Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

soevan κ εμενα με προβληματισε, αλλα κυριως με προβληματισε το οτι ο γιατρος στο ικα ειδε αυτα που επρεπε να ειχε δει ηδη η ομοιο (για το μυκοπλασμα εννοω...) για να κρινει αν θα δοθει αντιβιωση η οχι......ο πυρετος μονος του αρκει;;;:roll:

Εμένα δε μου φαίνεται πολύ περίεργο. Χωρίς κανένα σύμπτωμα ούτε καν πυρετό που να παει το μυαλό της...Και κάθε γιατρός έχει δικό του πρωτόκολλο..

Εγω σκέφτομαι το άλλο: αν αυτο το εδειξαν μόνο οι εξετάσεις αίματος γιατί δεν ζητάνε όλοι οι γιατροί εξετάσεις αίματος ή ακόμα και ακτινογραφία οταν βλέπουν μια συνέχομενη κατάσταση, πχ βήχας που δεν περνάει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσι μου, νομιζω ειναι κατακρατηση

...σου ευχομαι τα καλυτερα, κοριτσακι μου...

Δες το όμως σε συννενόηση με τον γιατρό γιατί εμένα η κορτιζόνη μου ανέβαζε την πίεση και μου προκαλούσε πολύ έντονες ταχυκαρδίες, η δικιά σου ήταν χαμηλή οπότε μην σου πω εγω κόψε το αλάτι και την φτάσουμε στο 5 :lol:

Ευχαριστώ!

Ναι προφανώς ήταν κατακράτηση και εδώ και 2 μέρες είμαι οκ. Αλλά με νερό αρκετό. Πάντως το αλάτι δεν το έκοψα, απλά το γύρισα αποκλειστικά σε Ιμαλαίων. Θα με μαζεύουν διαφορετικά :lol:

.Σημερα που θα παμε στον παιδιατρο δεν προκειται να του πω τιποτα θα δεχτω την αντιβιωση κ θα φυγω,γιατι δεν παει αλλο,καναμε οτι μπορουσαμε το παλεψαμε οσο μπορουσαμε.

Να την πάρεις και χωρίς τύψεις! Σημασία έχει η υγεία του παιδιού. Κι εσύ το πάλεψες όσο μπορούσες για να μην το επιβαρύνεις με χημικά φάρμακα. Προφανώς ήρθε η στιγμή που χρειάζονται και αυτά και να μην στεναχωριέσαι καθόλου. Περαστικά σας βρε Vann!!

Μη μου λέτε για εργαστήρια και καλλιέργειες... Γίνεται πολύ εύκολα επιμόλυνση δείγματος και βγάζουν άλλα αντί άλλων! Την έχουμε πατήσει σε καλλιέργεια ούρων, μας είπαν για ανθεκτική ψευδομονάδα και έφαγε τσάμπα 4 ημέρες νοσηλεία και ενδοφλέβια αντιβίωση το μωρό μου, 2,5 μηνών τότε... Εγώ δεν εμπιστεύομαι 100% κανέναν πια... Το σταυρό μου κάνω!

Το ίδιο πάθαμε κι εμείς, αλλά είχα πει ότι αν δεν γίνει επιβεβαίωση μέσα στο Παίδων δεν θα πάρει φάρμακο το παιδί. Και στο Παίδων μεσα αποδείχτηκε επιμόλυνση. Ευτυχώς...Τι μου θύμισες τώρα βρε Χρύσα...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Καλημερα εμας τα νεα μας δεν ειναι ευχαριστα δυστυχως,πηγαμε χθες στον κλασσικο παιδιατρο μας ειπε οτι διογκωθηκε κ το συκωτι,κ πρηστηκε περισσοτερο κ η σπληνα,συγκεκριμενα της εγραφε με στυλο την κοιλια κ μετραγε με μετρο τα οργανα της.Του ειπα να παμε να βγαλουμε εναν υπερηχο κ μου ειπε μετα απο βδομαδες για να δουμε εαν επανηλθαν τα οργανα.Το μυκοπλαμσμα πνευμονια δεν ειναι η πνευμονια που ξερουμε ολοι μας,ειναι ενα μικροβιο στους πνευμονες που μπορει να δημιουργησει πνευμονια κ εμας δυστυχως βγηκαν κ οι δυο τυποι του συγκεκριμενου μικροβιου θετικη,οποτε μου ειπε πως εαν δεν αρχισω αμεσα την αντιβιωση μπορει να της το γυρισει σε πνευμονια,μου λεει το ρισκαρεις????????????μου ειπε οτι το παιδι μου παλευει με δυο μικροβια στον οργανισμο του κ εαν δεν ειχε το μυκοπλασμα δεν θα της εδινε αντιβιωση.Εγω παντως αποφασισα να μην το ρισκαρω καθολου κ αρχισα απο χθες αντιβιωση.Το ερωτημα ειναι γιατι ο κλασσικος μου ειπε οτι ειναι πρισμενο κ το συκωτι κ η σπληνα,κ η Σ. μου ειπε οτι το παιδι ειναι μια χαρα???????????εγω μονο εκει εχω αρχισει να εχω αμφιβολιες γιατι το μυκοπλασμα φαινεται μονο απο τις εξετασεις,δεν μπορει ευκολα ο γιατρος να το ακουσει οποτε δεν μπορω να ριξω εκει ευθυνες.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι για τις μετρησεις στα οργανα της,γιατι ο κλασσικος την βρηκε χειροτερα απο την Παρασκευη που την ειχε εξεταση,ενω η Σ. την βρηκε μια χαρα.Μ.αλλον οσο περισσοτερο το ψαχνουμε τοσο μπερδευομαστε περισσοτερο

Μα να έχουμε τα φάρμακα και ποιος τα έχει δεν έγινε τίποτα. Έστω να έχουμε μόνο τα φάρμακα.

Τα υπόλοιπα στοιχεία, φυσικά, όχι δημόσια.:rolleyes:

Οι κακοπροαίρετοι πάντα θα βρουν κάτι για να γκρινιάξουν (για να μην πω να μας κράξουν! Δικό τους το πρόβλημα;)!

Τα προσωπικά μας στοιχεία θα παραμείνουν εμπιστευτικά μεταξύ μας, αλλά η λίστα είναι χρήσιμο να υπάρχει.

Σωστό!

Ας έχουμε δημοσίως τα φάρμακα μόνο,

και όσο για το ποιός τα έχει μόνο μέσω πμ! ;)

Τι λέτε?

Η λίστα ας υπάρχει δημοσίως.

Αλλά να μην ξέρει ο καθένας

οτι εγώ ή εσύ έχουμε το τάδε ομοιοπαθητικό

όπως και το που μένουμε.

Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να ενοχληθώ απο κανέναν

κακοπροαίρετο "ουρανοκατέβατο"

ούτε μέσω πμ.

Με μπερδέψατε! :mrgreen:

Τα στοιχεία του καθενός εννοείται ότι παραμένουν προσωπικά, αλλά θέλετε να βγάλουμε και τα ονόματα από δίπλα? Συγνώμη, αλλά δεν έχω καταλάβει...:confused:

Εμένα να σας πω την αλήθεια, η γνώμη μου είναι να μείνει ως έχει και αν κάποιος άσχετος στείλει πχ ένα πμ, είναι δικαίωμα του καθενός για το αν θα απαντήσει ή όχι. Και στην τελική και να παρεξηγηθεί που δεν απάντησες, και τι έγινε? Είπαμε είναι ίντερνετ και είναι λογικό να είμαστε επιφυλακτικοί. Πάντως αν συμφωνείτε όλοι να φύγουν τα ονοματά μας, εγώ είμαι οκ.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εγω παντως αποφασισα να μην το ρισκαρω καθολου κ αρχισα απο χθες αντιβιωση.Το ερωτημα ειναι γιατι ο κλασσικος μου ειπε οτι ειναι πρισμενο κ το συκωτι κ η σπληνα,κ η Σ. μου ειπε οτι το παιδι ειναι μια χαρα???????????εγω μονο εκει εχω αρχισει να εχω αμφιβολιες γιατι το μυκοπλασμα φαινεται μονο απο τις εξετασεις,δεν μπορει ευκολα ο γιατρος να το ακουσει οποτε δεν μπορω να ριξω εκει ευθυνες.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι για τις μετρησεις στα οργανα της,γιατι ο κλασσικος την βρηκε χειροτερα απο την Παρασκευη που την ειχε εξεταση,ενω η Σ. την βρηκε μια χαρα.Μ.αλλον οσο περισσοτερο το ψαχνουμε τοσο μπερδευομαστε περισσοτερο

Πολύ καλά έκανες και ξεκίνησες την αντιβίωση. Εννοείται ότι δεν ρισκάρεις!

Στην θέση σου (και δεν θέλω να σε μπερδέψω και άλλο, απλά εγώ αυτό θα έκανα), αν είχα αμφιβολίες για τους 2 παιδιάτρους θα πήγαινα σε κάποιον 3ο με πολύ καλή φήμη γιατρού (στην περιοχή μου) να δω τι διάγνωση θα έκανε και με ποιον συμφωνεί. Κάπως πρέπει να τους τσεκάρεις, για να καταλήξεις σε έναν και να μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στο μέλλον. Δεν γίνεται συνέχεια να τρέχεις σε τόσους γιατρούς..θα τρελαθείς στο τέλος!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω το σκεφτηκα αυτο που ειπες αλλα με το που το ειπα στον αντρα μου φρικαρε,γιατι μιλαγα συνεχεια με τον Κ.στο τηλ πηγα στην Σ. να μου πει την γνωμη της,κ ειχα κ τον κλασσικο,οποτε με το που το ξεστομισα πηρα ενα οχι σαν του Μεταξα.

πηγαμε χθες στον κλασσικο παιδιατρο μας ειπε οτι διογκωθηκε κ το συκωτι,κ πρηστηκε περισσοτερο κ η σπληνα,συγκεκριμενα της εγραφε με στυλο την κοιλια κ μετραγε με μετρο τα οργανα της.

Vann, αυτά είναι 2 από τα πλέον βασικά συμπτώματα της λοιμώδους μονοπυρήνωσης, κορίτσι μου, και δεν περνάνε από την μια μέρα στην άλλη. Όταν ο γιος μου είχε την ίωση που έγραψα παραπάνω, είχε και διογκωμένο συκώτι και σπλήνα και γι αυτό ο παιδίατρος υποψιαζόταν την μονοπυρήνωση. Παρόλο που σε μας δεν ήταν μονοπυρήνωση, αλλά μια ίωση, τα συγκεκριμένα όργανα ξεπρήστηκαν 15 μέρες μετά την αρχή της αντιβίωσης. Πάντως, πάρε και τον Κ. να του το πεις, αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με την μονοπυρήνωση.

Ναι οντως ετσι ειναι σχετιζεται απολυτα με την μονοπυρηνωση,κ μας ειπε οτι θα αργησει να επανελθει,θα την ξανα παω μετα απο 5 μερες περιπου αφου τελειωσει το πρωτο κουτι αντιβιωση,να την δει κ να μας πει εαν θα συνεχισουμε.Το κακο ειναι ειναι οτι εχει κ τα δυο μικροβια του μυκοπλασμα,γι αυτο κ πηραμε την αντιβιωση,ξεχασα να αναφερω οτι μας ειπε οτι στο δεξι αφτι εχει αρχη ωτιτιδας που επισης ειναι επιπλοκη της μονοπυρηνωσης.Μας εχει παρει γενικως κ μας εχει σηκωσει.

Με μπερδέψατε! :mrgreen:

Τα στοιχεία του καθενός εννοείται ότι παραμένουν προσωπικά' date=' αλλά θέλετε να βγάλουμε και τα ονόματα από δίπλα? Συγνώμη, αλλά δεν έχω καταλάβει...:confused:

Εμένα να σας πω την αλήθεια, η γνώμη μου είναι να μείνει ως έχει και αν κάποιος άσχετος στείλει πχ ένα πμ, είναι δικαίωμα του καθενός για το αν θα απαντήσει ή όχι. Και στην τελική και να παρεξηγηθεί που δεν απάντησες, και τι έγινε? Είπαμε είναι ίντερνετ και είναι λογικό να είμαστε επιφυλακτικοί. Πάντως αν συμφωνείτε όλοι να φύγουν τα ονοματά μας, εγώ είμαι οκ.[/quote']

Συμφωνώ να μείνει ως έχει η λίστα και να ανανεώνεται κάθε φορά που έχουμε κάτι νέο.

Προσωπικά θα τυπώνω τη νέα λίστα κάθε φορά - ανα πάσα στιγμή θα ξέρω ποια-ος έχει το φάρμακο και θα σας καλώ αφού έχω ήδη φυλάξει τα τηλ. σας ως θησαυρό ! :P

Αν όμως η πλειοψηφία δεν επιθυμεί τον τρόπο αυτό τότε οκ, πάω πάσο... μου αρκεί να έχω λίστα και τηλ. τα οποία υπόσχομαι ότι θα χρησιμοποιήσω σε εξαιρετικά μεγάλη ανάγκη!

Ναι οντως ετσι ειναι σχετιζεται απολυτα με την μονοπυρηνωση,κ μας ειπε οτι θα αργησει να επανελθει,θα την ξανα παω μετα απο 5 μερες περιπου αφου τελειωσει το πρωτο κουτι αντιβιωση,να την δει κ να μας πει εαν θα συνεχισουμε.Το κακο ειναι ειναι οτι εχει κ τα δυο μικροβια του μυκοπλασμα,γι αυτο κ πηραμε την αντιβιωση,ξεχασα να αναφερω οτι μας ειπε οτι στο δεξι αφτι εχει αρχη ωτιτιδας που επισης ειναι επιπλοκη της μονοπυρηνωσης.Μας εχει παρει γενικως κ μας εχει σηκωσει.

περαστικά ... τι να πω... :(:(:(

Διαφημίσεις

Συμφωνώ να μείνει ως έχει η λίστα και να ανανεώνεται κάθε φορά που έχουμε κάτι νέο.

Προσωπικά θα τυπώνω τη νέα λίστα κάθε φορά - ανα πάσα στιγμή θα ξέρω ποια-ος έχει το φάρμακο και θα σας καλώ αφού έχω ήδη φυλάξει τα τηλ. σας ως θησαυρό ! :P

Αν όμως η πλειοψηφία δεν επιθυμεί τον τρόπο αυτό τότε οκ, πάω πάσο... μου αρκεί να έχω λίστα και τηλ. τα οποία υπόσχομαι ότι θα χρησιμοποιήσω σε εξαιρετικά μεγάλη ανάγκη!

Μπορούμε να την αφήσουμε ως έχει τη λίστα

αλλά μόνο σε πμ.

Δηλαδή εμείς να το έχουμε αποθηκευμένο στα πμ μας! ;)

Το ίδιο δεν θα είναι για εμάς;

Αυτό με προβληματίζει πολύ!!!!!!!!!!

Μα πολύ μιλάμε!!!!!!!!! :mad: :x :mad: :x :mad: :x :mad: :x :mad:

soevan κ εμενα με προβληματισε, αλλα κυριως με προβληματισε το οτι ο γιατρος στο ικα ειδε αυτα που επρεπε να ειχε δει ηδη η ομοιο (για το μυκοπλασμα εννοω...) για να κρινει αν θα δοθει αντιβιωση η οχι......ο πυρετος μονος του αρκει;;;:roll: τελοσπαντων, η vann ξερει τι ειπανε αλλωστε η κοπελα τρεχει απο γιατρο σε γιατρο τωρα, θα μας τα πει φανταζομαι οταν ηρεμησουν τα πραγματα...........

ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ η Σ.!!!

Υστερα απο το συμβάν της Vann

έχω χαλαστεί τελείως με την πάρτη της....

ήδη ήμουν ολίγον "φορτωμένη"

με το δικό μας το θέμα

(ο βήχας της μικρής συνεχίζεται

και η Σ. τον χαβά της με τα ίδια ομοιο....)

Εμένα δε μου φαίνεται πολύ περίεργο. Χωρίς κανένα σύμπτωμα ούτε καν πυρετό που να παει το μυαλό της...

Μα νομίζω οτι είχε κάποια συμπτώματα.....:?

Και στη τελική κι έτσι να είναι

του αλλου του γιατρού γιατί να πήγε το μυαλό του

και τους έστειλε για εξετάσεις;;;;;; :confused:

Εγω σκέφτομαι το άλλο: αν αυτο το εδειξαν μόνο οι εξετάσεις αίματος γιατί δεν ζητάνε όλοι οι γιατροί εξετάσεις αίματος ή ακόμα και ακτινογραφία οταν βλέπουν μια συνέχομενη κατάσταση, πχ βήχας που δεν περνάει...

Ακριβως!!!!

Το ερωτημα ειναι γιατι ο κλασσικος μου ειπε οτι ειναι πρισμενο κ το συκωτι κ η σπληνα,κ η Σ. μου ειπε οτι το παιδι ειναι μια χαρα???????????

Ιδού το μέγα ερώτημα!!!!!!

εγω μονο εκει εχω αρχισει να εχω αμφιβολιες γιατι το μυκοπλασμα φαινεται μονο απο τις εξετασεις,δεν μπορει ευκολα ο γιατρος να το ακουσει οποτε δεν μπορω να ριξω εκει ευθυνες.

Ναι ΟΚ. Γιατί όμως να μην σας στείλει για εξετάσεις

όπως έκανε ο άλλος;

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι για τις μετρησεις στα οργανα της,γιατι ο κλασσικος την βρηκε χειροτερα απο την Παρασκευη που την ειχε εξεταση,

ενω η Σ. την βρηκε μια χαρα.

Τώρα, ύστερα απο τις εξετάσεις που φάνηκε το μυκόπλασμα,

τι σας είπε η Σ.;;

Της το είπατε;

(sorry δεν θυμάμαι εαν το έχεις αναφέρει....)

Μαλλον οσο περισσοτερο το ψαχνουμε τοσο μπερδευομαστε περισσοτερο

Και τι θα έκανες βρε Vann μου;

Θα το άφηνες έτσι το παιδί;;;;

Σοφια θα τα ξανα γραψω απο την αρχη για να μην μπερδευομαστε,την προηγουμενη Παρασκευη πηγα την μικρη στον κλασσικο γιατρο γιατι ειχε συνεχεια δεκατα ενω επερνε ομοιοπαθητικα κ ηταν ενημερως κ ο Κ.

Ο κλασσικος γιατρος με εστειλε για εξετασεις αιματος γιατι καταλαβε κατευθειαν απο την κλινικη της εικονα οτι το παιδι ειχε λοιμωδη μονοπυρηνωση.Αυτο εγινε την Παρασκευη, την Δευτερα βγηκαν τα πιο πολλα αποτελεσματα των εξετασεων που επιβεβαιωναν την μονοπυρηνωση.Εγω πηγα στην Σ.την Δευτερα την εξετασε κ μου ειπε οτι η σπληνα της ειναι μια χαρα,ειχε βελτιωθει πολυ κ η ενεργεια της κ η Σ.εβλεπε ενα παιδι γεματο ορεξη για παιχνιδι.Την Τριτη βγηκαν τα αποτελεσματα απο τις καλλιεργειες κ μαθαμε οτι εχει το μικροβιο που λεγεται μυκοπλασμα πνευμονιας κ βγηκαν ,κ οι δυο τυποι θετικοι,περνω την Σ.κ μου λεει δεν τρεχει τιποτα αφου δεν εχει πυρετο κ βηχα,περνω τον κλασσικο γιατρο μου λεει φερτην οπωσδηποτε να την δω,την παω χθες μου λεει το παιδι πρεπει να αρχισει αντιβιωση γιατι μπορει να της το γυρισει σε πνευμονια το ρισκαρεις???? κ του ειπα σαφως κ οχι.Πριν παω στον κλασσικο ειχα παρει τον Κυβελλο τηλ κ μου ειχε πει οτι αντιβιωση μου δωσει ο κλασσικος να την αρχισω αμεσως κ να της δινω κ φωσφορο.Αυτα γιναν,εγω δεν θελω να κατηγορησω κανεναν γιατρο απλα τον Κυβελλο δεν τον συγκρινω με κανεναν αλλο,τον θεωρω τοπ,το μονο κακο ειναι οτι δεν βλεπει εκεινος το παιδι,κ παιζουμε το χαλασμενο τηλ που πρεπει πρωτα να παω στον κλασσικο κ μετα να παρω τηλ τον ομοιοπαθητικο.Οσο για την Συκιωτου εκεινη μπορει να το ριξοκινδυνευε κ να μην εδινε αντιβιωση,αλλα εγω δεν το κανω,ισως κ αντιβιωση να μην επερνε να μην της το γυριζε ποτε σε πνευμονια,εαν ομως υπαρχει αυτο το ρισκο το ρισκαρει καποιος για το παιδι του????? εγω παλι οχι ειδικα με τοση ταλαιπωρια που εχει φαει το παιδι μου.

Σοφια θα τα ξανα γραψω απο την αρχη για να μην μπερδευομαστε,την προηγουμενη Παρασκευη πηγα την μικρη στον κλασσικο γιατρο γιατι ειχε συνεχεια δεκατα ενω επερνε ομοιοπαθητικα κ ηταν ενημερως κ ο Κ.

Ο κλασσικος γιατρος με εστειλε για εξετασεις αιματος γιατι καταλαβε κατευθειαν απο την κλινικη της εικονα οτι το παιδι ειχε λοιμωδη μονοπυρηνωση.Αυτο εγινε την Παρασκευη, την Δευτερα βγηκαν τα πιο πολλα αποτελεσματα των εξετασεων που επιβεβαιωναν την μονοπυρηνωση.Εγω πηγα στην Σ.την Δευτερα την εξετασε κ μου ειπε οτι η σπληνα της ειναι μια χαρα,ειχε βελτιωθει πολυ κ η ενεργεια της κ η Σ.εβλεπε ενα παιδι γεματο ορεξη για παιχνιδι.Την Τριτη βγηκαν τα αποτελεσματα απο τις καλλιεργειες κ μαθαμε οτι εχει το μικροβιο που λεγεται μυκοπλασμα πνευμονιας κ βγηκαν ,κ οι δυο τυποι θετικοι,περνω την Σ.κ μου λεει δεν τρεχει τιποτα αφου δεν εχει πυρετο κ βηχα,περνω τον κλασσικο γιατρο μου λεει φερτην οπωσδηποτε να την δω,την παω χθες μου λεει το παιδι πρεπει να αρχισει αντιβιωση γιατι μπορει να της το γυρισει σε πνευμονια το ρισκαρεις???? κ του ειπα σαφως κ οχι.Πριν παω στον κλασσικο ειχα παρει τον Κυβελλο τηλ κ μου ειχε πει οτι αντιβιωση μου δωσει ο κλασσικος να την αρχισω αμεσως κ να της δινω κ φωσφορο.Αυτα γιναν,εγω δεν θελω να κατηγορησω κανεναν γιατρο απλα τον Κυβελλο δεν τον συγκρινω με κανεναν αλλο,τον θεωρω τοπ,το μονο κακο ειναι οτι δεν βλεπει εκεινος το παιδι,κ παιζουμε το χαλασμενο τηλ που πρεπει πρωτα να παω στον κλασσικο κ μετα να παρω τηλ τον ομοιοπαθητικο.Οσο για την Συκιωτου εκεινη μπορει να το ριξοκινδυνευε κ να μην εδινε αντιβιωση,αλλα εγω δεν το κανω,ισως κ αντιβιωση να μην επερνε να μην της το γυριζε ποτε σε πνευμονια,εαν ομως υπαρχει αυτο το ρισκο το ρισκαρει καποιος για το παιδι του????? εγω παλι οχι ειδικα με τοση ταλαιπωρια που εχει φαει το παιδι μου.

Vann-άκι μου, κατάλαβα

(είχα ψιλομπερδευτεί με τις ημέρες και τις εξετάσεις)

Συμφωνώ απόλυτα για τον Κυβέλλο και την ομάδα του!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το να ακολουθούμε την ομοιοπαθητική

δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να ρισκάρουμε την υγεία των παιδιών μας!! Ημαρτον!! :eek:

Θα μας διαβάσει και ο "απελεύθερος"

και θα αρχίσει τα δικά του!!....:rolleyes:

Ομολογώ οτι με την περιπέτειά σας

μου άνοιξες ακόμη περισσότερο τα μάτια

και με έκανες να αποφασίσω

και για το δικό μας πρόβλημα

(που δεν βρίσκω γιατρειά με την Σ.):

Θα δοκιμάσω να πάω και το δικό μου παιδί στον Κυβέλλο

μιας και βρήκα εναν συμβατικό πολύ cool παιδίατρο

που δέχεται....να του μιλάς για ομοιοπαθητική

και θα συνδυάζω και τους δύο! :?

Δεν γίνεται αλλιώς!

Ετσι έκανα στην αρχή,

με έναν συμβατικό παιδίατρο όμως

που με κατατρομοκρατούσε! :roll:

Δυστυχώς εδώ στα νότια προάστεια

δεν έχουμε πολλές επιλογές!!

Ο κλασσικος γιατρος με εστειλε για εξετασεις αιματος γιατι καταλαβε κατευθειαν απο την κλινικη της εικονα οτι το παιδι ειχε λοιμωδη μονοπυρηνωση.

Αυτό ακριβώς χαρακτηρίζει "σωστό και καλό"

έναν γιατρό!!

πω πω βρε vann , τι περνατε!!!!!!κουραγιο κοπελα μου κ γρηγορα περαστικα σας ευχομαι!!καλα λερναια υδρα αυτη η μονοπυρηνωση.....κουραγιο, μικρη λεξη με μεγαλη προσπαθεια αλλα τι αλλο να κανεις??!!~

Διαφημίσεις

Όταν ο αδερφός μου νοσηλεύτηκε με μονοπυρήνωση σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο πέρασαν η μισή ιατρική και η μισή νοσηλευτική σχολή για να τον ψιλαφίσουν και να "μάθουν" . Θεωρώ μεγάλο φάουλ το ότι η γιατρός βρήκε μια χαρά το παιδί. Έχετε υπόψην σας ότι το μονοτεστ μπορεί να βγαίνει στην αρχή ψευδώς αρνητικό! Στην περίπτωση του αδερφού, επί ένα μήνα έκανε συνέχεια διπλά μονοτεστ (έστελναν δείγμα και στο ινστιτούτο Παστερ) και έβγαιναν αρνητικα. Όταν βγήκε από το νοσοκομείο συνέχισε να κάνει εξετάσεις και πέρασαν μερικές εβδομάδες για να βγει θετικό! Οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι η εξέταση μέσω της ψιλάφησης για αυτήν την περίπτωση

Σοφια δεν με νοιαζει τι θα πει ο καθενας(απελευθερος)εγω ειδα το παιδι μου με τα ομοιοπαθητικα να συνερχεται απο την μονοπυρηνωση,με το που ειπα την διαγνωση στον Κυβελλο κ εδωσε στο παιδι μου την αγωγη,το παιδι μου συνηλθε απεκτησε ενεργεια κ ορεξη,που αν την εβλεπες πριν θα καταλαβαινες κατευθειαν οτι το παιδι ειναι αρρωστο.Εαν δεν το εβλεπα με τα ματια μου δεν θα το πιστευα,γιατι στην συγκεκριμενη παθηση η κλασσικη ιατρικη δεν μπορει να κανει τιποτα ενω η ομοιοπαθητικη εκανε θαυματα,για την κακη μας τυχη ομως εκανε επιπλοκες κ χρειαζεται να παρουμε την αντιβιωση.Οσο για τον κλασσικο γιατρο ενω του εχω εμπιστοσυνη δεν ξερεις πως με αντιμετωπισε την Παρασκευη, γιατι ο συγκεκριμενος κλασσικος δεν δεχεται με τιποτα την ομοιοπαθητικη οπως κ οι περισσοτεροι.Πλεον ομως το ξεκαθαρισα οτι δεν προκειται να αναφερω πουθενα ξανα οτι κανω ομοιο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο,δεν προκειται να συμμετασχω με κλασσικο παιδιατρο σε συζητηση στο τι μας εχει ωφεληση η ομοιο,ασε που δεν οδηγουν πουθενα κι αυτες οι συζητησεις.Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τα περαστικα,να στε καλα ολες-οι

Τι ειναι το μονοτεστ?εμεις καναμε εξετασεις αιματος,ο κλασσικος μου ειπε οτι θα τις επαναλαβουμε μετα απο 20μερες.Θεωρω οτι η Σ. δεν εδωσε την απαραιτητη σημασια γιατι ειδε την κορη μου με πολλη ενεργεια,αφου με ρωτησε ειστε σιγουρη οτι εχει λοιμωδη μονοπυρηνωση,κι οταν ειδε τις εξετασεις το επιβεβαιωσε κ εκεινη.Ισως να θεωρησε οτι το παιδι το ξεπερασε κ δεν εδωσε την μεγιστη προσοχη της.Δεν ξερω τι αλλο να πω.

Εμεις βγαλαμε πολλες εξετασεις που αποδεικνυαν οτι ειχε την μονοπυρηνωση,ουσιαστικα το ξεραμε απο την ιδια μερα λογω το πολυ υψηλων λευκων που ειχε απλα ειμασταν 95%κ το επιβεβαιωσαμε την Δευτερα οταν βγηκε η συγκεκριμενη εξεταση της μονοπυρηνωσης.Και εκτος απ αυτο ειχε κ ολα τα συμπτωματα.

ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ η Σ.!!!

Υστερα απο το συμβάν της Vann

έχω χαλαστεί τελείως με την πάρτη της....

ήδη ήμουν ολίγον "φορτωμένη"

με το δικό μας το θέμα

(ο βήχας της μικρής συνεχίζεται

και η Σ. τον χαβά της με τα ίδια ομοιο....)

Και στη τελική κι έτσι να είναι

του αλλου του γιατρού γιατί να πήγε το μυαλό του

και τους έστειλε για εξετάσεις;;;;;; :confused:

Σοφία καλά θα κάνεις να το πας το κοριτσάκι σου σε άλλον, το ένστικτο σου λέει οτι η γιατρός αδιαφορει οπότε έτσι είναι!

Για το περιστατικό της Vann (γρήγορα περαστικά και απο μένα!!) φαίνεται μια ελαφριά (αδιάφορη) αντιμετώπιση απο την πλευρά της που είναι ρίσκο. Δηλ θα σκεφτηκε αφου η εικονα του παιδιου ειναι οκ, τοτε μαλλον παει καλύτερα, οπότε περιμένουμε και βλέπουμε... Και εγω θα ανησυχουσα για το παιδάκι μου αν εβλεπα τις εξετάσεις έτσι..αλλά δεν ειναι παιδάκι της γιατρού οπότε το αντιμετωπίζει αλλιώς.

Αλλα συμφωνώ να μη πηγαίνουμε ταυτόχρονα σε 3-4 γιατρούς γιατι εκτός του ότι ταλαιπωρούμαστε, στο τελος μπορεί να ακολουθήσεις αυτον που κάνει λάθος. Τι θέλω να πω, πχ αν η Vann πήγαινε σε τρίτο ομοιο και της έλεγε δε χρειάζεται αντιβίωση γιατι δεν ειναι βαρια (πχ λεω..) η πνευμονία και θα περάσει μαζι με την λ.μ. και μπλαμπλαμπλα...τι θα έκανε; γκάλοπ; οι πολλές γνώμες μας μπερδεύουν.

Εντάξει βρε κορίτσια, ας μην κατακρίνουμε την ομοιοπαθητικό γιατί δεν έδωσε αντιβίωση!

Στο κάτω κάτω όπως είπε και η Vann ο Κυβέλλος ούτε καν εξέτασε τη μικρή, προσωπικά δεν θα ήθελα ο ομοιοπαθητικός να δίνει οποιαδήποτε αγωγή στο παιδί μου χωρίς να του κάνει φυσική εξέταση, θα προτιμούσα να πήγαινα μόνο σε συμβατικό γιατρό στην περίπτωση αυτή.

Εγώ θυμάμαι έπαθα ουρολοίμωξη λίγο μετά που γέννησα το γιο μου και η γυναικολόγος μου (ομοιοπαθητικός) μου είπε ότι εάν δεν κάνω πυρετό δεν υπάρχει λόγος να επιβαρυνθώ με αντιβίωση.

Και έτσι πέρασε με φυσικά σκευάσματα και ομοιοπαθητικά, βέβαια ταλαιπωρήθηκα γιατί πήρε κάποιο χρόνο.

Γνωρίζω όμως ότι άλλοι ομοιοπαθητικοί με το που ακούνε ουρολοίμωξη σε μικρούς και μεγάλους δίνουνε αμέσως αντιβίωση, δεν θέλουνε να το ρισκάρουνε.

Ο κάθε γιατρός έχει την προσέγγισή του και γι' αυτόν βρίσκουμε αυτό που μας ταιριάζει :wink:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...