Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Δεν εχω καποιο οργανικο προβλημα.Ολα ειναι φυσιολογικα!Μονο τρελο και ανεξηγητο ανχος!Θα περιμενω να δω τι εγινε αυτο το μηνα και μετα θα ξεκινησω!Ευχαριστω πολυ!

The best is yet to come!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εχω καποιο οργανικο προβλημα.Ολα ειναι φυσιολογικα!Μονο τρελο και ανεξηγητο ανχος!Θα περιμενω να δω τι εγινε αυτο το μηνα και μετα θα ξεκινησω!Ευχαριστω πολυ!

αντε με το καλό θα περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου .......;)

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Πολύ ενδιαφέρον που μου σχολιάζεις μια είδηση για κάποιον που προτίμησε την ομοιοπαθητική και το πλήρωσε με τη ζωή του, με το θέμα της ευθανασίας. Αν αυτό είναι το θέμα, οι υπόλοιπες κοπέλες εδώ που πηγαίνουν τα παιδάκια τους σε ομοιοπαθητικούς και τους συμβουλεύονται για ιατρικά θέματα, γνωρίζουν ότι η άποψη ορισμένων από εσάς που τη διαφημίζετε είναι ότι

επιλογή ομοιοπαθητικής = επιλογή ευθανασίας;

Να είμαστε λίγο προσεκτικοί παρακαλώ στο πώς σχολιάζουμε ορισμένα θέματα. Ο λόγος που πέθανε είναι επειδή πίστευε ότι η ομοιοπαθητική μπορεί να την θεραπεύσει, και ο εισαγγελέας ερευνά το ποίος την έπεισε για αυτό.

Πολύ ενδιαφέρον που μου σχολιάζεις μια είδηση για κάποιον που προτίμησε την ομοιοπαθητική και το πλήρωσε με τη ζωή του, με το θέμα της ευθανασίας. Αν αυτό είναι το θέμα, οι υπόλοιπες κοπέλες εδώ που πηγαίνουν τα παιδάκια τους σε ομοιοπαθητικούς και τους συμβουλεύονται για ιατρικά θέματα, γνωρίζουν ότι η άποψη ορισμένων από εσάς που τη διαφημίζετε είναι ότι

επιλογή ομοιοπαθητικής = επιλογή ευθανασίας;

Να είμαστε λίγο προσεκτικοί παρακαλώ στο πώς σχολιάζουμε ορισμένα θέματα. Ο λόγος που πέθανε είναι επειδή πίστευε ότι η ομοιοπαθητική μπορεί να την θεραπεύσει, και ο εισαγγελέας ερευνά το ποίος την έπεισε για αυτό.

Διάβασες καθόλου τον Βυθούλκα; Εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν αυτό που συμβαίνει στην γιαγιά μου, που 5+ χρόνια δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και είναι μόνιμα με αντιβίωση.

Σχετικά με το λινκ που παράθεσες ο Hope γράφει πως ο ομοιοπαθητικός δεν ήταν ικανός. Ίσως να μην ήταν και γιατρός. Ιατρικά λάθη κάνουν ακόμα και γιατροί, στην Ελλάδα όπως ίσως γνωρίζεις οι επίσημοι ομοιοπαθητικοί είναι όλοι γιατροί. Σε άλλες χώρες όχι. Επέμενε ο Βυθούλκας.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

naρωτησω κατι, σας παρακαλω?λογω του οτι θηλαζω το μικρουλγ, εγω θα πρεπει να απεχω και προληπτικα απο τον καφε-οχι οτι πινω συχνα, απλα κατι μεσημερακια μου ερχεται η επιθυμια-σε περιπτωση και αν χρειαστει να παρει ομοιοπαθητικο?η ειναι οκ αν δεν πιω μετα την εναρξη της θεραπειας??

και εγω εστι το εκανα...βεβαια επειδη η συνομιλια με το γιατρο ηταν στο τηλ. εμεινα σε αυτο που μου ειπε..το οχι δηλ. θα τον ρωτησω παντως απο κοντα την επομενη φορα που θα τον δω...

για να ρωτήσω μπήκα, αλλά εδώ θα πεταχτώ σαν.... άντε να μην πω. Οικογενειακός φίλος ΩΡΛ (της κλασικής ιατρικής) μου έχει πει να αποφεύγουμε τον ορό στα βρέφη όσο μπορούμε, κυρίως για τις ωτίτιδες (κυλάει ο ορός από την ευσταχιανή σάλπιγγα), αλλά και γιατί αυτό που κάνει είναι να διώξει τη μύξα που βρίσκεται εκεί εκείνη τη στιγμή. Ο σκοπός λέει είναι να βρούμε γιατί δημιουργήθηκε και να δράσουμε ανάλογα αν χρειάζεται(γενικά είναι φειδωλός στα φάρμακα που δίνει). Οπότε ορό μόνο όταν το μπούκωμα είναι τέτοιο που δεν μπορεί π.χ. να θηλάσει. (Αν και ο δικός μου χτυπιέται σαν το ψάρι οπότε είναι αδύνατο να του βάλω ορό, πόσο μάλλον να κρατήσω το κεφάλι του στο πλάι. Από το πολύ κλάμα όμως πετυχαίνουμε με τα δάκρυα το ίδιο αποτέλεσμα. Βγαίνουν οι ανεπιθύμητες....).

Τώρα που πετάχτηκα και ησύχασα να ρωτήξω καλέ;

Μου σύστησαν τον Χαριτάκη στο Π.Φάληρο. Τον γνωρίζει κανείς;

FLcUp3.png0BQfp3.png

naρωτησω κατι, σας παρακαλω?λογω του οτι θηλαζω το μικρουλγ, εγω θα πρεπει να απεχω και προληπτικα απο τον καφε-οχι οτι πινω συχνα, απλα κατι μεσημερακια μου ερχεται η επιθυμια-σε περιπτωση και αν χρειαστει να παρει ομοιοπαθητικο?η ειναι οκ αν δεν πιω μετα την εναρξη της θεραπειας??

Έχω ρωτήσει τη γιατρό μας και μου έδωσε το οκ για ντεκαφεινέ. Πίνω πολυ μικρή ποσότητα, νερομπλούκι:P, πρωί στο γραφείο και ενώ τον έχω αφήσει ήδη στο σταθμό και γνωρίζω ότι θα θηλάσει μετά απο 6-7 ώρες ;). Τα ομοιοπαθητικά τον πιάνουν μια χαρά :!:

Έχω ρωτήσει τη γιατρό μας και μου έδωσε το οκ για ντεκαφεινέ. Πίνω πολυ μικρή ποσότητα, νερομπλούκι:P, πρωί στο γραφείο και ενώ τον έχω αφήσει ήδη στο σταθμό και γνωρίζω ότι θα θηλάσει μετά απο 6-7 ώρες ;). Τα ομοιοπαθητικά τον πιάνουν μια χαρά :!:

καλό είναι να αποφεύγεις και τον ντεκαφεϊνέ γιατί περιέχει καφεϊνη μεν αλλά σε μικρές ποσότητες δε όπου υπάρχει περίπτωση να μην πιάσουν φάρμακα χαμηλότερης δυναμοποίησης .Υπάρχουν στην αγορά οι καθαρά εναλλακτικοί καφέδες αν ψάξεις όχι του Κορρέ πάντως.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

καλό είναι να αποφεύγεις και τον ντεκαφεϊνέ γιατί περιέχει καφεϊνη μεν αλλά σε μικρές ποσότητες δε όπου υπάρχει περίπτωση να μην πιάσουν φάρμακα χαμηλότερης δυναμοποίησης .Υπάρχουν στην αγορά οι καθαρά εναλλακτικοί καφέδες αν ψάξεις όχι του Κορρέ πάντως.

giati oxi toy Korre??ξερεις κατι?? ελεγα να δοκιμασω αυτον...δεν ξερω και αλλον ειναι η αληθεια...τι εναλλακτικους εννοεις??

Διαφημίσεις

giati oxi toy Korre??ξερεις κατι?? ελεγα να δοκιμασω αυτον...δεν ξερω και αλλον ειναι η αληθεια...τι εναλλακτικους εννοεις??

χωρίς να θεωρείτε ότι κάνω προωθηση υπάρχει ο nocca της power health(γύρω στα 12ευρώ-μόνο σε φαρμακεία ) και μετά ο sonna,caro,premier,landskaffe(βιολογικός από την γερμανία-βερόπουλος).Όλα θα τα βρεις στα σ/μ γύρω στην τιμή των 6 ευρώ τα 150-200gr.τα συστατικά τους είναι κιχώριο.ραδίκι,κριθάρι,σίκαλη,βύνη,σύκο,ρίζες παντζαριού κάποιες μάρκες διαφοροποιούν τα συστατικά τους αλλά κατα βάση είναι ίδια έγω τους έχω δοκιμάσει όλους και είναι όλοι ωραίοι.

Εναλλακτικά μπορείς να πιεις τον ρεβυθοκαφέ τώρα για του Κορρέ υπάρχουν κάποιες υπόνοιες ότι έχει κάποια στοιχεία καφεϊνης ασχετα αν γράφει κατάλληλος για ομοιπαθητική.

Επίσης να προσέξεις και την οδοντόκρεμα σου.

Εγω παντως το εχω ξαναγραψει... Επινα 2 διπλους ντεκαφεϊνε εσπρεσσο την ημερα και μια χαρα επιανε η θεραπεια. Δεν ξερω, νομιζω πως δεν ειναι τοσο απολυτα τα πραγματα. Αντιθετως, οταν πηγα σε γιατρο που μου απαγορευσε και τον ντεκαφεϊνε, οχι μονο δεν επιασε καθολου η θεραπεια, αλλα και η ψυχολογια μου ηταν χαλια γιατι υπεφερα πολυ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

μου έστειλαν το παρακάτω e-mail σήμερα και έσπευσα να σας ενημερώσω!

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ενημερώνουμε πως η ΕΕΟΙ (www.homeopathy.gr) προχώρησε στην ανανέωση της λίστας των εφημερευόντων φαρμακείων, Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αλλά και της ευρύτερης Αττικής και Μακεδονίας. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει περισσότερα από 150 εφημερεύοντα φαρμακεία για το 2011, και συνεχώς εμπλουτίζεται.

Η ενημερωμένη και έγκυρη λίστα με τα εφημερεύοντα φαρμακεία παρουσιάζεται καθημερινά στη σελίδα

http://www.homeopathy.gr/pharmacies.php

για να ρωτήσω μπήκα, αλλά εδώ θα πεταχτώ σαν.... άντε να μην πω. Οικογενειακός φίλος ΩΡΛ (της κλασικής ιατρικής) μου έχει πει να αποφεύγουμε τον ορό στα βρέφη όσο μπορούμε, κυρίως για τις ωτίτιδες (κυλάει ο ορός από την ευσταχιανή σάλπιγγα), αλλά και γιατί αυτό που κάνει είναι να διώξει τη μύξα που βρίσκεται εκεί εκείνη τη στιγμή

δεν έχει άδικο, για αυτό όταν έχει μύξες του βάζω ορό μόνο το βράδυ για να τον πάρει εύκολα ο ύπνος. Την υπόλοιπη μέρα δεν του βάζω (έτσι και αλλιώς δεν θα μου καθόταν)

Καλημερα πηγαμε ξανα χθες στον κλασσικο μας γιατρο κ παμε καλυτερα εχει αρχισει να φαινεται το τυμπανο,φυσικα θα παρουμε για αλλες 7μερες αντιβιωση,αλλα εδω που φτασαμε λεω οκ δεν πειραζει,αφου γλυτωσαμε την παρακεντηση παλι καλα,μετα ομως θα επισκεφτουμε τον Κυβελλο.Θα τον ρωτησω οπωσδηποτε μα τις μυξες,γιατι θυμαμαι παρα πολυ καλα που μου ειχε πει οτι η μυξες δεν τον ενοχλουν,κ για την ακριβεια μου ειχε πει μακαρι να ειναι συνεχεια ετσι,θυμησου μου λεει οτι τα κατοχικα παιδια που ηταν μυξιαρικα δεν αρρωσταιναν ποτε.Βεβαια δεν του ανεφερα οτι βαζω ορο πρωι, μεσημερι,βραδυ κ οχι μονο βαζω περνω τις μεγαλες συρριγγες τις γεμιζω κ φευγει με φορα ο ορος,αλλα η αληθεια ειναι οτι καθαριζουν,βγαινουν τα παντα απο το αλλο ρουθουνι.Και μιλαμε το κανω καθημερινα δεν ξερω εχω αγχωθει μηπως κανω λαθος,κ με την ωτιτιδα της μικρης της χειροτερευω το προβλημα.

Διαφημίσεις

Απλά όσοι ασχολούνται με εναλλακτικές θεραπείες συνήθως ψάχνονται κάπως παραπάνω γενικότερα' date=' οπότε και ανακαλύπτουν τον φοβερό κόσμο των εμβολίων...Γι αυτό ίσως να να υπάρχει αυτός ο λαθεμένος συσχετισμός ομοιοπαθητικής-άρνησης εμβολιασμού...[/quote']

κάνεις λάθος για το πόσο και ποιοι ψάχνονται , και εγώ έχω επιλέξει να πάρω το ρίσκο των εμβολίων παρόλλο που έχω ψάξει το θέμα των εμβολιων...όλα είναι θέμα πιθανοτήτων...

Αν το πρόβλημα σου δεν είναι οργανικό' date=' τότε σίγουρα θα σε βοηθήσει! Κατ αρχάς θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ψυχολογικά/συναισθηματικά. [/quote']

πως μπορεί να είσαι τόσο σίγουρη αλήθεια για ένα τόσο σοβαρό θέμα ?:wink:

Mesastoura πώς είναι δυνατόν να ζητάς πηγές' date=' από την στιγμή που το λένε όλοι οι κλασικοί παιδίατροι? Μα καλά δεν ξέρεις ότι τα αντισταμινικά τους πάνε κάθε χρόνο ταξιδάκια στην Ευρώπη? (Για εκτός ΕΕ ταξίδια απαιτούνται φυσικά το λιγότερο αντιβίωσεις) :rolleyes: [/quote']

Το θέμα έχει αναλυθεί άπειρες φορές...ξέρεις κανέναν που να εργάζεται για την φουκαριάρα τη μάνα του ? θεμιτός ανταγωνισμός λέγεται αυτό...

Να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει άμεσα ? μπορώ να πάω εγώ σε κάποιο φαρμακείο και να ζητήσω ομοιοπαθητικό φάρμακο για βήχα ή πρέπει πρώτα να επισκεφτώ ομοιοπαθητικό ?

rQGhp3.png

θεμιτός ανταγωνισμός λέγεται αυτό...

:shock:Οι μίζες;

μπορώ να πάω εγώ σε κάποιο φαρμακείο και να ζητήσω ομοιοπαθητικό φάρμακο για βήχα ή πρέπει πρώτα να επισκεφτώ ομοιοπαθητικό ?

όχι. Δεν υπάρχουν ομοιπαθητικά φάρμακα για τον βήχα, τον στομαχόπονο κτλ. Φαντάζομαι ότι και για τα άλλα φάρμακα πηγαίνεις πρώτα στον γιατρό και δεν πηγαίνεις σε φαρμακείο να ζητήσεις πχ ένα κολλύριο για το μάτι σου

:shock:Οι μίζες;

βασικά έχει συζητηθεί το θέμα...

κοίτα έχουμε π.χ. ponstan και ντεπόν ( την ίδια δουλειά κάνουν )

η μία εταιρεία σου κάνει δώρο τα έπιπλα του σπιτιού για να το συνταγογραφήσεις και η άλλη ταξίδι στο ντουμπάι...

Δηλ. όταν πας στο σούπερ και σου λέει μαζί με το σκιπ άλλο ένα δώρο, το δώρο το λες μίζα ?

αυτά δεν ξαναπαντάω, αλήθεια

όχι. Δεν υπάρχουν ομοιπαθητικά φάρμακα για τον βήχα, τον στομαχόπονο κτλ. Φαντάζομαι ότι και για τα άλλα φάρμακα πηγαίνεις πρώτα στον γιατρό και δεν πηγαίνεις σε φαρμακείο να ζητήσεις πχ ένα κολλύριο για το μάτι σου

ευχαριστώ, όχι κολλήριο για το μάτι δεν θα ζητούσα αλλά κανένα παυσίπονο θα έπερνα...

απλά έχει έντονο βήχα ο μικρός λίγες μέρες γι'αυτό ρωτάω...

rQGhp3.png

...

Να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει άμεσα ? μπορώ να πάω εγώ σε κάποιο φαρμακείο και να ζητήσω ομοιοπαθητικό φάρμακο για βήχα ή πρέπει πρώτα να επισκεφτώ ομοιοπαθητικό ?

Ναι μπορείς, νομίζω το σκεύασμα της Nelsons το έχω δει σε ομοιοπαθητικά και άλλα φαρμακεία. Αν δεν είναι αυτό είναι κάτι παρόμοιο.

Το θέμα είναι ότι είναι αρκετά πιθανό να μην κάνει δουλειά, επειδή περιέχει bryonia ένα από τα πολλά που κάνουν για τον βήχα.

Με μια λέξη δεν είναι σωστός τρόπος άσκησης της ομοιοπαθητικής ή δοκιμής της. Εγώ θα πρότεινα απλά ένα φυσικό βρογχοδιασταλτικό (αν είναι παραγωγικός ο βήχας)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Κοριτσια καλησπερα!

Μηπως ξερει καποια κατι σχετικα με το μητρικο γαλα και την ομοιοπαθητικη? Διαβασα ενα παλαιοτερο thread και θα με ενδιεφερε να κανω κατι σχετικο....

Λοιπον κοριτσια, για οποια ενδιαφερεται σχετικα με το θεμα που ειχα ρωτησει, τα νεα απο τον φαρμακοποιο ειναι αυτα!

Ναι μπορείς, νομίζω το σκεύασμα της Nelsons το έχω δει σε ομοιοπαθητικά και άλλα φαρμακεία. Αν δεν είναι αυτό είναι κάτι παρόμοιο.

Το θέμα είναι ότι είναι αρκετά πιθανό να μην κάνει δουλειά, επειδή περιέχει bryonia ένα από τα πολλά που κάνουν για τον βήχα.

Με μια λέξη δεν είναι σωστός τρόπος άσκησης της ομοιοπαθητικής ή δοκιμής της. Εγώ θα πρότεινα απλά ένα φυσικό βρογχοδιασταλτικό (αν είναι παραγωγικός ο βήχας)

όχι δεν είναι παραγωγικός...

συνήθως σε τέτοιο βήχα δεν δίνω τίποτα και δεν πάμε γιατρό, περνάει από μόνος του.Απλά αυτή τη φορά είναι συχνός και ήθελα κάπως να τον βοηθήσω γι'αυτό ρώτησα...

rQGhp3.png

Λοιπον κοριτσια, για οποια ενδιαφερεται σχετικα με το θεμα που ειχα ρωτησει, τα νεα απο τον φαρμακοποιο ειναι αυτα!

Ραννια, τελεια!!!θα σου στειλω π.μ. να μου πεις λεπτομερειες....ξυπνησε ο μικρος!!!

DALIA Τον παραγωγικο βηχα δεν τον φοβομαστε,ο ξερος βηχας ειναι που μας ανησυχει

εμένα όσες φορές έχει κάνει βήχα είναι "ξερός" και περνάει μέσα σε 10μέρες...

μία φορά όταν ήταν μικρούλης που ήταν παραγωγικος (χουρχουριτά ) ήταν βρογχοπνευμονία

rQGhp3.png

Εμενα παλι ακριβως το αντιθετο,οταν ηταν ξερος κοντευε να της το γυρισει σε βροχοπνευμονια,αλλα κ ο παιδιατρος μου ειχε πει πως οταν ειναι ξερος βηχας τοτε παντα να ανησυχω.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...