Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Ναι και ναι!!!:D Απ' όσο ξέρω, μοιράζεται ανάμεσα στον Πειραιά και την Ν.Ερυθραία, αν πάρεις ένα τηλ/νο θα σου τα πουν οι γραμματείς. Δεν υπάρχει λόγος να είναι παιδίατρος, ο Ομοιοπαθητικός γιατρός αναλαμβάνει όλες τις ηλικίες. Πάντως με τον γιο μου, που ήταν 4,5 ετών όταν πήγαμε πρώτη φορά, συνεννοήθηκαν θαυμάσια και το παιδί ένιωσε τόσο άνετα μαζί του που ευχαρίστως απάντησε σε όλων των είδών τις ερωτήσεις. (γενικά δεν είναι και πολύ ομιλητικός με όποιον δεν γνωρίζει καλά ο γιος μου). Πολύ καλός γιατρός και πολύ οργανωμένος με γραμματεία που εφημερεύει ανά πάσα στιγμή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι και ναι!!!:D Απ' όσο ξέρω, μοιράζεται ανάμεσα στον Πειραιά και την Ν.Ερυθραία, αν πάρεις ένα τηλ/νο θα σου τα πουν οι γραμματείς. Δεν υπάρχει λόγος να είναι παιδίατρος, ο Ομοιοπαθητικός γιατρός αναλαμβάνει όλες τις ηλικίες. Πάντως με τον γιο μου, που ήταν 4,5 ετών όταν πήγαμε πρώτη φορά, συνεννοήθηκαν θαυμάσια και το παιδί ένιωσε τόσο άνετα μαζί του που ευχαρίστως απάντησε σε όλων των είδών τις ερωτήσεις. (γενικά δεν είναι και πολύ ομιλητικός με όποιον δεν γνωρίζει καλά ο γιος μου). Πολύ καλός γιατρός και πολύ οργανωμένος με γραμματεία που εφημερεύει ανά πάσα στιγμή!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!:D

Ποιο βάμμα εχινάκειας παιρνετε? πολυ ωραια η συνταγη για σιροπι, ευχαριστουμε!

Και το βάμμα υπέρικου απο φαρμακειο?

Βέρα βάμμα εχινάκειας είναι το κλασικό μπουκαλάκι για το οποίο συζητήσαμε στο άλλο τόπικ. Εγώ για το μικρό πήρα αυτό της Health Aid με βιταμίνη C.

Γενικά βάμμα είναι ό,τι έχει διαλυθεί σε αλκοόλ, για παράδειγμα αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ βάμμα καλέντουλας για στοματικές πλύσεις, μια και η καλέντουλα είναι αντιμικροβιακή.

Βάμματα θα βρεις σ' όλα τα ομοιοπαθητικά φαρμακεία αλλά και σε πολλά συμβατικά.

(τι θα γίνει, θα σε πετύχω καμιά φορά σπίτι; προχθές διάβασα το τόπικ αυτό και είδα ότι έχει πρόβλημα ο μικρός! κι εμείς είχαμε λίγο αίμα και βλέννες στα κακάκια μας, μάλλον λόγο υπερπαραγωγής και δυσανεξίας στα γαλακτοκομικά, θα στα πω από κοντά.)

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

natty26 παω για το μωρο και σε λιγο καιρο θα παω και τον μεγαλο.

Rosie ευχαριστω! Τρεχω αυτες τις μερες, συνηθως τις ωρες που παιρνεις, σημερα πηγα για αποτελεσματα εξετασεων. Αυριο απο το μεσημερι και μετα θα μαι σπιτι. Ωχ κι εσεις προβληματα? Περιπου στους 3 μηνες εμφανιζονται σε πολλα παιδακια.....εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι εχουμε με τοσα που επεσαν μαζι, αλλα αν κρινω απο τα ιωσινοφιλα μαλλον εχουμε αλλεργιες. Ας καταλαβουμε τι εχουμε και μετα το χειριζομαστε ομοιοπαθητικως.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Γεια σου βέρα τι κάνετε,πως πάτε?????

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Vera, mariazil, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!

Δυστυχώς και δεν πρόλαβα να πάρω τηλ για ραντεβού και επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου για τον παιδικό!!

Μετά από ίωση με βήχα και καταρροή ο μικρούλης έκανε επιπλοκή με οξεία μέση ωτίτιδα και στα δύο αυτιά!!!:-(

Τον πήγα στην Ευρωκλινική την Δευτέρα με φριχτούς πόνους και τον κρατήσανε μέσα γιατί τα λευκά του ήταν στον θεό και η CRP (μια ένδειξη για λοίμωξη) επίσης!! Πήρε ενδοφλέβια αντιβίωση μέχρι και την Παρασκευή και βγήκαμε με συνταγη για Augmentin για άλλες 7 μέρες!!!

'Εχω απελπιστεί.... μόνο δύο βδομάδες παιδικό και μπήκαμε πέντε μέρες στο νοσοκομείο!! δεν ξέρω τι να κάνω.....

Θέλω να τον πάω στον Κύβελλο μόλις συνέλθει λιγάκι άλλα αναρωτιέμαι σε τόσο σοβαρές λοιμώξεις όπως αυτή που περνάμε, η ομοιπαθητική τι μπορεί να κάνει???

Περαστικά στον μικρούλη!!! Όπως εἰπε κι η yogini, επειδή η Ομοιοπαθητική ενισχύει το ανοσοποιητικό μας, θα βοηθήσει ώστε να μην "κολλάει" εύκολα και γενικά να περνάει τις ιώσεις πιο ελαφρά!

Καλησπέρα!!

Vera, mariazil, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!

Δυστυχώς και δεν πρόλαβα να πάρω τηλ για ραντεβού και επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου για τον παιδικό!!

Μετά από ίωση με βήχα και καταρροή ο μικρούλης έκανε επιπλοκή με οξεία μέση ωτίτιδα και στα δύο αυτιά!!!:-(

Τον πήγα στην Ευρωκλινική την Δευτέρα με φριχτούς πόνους και τον κρατήσανε μέσα γιατί τα λευκά του ήταν στον θεό και η CRP (μια ένδειξη για λοίμωξη) επίσης!! Πήρε ενδοφλέβια αντιβίωση μέχρι και την Παρασκευή και βγήκαμε με συνταγη για Augmentin για άλλες 7 μέρες!!!

'Εχω απελπιστεί.... μόνο δύο βδομάδες παιδικό και μπήκαμε πέντε μέρες στο νοσοκομείο!! δεν ξέρω τι να κάνω.....

Θέλω να τον πάω στον Κύβελλο μόλις συνέλθει λιγάκι άλλα αναρωτιέμαι σε τόσο σοβαρές λοιμώξεις όπως αυτή που περνάμε, η ομοιπαθητική τι μπορεί να κάνει???

ΘΑΥΜΑΤΑ !!!!!Καλημέρα πάντα με τη σωστή καθοδηγηση και θεραπεία.Μπορεί να περνάτε ιώσεις αλλά πολύ πιο ελαφρία όχι για νοσοκομείο....

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

Γεια σου βέρα τι κάνετε,πως πάτε?????

Σημερα ηθελα να σας γραψω.......περιεργα πραγματα συμβαινουν και με εκνευριζει που δεν μπορω να τα συζητησω απευθειας με το γιατρο, αλλα ανταλλασουμε μηνυματα με τη γραμματεα.

Λοιπον ο μικρος πηγαινε πολυ καλα. Καθαρισε ξαφνικα το ματι του, ουτε δακρυζε ουτε τιποτα.

Οι κενωσεις επισης καλες, τελικα η αποχη απο μερικες τροφες απεδωσε.

Εγω πριν 2 βδομαδες του δωσα την τελευταια καψουλα και πηρα τη δικη μου θεραπεια (1 καψ εφ απαξ). Εμενα τωρα...αρχικα τιποτα.....μετα απο μερικες μερες αρχισε μια παρελαση συμπτωματων των χρονιων προβληματων μου (που γενικως εχω αντιμετωπισει επιτυχως με αλλη μεθοδο που εφαρμοζω). Μια μερα με πονουσαν τα ποδια...την αλλη μερα τα χερια......εβγαλα μια μικρη αφθα στο στομα......ολα ηπια πραγματα. περνανε μερικες μερες χωρις προβλημα, ειχα ψιλοκρυωσει μαλιστα (Rosie θαυματα η εχινακεια)

Τους πηρα τηλεφωνο και μου παν κι αυτοι για εχινακεια.

Εντωμεταξυ στο ενα μου βλεφαρο εχω ενα απολιθωμενο κριθαρακι....βγαζω καμμια φορσ τετοια και μενουν 1-2 χρονια μεχρι να απορροφηθουν μονα τους, εβγαλα και τωρα στην εγκυμοσυνη. Αυτο λοιπον εδω και λιγες μερες ειχε αρχισει να μαλακωνει και χαρηκα.........ειπα οτι θα φυγει. Αν αυτου πρηστηκε το βλεφαρο μου προχθες.

Την ΙΔΙΑ μερα υποτροπιασε ξαφνικα και ραγδιαια το ματι του μωρου. Αρχισε να τρεχει δακρυ, να ναι συνεχεια μουσκεμα και να βγαινουν τσιμπλες με το κιλο...δεν προλαβαινα να τον καθαριζω, το επομενο πρωι ξυπνησε με το ματι κολλημενο να καταλαβετε........Στεναχωρεθηκα γιατι γυρισαμε εκει που ειμασταν.

Την αλλη μερα ομως αρχισε να στρωνει......εχει ακομα τσιμπλες αλλα πολυ ηπιοτερα. Υποψιν οτι το ματι δεν δειχνει φραγμενο οπως πριν, οταν κανω μασαζ δεν βγαινει το ζελε που εβγαινε, μονο πυον-τσιμπλες. Πηρα τηλεφωνο σημερα τα ειπα στην γραμματεα και μου πε να δωσω ξανα την ιδια καψουλα αλλα ισχυροτερη.

Λετε να επηρρεαστηκε μεσω θηλασμου απο το δικο μου φαρμακο? Μου κανει εντυπωση που ο ματι του υποτροπιασε μαζι με το δικο μου.....(να σημειωσω οτι το μωρο παιρνει συνεχεια αντιβιωση)

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Διαφημίσεις

Σημερα ηθελα να σας γραψω.......περιεργα πραγματα συμβαινουν και με εκνευριζει που δεν μπορω να τα συζητησω απευθειας με το γιατρο, αλλα ανταλλασουμε μηνυματα με τη γραμματεα.

Λετε να επηρρεαστηκε μεσω θηλασμου απο το δικο μου φαρμακο? Μου κανει εντυπωση που ο ματι του υποτροπιασε μαζι με το δικο μου.....(να σημειωσω οτι το μωρο παιρνει συνεχεια αντιβιωση)

Βέρα μου μήπως δεν σας ταιριάζει σαν γιατρός και πρέπει να απευθυνθείς αλλού? Εγώ στο έχω πει ότι νιώθω καλυμμένη από αυτόν ακόμα και στο τηλ, εσύ όμως μήπως χρειάζεσαι κάποιον που να μιλάς με τον ίδιο? Δεν ξέρω, σκέψου το...

Δεν νομίζω ότι συνδέεται το φάρμακό σου με την υποτροπή του ματιού του. Προσωπικά πιο ένοχη θεωρώ τη συνεχόμενη αντιβίωση που παίρνει το παιδάκι.

Είσαστε δύσκολη περίπτωση :(

Kt0tp2.png NaAfp3.png

fairy τον επαιρνα το Σαββατο οπως σου πα στο κινητο αλλα δεν τον βρηκα.

Θα δουμε πως θα παει, για το μωρο θελω καποιον που να κατεχει την ομοιοπαθητικη σε βαθος επειδη εχουμε πολυπλοκα θεματα, φοβαμαι να ρισκαρω με αλλον προς το παρον, αυτος εχει τοσες συστασεις.

Μου την δινει αυτο το συστημα μηνυματων με τη γραμματεα, 15 λεπτα της εξηγουσα τα διαφορα και μετα πηρα μια ξερη απαντηση "παρε αυτη τη καψουλα" τιποτα περισσοτερο. Μου χε πει να κλεισω ραντεβου σε ενα διμηνο, θα δω πως θα τα πουμε τοτε........

Μου κανε εντυπωση αυτο με το ματι, γιατι ξεκινησε με το δικο μου ταυτοχρονα, και οσο υποχωρουσε το δικο μου θεμα, τοσο υποχωρουσε και του μωρου.

Το αποκλειετε να επηρρεαστηκε απο το φαμρακο που πηρα εγω?

Βερα σε νοιώθω...σπαστικό αυτό με τον Κυβέλλο και τη γραμματεία :(

Εγω τώρα για μένα παίρνω τον συνεργάτη του τον Δαρδαγιαννόπουλο. Πάντως ΣΚ τον εχω βρει αρκετές φορές που χρειάστηκα και σταμάτησε να το σηκώνει 11.30 το βράδυ (επρεπε να του τηλεφωνώ κάθε 2 ώρες οταν έπαθα μαστίτιδα).

Α γιογκινακι κι εσυ ε? Εγω αισθανομαι περιεργα γιατι ειμαι νεα και δεν κατεχω το θεμα, οποτε μου κανει καπως ψυχρο αυτο το συστημα...και δεν μπορω να λυσω καμμια απορια μου......

Αυτος που λες ειναι ενας κυριος ηλικιωμενος, ας πουμε? Με μουστακι? Ισως αυτος του πηρε ιστορικο.

Παντως το ματι σημερα παει καλα....ειχε λιγο τσιμπλα το πρωι αλλα τωρα παει πολυ καλα.....

Τι ηταν τουτο το επεισοδιο????

οχι ένας άλλος ειναι αυτός που σου λέω...νεότερος απο τον Κυβέλλο γι'αυτό και είμαι πιο επιφυλακτικη μαζί του και για το μωρό προτιμώ τον Κυβέλλο. Ειναι εντελώς σπαστικό το σύστημα του αλλά σκέφτομαι οτι αλλιώς δεν θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τόσο κόσμο με τίποτα. Ας πούμε για το πόδι μου που έχω κάτι σαν φλεγμονή δεν συννενοηθηκα καθόλου καλά με τη γραμματέα και δεν με έπιασε και το φάρμακο που μου έδωσε :(

δεν ξαναπήρα τηλέφωνο γιατί τσαντίστηκα...προσπαθώ να το λύσω με τον άλλο τώρα.

Διαφημίσεις

Α γιογκινακι κι εσυ ε? Εγω αισθανομαι περιεργα γιατι ειμαι νεα και δεν κατεχω το θεμα, οποτε μου κανει καπως ψυχρο αυτο το συστημα...και δεν μπορω να λυσω καμμια απορια μου......

Αυτος που λες ειναι ενας κυριος ηλικιωμενος, ας πουμε? Με μουστακι? Ισως αυτος του πηρε ιστορικο.

Παντως το ματι σημερα παει καλα....ειχε λιγο τσιμπλα το πρωι αλλα τωρα παει πολυ καλα.....

Τι ηταν τουτο το επεισοδιο????

Περαστικά Βέρα με αυτά που γράφεις πιστεύω ότι το φάρμακο σου πέρασε στο μωρό με τον θηλασμό και ανέστειλε προσωρινά την χρήση του δικού του φαρμάκου μέχρι να το αποβάλλει ο οργανισμός του και να επανέλθει στην κατάσταση της ίασης....

Αχ θέλει υπομονή και κουράγιο........

Ας πούμε για το πόδι μου που έχω κάτι σαν φλεγμονή δεν συννενοηθηκα καθόλου καλά με τη γραμματέα και δεν με έπιασε και το φάρμακο που μου έδωσε :(

δεν ξαναπήρα τηλέφωνο γιατί τσαντίστηκα...προσπαθώ να το λύσω με τον άλλο τώρα.

Nai βρε παιδι μου, δεν φταιει φυσικα η κοπελα, αλλα πως μπορεις να συνεννοηθεις με καποιον που δεν εχει ιδεα για το προβλημα σου και πρεπει επι μιση ωρα να εξηγεις το ποιημα, και ενα προλογο τοοοοοοσο για να φτασεις στο θεμα σου. κΑΙ μετα να αγωνιας τι ακριβως καταλαβε και θα μεταφερει στο γιατρο....χαλασμενο τηλεφωνο μου θυμιζει.

μερικα προβληματα ειναι περιπλοκα.......

Μου πε ο γιατρος να ενημερωνω για το καθε τι σχετικα με το μικρουλι και τον ρωταω πως, και μου λεει στην κοπελα.......ε δεν ειναι το ιδιο.....αν μιλουσα μαζι του με δυο κουβεντες θα του θυμιζα το θεμα και αν κατι δεν καταλαβαινε θα το εξηγουσα.....τωρα δεν εχω ιδεα τι εχει καταλαβει και ειναι πολυ απροσωπη αυτου του ειδους η επικοινωνια......καθε φορα πριν παρω το σκεφτομαι και με χιλια ζορια το αποφασιζω.

Καταλαβαινω φυσικα οτι δεν μπορει να λειτουργησει διαφορετικα με τοσο κοσμο....

ν ηταν μονο για μενα δεν θα σκαγα και αμφιβαλλω αν θα πηγαινα κιολας, αλλα τωρα με το μωρο ειναι σοβαρο. Αν ελεγα στην κοπελα ολες τις τελευταιες εξελιξεις μας αναλυτικα για να τις πει στο γιατρο θα εκαιγε φλαντζες! :lol:

Περαστικά Βέρα με αυτά που γράφεις πιστεύω ότι το φάρμακο σου πέρασε στο μωρό με τον θηλασμό και ανέστειλε προσωρινά την χρήση του δικού του φαρμάκου μέχρι να το αποβάλλει ο οργανισμός του και να επανέλθει στην κατάσταση της ίασης....

Ευχαριστω!!! Σου φαινεται λογικο ε? Θα τον ρωτησω την επομενη φορα που θα τον δω.......η γραμματεας παντως κουφαθηκε οταν της το πα.... :lol:

Το θεωρώ απίθανο κάτι τέτοιο. Τα ομοιοπαθητικά δεν έχουν χημική αλλά ενεργειακή δράση. Ποιο πιθανό θεωρώ κάποιος άλλος εξωγενής παράγοντας να επηρέασε και τους δύο σας αφού μάλλον έχετε τις ίδιες ευαισθησίες.

Πράγματι Βέρα θέλει επιμονή, κουράγιο, υπομονή και να μην φοβάσαι συμπτώματα. Είναι δύσκολος ο δρόμος (της μη-καταπίεσης των συμπτωμάτων). Ποιο σημαντική από τα συμπτώματα είναι η διάθεση του παιδιού, η γενική εικόνα, δες το συνολικά όσο μπορείς.

Όταν τελειώσετε και με την αντιβίωση λογικά θα πάει και ποιό γρήγορα η ίαση.

Καλή συνέχεια.

πᾶν μέτρον ἄριστον

(Σόρρυ, θα βγω λίγο οφφ τόπικ τώρα, αλλά δεν μπορώ..)

Ή ας πάρει κι άλλους συνεργάτες ή γραμματείς ή ας μην δέχεται τόσο κόσμο! Τον συγκεκριμένο γιατρό δεν τον γνωρίζω, αλλά είναι γενικό το πρόβλημα με τους γιατρούς, τουλάχιστον τους κλασικούς που ξέρω εγώ, να έχουν περισσότερη δουλειά από ό,τι μπορούν να εξυπηρετήσουν, και το θεωρώ τρομερή απληστία εκ μέρους τους.

Ουφ, το'πα και ξέσπασα

Το θεωρώ απίθανο κάτι τέτοιο. Τα ομοιοπαθητικά δεν έχουν χημική αλλά ενεργειακή δράση. Ποιο πιθανό θεωρώ κάποιος άλλος εξωγενής παράγοντας να επηρέασε και τους δύο σας αφού μάλλον έχετε τις ίδιες ευαισθησίες.

Πράγματι Βέρα θέλει επιμονή, κουράγιο, υπομονή και να μην φοβάσαι συμπτώματα. Είναι δύσκολος ο δρόμος (της μη-καταπίεσης των συμπτωμάτων). Ποιο σημαντική από τα συμπτώματα είναι η διάθεση του παιδιού, η γενική εικόνα, δες το συνολικά όσο μπορείς.

Καλή συνέχεια.

Dυστυχως η αντιβιωση θα τραβηξει για πολυ καιρο ακομα, στα 2 θα κανουμε νεα κυστεογραφια να δουμε πως θα παει. Η γενικη του εικονα καλη ειναι.......περιμενουμε να ολοκληρωσουμε τον μαραθωνα εξετασεων για να καταληξουμε σε καποια συμπερασματα επιτελους.

Εχω υπομονη, αρκει να ξερω οτι θα εχουμε αποτελεσματα, αλλωστε δεν θελω να δωσω αλλες αντιβιωσεις.

Εμενα το ματι μου καθε μερα παει καλυτερα, φαινεται να φευγει το απολιθωμα....για να δουμε!

Καλή συνέχεια.

Το ίδιο νομίζω κι εγώ. Δεν είναι κακό απαραίτητα το ότι εμφανίζονται συμπτώματα. Μην ξεχνάμε ότι εκεί ακριβώς διαφέρει η Ομοιοπαθητική από την Κλασική Ιατρική. Δεν θεραπεύει συμπτώματα, αλλά ασθενείς. Ένας καλός τρόπος για να δίνουμε πιο σαφή εικόνα μέσω γραμματέα (που συμφωνώ μαζί σας ότι δυσκολεύει την επικοινωνία) είναι να ακολουθήσουμε το ερωτηματολόγιο που υπάρχει στο έντυπο που δίνουν στην πρώτη συνάντηση. Βοηθά πολύ να επικεντρώσουμε στο σωστό σημείο, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει στην αλλοπαθητική νοοτροπία και αυτό μπερδεύει τα πράγματα.

Επίσης ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτά τα λινκ:

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/debate-homeopathy.html

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/eugene-trivizas.html

Καλό απόγευμα!

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κορίτσια....άσχετη με το θέμα.....η μικρή μου έχει βγάλει ένα κριθαράκι εδώ κ 20 μέρες που με αντιβίωση-κορτιζόνη δεν έφυγε οπότε θα πρέπει κάποια στιγμή στο μέλλον να το ανοίξουμε χειρουργικά...με παρότρυναν να δω μήπως γίνει κάτι με κάποιο ομοιοπαθητικό σκεύασμα...έχετε να μου προτείνεται ίσος κάποιο φαρμακείο ή κ γιατρό περιοχή Πειραιά????;)

sjCrp3.png

Γεια σας κορίτσια....άσχετη με το θέμα.....η μικρή μου έχει βγάλει ένα κριθαράκι εδώ κ 20 μέρες που με αντιβίωση-κορτιζόνη δεν έφυγε οπότε θα πρέπει κάποια στιγμή στο μέλλον να το ανοίξουμε χειρουργικά...με παρότρυναν να δω μήπως γίνει κάτι με κάποιο ομοιοπαθητικό σκεύασμα...έχετε να μου προτείνεται ίσος κάποιο φαρμακείο ή κ γιατρό περιοχή Πειραιά????;)

Γιατί του δώσατε αντιβίωση και κορτιζόνη; :shock:

Ο γιος μου βγάζει πολύ συχνά κριθαράκια (και χαλάζια), δεν τους κάνουμε απολύτως τίποτα και φεύγουνε μόνα τους μετά από κάποιο καιρό (εβδομάδες ή μήνες, εξαρτάται).

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...