Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Λες να παρω τηλεφωνο να ρωτησω? Το σκεφτηκα αλλα ειπα μηπως ειμαι υπερβολικη....

Δεν ξερω βασικα τι θα μας κανουν, απλα θελω να ειμαι προετοιμασμενη. Αφου το λες μαλλον θα παρω ενα τηλεφωνο να ενημερωσω.

Υπερβολική δεν είσαι κάθε τι που επεμβαίνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας πρέπει να αναφέρεται στο γιατρό.π.χ.εγώ για να πάω στον οδοντίατρο μου λέει να πάρω πριν και μετα μία arnica κάποιας συγκεκριμένης δυναμοποίησης για να επουλωθεί πιο γρήγορα το "τραύμα" ,άλλο ο μικρός μου όταν έπεσε από το κρεβάτι του χρειάστηκε να του βγάλουμε ακτίνες και μου είπε να του δώσω ένα φάρμακο για να φύγει η ακτινοβολία που πήρε και να ξεπεράσει το σοκ του πεσίματος.

Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις.....και δεστο αυτό με τις άσκοπες εξετάσεις.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οκ...σε ευχαριστω! Δεν εχω ακομα εξοικειωθει με το πως λειτουργει το συστημα!

By the way ευγενολη εχουν μεσα και πολλα καλυντικα, το ανακαλυψα τυχαια οταν περιμενα να μου φτιαξουν το ομοιοπαθητικο, και κοιταζα τα συστατικα σε καποιες κρεμες του Κορρε!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Οχι μόνο θα σε φάμε αλλά θα σε πατήσουμε κάτω δεν μπορείς να ισοπεδώνεις μία επιστήμη τόσων χρόνων και που αποδεδειγμένα εχει δείξει φοβερά αποτελέσματα.ακούς εκεί νεράκι του θεού με το νεράκι δεν θεραπευονται οι παθήσεις κα ειδικά σε άτομα που έχουν δει την ίαση στο προβλημά τους.

Επειδή έχουν μάθει να τα παίρνουν όλοι στις φαρμακευτικές τι σημαίνει αυτό ότι μόνο αυτοί έχουν τη λύση ΛΑΘΟΣ.

Και επειδή δε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση καλύτερα φύγε απ'ο αυτό το τόπικ.Εδώ γράφουν αυτοί που την πιστεύουν και την έχουν δοκιμάσει τηρώντας κατά γράμμα τις συμβουλές του γιατρού τους.:evil::evil:

:twisted:

Δε φεύγω.

Το τόπικ ρωτάει: "την πιστεύετε;"

Δε λέει: "γράφτε μόνο αν την πιστεύετε και μάλιστα με τόσο πάθος που να μη μπορείτε να ανεχτείτε αντίλογο".

Επειδή είναι ένα θέμα για το οποίο ευχαρίστως μπαίνω σε αντιπαράθεση, θα σου απαντήσω:

1. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι ένας κλάδος με αστρονομικό τζίρο. Η αντίληψη ότι οι κακές φαρμακοβιομηχανίες είναι "κατά" της ομοιοπαθητικής είναι απλά αφελής. Οι φαρμακοβιομηχανίες χαίρονται ιδιαιτέρως.

2. Φυσικά και θεραπεύονται παθήσεις με το νεράκι. Θεραπεύονται ακόμα και χωρίς το νεράκι. Ειδικά αν ο ασθενής πιστεύει ότι θα θεραπευθεί, το νεράκι κάνει πολύ καλή δουλειά. Αυτό βέβαια δε δικαιολογεί κάποιον να βάζει νεράκι σε μπουκαλάκια και να το πουλάει προς 1 ευρώ η σταγόνα.

3. Όσο για τα "αποδεδειγμένα αποτελέσματα": Οι δοκιμές που έχουν γίνει σε ελεγχόμενες συνθήκες και με τους κανόνες της επιστημονικής έρευνας δυστυχώς δεν έχουν δείξει θετικά αποτελέσματα.

4. Για να μην παρεξηγηθώ: Δεν αμφισβητώ καμιά από τις ιστορίες που έχουν γραφεί για συγγενείς/φίλους κτλ. Αλλά αυτό δεν αποδεικνύει ούτε ότι η ομοιοπαθητική είναι σοβαρή επιστήμη, ούτε ότι τα σκευάσματα που πουλάνε έχουν θεραπευτική αξία (πέραν του placebo).

Το "μη με φάτε" πριν το έγραψα για αστείο. Δεν ήξερα ότι και η ομοιοπαθητική έχει τους ταλιμπάν της. :(

Συμφωνώ με bobolinos και χαίρομαι για την αισιοδοξία που μεταφέρει στο νήμα :D

Ρώτα λοιπόν την γνώμη του Κυβέλλου, για

• μήπως έχει νόημά να αναβάλλεται την επίσκεψη στο παίδων
  • για τις εξετάσεις (ποιες να κάνει, ποιες να επαναλάβει, ποιες δεν χρειάζονται κατά την γνώμη του)
  • για το ομοιοπαθητικό φάρμακο που μπορεί να βοηθήσει πριν / μετά την μαγνητική/υπέρηχο (καλά, αυτό τον ρωτάς και με την επιστροφή σας)

...Υποτιθεται παμε να δειξουμε τις εξετασεις σε μια γιατρο αλλα η παιδιατρος λεει οτι σιγουρα θα μας κρατησουν για ελεγχο.......ευχομαι οχι!

Μήπως πρέπει να την κόψεις .. :-) αγαπητή Βέρα [ξέρω, επαναλαμβάνομαι]

Φανταζομαι οτι θα χουμε ιστοριες (οπως οτι δεν τουχω κανει κανενα εμβολιο ακομα κλπ)

Όσο για τα εμβόλια η άποψη που μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας κείμενο του Κυβέλλου είναι πως οι αδύναμοι οργανισμοί κινδυνεύουν περισσότερο. Επίσης αν πρέπει κάποιοι να εμβολιαστούν για το συνολικό καλό αυτοί είναι οι ισχυροί οργανισμοί (αντίθετα δηλαδή με τις οδηγίες που δόθηκαν για την Η1Ν1)

Οπότε απλά μπορείς να τους πεις, πως το παιδί έχει τόσα θέματα, δεν θέλεις να του στερήσεις δυνάμεις, περιμένεις να πάρει τα πάνω του και μετά θα "εκπαιδεύσεις" το ανοσοποιητικό του.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Βεράκι με την μαγνητική δεν έχεις πρόβλημα αλλά αξονική σε καμία περίπτωση...εχει πάρα πολυ ακτινοβολία. Μαγνητική ειναι και το μόνο που επιτρέπεται σε έμβρυα.

Ωχ δεν ήξερα για την ευγενόλη και χρησιμοποιώ κρέμες του Κορρέ....

Διάβασα στο holistic life by the way οτι ενας πολυ γνωστός Νομπελίστας χημικός (σιγά μην θυμόμουν και όνομα) ανακάλυψε ότι όσο πιο πολυ αραιώνονται τα φάρμακα τόσο πιο πολυ δυναμοποιούνται και με τον τρόπο αυτό ισχυροποιεί ένα απο τα βασικά ζητήματα της ομοιοπαθητικής...

Διαφημίσεις

Καπου διαβασα οτι ο ακτινολογος ειπε οτι μπορει να παθουν ζημια τα κυτταρα σε μωρακια. Κι ομως οι γιατροι εκει συστηνουν πολλες εξετασεις για να ειναι καλυμενοι (απο οτι μου ειπαν γνωστοι που τραβηξαν τα ιδια)

Ουφφφ.....εχουμε μπλεξει ασχημα.....δεν ξερουν τι εχει, βγηκε μια εξεταση πολυ ψηλη που ελπιζουμε να ειναι λαθος και γι αυτο το λογο θα παμε.....υποθετω οτι απλα πρεπει να ξαναγινουν καποιες εξετασεις, ισως υπερηχος και ποιος ξερει , μπορει να ζητησουν μαγνητικη η αξονικη. Υποτιθεται παμε να δειξουμε τις εξετασεις σε μια γιατρο αλλα η παιδιατρος λεει οτι σιγουρα θα μας κρατησουν για ελεγχο.......ευχομαι οχι!

Φανταζομαι οτι θα χουμε ιστοριες (οπως οτι δεν τουχω κανει κανενα εμβολιο ακομα κλπ)

Γι'αυτό θα κάνεις το τηλ. στον γιατρό.Να προτείνω κάτι αλλό τώρα που το σκέφτηκα δεν γνωρίζω αν είναι εφικτό να γίνει αλλά "μήπως να πάρεις τηλ σε ένα ιδιωτικό ιατρικό κέντρο και να ρωτήσεις αν κάνουν γενικά μαγνητική σε μικρά μωρά και μετά να τους αναφέρεις την παθησή σας και αν είναι απαραίτητη να γίνει η μαγνητική ή μπορει να γίνει κάτι άλλο σε εξέταση "και όταν πας στο παίδων να είσαι ενήμερει και στην τελική μπορεί να τους εκπλήξεις κιόλας γνωρίζοντας το εναλλακτικό..."λέω μήπως γίνεται????

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ.....

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

...

1. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι ένας κλάδος με αστρονομικό τζίρο. Η αντίληψη ότι οι κακές φαρμακοβιομηχανίες είναι "κατά" της ομοιοπαθητικής είναι απλά αφελής. Οι φαρμακοβιομηχανίες χαίρονται ιδιαιτέρως.

...

Εσύ που τα ξέρεις για γράψε μας ποιες φαρμακοβιομηχανίες φτιάχνουν ομοιοπαθητικά φάρμακα. Ξέρω μόνο 2 φαρμακεία σε Αθήνα και θα ήθελα να μάθω περισσότερα.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Επιστήμονας βραβευμένος με Νόμπελ αποκαλύπτει την επιστημονική βάση της ομοιοπαθητικής

Την ίδια εποχή που γιατροί χαρακτήρισαν την Ομοιοπαθητική ως ανοησία, ένας νομπελί-

στας επιστήμονας έκανε μια ανακάλυψη για τη φύση του νερού που υποδεικνύει ότι η θεραπεία αυτή έχει όντως επιστημονική βάση. Ο καθηγητής Luc Montagnier, ένας Γάλλος ιολόγος που κέρδισε το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη σύνδεσης μεταξύ του ιού HIVκαι του AIDS, έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους του νομπελίστες, λέγοντάς τους ότι το νερό έχει μνήμη που συνεχίζεται να υφίσταται ακόμη και μετά από πολλές αραιώσεις. Η ιδέα αυτή

είναι ένα από τα θεμέλια της ομοιοπαθητικής, η οποία υποστηρίζει ότι η δραστικότητα μιας ουσίας αυξάνεται με αραίωσή της. Ο Montagnier ανακάλυψε ότι διαλύματα που περιέχει το DNA ιών και βακτηρίων θα μπορούσαν να εκπέμπουν χαμηλής συχνότητας ραδιοκύματα. Αυτά τα κύματα επηρεάζουν τα μόρια γύρω τους, και μπορούν να τα μετατρέψουν σε οργανωμένες δομές. Αυτά τα μόρια με τη σειρά τους μπορούν να εκπέμπουν κύματα. Έχει ανακαλύψει ότι τα κύματα αυτά παραμένουν στο νερό, ακόμη και αφού έχει αραιωθεί πολλές φορές. Η δήλωση Montagnier δεν θα μπορούσε να συμβεί σε χειρότερη στιγμή για τους

γιατρούς. Πριν λίγο καιρό, Βρετανικός Ιατρικός Σύλλογος (BMA) - το συνδικάτο των ιατρών ενέκρινε ένα ψήφισμα για να βγει η Ομοιοπαθητική από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας. Ζητά επίσης όλα τα ομοιοπαθητικά φάρμακα να τοποθετηθούν σε ειδικό

χώρο με την ένδειξη «εικονικά φάρμακα» στα καταστήματα υγείας και τα φαρμακεία. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μ.Βρετανίας δαπανά σήμερα περίπου 4 εκατ. λίρες ετησίως για την ομοιοπαθητική, κυρίως με τη χρηματοδότηση τεσσάρων ομοιοπαθητικών νοσο-

κομείων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: Sunday Times, July 4, 2010; British Medical

Association

Ρώτα λοιπόν την γνώμη του Κυβέλλου, για

• μήπως έχει νόημά να αναβάλλεται την επίσκεψη στο παίδων
  • για τις εξετάσεις (ποιες να κάνει, ποιες να επαναλάβει, ποιες δεν χρειάζονται κατά την γνώμη του)
  • για το ομοιοπαθητικό φάρμακο που μπορεί να βοηθήσει πριν / μετά την μαγνητική/υπέρηχο (καλά, αυτό τον ρωτάς και με την επιστροφή σας)

Όσο για τα εμβόλια η άποψη που μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας κείμενο του Κυβέλλου είναι πως οι αδύναμοι οργανισμοί κινδυνεύουν περισσότερο. Επίσης αν πρέπει κάποιοι να εμβολιαστούν για το συνολικό καλό αυτοί είναι οι ισχυροί οργανισμοί (αντίθετα δηλαδή με τις οδηγίες που δόθηκαν για την Η1Ν1)

Οπότε απλά μπορείς να τους πεις, πως το παιδί έχει τόσα θέματα, δεν θέλεις να του στερήσεις δυνάμεις, περιμένεις να πάρει τα πάνω του και μετά θα "εκπαιδεύσεις" το ανοσοποιητικό του.

Ο Κυββελος μας ειπε να παμε εκει απο την πρωτη μερα για να δουν το μωρο για σπανιες παθησεις, οποτε δεν θα διαφωνησει. Το θεμα ειναι οτι η εξεταση που επικεντρωνονται τωρα συνδεεται αμεσα με το συκωτι. Ο υπερηχος ηταν καθαρος και σκεφτομαι μηπως θελουν να κανουν κι αλλες πιο εξειδικευμενες εξετασεις. Βασικα κατα τη γνωμη μου, μιας και το μωρο δεν ειναι καθολου αρρωστο, πρεπει να γινουν καποιες αιματολογικες για να δουμε ξανα τη συγκεκριμενη τιμη που μας ανησυχησε, οπως κι αλλες , να ψαξουν και για αλλα νοσηματα, να δουν το παιδι και αλλες ειδικοτητες μπας και βρει καποιος τι μπορει να εχει και αντε να επαναλαβουμε εναν υπερηχο.

Δεν υπαρχει περιπτωση να δεχθω αξονικη, αν δεν υπαρξουν νεες εξετασεις που να την απαιτουν.

Για τα εμβολια αυτα ακριβως θα τους πω, ας διανοηθει να μου την πει καποιος, ειμαι τοσο φορτωμενη που θα τα ακουσει για τα καλα! Ειναι αδιανοητο για ενα μωρο που δεν ξερεις τι προβλημα εχει να προτεινεις εμβολια. Ουτε η παιδιατρος δεν τολμα να με πιεσει τωρα (αν και με προειδοποιησε οτι θα με πιεσει οταν λυσουμε το θεμα-εκει θα παιξουμε σφαλιαρες)

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Ωχ δεν ήξερα για την ευγενόλη και χρησιμοποιώ κρέμες του Κορρέ....

Οχι ολες....επιασα μια μασκα και διαβαζα και ειδα οτι περιεχει eugenol. Ρωτησα τη φαρμακοποιο και ειπε οτι ειναι ευγενολη, της εκανε κι εντυπωση.

Διαφημίσεις

Προσωπικά εμένα με έχει σωσει η ομοιοπαθητικη!!!!και το εννοω αφτο!οταν γενησα την κορη μου επαθα καταθλιψη .ημουν σε ασχημη κατασταση…κλαμα και τα σχετικα με τον καιρο περασε αφτο και μου εμεινε μια τρομερη φοβια.φοβομουν μηπως παθει κατι το παιδι .εγινα τρομερα υπερπροστατευτικη κατι που ηταν κακο και σε μενα και στο παιδι.καποια στιγμη αυτή η φοβια ηρθε πανω μου και αρχισα να παθαινω κρισεις πανικου.με πηγαν νοσοκομειο και μου εδωσαν χαπι για το αγχος να ηρεμισω….για ένα χρονο που τα επερνα ημουν στη χειροτερη κατασταση στη ζωη μου!!!καποια στιγμη οι δικοι μου με επιασαν και με πηγαν σε καποιο ομοιοπαθητικο και από τοτε βρηκα την υγεια μου και τον παλιο μου εαυτο που ειχα ξεχασει…τωρα πια η ομοιοπαθητικη για μενα και την οικογενεια μου εγινε τροπος ζωης!! Από το σοβαροτερο προβλημα μεχρι και για ένα απλο βηχα του παιδιου μου σμβουλευομαι τον ομοιοπαθητικο μου και μονο αν εχεις κανει ομοιοπαθητικη και εχεις δει τα γρηγορα και θεαματικα αποτελεσματα που εχει τοτε μπορεις να πιστεψεις!!!τωρα πια σκευτομαι να προχωρισω και σε ένα ακομα παιδι..κατι που παλιοτερα με ολη αυτή την ασχημη ψυχολογια που ειχα δεν ηθελα καν να το ακουω αφου όλα ειχαν ξεκηνισει αφοτου εκανα το παιδι μου!!!!!μακαρι να ειχε μπει νωριτερα στην καθημερινοτητα μας!!!ειναι ασφαλης και σε εγκυμοσυνη και σε θηλασμο ακομα και σε νεογενητα !! υπαρχουν πολες σελιδες στο internet που μπορειτε να ενημερωθειτε!!!!και προτιμω να ειμαι καλα απο το να πινο καφε!!!!!αν και ο ομοιοπαθητικος μου μου λεει πωσ αραια και που και πειραζει να πιω ενα καφεδακι αρκει να μην ειναι η πρωτη μερα τησ αγωγησ...εγω ουτε που δοκιμαζω!!!!!

Μπορείς να μου συστήσεις τον ομοιοπαθητικό σου? Κι εγώ είχα κάποια προβλήματα ψυχολογικά μετά που γέννησα και πήγα σ' έναν ομοιοπαθητικό που με βοήθησε πολύ. Μετά σταμάτησα για κάποιο διάστημα κι έγινα πάλι σκατά και ξαναπήγα αλλά μου έδωσε κάτι άλλο που με έκανε χειρότερα... οπότε δε θέλω να ξαναπάω!

Για τη μικρή πήγα σ' έναν παιδίατρο ομοιοπαθητικό για ενίσχυση του ανοσοποιητικού αλλά είναι λίγο απρόσωπος. έμεινα όμως γενικά πολύ ευχαριστημένη. Θέλω όμως να την πάω σε κάποιον για τις συχνές ρινίτιδες. έχεις κανέναν να προτείνεις και για εμένα και για τη μικρή?

azHYp2.png

vwuep3.png

Εσύ που τα ξέρεις για γράψε μας ποιες φαρμακοβιομηχανίες φτιάχνουν ομοιοπαθητικά φάρμακα. Ξέρω μόνο 2 φαρμακεία σε Αθήνα και θα ήθελα να μάθω περισσότερα.

Από αυτές που βγάζουν αποκλειστικά ομοιοπαθητικά φάρμακα, μεγάλη είναι η γαλλική Boiron. Τζίρος: 313 εκατ. ευρώ το 2004. Τρελές μπίζνες.

Άλλοι γνωστοί κολοσσοί είναι η Nelsons

η weleda (τζίρος 400 εκατ. ελβετικά φράγκα το 2009).

Επιστήμονας βραβευμένος με Νόμπελ αποκαλύπτει την επιστημονική βάση της ομοιοπαθητικής

Την ίδια εποχή που γιατροί χαρακτήρισαν την Ομοιοπαθητική ως ανοησία, ένας νομπελί-

στας επιστήμονας έκανε μια ανακάλυψη για τη φύση του νερού που υποδεικνύει ότι η θεραπεία αυτή έχει όντως επιστημονική βάση.

Ο Montagnier δεν υποστήριξε ποτέ, μα ποτέ ποτέ, πως βρήκε επιστημονική βάση για την ομοιοπαθητική.

Τη λεγόμενη "μνήμη του νερού" την "ανακάλυψε" ένας άλλος ιολόγος, ο Jacques Benveniste. Τα πειράματά του όμως επαναλήφθηκαν από άλλους και κανείς δεν επιβεβαίωσε τα αποτελέσματά του. Μάλιστα προσφέρθηκε βραβείο ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον επιτύχει πειραματική επιβεβαίωση του φαινομένου, όμως κανείς δεν το κέρδισε.

Όσο για τον Montagnier, το ότι η εργασία του σχετίζεται με την ομοιοπαθητική είναι η ερμηνεία των... ομοιοπαθητικών. Ιδού η περίληψη του άρθρου του:

A novel property of DNA is described: the capacity of some bacterial DNA sequences to induce

electromagnetic waves at high aqueous dilutions. It appears to be a resonance phenomenon triggered by the

ambient electromagnetic background of very low frequency waves. The genomic DNA of most pathogenic bacteria contains sequences which are able to generate such signals. This opens the way to the development of highly sensitive detection system for chronic bacterial infections in human and animal diseases.

Δυστυχώς δε μπορώ να δώσω ολόκληρο το άρθρο για λόγους κοπιραιτ.

Ούτε μνήμη νερού, ούτε καν αναφορά σε ομοιοπαθητικές θεραπείες.

Ο Κυββελος μας ειπε να παμε εκει απο την πρωτη μερα για να δουν το μωρο για σπανιες παθησεις, οποτε δεν θα διαφωνησει. Το θεμα ειναι οτι η εξεταση που επικεντρωνονται τωρα συνδεεται αμεσα με το συκωτι. Ο υπερηχος ηταν καθαρος και σκεφτομαι μηπως θελουν να κανουν κι αλλες πιο εξειδικευμενες εξετασεις.

γιατί δεν αφήνεις τους γιατρους να κάνουν τη δουλειά τους? τους αρέσει να βασανίζουν βρέφη?

Βασικα κατα τη γνωμη μου, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ? μιας και το μωρο δεν ειναι καθολου αρρωστο, πρεπει να γινουν καποιες αιματολογικες για να δουμε ξανα τη συγκεκριμενη τιμη που μας ανησυχησε, οπως κι αλλες , να ψαξουν και για αλλα νοσηματα, να δουν το παιδι και αλλες ειδικοτητες μπας και βρει καποιος τι μπορει να εχει ΔΗΛ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ! και αντε να επαναλαβουμε εναν υπερηχο.

Δεν υπαρχει περιπτωση να δεχθω αξονικη, αν δεν υπαρξουν νεες εξετασεις που να την απαιτουν.

Για τα εμβολια αυτα ακριβως θα τους πω, ας διανοηθει να μου την πει καποιος, ειμαι τοσο φορτωμενη που θα τα ακουσει για τα καλα! Ειναι αδιανοητο για ενα μωρο που δεν ξερεις τι προβλημα εχει να προτεινεις εμβολια. Ουτε η παιδιατρος δεν τολμα να με πιεσει τωρα (αν και με προειδοποιησε οτι θα με πιεσει οταν λυσουμε το θεμα-εκει θα παιξουμε σφαλιαρες)

Αρχικά να σου πω οτι λυπάμαι για τη περιπέτεια σας και ευχομαι να βγειτε γρηγορα απο αυτήν με ενα υγειεστατο μωρο!

θα σου πω οτι θα ελεγα και σε μια φιλη μου

το παιδι εχει προβλημα στο συκωτι? στα νεφρά? καπου σοβαρά δηλ και δεν κοπηκε στο μικρο δακτυλακι κι ετρεξε λιγο αιμα!

δεν λεω οτι οι αντιβιωσεις ειναι καλες (εδω βαζουν στις τροφες τοσα κ τοσα στα φαρμακα θα κολλησουν?) αλλα ρε παιδι μου εχουν 1ετικετα! με συστατικα, χωρα παρασκευης , ημερ ληξης, πιθανες παρενεργειες και το βασικο κανουν τη δουλεια τους! δηλ αν εχει 40 πυρετο το παιδι τι του δίνεις?

αν θες να δοκιμασεις ομοιπαθητικη για παρτι σου κι αν το προβλημα σου ειναι ο καφες, με γεια σου με χαρα σου! τι το μπλεκεις το δολιο? σηκωσε η επιστημη τα χερια ψηλα κι ειπες να δοκιμασεις και κατι ενναλακτικο? κανε του και βελονισμο!!!! πανε και στη κινα να παρεις σκονη απο ματι φιδιου! που ξερεις μπορει να βοηθησει!

συγνωμη για τον τονο ...δικο σου παιδι ειναι, εγω θα ειχα φρικαρει στη θεση σου ...φρικαρω με κρυολογημα οταν αφορα το παιδι μου ...

τελοσπαντων αφου ο ομοιοπαθητικος σου ξερει για τους κλασικους γιατρους καλο θα ηταν και η αλλη πλευρα να ξερει ολο το ιστορικο του παιδιου.

...και τα εμβολια να τα κανεις! τα απαραιτητα ... επειδη το ενα παιδι εκανε ατοπικη δε σημαινει οτι θα κανει και το αλλο ...ουτε ξερεις απο τι ηταν σιγουρα

και τα ομοιοπαθητικα απο οσο μπορεσα να δω φαρμακα ειναι! δεν ειναι τηλιο και μαχλεπι κοπανισμενο!

σου ειπε κανεις οτι μετα απο χρονια χρησης δε θα παρουσιασει κατι σοβαροτερο μ'αυτα τα κοπανιστά μέταλλα που εχουν μεσα?

καλο ειναι να ενημερωνεσαι και να ψαχνεις αυτο που προτεινουν οι γιατροι αλλα επειδή εμεις δε το σπουδασαμε το συγκεκριμενο ας το κανουν αυτοι που ξερουν!

πως να φανταστείς οτι μπορείς να αγαπήσεις τοοοοσο πολύ!

Ο Montagnier δεν υποστήριξε ποτέ, μα ποτέ ποτέ, πως βρήκε επιστημονική βάση για την ομοιοπαθητική.

Ούτε μνήμη νερού, ούτε καν αναφορά σε ομοιοπαθητικές θεραπείες.

Σε ευχαριστούμε πολύ αλλά το άρθρο δεν λέει οτι ο Montagnier υποστήριξε την ομοιοπαθητική...πρέπει να διαβάζεις λίγο πιο προσεκτικά.

Anyway μπορείτε να πείτε οτι δεν συμφωνείτε με κάτι αλλά θα σας παρακαλούσαμε περαιτέρω να μην μας χαλάσετε το θέμα γιατι κι εμείς οι ανίδεοι κάπου πρέπει να μαζευόμαστε! :) :) :)

Μα καλά σαν δεν ντρεπόμαστε να θέτουμε σε κίνδυνο και τα παιδιά μας; Μήπως να μας κάνει κάποιος μήνυση!

Διαφημίσεις

Αρχικά να σου πω οτι λυπάμαι για τη περιπέτεια σας και ευχομαι να βγειτε γρηγορα απο αυτήν με ενα υγειεστατο μωρο!

θα σου πω οτι θα ελεγα και σε μια φιλη μου

το παιδι εχει προβλημα στο συκωτι? στα νεφρά? καπου σοβαρά δηλ και δεν κοπηκε στο μικρο δακτυλακι κι ετρεξε λιγο αιμα!

δεν λεω οτι οι αντιβιωσεις ειναι καλες (εδω βαζουν στις τροφες τοσα κ τοσα στα φαρμακα θα κολλησουν?) αλλα ρε παιδι μου εχουν 1ετικετα! με συστατικα, χωρα παρασκευης , ημερ ληξης, πιθανες παρενεργειες και το βασικο κανουν τη δουλεια τους! δηλ αν εχει 40 πυρετο το παιδι τι του δίνεις?

αν θες να δοκιμασεις ομοιπαθητικη για παρτι σου κι αν το προβλημα σου ειναι ο καφες, με γεια σου με χαρα σου! τι το μπλεκεις το δολιο? σηκωσε η επιστημη τα χερια ψηλα κι ειπες να δοκιμασεις και κατι ενναλακτικο? κανε του και βελονισμο!!!! πανε και στη κινα να παρεις σκονη απο ματι φιδιου! που ξερεις μπορει να βοηθησει!

συγνωμη για τον τονο ...δικο σου παιδι ειναι, εγω θα ειχα φρικαρει στη θεση σου ...φρικαρω με κρυολογημα οταν αφορα το παιδι μου ...

τελοσπαντων αφου ο ομοιοπαθητικος σου ξερει για τους κλασικους γιατρους καλο θα ηταν και η αλλη πλευρα να ξερει ολο το ιστορικο του παιδιου.

...και τα εμβολια να τα κανεις! τα απαραιτητα ... επειδη το ενα παιδι εκανε ατοπικη δε σημαινει οτι θα κανει και το αλλο ...ουτε ξερεις απο τι ηταν σιγουρα

και τα ομοιοπαθητικα απο οσο μπορεσα να δω φαρμακα ειναι! δεν ειναι τηλιο και μαχλεπι κοπανισμενο!

σου ειπε κανεις οτι μετα απο χρονια χρησης δε θα παρουσιασει κατι σοβαροτερο μ'αυτα τα κοπανιστά μέταλλα που εχουν μεσα?

καλο ειναι να ενημερωνεσαι και να ψαχνεις αυτο που προτεινουν οι γιατροι αλλα επειδή εμεις δε το σπουδασαμε το συγκεκριμενο ας το κανουν αυτοι που ξερουν!

ΑCONITUM εάν τα άκρα του ειναι ζεστά και BELLADONNA εάν τα άκρα του είναι κρύα.

Απλα να σε ενημερώσω οτι και οι ομοιοπαθητικοί ΓΙΑΤΡΟΙ ειναι!

mami θα σου στειλω πμ.

Λοιπον πρωτη μερα σημερα και ξυπνησαμε χωρις τσιμπλες στα ματια.......καιρος ηταν!!!

Καλημερα. Διαβασα ολο το θεμα και τη συζητηση σας για την ομοιοπαθητικη. Ομολογω πως μονο ακουστα την εχω και ξερω πολύ λιγα πραγματα. Διαβασα από καποιες κοπελες ότι εχει αποτελεσματα και στις ημικρανιες. Ο αντρας μου υποφερει συχνα και δεν παει σε γιατρο με τιποτα. Γενικα τους αποφευγει όπως και ένα προβλημα που εχει και στα δυο ποδια του (μηνίσκος). Δεν ξερω αν υπαρχει θεραπεια γιατι ταλαιπωρειται συχνα πυκνα αλλα ουτε λογος για χειρουργεια κτλ. Ισως και να ρωταω βλακειες αλλα συγχωρεστε με όπως ειπα και στην αρχη ειμαι ασχετη γι’αυτό ρωταω.

Y9MXp3.png

Αλκοόλ επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Μπορούμε κοινώς να πίνουμε καμμία μπυρίτσα;

Ναι...

Καλά ο Κυβέλλος εχει πήξει εντελώς! Πάντως ρε παιδιά υπάρχουν κι άλλοι καλοί γιατροί. Τώρα μιλάω πάλι με τον Δαρδαγιαννόπουλο που είναι στο γραφείο του Κυβέλλου κάθε Τετάρτη γιατι έχει πλέον ανοιξει ιατρείο στην Πάτρα.

MinaG μια δοκιμή θα σας πείσει :)

zoe 360 καλο θα ηταν πριν απορριψεις κατι να το ψαξεις και μετα οκ εχεις καθε δικαιωμα. δεν εχει καμμια σχεση η ομοιοπαθητικη με αυτα τα βουντου που περιγραφεις. οταν δηλαδη η κορη μου επαιρνε για 6 μηνες καθε μερα αντιβιωση γιατι η κλασσικη ιατρικη δεν μπορουσε να θεραπευσει μια ωτιτιδα γιατι να μην δοκιμασω κατι φυτικο χωρις παρενεργειες και φυσικα με εγκριση του υπουργειου για να μπορει να πωλειται στα φαρμακεια? οταν ο γιος μου ειχε επιπεφυκιτιδα και μωρακι 8 μηνων επαιρνε για μηνες tobrex και αφου δεν εκανε τιποτα προτεινε ο γιατρος κορτιζονη που ενεχει κινδυνο απωλειας ορασης γιατι να μην παρω φυτικη καψουλα και να μην ξανααχοληθω με επιπεφυκιτιδα και εγχειρησεις. οταν εγω ζουσα με αντισταμινικα για χρονια και τωρα εχω 2,5 χρονια να παρω χαπι τι μεμπτο εχει αυτο?? και φυσικα δεν μιλαω για ομοιοπαθητικους αλλα για ομοιοπαθητικους ιατρους γιατι ξερουν και κλασσικη ιατρικη και να αξιολογησουν την κατασταση σε περιπτωση αναγκης αλλα να σου πω κατι. γιατι αρνεισαι κατι που δεν εχεις δοκιμασει? ολοι εμεις που εχουμε καταφυγει στην ομοιοπαθητικη ειχαμε σοβαρο θεματα που δεν μπορουσε να αντιμετωπισει η κλασσικη ιατρικη αλλα αυτο δεν σημαινει οτι βαλαμε τα παιδια μας σε κινδυνο. και ξερεις θελει κοτσια να αποφασιζεις για κατι εξω απο τα καθιερωμενα οταν δεν προκειται για τον εαυτο σου αλλα για το παιδι σου. και ναι θα σου πω και εγω μακρυα απο τα εμβολια!!!!!!!! ηταν δυσκολο μεχρι να αποφασισω οτι θα απεχουμε αλλα τωρα που το αποφασισα σε διαβεβαιωνω οτι ειναι η σωστοτερη αποφαση της ζωης μου και αν ποτε κανω αλλο παιδι δεν προκειται να κανει κανενα γιατι τωρα την πατησα αργησα να ξυπνησω! ειναι να ξερεις πολυ δυσκολο να εχεις ενα παιδι το οποιο να χρειαζεται βοηθεια και να σου λενε οτι δεν ξερουμε τι να κανουμε και πως να το αντιμετωπισουμε. και δεν νομιζω οτι προσπαθουμε να πεισουμε κανενα ολοι οι αυτοι που χρησιμοποιουμε ομοιοπαθητικη γιατι απλα δεν εχουμε οφελος απλα σκεφτειτε το λοιπον.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Βασικά νεράκι του θεού πουλάνε.

Τα "φάρμακά" τους είναι τόσο πολύ διαλυμένα που βασικά είναι... νερό. Τουλάχιστο δε βλάπτουν! :twisted:

ευτυχως που το διευκρινησες τελικα σκετο νερο και περασε η ωτιτιδα 6 μηνων που ειχε η κορη μου και πηρε ολες τις αντιβιωσεις που υπαρχουν. πως δεν το ειχαμε σκεφτει. α! ξεχασα εκανα αυθυποβολη στο 2 χρονων παιδακι που δεν ηξερε τι επαιρνε για θεραπεια....

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...