόνες μας ''χορεύουν''.πιστεύω πως μια χαρά μπορούμε να τις ελέγχουμε :wink: εμείς πάντως με αλληλοκατανόηση και πολύ συζήτηση περνάμε μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής μας :D:D:D

DoUwp3.png

Τα είπες πολύ όμορφα arma μου και έχεις απόλυτο δίκαιο.

Κι εγώ προσπαθώ να κοντρολάρω τα νεύρα μου και μπορώ να πω, πως τα καταφέρνω μιά χαρά.

Τί φταίει ο άντρας μου ο καημενούλης που έρχεται κατακουρασμένος το βράδυ από την οικοδομή, να έχει και μιά γυναίκα μπαμπούλα στο σπίτι.

Ίσα ίσα το απολαμβάνουμε...υπάρχει μεγάλη τρυφερότητα, όπως υπήρχε και πρίν κι απλά προσπαθούμε να κατανοεί ο ένας τον άλλον :D:D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

εγώ πάλι έχω πάρα πολλά νεύρα, αλλά όταν είμαι έτσι απλά το δηλώνω ή ξεσπάω στη μαμά μου!!!!! επειδή για την περίοδο της εγκυμοσύνης είμαστε μακρυά με τον άντρα μου (λόγους ανωτέρας βίας) όποτε τον βλέπω του είμαι όλο γλύκες!!! αλλά γενικά και οι συγγενείς που με ξέρουν λένε ότι έχω ηρεμήσει πάρα πολύ, μάλλον επειδή είμαι τρισευτυχισμένη!!!! πάντως αυτό που έχω είναι να κλαίω με το παραμικρο!

EPLX.jpg.png

.png

Εγω εχω παρατηρησει οτι εχω γίνει περισσοτερο γκρινιάρα και θελω και αλλη τρυφεροτητα!Ολο ψαχνω τη παρουσια του και την αγκαλια του !!

Φοβαμαι μηπως γινομαι κουραστικη αλλα ο καημενουλης μου δε λεει τιποτα!!!

pEmXp3.png

Διαφημίσεις

δεν νομίζω μωρέ...τους αρέσουν κι αυτούς οι αγκαλίτσες κι όσο να ΄ναι προσπαθούν κι αυτοί να δείξουν κατανόηση! :wink:

Στην πρωτη εγκυμοσυνη ολα τα νευρα τα ξεσπαγα στη μανα μου , τα θελε και εκεινη ο απαυτος της γιατι ελεγε διαφορες μαλακιες . Βασικα δεν περασα καθολου ηρεμη εγκυμοσυνη , συνεχεια ημουνα στην κοντρα με τη μανα μου , με τον αντρα μου ισα ισα με ηρεμουσε και με εκανε να βλεπω τα πραγματα καλυτερα . Τωρα στη δευτερη δεν εχω περοθωρια για νευρα και τσαχπινιες και ιστοριες επειδη ειμαι ηδη μαμα , αρα ουτε με τη μανα μου ασχολουμε ουτε αναγκη μεγαλη εχω απο αγκαλιτσες και ιστοριες .

Εγώ μπορώ να πω ότι με τον άντρα μου περνάμε την καλύτερή μας φάση :lol::lol: Είμαστε βέβαια και νιόπαντροι, αλλά γενικά προσπαθεί να με καταλαβαίνει και να είναι τρυφερός μαζί μου. Μοιράζεται μαζί μου όλες μου τις ανησυχίες και τις φοβίες και κάνουμε συνεχώς σχέδια για το μωράκι μας :P:P Ίσως να βοηθάει το ότι δεν έχω κι εγώ πολλά νεύρα, προς το παρόν τουλάχιστον. :roll:

Πιστεύω κορίτσια ότι για να διατηρηθούν οι ισσοροπίες μεταξύ του ζευγαριού κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι να μην είμαστε φεμινίστριες.... του στύλ" εσύ πέρασες καλά αλλά εγώ τα τραβάω όλα" δεν φταίνε οι άντρες μας κορίτσια για αυτό και δεν πρέπει να τους προσάπτουμε ευθύνες.... έτσι μας έφτιαξε η φύση..!

Στην αρχή και εγώ το είχα πάρει πολύ στραβά... μου έφταιγε πάντα ο άντρας μου. Τώρα βλέπω τον κακομοιρούλη να κάνει μία απίστευτη υπερπροσπάθεια και να ξεπερνά τα όρια του. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας μόνο και να θέλουμε παραχάϊδεμα και αυτοί θέλουν και μάλιστα πολύ.

Έμεις σαν αντρόγυνο περνάμε την καλύτερη φάση μας τώρα...έχουμε δεθεί ακόμα πιο πολύ... στη σκέψη και μόνο ότι πρέπει να είμαστε ένα και δυνατοί για αυτό που ΜΑΣ συμβαίνει (και όχι ΜΟΥ συμβαίνει), ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον προσδοκώντας στον ερχομό του μωρού μας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...